• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید پرینتر لیزری با رزولوشن بالا

ASUSA730w

Registered User
لایک‌ها
12
سلام به همه عزیزان
راستش قدیما تا جایی که یادمه یه تاپیک داشتیم واسه مشاوره خرید پرینتر و اسکنر الان هرچی گشتم پیداش نکردم
بگذریم
عارضم به خدمتتون من برای کارای طراحی برد مدار چاپی و تولید اون نیاز به پرینتری دارم که با دقت خیلی بالا بتونه برام نگاتیو طرح رو بزنه
البته نگاتیو زدن که مسئله خاصی نیست مسئله مهم دقت خیلی بالاش هست
در حال حاضر یه سه کاره اچ پی دارم M1120 که طبق مشخصاتش 600x600 هست،دقتش بالا هست ولی برای کار من کمه
حالا یه پرینتری لیزری سیاه سفید میخوام که دقتش،محسوس بهتر از این باشه قیمتش هم نهایت 400 باشه
اصلا هم نیازی نداره دو رو بزنه سرعتش هم اصلا مهم نیست هرچی کمتر بهتر اصلا
خواهشا یه کمکی به بنده بکنید انشالا که یه روز هم ما تو یه زمینه به شما کمک کنیم
ممنون

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
HP LaserJet Pro M1212FN

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
پرینتر HP LaserJet P2055D
فوق العاده هست
1200x1200
دو ماه پیش 310 بود که احتمالا الان به 360 رسیده باشه و انتخاب خوبیه انصافا

ASUSA730w

Registered User
لایک‌ها
12
مرسی و تشکر از دوستان عزیزم
یه سوالی داشتم اینه که واقعا تفاوت بین 600 دی پی آی با 1200 محسوس هست؟
یه مورد دیگه اینکه بعضی پرینترا نوشته 1200DPI Effective معنیش اینه که نرم افزاریه؟فرقی با 1200 DPI Real چیه
ممنونم

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
مرسی و تشکر از دوستان عزیزم
یه سوالی داشتم اینه که واقعا تفاوت بین 600 دی پی آی با 1200 محسوس هست؟
یه مورد دیگه اینکه بعضی پرینترا نوشته 1200DPI Effective معنیش اینه که نرم افزاریه؟فرقی با 1200 DPI Real چیه
ممنونم
بستگی به کارتون داره اگه واقعا دنبال بهترین کیفیت هستید خوب صد در صد فرق میکنه
برای مثال همین مدل که گفتم با بالاترین کیفیت تا 2000 تا برگ پرینت و با کیفیت پایین تر 7000 تا 8000 تا هم میگیره که نشون از عمق رنگ و کیفیت بالاش داره
و معمولا 1200DPI Effective رو هم جلوی پرینترهای 600*600 مینوبسن که همون جنبه تبلیغاتی و نرم افزاری دستگاه داره

ASUSA730w

Registered User
لایک‌ها
12
بله برام خیلی مهمه
اصولا دلیل خریدم برای پرینتر دوم همین هست
بردای مدار چاپی الکترونیکی بعضیاشون خیلی ظریف هستن پرینتر فعلیم در مقیاسای کوچیک یکم خطوط رو کجو کوله میزنه
میخوایم اینجوری نباشه دیگه
پس به نظر شما این میتونه نیازی که دارم رو برطرف کنه؟
راستی یه مقایسه که میکردم HP از کانن و سامسونگ گرون تره
آیا واقعا این گرونیش ارزشش رو داره؟کانن چجوریه؟
تشکر از اینکه وقت میذارین

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
دقیقا واسه کارایی مثه کار شما که گاها تو یک مدار یک سانت باید 20 تا خط عبور کنه کیفیت بالا و نداشتن سایه خیلی مهم هست
نظر شخصی خودم پرینتر خوبی هست ولی باز قبل از خرید از چند جا تحقیق کنید
و پرینترهای hp تو جهان و البته ایران برند با کیفیت و شناخته شده ای هست
البته مقایسه بین محصولات برند های مختلف با توجه به امکانات و سخت افزارهای استفاده شده شاید درست نباشه ولی شما احیانا با کدوم مدل از کانن یا سامسونگ مقایسه کردید ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
1200X1200dp
براي اطلاعات دقيق تر به سايت سازنده مراجعه كنيد به نظر من HP در پرينتر بي نظير هست . ولي سامسونگ هم كارايي خوب و گارانتي معتبري دارد .
در حالی که امروزه بازار پر از پرینترهای رنگی چند کاره است، ولی باز هم نیاز به پرینترهای لیزری سیاه و سفید احساس می شود. این پرینترها به علت سرعت و دقت بالاتر و همچنین عمر و کارایی بیشتر در ادارات و مکان هایی که احتیاج به پرینت مقدار زیاد دارند استفاده می شود. پرینتر HP LaserJet P2055d نیز مدلی دیگر از پرینترهای سیاه و سفید لیزری hp می باشد که با همان ظاهر مکعبی شکل کلاسیک ساخته شده است. این پرینترها کارایی فوق العاده ای دارند و عمر مفید زیادشان سال هاست که باعث شده انتخاب درجه ی اول بسیاری از ادارات قرار بگیرند.

سرعت و کارایی
همانطور که گفتیم دقت و سرعت این پرینتر بسیار زیاد است به نحوی که به طور متوسط می تواند به پرینت 35 برگه ی A4 در دقیقه بپردازد. البته سرعت پرینت به عوامل بسیاری بستگی دارد ولی پس از روشن کردن پرینتر، 8 ثانیه بعد شما نخستین برگه ی پرینت خود را از دستگاه دریافت خواهید کرد. رزولوشنی که این پرینتر در چاپ های خود ارایه می دهد به 1200X1200dpi می رسد. این پرینتر می تواند در یک ماه تا 50,000 صفحه پرینت کند. هرچند عددی که به عنوان استاندارد توسط شرکت اعلام شده است بین 750 تا 3000 صفحه می باشد. حافظه ی استاندارد داخلی پرینتر 64 مگابایت است و ماکزیمم آن 320 مگابایت می باشد و دارنده ی یک پردازنده ی 600 مگاهرتزی می باشد.
امکانات چاپ
این دستگاه دارای دو سینی کاغذ می باشد و ماکزیمم آن نیز سه سینی کاغذ است. در سینی چند منظوره 50 برگ کاغذ و در سینی اصلی 250 برگ قرار می گیرند که این فوق العاده است. کاربر می تواند به طور دلخواه یک سینی 500 برگی به دستگاه اضافه کند. یک سینی برای نگهداری خروجی دستگاه هم در نظر گرفته شده است که دارای ظرفیت 150 کاغذ می باشد. چاپ دو طرفه ی کاغذ می تواند به صورت دستی صورت بگیرد. سایز کاغذهای ورودی می تواند در اندازه های Letter، legal، executive، 8.5 x 13 in، envelopes. نوع کاغذهای ورودی نیز می تواند از انواع Paper (bond, color, letterhead, plain, preprinted, prepunched, recycled, rough), envelopes، labels، cardstock، transparencies، user-defined انتخاب شود.
امکانات اتصالاتی
از نظر امکانات اتصالاتی این پرینتر دارای یک پورت USB2 پر سرعت می باشد که برای اتصال به رایانه و دیگر دستگاه های سازگار صورت می گیرد. ابعاد این دستگاه 14.4 x 14.5 x 10.6 in می باشد و در کل جای زیادی را از میز کار شما اشغال نمی کند. این دستگاه بهترین عملکرد را بین دماهای 17 تا 25 درجه ی سانتیگراد دارد.

ASUSA730w

Registered User
لایک‌ها
12
بازم ممنون
راستش مدل خاصی مد نظرم نیست فقط مثلا از کانن مدلایی که 1200 باشن تو رنج 300 بود
خواستم ببینم ارزش 100 تومن هزینه کردن رو داره؟
الان HP دارم راضیم اذیت نکرده ولی اونجوریم نیست که بگم الا بلا اچ پی باشه
نظرتون نسبت به کانن مساعده؟دقت کدوم میتونه بالاتر باشه؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
كانن به هيچ عنوان بهت پيشنهاد نميكنم . و به نظرم HP حرف اول و آخر رو تو پرينتر ليزري ميزنه .هر شركتي در يك زمينه تخصص داره كانن شايد بتونه تو پرينترهاي مخصوص عكس با HP رقابت كنه ولي تو پرينترهاي ليزري HP .البته در اون زمينه هم من PHOTOSMART هاي HP رو ترجيح ميدم . از هر لحاظ اكونوميك تر هستند .

اين پرينتر 3 كاره هم به نظرم براي كار شما مناسبه
اینک قصد داریم پرینتر دیگری از پرینترهای لیزری کمپانی Hp را معرفی کنیم. پرینتری چند کاره از رده‌ی Entry Level یا سطح مبتدی. به هر صورت اکنون ما در دنیایی زندگی می‌کنیم، که کاربران پرینترها انتظارات بالاتری علاوه بر گرفتن پرینت ساده از دستگاه خود دارند. به صورتی که توانایی کپی کردن، اسکن، فکس، پرینت عکس، پرینت دورو، قابلیت اتصال از طریق Bluetooth و WiFi را نیز باید داشته باشد. به هر صورت معمولا چیزی که بیشتر کاربران از پرینتری پر کار در این سطح قیمت برای خانه و یا دفتر کار انتظار دارند، تولید پرینت های با کیفیت بالا، با سرعت زیاد و البته هزینه‌ی نگهداری پایین است. همچنین عمل اسکن را هم باید خیلی خوب انجام دهد. M1132 نیز پرینتری است که به نظر یکی از بهترین‌ها برای ایفای این نقش می‌باشد. در ادامه بیشتر توضیح می‌دهیم.
همانطور که گفتیم، M1132 پرینتری لیزری، تک رنگ و چند کاره است. ابعاد آن 415 x 265 x 250 میلی متر می‌باشد و وزن آن نیز به حدود 7 کیلوگرم می‌رسد که وزنی نسبتا کم محسوب می‌گردد. این پرینتر بدنه‌ی مشکی استایلیش و البته نه خیلی لوکس دارد و سعی شده که کنترل‌ها و اتصالات کمی هم داشته باشد. سینی جلویی توانایی نگهداری 150 برگ کاغذ A4 را دارد و درست در بالای آن، سینی خروجی قرار گرفته است که به صورت همزمان 100 کاغذ می‌توانند درون آن جای گیرند. پرینت دورو باید به صورت دستی انجام شود. همچنین USB Flash card یا شیار کارت حافظه هم وجود ندارد. علاوه بر این ها، اتصالات WiFi و Ethernet هم وجود ندارد. بنابراین شما می‌مانید و یک پورت USB برای اتصال به رایانه. Hp زمان راه اندازی و Setup را با استفاده از فن آوری Smart Install Technology به طور چشمگیری کاهش داده است که به شما اجازه می‌دهد تا بدون احتیاج به یک CD جداگانه برای نصب، فقط پرینتر را به رایانه متصل کنید تا سپس عمل نصب به صورت خودکار انجام گیرد.
پنل کنترل خیلی ساده است و فقط دو نمایشگر LED در کنار دکمه های بالا و پایین، Start و Stop، دکمه‌ی Setup، دکمه‌ی Dark/Light tone و دکمه‌ی Copy Size قرار گرفته است. سرعت پرینت به نوعی فوق العاده می‌باشد، به طوری که در تنظیمات استاندارد با رزولوشن 600، این پرینتر توانایی چاپ 18 صفحه‌ی A4 در دقیقه را دارد. اگر در همین رزولوشن آن را بر روی Economic mode قرار دهید، سرعت به 19 صفحه در دقیقه افزایش می‌یابد. حتی اگر رزولوشن را به 1200 برسانید هم سرعت به 12 صفحه در دقیقه کاهش می‌یابد که باز هم سرعت خوبیست. کیفیت پرینت در هر دو رزولوشنی که گفتیم، خیلی خوب است و رنگ مشکی کاملا مشخص و غلیظ می‌باشد. رزولوشن اسکن می‌تواند به 1200dpi هم برسد. ولی در نظر داشته باشید که با رزولوشن پیشفرض 150dpi، سرعت اسکن به بیش از 4 صفحه در دقیقه نمی‌رسد. کاربرانی که به مصرف انرژی اهمیت می‌دهند حتما خوشحال می‌شوند که این پرینتر دارای ویژگی به نام Auto on/Auto off است که باعث می‌شود وقتی پرینتر احساس می‌کند که مورد استفاده قرار نمی‌گیرد به صورت خودکار به مود Sleep برود.
به هر صورت همانطور که گفتیم، Hp Laser Jet Pro M1132 MFP پرینتر لیزری سیاه و سفیدی (تک رنگ) است که سرعت و کیفیت بسیار بالایی را در عمل چاپ ارایه می‌دهد. توانایی عملیات اسکن و کپی هم باعث می‌شوند که بتوانید دست کم در سه مورد از این پرینتر استفاده کنید. با این حال برای پایین نگه داشتن قیمت، سعی شده که ظاهر، کنترل پنل و کانکشن های آن ساده باشند. بنابراین اگر به دنبال پرینتری با این ویژگی‌ها هستید، M1132 گزینه‌ی مناسبی است.

ارائه سرعت و کیفیت بسیار بالا در پرینت
توانایی پرینت، اسکن و کپی
ابعاد نسبتا جمع و جور و وزن نسبتا کم
بهره گیری از فن آوری Smart install technology برای نصب و راه اندازی سریع بدون نیاز به CD
ساختار ساده و وزن مناسب

بهتر بود پنل کنترل مدرن تری داشته باشد

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
بازم ممنون
راستش مدل خاصی مد نظرم نیست فقط مثلا از کانن مدلایی که 1200 باشن تو رنج 300 بود
خواستم ببینم ارزش 100 تومن هزینه کردن رو داره؟
الان HP دارم راضیم اذیت نکرده ولی اونجوریم نیست که بگم الا بلا اچ پی باشه
نظرتون نسبت به کانن مساعده؟دقت کدوم میتونه بالاتر باشه؟
ما هم تعصب خاصی رو برند hp نداریم
ولی با نیازهای فعلی شما hp اون مدل معرفی شد
مثلا اگه جوهر افشان با کیفیت میخواستید من از مدل های کانن معرفی میکردم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ما هم تعصب خاصی رو برند hp نداریم
ولی با نیازهای فعلی شما hp اون مدل معرفی شد
مثلا اگه جوهر افشان با کیفیت میخواستید من از مدل های کانن معرفی میکردم

من هم موافقم ولي از نظر استحكام و هزينه HP به صرفه تر است

ASUSA730w

Registered User
لایک‌ها
12
ممنون از همگی که مارو از سردرگمی درآوردید
با این اوصاف پس خرید اچ پی مناسبتره
من اچ پی خریدم گارانتی نداشت
الانم به همین وضعیته؟از کجا بخرم بهتر باشه؟

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
گارانتی که تو ایرن نداره ولی بعضی شرکت ها خودشون گارانتی میکنن
مادیران هم داره
ماشینهای اداری جهان گستر با سایت
ماشینهای اداری جهان گستر تهران ارائه کننده محصولات اچ پی در ایران
هم که به صورت حرفه ای تو کار محصولات hp هست هم داره
و اگه اطلاعات کامل بخواهید وارد سایت آنها بشید

AMD.POWER

مدیر بازنشسته