• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید LED تا سقف 1.5

Iverson

Registered User
لایک‌ها
37
دوستان بهترین ال ای دی در بازار تا سقف 1500000 رو پیشنهاد بدید ممنون میشم

Iverson

Registered User
لایک‌ها
37
مدل 45 هزار الان قیمت گرفتم 1565000 42 اینچ ال جی
والا یکشنبه جشنواره هست ببینم تخفیف هم میدن پلیر بلوری هم برداریم

در برند های دیگه کسی نظری نداره؟

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
اصلا دنبال 3 بعدی نباش !

شما سعی کن یک LED بگیری که هوشمند باشه (اینترنت تی وی داشته باشه) و wifi داشته باشه !

به علت اینکه:
1- 3 بعدی اصلا چیز مالی نیست و تقریبا استفاده نداره ! جز موارد خیلی خاص !
2- LED مصرف خیلی پایینی داره و زخامتش هم خیلی کمتر از ال سی دی هست !
3- سعی کن روی wifi و اینترنت تی وی تمرکز کنی که بسیار بسیار پر کاربرد هستند و اگه از دستشون بدی واقعا ضرر کردی !

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
اصلا دنبال 3 بعدی نباش !

شما سعی کن یک LED بگیری که هوشمند باشه (اینترنت تی وی داشته باشه) و wifi داشته باشه !

به علت اینکه:
1- 3 بعدی اصلا چیز مالی نیست و تقریبا استفاده نداره ! جز موارد خیلی خاص !
2- LED مصرف خیلی پایینی داره و زخامتش هم خیلی کمتر از ال سی دی هست !
3- سعی کن روی wifi و اینترنت تی وی تمرکز کنی که بسیار بسیار پر کاربرد هستند و اگه از دستشون بدی واقعا ضرر کردی !

مورد آخر رو يادآور بشم بزرگترين مزيت تي وي داراي اينترنت مشاهده ويدئو از يوتيوب هست كه فيلش تر هست در ايران و مزيتي نداره ..

feryfrt

Registered User
لایک‌ها
10
من ترجیح میدم تلویزیون تصویر خوب داشته باشه تا جنگولک بازی و اینترنت و ازین چیزا....

شارپ Full LED یا Quatron Edge LED رو یه تست بزن با یه فیلم 3D بعد LG هم یه تست بزن ببین کدوم تصویرش گرمتر و قشنگتره
البته همه چی برمیگرده به سلیقه. بای.

webarts

Registered User
لایک‌ها
9
1) یک نکته مهم فاصله شما تا تلویزیون است اگه تلویزیون خیلی بزرگ باشه (نسبت به فاصله شما) چشمتان اذیت شده در نهایت آسیب می بینه

2) این اینترنت تلویزیونی خیلی جالب نیست و در عمل بی فایده هست استفاده اش از اینترنت روی تلفن موبایل هم سخت تر و دست و پا گیره

Iverson

Registered User
لایک‌ها
37
دوستان ممنونم بابت پاسخ ها...
متاسفانه یا خوشبختانه سلیقه دوستم هست و گرنه خودم هیچ علاقه ای به سه بعدی بودن ندارم...کلا بدم میاد...ولی خب این 3D ها هم باید فروش بره و برای یک عده زیادی ساخته میشه...
برای این دوست من هم سه بعدی بودن اهمین بیشتری تا اینترنت داره...

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
دوستان ممنونم بابت پاسخ ها...
متاسفانه یا خوشبختانه سلیقه دوستم هست و گرنه خودم هیچ علاقه ای به سه بعدی بودن ندارم...کلا بدم میاد...ولی خب این 3D ها هم باید فروش بره و برای یک عده زیادی ساخته میشه...
برای این دوست من هم سه بعدی بودن اهمین بیشتری تا اینترنت داره...

عزیزم این مدلی که گفتم هم اینترنت داره هم سه بعدی

یه بار فیلم یا کارتون 3 بعدی باهاش ببین تازه میفهمی چه لذتی داره

اگرم میخوای تست کنی برو مجموعه بولینگ عبدو ( الان شده شهید چمران ) تو شریعتی ... خود ال جی اونجا نمایندگی زده وسط سالن و میتونی تست کنی و کیفیتاشونو ببینی

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
شارپ Full LED یا Quatron Edge LED رو یه تست بزن با یه فیلم 3D بعد LG هم یه تست بزن ببین کدوم تصویرش گرمتر و قشنگتره
البته همه چی برمیگرده به سلیقه. بای.

اولا که شارپ تصویر خیلی ضعیفی نسبت به ال جی و سامسونگ و سونی داره ! با یک گشت ساده تو جمهوری خیلی راحت میشه اینو فهمید !
تمام مانور و برتری که شارپ داره روی رنگ زرد هسه به RGB اظافه شده. ولی در عمل که نگاه میکنی هیچ تفاوتی با تلویزیون های دیگه توی رنگ زرد هم ازش احساس نمیکنی... در نتیجه بنظر من این فقط تبلیغاته ! در مورد full led بودنش هم باز با مقایسه میشه فهمید که با این همه ادعا تصویرش به پای رقباش نمیرسه...

ثانیا کسی که 3 بعدی براش مهمه بهتره سمت ال جی نره ! چون الجی از تکنولوژی passive توی عینکاش استفاده میکنه که کیفیت تصویرش نصف عینک های Active سامسونگ هست... برای جزئیات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.
تازه خود 3 بعدی اصلا آش دهن سوزی نیست ! بهتره به دوستتون بگید بره یکی از نمایندگی های ال جی براش تصویر 3 بعدی پخش کنند تا ببینه اتفاق خارق العاده ای نمیفته...

ثالثا الان دیگه همه تلویزیون های LED فول اچ دی هستند و از نظر کنتراست و رنگ و ... دارای کیفیت مطلوبی هستند....

درمورد اینترنت تی وی. اگه حتی یک بار وارده منوی برنامه های این تلویزیون ها شده باشید. باید چشمتون به اون همه برنامه های جالب و کاربردی افتاده باشه !
با توجه به سرمایه گذاری های سامسونگ و الجی حتی توی ایران! تابحال برنامه های جالبی برای این تلویزیون ها ساخته شده و آینده بسیار خوب و جذابی برای این تلویزیون ها پیشبینی میشه !
در حقیقت این تلویزیون ها کم کم میخوان بسیاری از وظایف کامپیوتر هارو به دوش بکشند ! حتی در مدل های جدید سامسونگ روی تلویزیون یک کیبورد QWERTY بی سیم هم موجود هست...

و Wifi دیگه جنگولک بازی به حساب نمیاد ! چون با وایی فایی میتونید فیلم ها و عکس ها و موسیقی های روی موبایل یا لبتاب یا تبلت خودتون رو روی تلویزیون به سادگی پخش کنید ! و حتی با موبایل یا کامپیوترتون میتونید تلویزیون رو کنترل کنید ! مثلا میتونید از موبایل بجای کیبورد تلویزیون هم استفاده کنید !

کاری که همه با هزار بدبختی و وصیله جانبی میخوان روی تلویزیونشون انجام بدن. به لطف تکنولوجی های جدید، سهل و آسان و عملی شده...

Iverson

Registered User
لایک‌ها
37
والا بله رفتیم نمایندگی ال جی و تست کردیم...سه بعدی بودن چندان جذابیت نداشت، ولی خب این دوست ما تلویزیون 3 بعدی میخواد...
ممنون دوست عزیز

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
والا بله رفتیم نمایندگی ال جی و تست کردیم...سه بعدی بودن چندان جذابیت نداشت، ولی خب این دوست ما تلویزیون 3 بعدی میخواد...
ممنون دوست عزیز

چطوری جذابیت نداشت ؟ خیلی باحاله که

col

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سامسونگ d5550
40اینچ -بانه 900 چوب گرفتم 2 ماه پیش
اینجا باید 1400 باشه اما مزیتش گارانتی و هدیه اش است که فک کنم بلوری است

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
باحال نيست. چون اونقدرا هم كه تبليغ ميكنند و آدم انتظار داره 3بعدي نيست.
تازه فيلماش با كلي مكافات گير مياد...

درمورد دستگاه بلوري دقت كنيد كه قابليت پخش سه بعدي داشته باشه، وگرنه ارزش زيادي نداره...

Iverson

Registered User
لایک‌ها
37
دوستان این جشنواره های تبلیغاتی هست که با خرید ای ای دی، بلوری پلیر هدیه میدن از کی شروع میشه؟
زنگ زدم نمایندگی سامسونگ گفت جشنواره نداریم

feryfrt

Registered User
لایک‌ها
10
شارپ میده نمیدونم تا کی یه سر به سایت مادیران بزن

feryfrt

Registered User
لایک‌ها
10
اولا که شارپ تصویر خیلی ضعیفی نسبت به ال جی و سامسونگ و سونی داره ! با یک گشت ساده تو جمهوری خیلی راحت میشه اینو فهمید !
تمام مانور و برتری که شارپ داره روی رنگ زرد هسه به RGB اظافه شده. ولی در عمل که نگاه میکنی هیچ تفاوتی با تلویزیون های دیگه توی رنگ زرد هم ازش احساس نمیکنی... در نتیجه بنظر من این فقط تبلیغاته ! در مورد full led بودنش هم باز با مقایسه میشه فهمید که با این همه ادعا تصویرش به پای رقباش نمیرسه...

ثانیا کسی که 3 بعدی براش مهمه بهتره سمت ال جی نره ! چون الجی از تکنولوژی passive توی عینکاش استفاده میکنه که کیفیت تصویرش نصف عینک های Active سامسونگ هست... برای جزئیات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.
تازه خود 3 بعدی اصلا آش دهن سوزی نیست ! بهتره به دوستتون بگید بره یکی از نمایندگی های ال جی براش تصویر 3 بعدی پخش کنند تا ببینه اتفاق خارق العاده ای نمیفته...

ثالثا الان دیگه همه تلویزیون های LED فول اچ دی هستند و از نظر کنتراست و رنگ و ... دارای کیفیت مطلوبی هستند....

درمورد اینترنت تی وی. اگه حتی یک بار وارده منوی برنامه های این تلویزیون ها شده باشید. باید چشمتون به اون همه برنامه های جالب و کاربردی افتاده باشه !
با توجه به سرمایه گذاری های سامسونگ و الجی حتی توی ایران! تابحال برنامه های جالبی برای این تلویزیون ها ساخته شده و آینده بسیار خوب و جذابی برای این تلویزیون ها پیشبینی میشه !
در حقیقت این تلویزیون ها کم کم میخوان بسیاری از وظایف کامپیوتر هارو به دوش بکشند ! حتی در مدل های جدید سامسونگ روی تلویزیون یک کیبورد QWERTY بی سیم هم موجود هست...

و Wifi دیگه جنگولک بازی به حساب نمیاد ! چون با وایی فایی میتونید فیلم ها و عکس ها و موسیقی های روی موبایل یا لبتاب یا تبلت خودتون رو روی تلویزیون به سادگی پخش کنید ! و حتی با موبایل یا کامپیوترتون میتونید تلویزیون رو کنترل کنید ! مثلا میتونید از موبایل بجای کیبورد تلویزیون هم استفاده کنید !

کاری که همه با هزار بدبختی و وصیله جانبی میخوان روی تلویزیونشون انجام بدن. به لطف تکنولوجی های جدید، سهل و آسان و عملی شده...

گفتم سلیقه ایه و هیچوقت با فیلمها و تست های جمهوری و مغازه دارا نمیتونی حرفت رو ثابت کنی . یه فیلم کارتون سامسونگ میزاره یکی LG میزاره یه فوتبال PANASONIC میزاره... شما چجوری تشخیص میدی
تصویرای کدوم بهتره ؟ مگه میشه با کارتون و با یه فوتبال تفاوت تصویر رو تشخیص داد !‌ اونم با ۱۰۰۰ تا سورس و کابل متفاوت. همه سورس ها و کابل ها و فیلم ها اگه یکی باشند میشه تا یه حدی تشخیص داد. بازم به نظره من
تو یه شرایطی نوری یکسان یا شب باشه یا روز باشه..... خیلی مشکله. ولی قاطعانه نگو که شارپ تصویرش بد و ضعیفه.
اگه اینجام یه سر بزنی بد نیست :‌ من خیلی چیزا یاد گرفتم Home Theater

خودم تلویزیون پایونیر ۵۰ اینچ کورو دارم . پلاسما .
زیاد به وای فای و این چیزام اهمیت نمیدم. شاید بعضی ها اهمیت میدن ... (نظر شخصیه)

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
بله خوب
لابد نمايندگي هاي شارپ از بد ترين كابل ها و سورس ها و دمو ها براي تبليغ استفاده ميكنند و بقيه برند ها از بهترينها...

برادر من. شما برو نمايندگي هاي سامسونگ رو ببين. كيفيت تصوير و شفافيت بعضي مدلهاش انقدر زياده كه فك آدم ميچسبه به زمين!!!!

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
عزيزم بهترين و معتبرترين مرجع واسه تلويزيون flatpanelhd هست. شما كه ميخواي 3d بگيري از من به شما نصيحت فقط passive بگير. كه ال جي و فيليپس دارن فقط. من خودم چون با ديزاين ال جي حال نميكردم فيليپس گرفتم. من يك ماه تحقيق كردم. گول اين حرفاي فروشنده ها رو هم نخور كه ميگن پسيو بدرد نميخوره اكتيو خوبه. يا پسيو رزوليشنش نصفه پسيو هست. اينا يه مشت تبليغاته الكيه. البته از نظرز تئوري قبلا فكر ميكردن اينطوريه كه تو همين سايت فلت پنل اومدن يكي از tv هاي الجي رو تست كردن ديدن اصلا تو واقعيت تفاوت زيادي ندارن. يكي از نمونه هاي تستشون اين بود كه نوشته هاي خيلي ريز رو به صورت 3بعدي پخش كردن كه اين نوشته ها فقط در صورتي از يه فاصله قابل خوندن بودن كه رزوليشن 1080 پي بود كه تو اون تست به طور واضح قابل خوندن بود با عينكاي الجي. منخودم قبلا خونه ي دوستان عينك اكتيو زده بودم واقعا انقدر مسخرست و سنگين كه يه ربع بذاري رو چشت خسته ميشي ولي پسيو رو كه استفاده ميكني انگار نه انگار. در ضمن باتري لازم نداره . يه پك 5تاييش هم 30هزار تومنه نه اينكه هر عينكش 60 70 تومن باشه هر كدوم هم 1 كيلو وزنش باشه همشم زرت و زرت باتري خالي كنه. حالا فليكر هم بماند كه بحپ تخصصيه كه عينكاي پسيو فقط flicker free هستن. خلاصه اينكه من خودم خيلي دودل بودم تو اين قضيه و باور كن يه ماه صبح تا شب داشتم ريويو ميخوندم و آخرش فهميدم بهترين گزينه همين عينكاي پسيو هست.

و اما در مورد اينترنت تي وي و تلويزيون هوشمند. يه چيزي بگم كه با سرعت اينترنت ما و فيلترينگ مفت نميارزه من خودم اولش خيلي ذوق و شوق داشتم ولي انقد محدوديت هست كه كلا بيخيال ميشي من الان با سرعت دي ال 200 كيلوبايت اصلا سراغش نيمرم. شما tv هوشمند ميگيري كه بتوني بري تو netflix يا hulu+ يا ...... و بايد اكانت بگيري و بري اينجا عشق و حال ولي با اين سرعت اينترنت 240 p هم نميتوني استريم كني چه برسه به 1080 پي و 720 پي.

در كل 3دي واقعا يه دنياي ديگست. برو يه اكانت بگير كانال هاي 3دي رو باز كن حالشو ببر . ال كلاسيكو رو نشستم 3دي ديدم يعني نميدوني چه حاليه

Iverson

Registered User
لایک‌ها
37
اینطور نتیجه گیری میشه کرد نظرم رو ال جی هست همان مدل 45000

بالا