خرید بک لینک,خرید رپورتاژ آگهی

مشاوره خرید و گفتگوی فنی پیرامون مودم و روتر ADSL ، کدام مارک و چرا؟

شروع موضوع توسط [email protected] ‏28 ژوئن 2007 در انجمن اینترنت پرسرعت ADSL و وایرلس و وایمکس

  1. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
    مودمت از کدوم برنده و مدلش چیه ؟

    =================================================================
    پیغام مدیر :
    --------------------------------------------------------------------------------

    این تاپیک در راستای بهینه سازی تاپیک های این بخش .. آرشیو شد و می توانید مطالب گذشته را در لینک زیر مشاهده کنید :

    http://forum.persiantools.com/t62966.html

    ضمن اینکه 5 پست آخر تاپیک گذشته به اینجا ارجاع داده شدند .
     
  2. Neoonline

    Neoonline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 جولای 2004
    نوشته ها:
    501
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Tehran
    99 درصد اشکال از مودم هستش معمولا آسیاتک 5 روزه رانژه انجام میشه.
     
  3. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,215
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    مطمئن بشید که کابلهای مودم رو هم درست وصل کردید.
     
  4. Neoonline

    Neoonline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 جولای 2004
    نوشته ها:
    501
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Tehran
    مودم ایشون Corecess هستش در مودمهای Corecess به محض روشن شدن مودم چراغ لینک شروع میکنه به چشمک زدن و دنبال شبکه میگرده معمولا در کمتر از 10 ثانیه با شبکه مرتبط میشه و چراغ لینک فیکس میشه و البته اگر شبکه یی پیدا نشه یا خط رانژه نباشه چراغ کماکان به چشمک زدن ادامه میده 15 ثانیه چشمک میزنه 3 - 4 ثانیه خاموش میشه اینکه اصلا چراغ لینک هیچ عملی انجام نمیده و خاموش هست معنی خوبی نداره. بعید میدونم اتصال کابلها چندان مرتبط باشه ولی برای اطمینان بد نیست طبق توصیه دوستمون کابلها رو هم چک کنی.
     
    mercedes62 از این نوشته تشکر کرده است.
  5. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,215
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    کابلهای مربوط به تلفن ,اسپلیتر .
     
  6. pirate123

    pirate123 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    479
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    کارائیب
    منم هم اولش که که کورسس لن از آسیاتک گرفتم 3-4 روز کار کرد بعدش مودمم اینجوری شد یعنی چراغ لینک دیگه روشن نمی شد. بردم آسیاتک گفتن که مودم سوخته. خوشبختانه پس گرفتن و منم دیگه ازشون کورسس نخریدم و ایسوز گرفتم. توصیه می کنم کسی کورسس نگیره...می گم شاید همون مودم سوخته منو بهت دادن:D
     
    arinboy از این نوشته تشکر کرده است.
  7. خرید بیت کوین
  8. roje_aria79

    roje_aria79 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 فوریه 2006
    نوشته ها:
    3,515
    تشکر شده:
    18
    محل سکونت:
    In The Stars
    سلام به همه دوستان گرامي.
    يك سوال داشتم اميدوارم كه دوستان منو راهنمايي كنن.مي خواستم ببينم بهترين مودم ADSL2چيه البته نمونه هاي وايرلس را منظورم نيست.
    و مي خواستم دوستان راهنمايي كنن ببينم براي خريد يم مودم از نوع اي دي اس ال بايد چه گزينه هايي را در نظر داشت
    يا اينكه اين مودم ها را با چه گزينه هايي با هم مقايسه مي كنن.؟

    البته يه سوال ديگه هم دارم
    اونم اينه كه من يك مودم ‍‍C110زيمنس براي يك خط 512 دارم كه هر روز در يك ساعت معين(كه معمولا از ساعت6 تا 8شب) alarm توي مودم ميفته و خطم قطع ميشه. مي خواستم سوال كنم از دوستان ببينم اين مشكل از چي مي تونه باشه؟
     
  9. mndst

    mndst Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 مارس 2007
    نوشته ها:
    143
    تشکر شده:
    0
    مدم Asus am602 را باید با چه نوع کابلی به هاب سوییچ وصل کنیم؟

    یعنی مثل وصل کردن کامپیوتر به هاب از سیم‌های مستقیم استقاده کنیم یا مثل وصل کردن هاب به هاب از این کابل‌ها که جای سیماشون در دوسر عوض میشه (crosscable) استفاده کنیم.
     
  10. azadiphone

    azadiphone Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    185
    تشکر شده:
    1
    سلام
    كسي از دوستان تا حالا از اين مودم وايرلس يو‌اس‌روباتيك براي شاتل استفاده كرده (كليك كنيدusr819108a)
    آيا كيفيتش از مودم وايرلس asus بهتره؟ (كليك كنيدAM604g)

    ضمنا يك سوال ديگه اينكه اگر روي يك خط رانژه شاتل 2 عدد مودم قرار بگيره مشكلي پيش مياد؟ و آيا هر دو كار ميكنه؟

    ممنون
     
  11. kss pt

    kss pt کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    37
    تشکر شده:
    0
    جونه من کوتاه جواب بدید.خفه کردید از بس که پیچوندید.

    1: میخوام adsl از Asia Tech بگریم.ADSL 1 هستند یا ADSL 2?!
    2: با توجه به ADSL آسیاتک کدوم مودم رو بگیرم؟
    3: مودم ADSL 2 برای ADSL 1 هم میشه؟!

    ممنون!
     
  12. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
    سلام

    شما برای مودم ADSL اول باید دقت کنید که ازکجا میخواین سرویس بگیرین و اون شرکت سرویس دهنده ایا خط شماره تلفن شما رو پشتیبانی میکنه یا نه چون سرویس ADSL روی خط تلفن فعال میشه (تجهیزات ADSL تو مراکز مخابراتی نصب میشن ) . در مرحله بعد باید ببینید که شرکت ارایه دهنده سرویس به شما سرویس ADSL به شما میده یا ADSL2+ (فکر میکنم فقط شرکت شاتل ADSL2+ ارایه بده )

    برای انتخاب مودم شما میتونید مودم های ADSL2+ تهیه کنید . بیشتر مودم ها جدای از شکل ظاهری به طریقه اتصال و ارتباط با سیستم و تجهیزات شبکه طبقه بندی میشن . مودم میتونه ساده باشه و با یک اتصال USB به سیستم وصل بشه یا میتونه کمبو روتر باشه با کلی درگاه خروجی از Lan و USB گرفته تا وایرلس .

    در مورد مشکل مودم هم بهتر میدونم به شرکت اطلاع بدید و جویا بشین که این مشکل تنها برای شماست یا نه برای تمام مشترک های اون منطقه مخابراتی .

    موفق باشید .
     
  13. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
    اگر دقت کرده باشید روی مودم های ASUS AM602 ِیک کابل شبکه نرمال قرار داره که برای ارتباط با سیستم یا هاب یا روتر میتونید از این کابل استفاده کنید .

    کابل شبکه کراس برای ارتباط دو تا سیستم کامپیوتر به هم برای شبکه کردن و وصل کردن دو تا ابزار شبکه مثل هم مثل دو تا هاب یا برخی تجهیزات وایرلس کاربرد داره .
     
  14. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
    سلام ، دو مودم رو که با هم مقایسه میکردم خیلی به هم شبیه بودن ، شما قیمت هر دوشون رو دارین که مقلیسه قیمتی هم بکنیم . من تا اونجا که دیدم و شنیدم مودم های ASUS تو تمام مدل هاش خرابی نداشتن تا حالا .

    --

    خوب شما روی خط رانژه یک مودم بگزارید بعد اینترنت رو روی کابل شبکه ببرید هر کجا که خواستید . تا حالا دو تا مودم رو روی یک خط تست نکردم ببینم جواب میده یا نه ! اما با اطلاعاتی که دارم فکر نکنم جواب بده چون شما روی یک پورت باید وصل بشین و فقط یک بار میتونید یا نام کابردی و کلمه عبور کانکت بشین . به طور همزمان نمیتونید استفاده کنید. فکر میکنم 691 بهتون ارور بده .
     
  15. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
    کوتاه !

    1 - شرکت آسياتك همون که تو سایتش نوشته سرویسش ADSL هست .
    2 - بستگی داره برای چه نیاز میخواین مودم بگیرید . برای یک سیستم میخواین ؟ چه قیمتی میخواین ؟ چطور میخواین مودم به سیستم وصل بشه USB یا Lan . کارت شبکه روی سیستم دارید >؟
    3 - اره مودم های ADSL2+ روی سرویس های ADSL جواب میدن . البته بعضی مودم های مارک های نامعتبر روی برخی سرویس دهنده های ADSL جواب نمیدن یا نیاز به تنظیمات خاص دارن

    ضمنا تکنولوژی های مطرح ADSL سه تاست . ADSL, ADSL2+ , ADSL2
     
  16. roje_aria79

    roje_aria79 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 فوریه 2006
    نوشته ها:
    3,515
    تشکر شده:
    18
    محل سکونت:
    In The Stars
    مرسي استاد عزيز از راهنمايي تون.
    نوع خط مورد استفاده من ADSL2 هستش و اين مشكل هم متاسفانه توي همه كاربرهاي اون شركت ارائه دهنده فقط گريبانگير منه.
     
  17. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
    خواهش میکنم دوست عزیز

    اگر مشکل شما تدام داشت و همیشگی بود میشد مشکل رو به فیوز یا لاینکارتی که پورت شما روش رانژه شده ربط داد اما چون موقتی هست باید ببینید که تو اون محدوده زمانی که این مشکل بوجود میاد چه اتفاقی میفته از تلفن خاصی استفاده میکنید ؟
     
  18. mndst

    mndst Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 مارس 2007
    نوشته ها:
    143
    تشکر شده:
    0
    با تشکر از [email protected]
    در پاسخ به سوال خودم، توی کاتالوگ مدم نوشته بود هر از هر دو کابل می‌تونید استفاده کنید ، مودم خودش شناسایی می‌کنه و تغییرات لازمو ایجاد می‌کنه.
     
  19. mndst

    mndst Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 مارس 2007
    نوشته ها:
    143
    تشکر شده:
    0
    موقع ساختن کانکشن pppoe یا یه همچین چیزی می‌خواستم بدونم نقش service name چیه؟ معمولا چیه(جاش باید چی بنویسم، از کی باید بپرسم)؟
     
  20. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
  21. azadiphone

    azadiphone Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    185
    تشکر شده:
    1
    تشكر از راهنمايي شما
    USR= 155000 Rils
    ASUS= 120000 Rils

    مشكل استفاده در شبكه نيست بلكه يك خط تلفن در 2 ساختمان سيم كشي شده (فاصله ساختمانها 500 متر است) حالا ميخواهند هر دو ساختمان براي خودشون يك مودم روي اين خط قرار بدهند:(
     
avanakbron talent عسل طبیعی و گرده گل ایرانی