منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

مشاوره خرید و گفتگوی فنی پیرامون مودم و روتر ADSL ، کدام مارک و چرا؟ ا

shervin83

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2007
نوشته‌ها
26
لایک‌ها
0
یکی به من بگه روتر چیه؟
 

shervin83

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2007
نوشته‌ها
26
لایک‌ها
0
من یه مودم adsl میخوام بگیرم .بین asus AM602 و D-Link 322T کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ علتش رو هم بگید.
 

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
17 ژوئن 2003
نوشته‌ها
3,217
لایک‌ها
34
محل سکونت
:: طهرون قديم ::
من یه مودم adsl میخوام بگیرم .بین asus AM602 و D-Link 322T کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ علتش رو هم بگید.
من اگر جای شما باشم Asus رو انتخاب میکنم چون تا اونجا که میدم Asus ها سازگاری بیشتری با سیستم های مختلف شرکت های ارائه کننده DSL در اینجا دارند.
 

DSP

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
26 آگوست 2004
نوشته‌ها
46
لایک‌ها
0
با سلام
من می خواهم سرویس adsl را بین دو کامپیوتر به صورت مشترک قرار بدهم کامپیوتر a در طبقه اول و کامپیوتر b در طبقه دوم ساختمان قرار دارد متاسفانه امکان کابل کشی بین دو طبقه مشکل می باشد در نتیجه برای این کار به نظر شما اگر از یک مودم AM604G که خودش یک Acsses point هم می باشد و همچنین یک کارت شبکه وایرلس روی کامپیوتر b که در طبقه دوم است استفاده کنم می توانم اینترنت را به کامپیوتر b برسانم . آیا بین دو طبقه می توان یک ارتباط بی سیم برقرار کرد با توجه به اینکه سقف مکان مورد نظر از جنس بتون و در آن فلز و میلگرد به کار رفته .
با تشکر
 

[email protected]

Registered User
تاریخ عضویت
7 می 2006
نوشته‌ها
1,184
لایک‌ها
10
محل سکونت
GraphicStore.ir
با سلام
من می خواهم سرویس adsl را بین دو کامپیوتر به صورت مشترک قرار بدهم کامپیوتر a در طبقه اول و کامپیوتر b در طبقه دوم ساختمان قرار دارد متاسفانه امکان کابل کشی بین دو طبقه مشکل می باشد در نتیجه برای این کار به نظر شما اگر از یک مودم AM604G که خودش یک Acsses point هم می باشد و همچنین یک کارت شبکه وایرلس روی کامپیوتر b که در طبقه دوم است استفاده کنم می توانم اینترنت را به کامپیوتر b برسانم . آیا بین دو طبقه می توان یک ارتباط بی سیم برقرار کرد با توجه به اینکه سقف مکان مورد نظر از جنس بتون و در آن فلز و میلگرد به کار رفته .
با تشکر
سلام

من مورد مشابه شما رو تو اداره جات دیدم که بین چند طبقه شبکه بدون سیم راه اندازی کردن اما از چه سخت افزار ها و ترفند هایی استفاده شده اطلاعی ندارم .
 

[email protected]

Registered User
تاریخ عضویت
7 می 2006
نوشته‌ها
1,184
لایک‌ها
10
محل سکونت
GraphicStore.ir
من یه مودم adsl میخوام بگیرم .بین asus AM602 و D-Link 322T کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ علتش رو هم بگید.
مودم های ایسوس این طور که تا حالا دوستان تست کردن با ISP های مختلف سازگاره و از تکنولوژِ ی ADSL2+ پشتیبانی میکنه . البته اگر میخواین روی مودم D-Link سرمایه گزاری کنید برای خرید باید یک دلیل برای این انتخاب داشته باشید مثلا قیمت یا امکانات و ...

موفق باشید .
 

md_md_2600

Registered User
تاریخ عضویت
28 جولای 2006
نوشته‌ها
427
لایک‌ها
43
محل سکونت
Tehran
این ایسوس رو از کجا میشه خرید و چه مدلی و چند تومن ؟:wacko:
 

[email protected]

Registered User
تاریخ عضویت
7 می 2006
نوشته‌ها
1,184
لایک‌ها
10
محل سکونت
GraphicStore.ir
یه سر به پست های گذشته بزنید بار ها و بار ها گفته شده . مدل مودم به امکانات و خواسته های شما میتونه متفاوت باشه . :)
 

md_md_2600

Registered User
تاریخ عضویت
28 جولای 2006
نوشته‌ها
427
لایک‌ها
43
محل سکونت
Tehran
حالا شما به بزرکواری خودتون ببخشید ما رو ! فقط اگر میدونید بگید که از کجا میشه مودم ایسوس با پورت اترنت با قیمت خوب خرید ؟ ممنون:rolleyes::D:blush:
 

[email protected]

Registered User
تاریخ عضویت
7 می 2006
نوشته‌ها
1,184
لایک‌ها
10
محل سکونت
GraphicStore.ir
حالا شما به بزرکواری خودتون ببخشید ما رو ! فقط اگر میدونید بگید که از کجا میشه مودم ایسوس با پورت اترنت با قیمت خوب خرید ؟ ممنون:rolleyes::D:blush:
مودم ASUS Am602 هم خروجی USB داره هم Lan مودم ADSL2+ هم هست .

برای توضیحات بیشتر برید به این ادرس
 

md_md_2600

Registered User
تاریخ عضویت
28 جولای 2006
نوشته‌ها
427
لایک‌ها
43
محل سکونت
Tehran
این برای مودم بهترین انتخابه دیگه ؟ درسته ؟ البته در محدوده ی 50 تومن منظورمه . :eek:
 

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
17 ژوئن 2003
نوشته‌ها
3,217
لایک‌ها
34
محل سکونت
:: طهرون قديم ::
تو پاساژ ولیعصر ظاهرا مارک های micronet و smc هم دارن فکر کنم در حدود 40 تا 46 باشه.
 

kongkido

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 جولای 2006
نوشته‌ها
42
لایک‌ها
0
سلام.آقا زنگ زدم و آسياتك گفت ؛ وصل كرديم ولي هر كاري ميكنم مودم روشن نميشه .نه چشمك ميزنه ونه روشن ميشه فقط مال يو اس بي روشنه.بچه هاي فني ميگن كه احتمالا رانژه نشده ولي مسؤل ثبت نام ميگه كه رانژه شده.لطفا راهنمايي كنيد.مودم هم سالمه و از نوع كورسس هست.با تشكر
 

IKEA

Registered User
تاریخ عضویت
25 آپریل 2005
نوشته‌ها
1,738
لایک‌ها
4
سلام.آقا زنگ زدم و آسياتك گفت ؛ وصل كرديم ولي هر كاري ميكنم مودم روشن نميشه .نه چشمك ميزنه ونه روشن ميشه فقط مال يو اس بي روشنه.بچه هاي فني ميگن كه احتمالا رانژه نشده ولي مسؤل ثبت نام ميگه كه رانژه شده.لطفا راهنمايي كنيد.مودم هم سالمه و از نوع كورسس هست.با تشكر

اگه اصلا چراغ لینکت چشمک هم نمیزنه مودمت سوخته!
 
بالا