• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید سیستم جهت مجازی سازی

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان

جهت کاهش تعدادی از سیستم های موجود در شرکت قصد دارم که یک سیستم جدید با مشخصات سخت افزاری بالا تهیه کرده و با کمک مجازی سازی چند ماشین مجازی برروی یک سخت افزار راه بیاندازم. هدف کاهش تعداد سیستم ها و صرفه جویی در فضا و هزینه هایی جانبی مثل برق خواهد بود. فعلا تعداد ماشین های مجازی به صورت زیر در نظر می گیرم:
۱- ماشین مجازی با سیستم عامل ویندوز متصل به چاپگر جهت کارهای حسابداری و چاپ
۲- ماشین مجازی جهت ارتباط بین کامپیوترها در داخل شبکه با MS EXchange یا Zentyal و اشتراک فایل
۳- ماشین مجازی جهت راه اندازی VOIP داخل شبکه محلی با elastix (سخت افزار viop نیاز نیست)
۴- ماشین مجازی برای راه اندازی یک سرور لینوکس با رم دو گیگابایت
۵- سه ماشین مجازی جهت تست که به صورت همزمان اجرا نخواهند شد

بودجه در حدود ۲ میلیون یا نهایتا ۲.۵ میلیون تومان

طی مشاوره ای که از چند نفر گرفتم سیستم زیر رو پیشنهاد کردند:
M.B: ASROCK Z97 Pro4
CPU: Intel Core i5 4690k
RAM: Gskill TridentX 2x8=16GB 2400Mhz
S.S.D: Samsung 850 Evo 120GB
S.S.H.D: WD Carviar Blue 1TB
P.S.U: Green GP550A-UK
Case: Xigmatek MACH
Cooler: THERMALRIGHT HR-02 MACHO BW

به نظرتون این کانفیگ برام در بلند مدت خوب جواب میده؟
البته کمی با برد معرفی شده مشکل پیدا کردم و ظاهرا می گن که این برد برای کار شبکه زیاد مناسب نیست. در این رنج قیمت برد ASUS Z97-K رو تونستم پیدا کنم. به نظرتون کدوم یکی برای من بهتره ASROCK یا ASUS؟
همچنین در مورد کیس و کولر به نظرتون مورد دیگه ای می تونم انتخاب کنم؟ اصلا برای این سیستم استفاده از کولر چقدر ضروریه؟

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
قبلا persiantools خیلی فعالتر بود و سریعتر جواب می دادن مخصوصا بخش سخت افزار. کسی نظری در این مورد نداره؟ لطفا راهنمایی کنید

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام دوستان

جهت کاهش تعدادی از سیستم های موجود در شرکت قصد دارم که یک سیستم جدید با مشخصات سخت افزاری بالا تهیه کرده و با کمک مجازی سازی چند ماشین مجازی برروی یک سخت افزار راه بیاندازم. هدف کاهش تعداد سیستم ها و صرفه جویی در فضا و هزینه هایی جانبی مثل برق خواهد بود. فعلا تعداد ماشین های مجازی به صورت زیر در نظر می گیرم:
۱- ماشین مجازی با سیستم عامل ویندوز متصل به چاپگر جهت کارهای حسابداری و چاپ
۲- ماشین مجازی جهت ارتباط بین کامپیوترها در داخل شبکه با MS EXchange یا Zentyal و اشتراک فایل
۳- ماشین مجازی جهت راه اندازی VOIP داخل شبکه محلی با elastix (سخت افزار viop نیاز نیست)
۴- ماشین مجازی برای راه اندازی یک سرور لینوکس با رم دو گیگابایت
۵- سه ماشین مجازی جهت تست که به صورت همزمان اجرا نخواهند شد

بودجه در حدود ۲ میلیون یا نهایتا ۲.۵ میلیون تومان

طی مشاوره ای که از چند نفر گرفتم سیستم زیر رو پیشنهاد کردند:
M.B: ASROCK Z97 Pro4
CPU: Intel Core i5 4690k
RAM: Gskill TridentX 2x8=16GB 2400Mhz
S.S.D: Samsung 850 Evo 120GB
S.S.H.D: WD Carviar Blue 1TB
P.S.U: Green GP550A-UK
Case: Xigmatek MACH
Cooler: THERMALRIGHT HR-02 MACHO BW

به نظرتون این کانفیگ برام در بلند مدت خوب جواب میده؟
البته کمی با برد معرفی شده مشکل پیدا کردم و ظاهرا می گن که این برد برای کار شبکه زیاد مناسب نیست. در این رنج قیمت برد ASUS Z97-K رو تونستم پیدا کنم. به نظرتون کدوم یکی برای من بهتره ASROCK یا ASUS؟
همچنین در مورد کیس و کولر به نظرتون مورد دیگه ای می تونم انتخاب کنم؟ اصلا برای این سیستم استفاده از کولر چقدر ضروریه؟
سلام عزیز. تمام قطعات خوبن به جز پاور که یک مارک متفرق و گران به نسبت کیفیت محسوب میشه. بهتره PSU : Corsair 550Watt حدود 165000 تومان تهیه کنید. مادربورد هم به نظر من Gigabyte Z97-D3H با قیمت حدود 560000 تومان از نظر کیفیت و بالاخص گارانتی بمابقی قطعات خوبه. چون اسمی از اورکلاک نیاوردید پس نیازی به خرید پردازنده سری K ندارید و معمولیش حدود 80000 تومان ارزنتره رو تهیه کنید. در اینصورت نیاز به خرید فن اضافی هم ندارید و خود فن موجود در جعبه پردازنده جوابگوی دمای ااون در سخت ترین حالت هم هستش. مابقی قطعات بسیار خوب هستند.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
سلام عزیز. تمام قطعات خوبن به جز پاور که یک مارک متفرق و گران به نسبت کیفیت محسوب میشه. بهتره PSU : Corsair 550Watt حدود 165000 تومان تهیه کنید. مادربورد هم به نظر من Gigabyte Z97-D3H با قیمت حدود 560000 تومان از نظر کیفیت و بالاخص گارانتی بمابقی قطعات خوبه. چون اسمی از اورکلاک نیاوردید پس نیازی به خرید پردازنده سری K ندارید و معمولیش حدود 80000 تومان ارزنتره رو تهیه کنید. در اینصورت نیاز به خرید فن اضافی هم ندارید و خود فن موجود در جعبه پردازنده جوابگوی دمای ااون در سخت ترین حالت هم هستش. مابقی قطعات بسیار خوب هستند.

ممنون از راهنمایی شما
در مورد بردی که معرفی کردید قیمتش نسبت به دو مورد قبلی ASROCK و ASUS گرون تر است، توی بازار هم اکثرا برد ASUS را به لحاظ کیفیت تایید می کنن. به جز گارانتی آیا برد گیگا مزیت دیگه ای داره که به سمتش برم؟ اصلا در مورد انتخاب این بردها تصمیم گیری خیلی سخته. تقریبا از نظر امکانات یکی هستن ولی قیمت هاشون متفاوته، به همین دلیل بعضی می گن ASROCK رو انتخاب کن چون توجیح اقتصادی داره (120 تومان از برد گیگا ارزونتره) ولی نسبت به دوتا برند دیگه کمتر شناخته شده است.

در مورد پردازنده پیشنهاد شما یعنی انتخاب نکردن سری K رو قبول دارم ولی باز برروی اینکه فن قویتر برای پردازنده تهیه کنم یا نه مرددم. بدلیل اینکه سیستم قرار است ساعات زیادی در روز روشن باشه و پردازش نسبتا زیادی هم داشته باشه فکر کنم دمای پردازنده نیاز به کنترل بیشتری داره و البته توی اینترنت برخی سایتها نوشتن که داشتن cooler قوی برروی پردازنده سرعت و کارآیی اون رو تا حدود 5-10 درصد بالاتر می بره.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
ممنون از راهنمایی شما
در مورد بردی که معرفی کردید قیمتش نسبت به دو مورد قبلی ASROCK و ASUS گرون تر است، توی بازار هم اکثرا برد ASUS را به لحاظ کیفیت تایید می کنن. به جز گارانتی آیا برد گیگا مزیت دیگه ای داره که به سمتش برم؟ اصلا در مورد انتخاب این بردها تصمیم گیری خیلی سخته. تقریبا از نظر امکانات یکی هستن ولی قیمت هاشون متفاوته، به همین دلیل بعضی می گن ASROCK رو انتخاب کن چون توجیح اقتصادی داره (120 تومان از برد گیگا ارزونتره) ولی نسبت به دوتا برند دیگه کمتر شناخته شده است.

در مورد پردازنده پیشنهاد شما یعنی انتخاب نکردن سری K رو قبول دارم ولی باز برروی اینکه فن قویتر برای پردازنده تهیه کنم یا نه مرددم. بدلیل اینکه سیستم قرار است ساعات زیادی در روز روشن باشه و پردازش نسبتا زیادی هم داشته باشه فکر کنم دمای پردازنده نیاز به کنترل بیشتری داره و البته توی اینترنت برخی سایتها نوشتن که داشتن cooler قوی برروی پردازنده سرعت و کارآیی اون رو تا حدود 5-10 درصد بالاتر می بره.
خواهش. انتخاب بین Asus و Gigabyte و جدیدا Asrock یکم سلیقه ای هستش و هر سه در حال حاضر برندهای بسیار خوبی هستند و مقایسه اونها در حالت کلی از نظر منطقی و علمی بی معنیه. اما هر فروشنده ای بر اساس منافع خودش به شما پیشنهاد میده(شک نکنید). ضمنا وقتی کیفیت خوب باشه مساله گارانتی هم بسیار مهمه. در هر صورت پیشنهاد بنده Asus و Gigabyte هستش و هر دو رو تایید می کنم. اما Gigabyte رو در این مدل بیشتر می پسندم.
عزیز فن اینتل توسط خود کمپانی اینتل طراحی و داخل Box پردازنده گماشته شده. در حالت غیراورکلاک براش کفایت می کنه و ربطی به اینکه چند ساعت روشن باشه هم نداره. فقط هر فنی باید هر از چندی سرویس بشه تا روان کار کنه. پس به نظر من تا قصد اورکلاک ندارید بیخود برای فن دیگه , هزینه نکنید.

kaveh-gh

کاربر فعال سخت افزار
لایک‌ها
285
اگه امکان افزایش بودجه براتون وجود داره کانفیگ زیر رو پیشنهاد میکنم:
Intel Core i7 4790 / 990
Gigabyte GA-H97-D3H / 420
GSkill RipjawsX 2×8GB=16GB DDR3 1600MHz CL10 / 460
Samsung 850 EVO 120G / 280
Western Digital Caviar Blue 1TB / 180
Cooler Master Thunder 450W / 190
150 / کیس و درایو نوری
جمعاً به قیمت 2،670

سیستم کارت گرافیک مجزا نداره، پس احتیاجی به خرید کیس گرون‌قیمت با تهویه قوی نیست. به نظر من این کانفیگ با پردازنده i7 4790 ارزش افزایش 200 تومنی بودجه رو داره.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
اگه امکان افزایش بودجه براتون وجود داره کانفیگ زیر رو پیشنهاد میکنم:
Intel Core i7 4790 / 990
Gigabyte GA-H97-D3H / 420
GSkill RipjawsX 2×8GB=16GB DDR3 1600MHz CL10 / 460
Samsung 850 EVO 120G / 280
Western Digital Caviar Blue 1TB / 180
Cooler Master Thunder 450W / 190
150 / کیس و درایو نوری
جمعاً به قیمت 2،670

سیستم کارت گرافیک مجزا نداره، پس احتیاجی به خرید کیس گرون‌قیمت با تهویه قوی نیست. به نظر من این کانفیگ با پردازنده i7 4790 ارزش افزایش 200 تومنی بودجه رو داره.
ممنون از پیشنهاد خوبتون
در مورد CPU روی این مورد هم قبلا فکر کردم ولی بدلیل محدودیت بودجه و اینکه شاید برای من از نظر پردازش تفاوت زیادی بین این دو پردازنده نباشه 4690 رو انتخاب کردم. به نظرتون از نظر دمای پردازنده فرقی بدون i7 و i5 خواهد بود یا اینکه فرق چندانی ندارد؟ در واقع نمی خوام برای اینکه پردازنده قویتر انتخاب می کنم مجبور بشم تهویه بهتری رو انتخاب کنم

در مورد برد و رم دلیل خاصی داره که H97 رو پیشنهاد کردید؟ چون فکر می کنم برد با چیپست Z97 جدیدتر و بهتر باشه. البته این رو فقط براساس اینکه مدل جدیدتر است می گم و خودم تجربه استفاده هیچکدوم رو نداشتم.
همین طور تفاوت کارآیی رم 1600 یا 2400 چقدر است؟ آیا ارزش داره که برای داشتن رم 2400 بیشتر هزینه کنم؟

kaveh-gh

کاربر فعال سخت افزار
لایک‌ها
285
دمایی که پردازنده تولید میکنه به راحتی با فن خودش مهار میشه و نیازی به خرید خنک کننده برای 4690 یا 4790 نیست. فن پردازنده برای کسانی توصیه میشه که cpu ضریب باز دارن(پردازنده‌هایی که پسوند K دارن) و امکان اورکلاک کردن براشون فراهمه. اگه کیس بی کیفیت نباشه و گردش هوای مناسبی داشته باشه، با i7 4790 به مشکل گرما بر نمیخورید. تفاوت عملکرد i7 4790 و i5 4690 کم نیست. 4790 از مولتی ترد پشتیبانی میکنه که 4 هسته مجازی رو در کنار 4 هسته اصلی در اختیارتون قرار میده. اگر نرم‌افزارهایی که استفاده میکنید از مولتی ترد پشتیبانی نکنند، میتونیم بگیم 4790 تفاوت چندانی با 4690 نداره. در غیر این صورت 4790 قطعا انتخاب بهتریه.

مادربردهایی با چیپ Z97 امکان اورکلاک کردن پردازنده (درصورتی که پردازنده سری K باشه) و امکان استفاده از دو کارت گرافیک به صورت SLI یا Crossfire رو مهیا میکنن. علاوه بر این دو مورد، میتونید از رم با فرکانس بالاتر از 1600 هم استفاده کنید. به غیر از این 3 مورد تفاوت دیگه‌ای بین Z97 و H97 وجود نداره. به طور خلاصه میتونیم بگیم اگه قصد اورکلاک کردن پردازنده رو دارید، cpu سری K و مادربرد سری Z بخرید. در غیر اینصورت صرفه اقتصادی با خرید پردازنده‌ی معمولی، مادربرد H97 و رم 1600 هستش.

بالا