منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

مشاوره خرید و گفتگوی فنی پیرامون مودم و روتر ADSL ، کدام مارک و چرا؟ ا

[email protected]

Registered User
تاریخ عضویت
7 می 2006
نوشته‌ها
1,184
لایک‌ها
10
محل سکونت
GraphicStore.ir
سلام و خيلي ممنون
پس ظاهراً همون Asus 602 بگيرم خوبه. اگه كسي نظر جديدي داشت يا نكته اي رو لازم ديد يادآوري كنه لطفاً ذكر كنه.

تشكر
سلام

خوب Am 602 مودم ADSL2 + هست که میتونه همزمان دو تا سیستم رو به اینترنت متصل کنه به عنوان روتر مودم هم هست . به نسبت قیمت قابلیت های خوبی داره . ( قیمتش باید زیر 50 تومن باشه ) برای اتصال هم رابط USB داره هم رابط Lan .

همچنین شما میتونی مودم Am6000 رو تهیه کنید که یک مودم ADSL معمولی هست با امکان اتصال USB و قیمت حدود 35 تومن .
 

lj_banamak

Registered User
تاریخ عضویت
16 ژانویه 2007
نوشته‌ها
460
لایک‌ها
2
مودم 602 asus قیمتش چقدره و از کجای تهزان می تونم تهیه کنم؟
 

[email protected]

Registered User
تاریخ عضویت
7 می 2006
نوشته‌ها
1,184
لایک‌ها
10
محل سکونت
GraphicStore.ir

Akhoond

Registered User
تاریخ عضویت
18 می 2007
نوشته‌ها
307
لایک‌ها
1
سن
35
محل سکونت
تهران
سلام . :D
برای خرید ایسوز 602 گزینه 100 درصد خوبی است :happy:، ولی بگید خیری که تو خریدن هست چیه که تو ودیعه گرفتن نیست ؟ :hmm:
چرا کمتر کسی هست که بخواد مودم رو ودیعه بگیره ، خب بعد از استفاده ( هر موقع که بخواهی ) پولت رو پی میگیری ؟:eek:
 

[email protected]

Registered User
تاریخ عضویت
7 می 2006
نوشته‌ها
1,184
لایک‌ها
10
محل سکونت
GraphicStore.ir
سلام . :D
برای خرید ایسوز 602 گزینه 100 درصد خوبی است :happy:، ولی بگید خیری که تو خریدن هست چیه که تو ودیعه گرفتن نیست ؟ :hmm:
چرا کمتر کسی هست که بخواد مودم رو ودیعه بگیره ، خب بعد از استفاده ( هر موقع که بخواهی ) پولت رو پی میگیری ؟:eek:
خوب مگه همه جا مودم رو ودیعه میدن ؟
 

Akhoond

Registered User
تاریخ عضویت
18 می 2007
نوشته‌ها
307
لایک‌ها
1
سن
35
محل سکونت
تهران
یعنی آسیاتک که مودم رو داره ودیعه می ده ، بهترین کار ودیعه گرفتنه یا چیز دیگه ای هم هست که من خبر ندارم ؟ :hmm:
 

Neoonline

Registered User
تاریخ عضویت
7 جولای 2004
نوشته‌ها
501
لایک‌ها
6
سن
38
محل سکونت
Tehran
ما که ودیعه گرفتیم! ایشالا پولمون رو پس بدن!
 

m1s

Registered User
تاریخ عضویت
10 می 2007
نوشته‌ها
122
لایک‌ها
17
سلام استادای محترم!
والا من زیاد از این مدمها سر در نمی یارم!
اما یک سوال داشتم!
من می خواستم اینترنت پر سرعت بگیرم اما تو خانه ی ما 3 تا کامپیوتر است و من می خواستمهم زمان سه تاشون هم با همین یک خط adsl برن اینترنت!تا اینجای قضیه جوره اما من نمی دانم چگونه؟ایا مدمهایی هست که کار سوییچر را انجام دهد؟و اگر هست ایا مستقیما به برق وصل می شه؟چون اگه این مودم به یکی از کامپیوتر ها وصل بشه و ان کامپیوتر خاموش بشه انوقت دیگه بقیه کامپیوترها به اینترنت وصل نمی شن!
شاید هم راهی نداره و باید حتما از سوییچر استفاده کرد؟ببینم نمی شه از ریپیتر استفاده کرد؟
اگر هم چنین مدمی وجود دارد اسمش چیه؟چه مارکی بهتره؟به صورت خارجیه یا داخلیه؟
استادای محترم ببخشید اگر سوال تکراری کردم اما باور کنید که وقت نداشتم صفحه ها را بخوانم!
thank you!
 

m1s

Registered User
تاریخ عضویت
10 می 2007
نوشته‌ها
122
لایک‌ها
17
سلام استادای محترم!
والا من زیاد از این مدمها سر در نمی یارم!
اما یک سوال داشتم!
من می خواستم اینترنت پر سرعت بگیرم اما تو خانه ی ما 3 تا کامپیوتر است و من می خواستمهم زمان سه تاشون هم با همین یک خط adsl برن اینترنت!تا اینجای قضیه جوره اما من نمی دانم چگونه؟ایا مدمهایی هست که کار سوییچر را انجام دهد؟و اگر هست ایا مستقیما به برق وصل می شه؟چون اگه این مودم به یکی از کامپیوتر ها وصل بشه و ان کامپیوتر خاموش بشه انوقت دیگه بقیه کامپیوترها به اینترنت وصل نمی شن!
شاید هم راهی نداره و باید حتما از سوییچر استفاده کرد؟ببینم نمی شه از ریپیتر استفاده کرد؟
اگر هم چنین مدمی وجود دارد اسمش چیه؟چه مارکی بهتره؟به صورت خارجیه یا داخلیه؟
استادای محترم ببخشید اگر سوال تکراری کردم اما باور کنید که وقت نداشتم صفحه ها را بخوانم!
thank you!
 

[email protected]

Registered User
تاریخ عضویت
7 می 2006
نوشته‌ها
1,184
لایک‌ها
10
محل سکونت
GraphicStore.ir
سلام استادای محترم!
والا من زیاد از این مدمها سر در نمی یارم!
اما یک سوال داشتم!
من می خواستم اینترنت پر سرعت بگیرم اما تو خانه ی ما 3 تا کامپیوتر است و من می خواستمهم زمان سه تاشون هم با همین یک خط adsl برن اینترنت!تا اینجای قضیه جوره اما من نمی دانم چگونه؟ایا مدمهایی هست که کار سوییچر را انجام دهد؟و اگر هست ایا مستقیما به برق وصل می شه؟چون اگه این مودم به یکی از کامپیوتر ها وصل بشه و ان کامپیوتر خاموش بشه انوقت دیگه بقیه کامپیوترها به اینترنت وصل نمی شن!
شاید هم راهی نداره و باید حتما از سوییچر استفاده کرد؟ببینم نمی شه از ریپیتر استفاده کرد؟
اگر هم چنین مدمی وجود دارد اسمش چیه؟چه مارکی بهتره؟به صورت خارجیه یا داخلیه؟
استادای محترم ببخشید اگر سوال تکراری کردم اما باور کنید که وقت نداشتم صفحه ها را بخوانم!
thank you!
سلام دوست عزیز

من استاد نیستما !

خوب بهترین انتخاب برای شما مودم ADSL2+ از برند Asus مدل AM604 هست (ADSL 2+ Router + 4-Port Switch) که این مودم با قیمت زیر 60 هزار تومان از تکنولوژِی ADSL2+ پشتیبانی میکنه و با تمام ISP ها سازگاره و روتر مودم هست با 4 پورت Lan خروجی . با این مود م به راحتی میتونید به طور همزمان 4 سیستم مجزا رو شبکه کرده و به اینترنت متصل کنید . (همه سیستم ها باید مجهز با کارت شبکه باشند) خود مودم اداپتور برق داره برای همین نیاز ی به سرور یا یک سیستم همیشه روشن نیست .

موفق باشید .
 

m1s

Registered User
تاریخ عضویت
10 می 2007
نوشته‌ها
122
لایک‌ها
17
سلام دوست عزیز

من استاد نیستما !

خوب بهترین انتخاب برای شما مودم ADSL2+ از برند Asus مدل AM604 هست (ADSL 2+ Router + 4-Port Switch) که این مودم با قیمت زیر 60 هزار تومان از تکنولوژِی ADSL2+ پشتیبانی میکنه و با تمام ISP ها سازگاره و روتر مودم هست با 4 پورت Lan خروجی . با این مود م به راحتی میتونید به طور همزمان 4 سیستم مجزا رو شبکه کرده و به اینترنت متصل کنید . (همه سیستم ها باید مجهز با کارت شبکه باشند) خود مودم اداپتور برق داره برای همین نیاز ی به سرور یا یک سیستم همیشه روشن نیست .

موفق باشید .

کی گفته استاد نیستی!:D
دستت درد نکنه!:)
 

pirate123

Registered User
تاریخ عضویت
16 اکتبر 2005
نوشته‌ها
480
لایک‌ها
58
محل سکونت
کارائیب
سلام استادای محترم!
والا من زیاد از این مدمها سر در نمی یارم!
اما یک سوال داشتم!
من می خواستم اینترنت پر سرعت بگیرم اما تو خانه ی ما 3 تا کامپیوتر است و من می خواستمهم زمان سه تاشون هم با همین یک خط adsl برن اینترنت!تا اینجای قضیه جوره اما من نمی دانم چگونه؟ایا مدمهایی هست که کار سوییچر را انجام دهد؟و اگر هست ایا مستقیما به برق وصل می شه؟چون اگه این مودم به یکی از کامپیوتر ها وصل بشه و ان کامپیوتر خاموش بشه انوقت دیگه بقیه کامپیوترها به اینترنت وصل نمی شن!
شاید هم راهی نداره و باید حتما از سوییچر استفاده کرد؟ببینم نمی شه از ریپیتر استفاده کرد؟
اگر هم چنین مدمی وجود دارد اسمش چیه؟چه مارکی بهتره؟به صورت خارجیه یا داخلیه؟
استادای محترم ببخشید اگر سوال تکراری کردم اما باور کنید که وقت نداشتم صفحه ها را بخوانم!
thank you!

بهتر بود سوالو تو قسمت انتخاب مودم مطرح می کردی...بهترین مودم که مناسب شما باشه ASUS AM604 هست که 4 تا خروجی لن داره. مستقیم هم توسط آداپتور به برق وصل میشه و مثل یه سوییچ عمل می کنه. من خودم چند ماهه که از همینا دارم و خیلی راضی هستم.

اینم قیافه ظاهریش:
1106_l.jpg
 

m1s

Registered User
تاریخ عضویت
10 می 2007
نوشته‌ها
122
لایک‌ها
17
بهتر بود سوالو تو قسمت انتخاب مودم مطرح می کردی...بهترین مودم که مناسب شما باشه ASUS AM604 هست که 4 تا خروجی لن داره. مستقیم هم توسط آداپتور به برق وصل میشه و مثل یه سوییچ عمل می کنه. من خودم چند ماهه که از همینا دارم و خیلی راضی هستم.

اینم قیافه ظاهریش:
1106_l.jpg

حق با شما است باید انجا مطرح می کردم اما در کل از راهنماییتان ممنونم:)
 

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
17 ژوئن 2003
نوشته‌ها
3,217
لایک‌ها
34
محل سکونت
:: طهرون قديم ::
بعضی اوقات خرید یک مودم تک پورت Ethernet با یک سوییچ 5 پورت هم میتونه با قیمت مناسبتری تموم بشه تا یک مودم 4 پورت !
 

pirate123

Registered User
تاریخ عضویت
16 اکتبر 2005
نوشته‌ها
480
لایک‌ها
58
محل سکونت
کارائیب
بعضی اوقات خرید یک مودم تک پورت Ethernet با یک سوییچ 5 پورت هم میتونه با قیمت مناسبتری تموم بشه تا یک مودم 4 پورت !

تایید نمیشه:D من مودم 604 رو 53 تومان خریدم. فکر نکنم قیمت یه مودم اترنت تک پورت با سوییچ از این کمتر بشه.
 

DaRk-LoRD

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
12 ژوئن 2007
نوشته‌ها
5
لایک‌ها
0
سلام به دوستان عزيز

من ميخوام يه مودم ADSL بگيرم كه Wifi رو هم ساپورت كنه.

اين جور كه خودم گشتم چند تا مدل پيدا كردم:

اولي Asus 604g هست. (نتوستم جايي پيداش كنم كسي جايي اينو نديده؟ قيمت چنده؟)

بعد چند مدل Paradyne هم پيدا كردم مثل 6228 يا 6388

اما متاسفانه جايي اين مدل ها رو پيدا نكردم.

كسي جايي سراغ نداره Paradyne بفروشن؟

كلا مودمي كه وايرلس هم ساپورت كنه چي پشنهاد ميديد؟

من يه لپ تاب هم دارم ميخوام اونو از طريق وايرلس وصل كنم واسه همين به wifi احتياج دارم.

يه سوال ديگه اين مودم هايي كه wifi رو ساپورت ميكنن و روتر هم هستن حتما بايد PC روشن باشه تا بتونم با لپ تاب به اينترنت وصل باشم از طريق wifi يا نه؟

سلام

كسي جواب سوال هاي منو نميدونه؟:)

اينAsus 604g رو كجا ميشه پيدا كرد؟​
 

f14

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 ژوئن 2007
نوشته‌ها
194
لایک‌ها
2
محل سکونت
آسمان
مودمی که وایرلس هم باشه هم ایسوس هست تو بازار هم 3com و هم usrobotic ولی قیمتاش بالاس
قیمت usrobotic حدود 160 قیمت دارم و تری کام 145 و ایسوس wl600g هم حدود 180 تومن
604g گیر نمیاد الان و لی حدود 100 تومن هست اکه باشه. اگه خواستی پایتخت سر بزن پیدا میکنی اینا رو.
 

kongkido

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 جولای 2006
نوشته‌ها
42
لایک‌ها
0
سلام.دوستان ؛ مودم هايcorecess3121 چه طور هستند؟ به درد ميخورند؟ با تشكر
 

javad2000

Registered User
تاریخ عضویت
10 جولای 2005
نوشته‌ها
1,338
لایک‌ها
25
سلام
من با پيش شماره 2208 ميخوام اينترنت adsl بگيرم (سرعت 64 با دانلود نامحدود رو ترجيح ميدم). شركت هاي مختلفي اين پيش شماره رو ساپورت مي كنند. اما نمي دونم از كدومشون بگيرم بهتره.

لطفاً يه راهنمايي بكنيد (اگه لازمه اسم چند تا شركت رو بگم). در ضمن لطفاً بگيد كيفيت adsl بستگي به چه مواردي داره و چه نكاتي رو بايد هنگام خريد (مشترك شدن) اين سرويس در نظر بگيرم؟

3پاسگزارم
 

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
17 ژوئن 2003
نوشته‌ها
3,217
لایک‌ها
34
محل سکونت
:: طهرون قديم ::
شما میتونی از آسیاتک 1 ماه مجانی بگیری تا دستت بیاد جریان چیه! بعد اگه دوست داشتی ادامه میدی.
 
بالا