منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

مشاوره خرید و گفتگوی فنی پیرامون مودم و روتر ADSL ، کدام مارک و چرا؟ ا

alireza_simkesh

Registered User
تاریخ عضویت
1 اکتبر 2005
نوشته‌ها
1,651
لایک‌ها
4
اون 90$ که میگید مدلش چیه؟ تو ایران گیر میاد اینا؟ این بهتره یا D-Link ؟

والا مدلشو که اگه تو همون لینک برین نوشته:
Wireless-N
از سری روترهای Broadband Home Router Linksys هست!:rolleyes:
D-link هم روترهاش بد نیست اما Linksys خیلی بهتره و از D-link هم یه مقدار گرون تره ( مثلا مثل Vaio و Dell میمونه که معلومه کدوم بهتره:cool:)
این مدلش هم چون یه مقدار جدیده نمیدونم هنوز تو ایران اومده یا نه :hmm:
 

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
تاریخ عضویت
19 ژانویه 2007
نوشته‌ها
1,056
لایک‌ها
4
والا مدلشو که اگه تو همون لینک برین نوشته:
Wireless-N
از سری روترهای Broadband Home Router Linksys هست!:rolleyes:
D-link هم روترهاش بد نیست اما Linksys خیلی بهتره و از D-link هم یه مقدار گرون تره ( مثلا مثل Vaio و Dell میمونه که معلومه کدوم بهتره:cool:)
این مدلش هم چون یه مقدار جدیده نمیدونم هنوز تو ایران اومده یا نه :hmm:

Linksys ها با اینکه کارایی بهتر از D-link داره ولی گارانتی نداره یا گارانتیش درست حسابی نیست. در عوش D-link ها 3 سال گارانتی، و خدمات پس از فروش داره.
 

alireza_simkesh

Registered User
تاریخ عضویت
1 اکتبر 2005
نوشته‌ها
1,651
لایک‌ها
4
Linksys ها با اینکه کارایی بهتر از D-link داره ولی گارانتی نداره یا گارانتیش درست حسابی نیست. در عوش D-link ها 3 سال گارانتی، و خدمات پس از فروش داره.

حقیقتا من از گارانتیشون اطلاعی ندارم اما اگه 3D-link سال گارانتی داره حتما D-link بگیر چون این router هارو باهاشون یکم بازی کنی احتمالش زیاده که خراب شه:cool:
نمونش ماله خودمه که واسه دور زدن rapidshare مجبور بودم هر ساعت 4,5 بار روتر بیچاره رو reset کنم:wacko:اونم خراب شد اما گارانتیش به دادم رسید:lol:

راستی اخرین اخبار رسیده حاکی از اینه که روتر N Series Linksys شده 130 دلار!
 

javad2000

Registered User
تاریخ عضویت
10 جولای 2005
نوشته‌ها
1,338
لایک‌ها
25
سلام.

ببخشيد يه سوال داشتم. مودم با روتر چه فرقي مي كنه؟
براي ADSL خونگي كدومش بهتره؟


با تشكر
 

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
تاریخ عضویت
19 ژانویه 2007
نوشته‌ها
1,056
لایک‌ها
4
سلام.

ببخشيد يه سوال داشتم. مودم با روتر چه فرقي مي كنه؟
براي ADSL خونگي كدومش بهتره؟


با تشكر

مودم وسیله ایه برای وصل شدن به اینترنت (چه ADSL و چه Dial up ). مودم هایی هست که همراه خودش Router داره که مال وایرلس هست و Share کردن اینترنت یا کامپیوتر. شما اگه از وایرلس استفاده ای نداری یه مودم معمولی با قیمت 40 تومان کارتو راه میندازه.
 

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
تاریخ عضویت
19 ژانویه 2007
نوشته‌ها
1,056
لایک‌ها
4
حقیقتا من از گارانتیشون اطلاعی ندارم اما اگه 3D-link سال گارانتی داره حتما D-link بگیر چون این router هارو باهاشون یکم بازی کنی احتمالش زیاده که خراب شه:cool:
نمونش ماله خودمه که واسه دور زدن rapidshare مجبور بودم هر ساعت 4,5 بار روتر بیچاره رو reset کنم:wacko:اونم خراب شد اما گارانتیش به دادم رسید:lol:

راستی اخرین اخبار رسیده حاکی از اینه که روتر N Series Linksys شده 130 دلار!

من خودم D-link DSL-2640T را دارم. راضی هم هستم. یکی از دوستام میخواست بخره گفت یه پرس و جو کن.
ببینم، شما نمیدونی با همین 2640 میشه پرینتری را که کابل lan داره را بدون کامپیوتر share کرد یا نه؟ تو مشخصاتش که چیزی ننوشته.
 

javad2000

Registered User
تاریخ عضویت
10 جولای 2005
نوشته‌ها
1,338
لایک‌ها
25
مودم وسیله ایه برای وصل شدن به اینترنت (چه ADSL و چه Dial up ). مودم هایی هست که همراه خودش Router داره که مال وایرلس هست و Share کردن اینترنت یا کامپیوتر. شما اگه از وایرلس استفاده ای نداری یه مودم معمولی با قیمت 40 تومان کارتو راه میندازه.
__________________

خيلي ممنون حالا متوجه شدم.
 

alireza_simkesh

Registered User
تاریخ عضویت
1 اکتبر 2005
نوشته‌ها
1,651
لایک‌ها
4
من خودم D-link DSL-2640T را دارم. راضی هم هستم. یکی از دوستام میخواست بخره گفت یه پرس و جو کن.
ببینم، شما نمیدونی با همین 2640 میشه پرینتری را که کابل lan داره را بدون کامپیوتر share کرد یا نه؟ تو مشخصاتش که چیزی ننوشته.

اینو قبلا امتحان نکردم!اما فکر کنم واسه اینکار به یه Hub نیاز داری:eek:
تو manual پرینتر چیزی نگفته؟!
 

ebrahim19

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
26 می 2007
نوشته‌ها
3
لایک‌ها
0
سلام.
من مودم asusam602 خریدم.ولی سیستم نمیشناستش!!!
سی دی شم می زارم ولی باز قبول نمیکنه!!!
هر کار بگید کردم .لی سیستم قبول نمی کنه!!!
driver شو از کجا می تونم تهیه کنم؟
خواهشن زودتر بهم بگید
آخه خطم آمادست ولی مودمم نصب نیست.
ممنون
 

[email protected]

Registered User
تاریخ عضویت
7 می 2006
نوشته‌ها
1,184
لایک‌ها
10
محل سکونت
GraphicStore.ir
سلام.
من مودم asusam602 خریدم.ولی سیستم نمیشناستش!!!
سی دی شم می زارم ولی باز قبول نمیکنه!!!
هر کار بگید کردم .لی سیستم قبول نمی کنه!!!
driver شو از کجا می تونم تهیه کنم؟
خواهشن زودتر بهم بگید
آخه خطم آمادست ولی مودمم نصب نیست.
ممنون
سلام

مودم AM602 رو شما میتونی به دو طریق ازش استفاده کنی :

-- موقعی که شما کارت شبکه داری با استفاده از کارت شبکه و بدون نیاز به نصب درایور
-- اتصال به USB و نصب داریور .. درایور این مودم به صورت فشرده روی CD همراهش موجوده که شما کافیه درایور ش رو از حالت فشرده خارج کنی و شروع به نصبش کنی .احتمال میدم شما درایور رو از حالت فشرده خارج نکردی .. ( اگر مشکل داشتی بگو .. )

درایورش رو اگر نداشتی میتونی از ادرس http://shatel.ir/Image/Bcm63xx_WHQL_usb_driver.zip دانلود کنی :)

موفق باشی
 

ebrahim19

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
26 می 2007
نوشته‌ها
3
لایک‌ها
0
بله درسته zip هستش
چه جوری از حالت zip خارجش کنم؟
من برنامه winrar رو هم دارم
ولی کار باهاشو بلد نیستم
 

ebrahim19

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
26 می 2007
نوشته‌ها
3
لایک‌ها
0
بله درسته zip هستش
چه جوری از حالت zip خارجش کنم؟
من برنامه winrar رو هم دارم
ولی کار باهاشو بلد نیستم
اگه می شه یه توضیحی بدید
و اگه میشه در باره کارت شیکه هم بهم بگید که چه جوریه . کلا منظورتون چیه
درباره ساخت کانکشن با مودم adsl هم اگه میشه یه توضیح بدید.
ممنون
 

[email protected]

Registered User
تاریخ عضویت
7 می 2006
نوشته‌ها
1,184
لایک‌ها
10
محل سکونت
GraphicStore.ir
خوب شما کافیه روی فایل فشرده راست کلیک کنید بعد Extract here رو بزنید !

این مدلی که خیلی سخت میشه دوست عزیز ، آیا از شرکت اومدن برای راه اندازی سرویس شما ؟ !
 

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 آپریل 2006
نوشته‌ها
360
لایک‌ها
0
بچه ها من تو دفترچه مودم كفته ميتوني از 192.168.1.1 الي 192.168.1.256 بزارم بعد من تو پنجره IE اين ip رو زدم
192.168.1.1 رو زدم كه user va password خواستش ئارد كردم بعد تنظيمات رو آورد كه عكسهاش رو ميزارم آي پي فعلي من 192.168.1.10 بودش كه يهو كاري نكردم يه چيزي رو applay زدم بعد اين خطا رو دادش:

Windows - system Error: There is an IP ADDRESS Confilict with another system on the network

بعد ديگه به اينترنت وصل نشدش حالا ip رو كردم 192.168.1.1 وصل شدش !! مشكلي نداره؟؟؟ حالا تو پنجري اينترنت ميزنم 192.168.1.1 ديگه يوزر و پسورد نمياره چيزي نمياره حالا وقتي ميزنم 192.168.1.10 يوزر و پسورد ميخواستش در صورتي كه ip آخرش 10بود خطا مياد در اصل برعكس شده من از اين تنظيمات سز در نميارم .
راستي من سرويس 256 'گرفتم 512 زده اينجا:

4qyccya.png


مشخصاتي كه اينجا زده dns و ip address در حال حاضر استباه هستش ولي ip قبلش 10 بود الان 1 كردمش اشكالي كه نداره؟! چون اوني كه مودم رو وصل كرده بود اين ip رو داده بود 192.168.1.10 اگه بخوام دوباره 10 بشه چيكار كنم

526cp53.png



4kc3pqp.png


من ميخواستم كاري كنم اتوماتيك كانكت بشه به اينترنت كه اينجوري شدش
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
 

md_md_2600

Registered User
تاریخ عضویت
28 جولای 2006
نوشته‌ها
427
لایک‌ها
43
محل سکونت
Tehran
آقا این مودم های کورسس که آسیا تک میفروشه خوبن ؟ منظورم اون Lan دارش هست . کسی داره ؟ به ما هم بگین . مرسی
 

Neoonline

Registered User
تاریخ عضویت
7 جولای 2004
نوشته‌ها
501
لایک‌ها
6
سن
38
محل سکونت
Tehran
آقا این مودم های کورسس که آسیا تک میفروشه خوبن ؟ منظورم اون Lan دارش هست . کسی داره ؟ به ما هم بگین . مرسی

LAN دارهاش خوبه هیچ مشکل خاصی هم نداره، من الان 20 روزه دارم ازش روی سرویس آسیاتک استفاده میکنم بی هیچ مشکل خاصی، در ضمن می تونی مودم رو امانی ازشون بگیری با 50 تومن پول نقد یا یه چک امانت به همین مبلغ.
 

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 آپریل 2006
نوشته‌ها
360
لایک‌ها
0
بچه ها من تنظيمان config مودم رو انجام دادم همه رو درست انجام دادم براي اينكه اتوماتيك به اينترنت كانكت بشه حالا نميدونم چرا اينجوري؟؟؟
عكس اول براي منه و عكس دوم براي دوستمه كه ويندوز بالا مياد اتوماتيك كانكت ميشه به اينترنت

663pug5.png




4pjh76g.png


ممنون ميشم يكي راهنمايي كنه ؟!!!
 
بالا