• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید گوشی

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
فقط مشاوره نیست اگه کسی داشته باشه خریدارم برا همین اینجا مطرح کردم نه تو قسمت مشاوره

سلام دوستان من یه موبایل ساعتی احتیاج دارم اتفاقا الان تو سایت دیدم برام بودجش مهم نیست 400 باشه هم میگیرم فقط یه جوری نباشه از 2 زاری ها نباشه

2 تا راهنمایی میخوام بهترین مارک موجود تو ایران و بهترین مارک خارجی که جی اس ام رو ساپورت کنه یعنی انلاک باشه رو بهم معرفی کنید

چن ساعت همیشه دستمه میخوام شیک باشه تا حدودی ضد ضربه باشه میدونم کاملا امکان پذیر نیست

شبیه جی شاک ها باشه بهتره

لطفا منو راهنمایی کنید دوستان برام کیفیت مهمه ممنون میشم مرسی

sums

Registered User
لایک‌ها
5
این که مشاوره نبود بابا.:p

adoolf2004

Registered User
لایک‌ها
58
خب تو که یه گوشی آندرویدی داری چرا یه Sony Ericsson Live View نمیخری؟
یه دستبند شیک هم همراشه ...سینک میکنی با گوشیت بسیار هم مقرون به صرفه و شیک هست.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
بابا سر بازی که اگه سال بعد ارشد قبول نشم میرم ولی دارم از الان تکنو لوژی های لازم جهت مبارزه با فیلترینگ رو جمع و جور میکنیم مودم وایمکسرو جا ساز کردم حله تو این زمینه منو راهنمایی کنید یه جنس خوب بخرم که 2 سال دووم بیاره بسته

ارک رو ردش کردم رفت گوشی خوبی نبود خوشم نیومد ازش سلیقه هست دیگه شما روت کردی دادا

edrik

Registered User
لایک‌ها
34
بابا سر بازی که اگه سال بعد ارشد قبول نشم میرم ولی دارم از الان تکنو لوژی های لازم جهت مبارزه با فیلترینگ رو جمع و جور میکنیم مودم وایمکسرو جا ساز کردم حله تو این زمینه منو راهنمایی کنید یه جنس خوب بخرم که 2 سال دووم بیاره بسته

ارک رو ردش کردم رفت گوشی خوبی نبود خوشم نیومد ازش سلیقه هست دیگه شما روت کردی دادا

داداش من ادریسم از مشهد فکنم اشتباه گرفتی
آیدی hitler

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205

دادا اینا همه ماله دپرسی قبله خدمت ، تموم میشه
اینقدر مجهز نکن خودتو ، چیز خاصی تغییر پیدا نمیکنه ، الآن سخت بگیری دیگه باید تا آخر سخت بگیری ، میری متوجه میشی
بعد اموزشی همه چی مثه برق میگدره ، بعد مثه من وسطا میای نگاه میکنی میبینی نصف موهات تو همین چندماه سفید شد
فقط یک چیز یادت باشه ! سخت نگیر ، ساده تر از اونیه که فکر می کنی
یه مدرسه هست که مدیر و ناظم و معلم داره !

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
من بیشتر با نمازش مشکل دارم من بلد نیستم نماز بخونم چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟ راسته اجباری هست ؟؟؟؟؟؟؟؟

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
من بیشتر با نمازش مشکل دارم من بلد نیستم نماز بخونم چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟ راسته اجباری هست ؟؟؟؟؟؟؟؟
یاد میگیری داداش ، کلاس عقیدتی پس واسه چیه ؟
اعتقاد هم نداشته باشی تو اون شرایط آرومت میکنه ، متوجه میشی .

فقط تو **** اجباریه ، رو سنگ ، زیر برف یا آفتاب سوزان فرقی نداره ، باید بخونی ! ، بقیه جاها شاید مجبور بشی درگیر بشی شرایط رو واسط فراهم کنن که بتونی نماز بخونی .
در کل اونجوری بهش نگاه نکن ، رفتی حتما نماز بخون ، حداقل تعدیل انرژی میشی . حالا هرکی یه اعتقادی داره ...

تنها چیز تو آموزشی که مهمه ، حیاتیه ، ضروریه ، راحتی میاره ، آرامش میده ... اینه : پوتین نرم و چکش خورده متناسب با سازمانی که توش هستی { مثلا برای **** رو ندن بری ارتش ، متوجه بشن میگیرن ازت }
وقتی داری به پاهای تاول زده و خونیت نگاه میکنی یاد من میفتی ! { اگه عمل نکنی }

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
باید عنوان رو میزدم مشاوره سر بازی............

حالا ایشالله من نرفتم جستم تازه هنوز یک ترمم مونده درسم ولی 1 سال هم دولت وقت میده تا ارشد من جو گیر شدم گویا ......

حالا به عنوان گوشی دوم چی میشه از این ساعت ها استفاده کرد یا نه؟؟؟

بالا