سلام دوست عزیز. A4Tech در کل برند مطرحی (بر خلاف تصور عوام) محسوب نمیشه. بهترین برندهای ماوس Logitech و Razer و Microsoft , Rapoo و چمد برند دیگخ هستند. پیشنهاد بنده اینه:سلام دوستان.
امیدوارم حالتون خوب باشه.
برا سیستم خونگی یه موس خوب تا حدود 70 تومن چی بخرم ؟
موس خودم امشب به لقاا... پیوست ( A4Tech X7 )
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم.
سلام دوست عزیزسلام دوست عزیز. A4Tech در کل برند مطرحی (بر خلاف تصور عوام) محسوب نمیشه. بهترین برندهای ماوس Logitech و Razer و Microsoft , Rapoo و چمد برند دیگخ هستند. پیشنهاد بنده اینه:
http://www.digikala.com/Product/DKP-4104/Logitech-M235-Wireless-Mouse/ماوس-بيسيم-لاجيتک-مدل-M235
سلام مجدد. خواهش می کنم. دوام باطری این ماوسها خیلی زیاده و شاید جندین ماه نیاز به تعویض باطری نداشته باشه. اما طبیعتا اگر سیستم قراره خاموش بشه بهتره که ماوس هم خاموش کنید تا باطری دیرتر تموم بشه. البته اگر برای چند دقیقه قراره از ماوس استفاده نشه این کار رو بکنید و الا به نظر من برای کمتر از 5 دقیقه ارزشش رو نداره چون وقتی روشنش می کنید تا بخواد گیرنده رو پیدا کنه خودش مصرف بالایی داره که ارزش خاموش کردن رو نداره.سلام دوست عزیز
مرسی از پیشنهادتون
امروز یه لاجیتک M325 خریدم چون M325 نداشتن اما یکم کوچیه بنظرم شایدم دستم به موس بزرگ عادت داره تا به این عادت کنم طول بکشه.
فقط یه سوالی ،
بعد از هر بار استفاده باید موس رو خاموش کنم ؟
یه سوال مسخرهسلام مجدد. خواهش می کنم. دوام باطری این ماوسها خیلی زیاده و شاید جندین ماه نیاز به تعویض باطری نداشته باشه. اما طبیعتا اگر سیستم قراره خاموش بشه بهتره که ماوس هم خاموش کنید تا باطری دیرتر تموم بشه. البته اگر برای چند دقیقه قراره از ماوس استفاده نشه این کار رو بکنید و الا به نظر من برای کمتر از 5 دقیقه ارزشش رو نداره چون وقتی روشنش می کنید تا بخواد گیرنده رو پیدا کنه خودش مصرف بالایی داره که ارزش خاموش کردن رو نداره.
چرا مسخره!؟ البته اگر می دونستم سایز اینقدر براتون مهمه از سری G همین برند پیشنهاد می دادم اما بالای 105000 تومان قیمت داره. اما خیالتون راحت اگر سخت نگیرید کم کم عادت می کنید.یه سوال مسخره
ایا دستم به این موس عادت میکنه ؟ یه مقدار کوچیکه حس بدی بهم میده اخه موس قبلی کامل تو دستم جا میشد. البته شاید خیلیا هم به این جور موسها عادت داشته باشن.
اره خودمم کم کم دارم بیشتر باهاش خو میگیرم راستی من تو نظرات دیجیکالا خوندم یه نفر گفته بود موس رو روشن/خاموش نکنید و فقط وقتی مسافرت و اینا در پیش دارید خاموشش کنید چون زیاد روشن/خاموش شدنش باعث خراب شدن کلیدش میشه. ضمنا موس درصورتی که 5-6 دقیقه ازش استفاده نکنید خودش اصطلاحا میره تو حالت استندبای.چرا مسخره!؟ البته اگر می دونستم سایز اینقدر براتون مهمه از سری G همین برند پیشنهاد می دادم اما بالای 105000 تومان قیمت داره. اما خیالتون راحت اگر سخت نگیرید کم کم عادت می کنید.
اینم حرفیه و نظرها متفاوته. اما بهتره که همیشه از باطری آلکالاین استفاده کنید و مارکهایی مثل Camelion , Duracell , Energizer و ... که با اینهاست که مدتها کار میکنه. کلا مساله زیاد مهمی نیست که بخوایم در موردش بحث تخصصی کنیم. یه کم سلیقه ای هستش.اره خودمم کم کم دارم بیشتر باهاش خو میگیرم راستی من تو نظرات دیجیکالا خوندم یه نفر گفته بود موس رو روشن/خاموش نکنید و فقط وقتی مسافرت و اینا در پیش دارید خاموشش کنید چون زیاد روشن/خاموش شدنش باعث خراب شدن کلیدش میشه. ضمنا موس درصورتی که 5-6 دقیقه ازش استفاده نکنید خودش اصطلاحا میره تو حالت استندبای.
حالا این صحبت تا چقدر درسته ؟
البته بخوایم درنظر بگیریم خیلی بیراه هم نگفته. آخه یه باتری قلمی مگه قیمتش چنده حتی اگه قرار باشه هرماه عوض کنیم