• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره درباره واردات خودرو ؟

yashgin128

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
با وجود اختلاق قیمت زیاد خودروهای خارجی بین بازار و کشورهای خلیج فارس به نظرتون واردات ماشین به ایران و فروش ان سود دهی ان بالا نیست؟
الان تعرفه گمرکی واردات ماشین چنده ؟ و غیر از تعرفه دیگه چه هزینه هایی باید پرداخت؟
ایا برای واردات خودرو (البته تعدادکم مثلا 2 یا 3 ) نیاز به مجوز هست؟
در ضمن خودروی دست دوم هم امکان واردات هست؟
معمولا چند روز برای ترخیص ماشین از گمرک زمان میبرد؟
یه وسال خیلی مهم کدوم کشورها برای واردات خودرو مناسب تر است؟مثلا نظرتون درباره عمان و قطر چیه؟
شرمنده خیلی سوال کردم.منتظر جواب های دوستان هستم
با تشکر

reza.ovi

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
با وجود اختلاق قیمت زیاد خودروهای خارجی بین بازار و کشورهای خلیج فارس به نظرتون واردات ماشین به ایران و فروش ان سود دهی ان بالا نیست؟
الان تعرفه گمرکی واردات ماشین چنده ؟ و غیر از تعرفه دیگه چه هزینه هایی باید پرداخت؟
یه وسال خیلی مهم کدوم کشورها برای واردات خودرو مناسب تر است؟مثلا نظرتون درباره عمان و قطر چیه؟
با تشکر

سلام. من هم دنبال این قضیه هستم. البته یه خورده اطلاعات بدست آوردم ولی کمه.
والا هر کی یه چیزی میگه. منظورم شرکتهایی که توی کار وارداتند و کمیسیون میگیرن. البته کمیسیونشون معلومه. تقریبا 2 درصد قیمت کل ماشینه.
اما قیمت تموم شده ای که بهت میگن واسه ی ماشین پرته. به نظرم عمدا بالا میگن که کسی رغبت نکنه بره دنبال این کار.
من خودم قیمت روز ماشین توی دبی رو با دلار آزاد و حتی گمرکی و باقی هزینه هاشم با نرخ دلار آزاد حساب کردم اختلاف قیمت زیاد بود چه برسه به اینکه متوجه شدم دولت هزینه گمرک رو با نرخ دلار مبادلاتی حساب میکنه. پس قاعدتا باید پایینتر دربیاد.
یه سری هزینه ها به غیر از خرید خودرو هست که شامل موارد زیر میشه.
عوارض
مجوز بازرگانی و حق ثبت سفارش و ایران کد
تخلیه ، بارگیری ، جابه جایی و انبارداری ، استاندارد و متفرقه

اینا هزینه های ترخیصه. یه سری هزینه ها هم هست که مربوطه به داخل و بعد گمرک که شامل ایناست :

هزینه خروج خودروی فرسوده ، عوارض سالیانه ،
مالیات بر ارزش افزوده و هزینه اخذ پلاک. و البته بیمه.

AMiR MASouD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
98
سلام
با تشکر

سلام

سود ماشین تو این وضع مملکت بستگی به شرایط خاصش داره ! یه موقعی هست سودی برابر با در هر ماشین 150 میلیونی حدود 15 میلیون می تونه باشه ! یا در مواقعی در هر ماشین 150 میلیونی می تونه فقط 2 تا 3 میلیون باشه ! بستگی به نرخ خریدت و شانست تو این مملکت داره !!!

تعرفه ی هر ماشین فرق داره ! معمولاً گمرک برای هر ماشین یک نرخیُ ارزش گزاری می کنه ! و مطابق بخشنامه های صادر شده از گمرک ( که الان 40 % به ازای ماشین های زیر 2400CC هستش ) با نرخ مبادله ای ازتون می گیره ! به پیوست لیست ارزش گذاری ماشین های هیوندای و کیا رو می تونین پیدا کنید.

غیر از تعرفه ی ماشین که به گمرک پرداخت می شه هزینه ی ترخیص ( شامل حمل + کارای ترخیص گمرک و .... ) + هزینه ی شماره گذاری ( بیمه و .... ) + هزینه ی محضر هستش.
برای واردات ماشین حتماً و حتماً نیاز به کارت بازرگانی دارید، چه یک دستگاه ، چه 500 دستگاه .... البته دوستان زیادی هستن که کارت بازرگانی رو در اختیار قرار می دن و برای هر ماشین مبلغی را دریافت می کنند. ... معمولاً ترخیص کارا دارن !

خودرو سواری دست دوم الان وارداتش ممنوع هست ، تنها ماشین آلات معدنی + کامیون دست دوم می شه وارد کرد که اونم نباید بیشتر از 3 سال داشته باشه !

کار ترخیص زیاد طول نمی کشه ، بین 2 تا 5 روز ماشین نهایتاً ترخیص می شه .
عمده ی واردات ماشین ما از کشور امارت و عمان هستش ... معمولاً هم عمان مستقیم به ایران نمی فرسته ... اول میاد دبی بعد از اونجا میاد ایران.

سلام. من هم دنبال این قضیه هستم. البته یه خورده اطلاعات بدست آوردم ولی کمه.
والا هر کی یه چیزی میگه. منظورم شرکتهایی که توی کار وارداتند و کمیسیون میگیرن. البته کمیسیونشون معلومه. تقریبا 2 درصد قیمت کل ماشینه.
اما قیمت تموم شده ای که بهت میگن واسه ی ماشین پرته. به نظرم عمدا بالا میگن که کسی رغبت نکنه بره دنبال این کار.
من خودم قیمت روز ماشین توی دبی رو با دلار آزاد و حتی گمرکی و باقی هزینه هاشم با نرخ دلار آزاد حساب کردم اختلاف قیمت زیاد بود چه برسه به اینکه متوجه شدم دولت هزینه گمرک رو با نرخ دلار مبادلاتی حساب میکنه. پس قاعدتا باید پایینتر دربیاد.
یه سری هزینه ها به غیر از خرید خودرو هست که شامل موارد زیر میشه.
عوارض
مجوز بازرگانی و حق ثبت سفارش و ایران کد
تخلیه ، بارگیری ، جابه جایی و انبارداری ، استاندارد و متفرقه

اینا هزینه های ترخیصه. یه سری هزینه ها هم هست که مربوطه به داخل و بعد گمرک که شامل ایناست :

هزینه خروج خودروی فرسوده ، عوارض سالیانه ،
مالیات بر ارزش افزوده و هزینه اخذ پلاک. و البته بیمه.
دوست عزیز برای اطلاع بیشتر من هزینه های خودرو توسان برای امروز رو برای شما می گم :
این توضیحات برای خودرو توسان فول آپشن + 10 ایربگ + Limited + سفید و New Face + 2014 + 2400CC + دو دیفرانسیل
قیمت خرید از دبی : 101000 درهم معادل 27498 دلار قیمت تحول Ex/work دبی ( آخرین خرید 1 هفته پیش 30 Dec )
به ازای هر ماشین تقریباً 1200 درهم معادل 327 دلار برای حمل دریایی پرداخت می شود.

تقریباً نزدیک 25,000,000 تومان هزینه های ترخیص دارید.( هزینه های که شما در گمرک پرداخت خواهید کرد : 40 % * 18.595 USD ( با دلار مبادله ای ) = 7438 * 2480 = 18,446,240 تومان هزینه های گمرکی+ حمل + بارگیری + ترخیص + استاندارد و ...)
19,000,000 تومان شماره گذاری دارید. ( بیمه و شماره گذاری و .... )
2,000,000 تومان هم هزینه های محضری دارید.

معمولاً هم کسانی که کار ترخیص رو انجام می دن 4% موارد آخر ( 25 + 19 + 2 ) رو می گیرند که تقریباً می شه 2 میلیون تومان

پس یک ماشین فول آپشن توسان با در نظر گرفتن دلار 2950 تومان برای شما یه چیزی تو مایه های 130,000,000 تومان فی می خوره که تو بازار الان می تونین یه چیزی فی مابین 136 تا 137 بفروشین.

سوالی بود در خدمتم.

فایل های ضمیمه

• 118.24.206.4902.54135-13920327.jpg
    118.24.206.4902.54135-13920327.jpg
    123.5 KB · نمایش ها: 58
  • 117.24.206.4882.54118-13920327.jpg
    117.24.206.4882.54118-13920327.jpg
    122.4 KB · نمایش ها: 56

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
من ۲ تا کار اصلیم ساخت و سازه و واردات ماشین......اولا که راحت بگم هیچکس نمیاد به دیگری راز موفقیتش رو تو کارش بگه و همه همینن به خاطر همین هیچ کسی راهنمایی نمیکنه و منم اول ها که میخواستم برم تو این کار همه سر به سرم میزاشتن و میپیچوندن و خدا دوسم داشت و چند نفر رو بهم وصل کرد که کمکم کردن و منم افتادم تو این کار . اینم بهت بگم که پست های قبل خودم رو خوندم و تقریبا میتونم بهت بگم هیچ کدوم درست نبود کامله کامل . فقط ۲ ۳ تا نکته رو میگم اولیش این که :‌خیلی توش سوده اما خیلی ببخشید باید آدمه حروم خوری باشی و رحم نداشته باشی به خاطر همین میگن همه ی نمایشگاهی ها آدم های .... هستن . دوما که من یه مدل بی ام و وارد کردم برا خودم در اومد ۱۷۰ تومن اما فروشش ۲۱۰ تومن هستش . یکی از همکارانه بنده هیوندا وارد کرد ۱۰۰ تومن فروشش ۱۱۵ ۱۲۰ تومن هستش . هرکی میگه سودش کمه بدون هیچی نمیدونه از این کار.... و حالا میرسه به ارسال به ایران و ... که ۲ مدل هست :
مدل اول که هر موقع عشقت بکشه ماشینات رو میفرستی ایران که باید هزینش رو بدی
مدل دوم بهش میگن بوک کردن یعنی چی ؟ یعنی مثلا میری اعلام میکنی میگی آقا من ۲ تا ماشین دارم میخوام بفرستم ایران , فرقش چیه ؟ فرقش اینه که فقط ماشینه تو نمیاد و ممکنه ۲۰۰ تا ماشینه دیگه هم بیاد یعنی همه رو با هم میفرستن و هزینش کمتر در میاد .
مثلا دوم اینکه : من اولین BMW M6 2013 فول آپشن رو وارد کردم و هزینش برا خودم در اومد ۱ میلیارد و ۱۰۰ تومن در صورتی که فروشش ۱ میلیارد و ۴۰۰ بود و حتی مشتری اومد با کله خرید .
این نهایت راهنماییه من بود . اما خیلی کاره سختیه فکر نکن آسونه اما خوب سودی داره .

ایشالا موفق باشی

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
حداقل چقدر سرمایه نیاز داره ؟

با ماشین های ارزون قیمت میشه شروع کرد ؟

AMiR MASouD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
98
حداقل چقدر سرمایه نیاز داره ؟

با ماشین های ارزون قیمت میشه شروع کرد ؟[/quote
بستگی به ماشینی که می خوای وارد کنی داره ! معمولاً الان ماشین های رو بورس خارجی به غیر از جیلی از 90 تومان شروع می شه به بالا .

saedpanah

Registered User
لایک‌ها
10
اخوی سلام سرمایه چقد داری؟پارتی کلفت دارم و اگه دوس داری تا باهم ۰۰۰۰۰

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
گارانتی ماشین چی میشه ؟

گارانتی داره ؟

yashgin128

Registered User
لایک‌ها
12
فقط ۲ ۳ تا نکته رو میگم اولیش این که :‌خیلی توش سوده اما خیلی ببخشید باید آدمه حروم خوری باشی و رحم نداشته باشی به خاطر همین میگن همه ی نمایشگاهی ها آدم های .... هستن .
دوست عزیز وقتی یه ماشین فرضا با قیمت 150 تا از روال قانونی وارد میکنید و به قیمت روز میفروشید به نظر من دیگه حروم خوری نیست.حالا اگه بیش از قیمت روز بفروشیمش درسته دقیقا حروم خوری هست.
دوما که من یه مدل بی ام و وارد کردم برا خودم در اومد ۱۷۰ تومن اما فروشش ۲۱۰ تومن هستش . یکی از همکارانه بنده هیوندا وارد کرد ۱۰۰ تومن فروشش ۱۱۵ ۱۲۰ تومن هستش .
واسه خرید و انتقال به ایران چه مدارکی نیاز هست؟یعنی تو دبی به ما راحت ماشین میفروشن؟ و ایا در کشوری مثل امارات یا عمان باید هزینه ای هم بابت خروج خودرو از کشورشون پرداخت نمود؟

مدل دوم بهش میگن بوک کردن یعنی چی ؟ یعنی مثلا میری اعلام میکنی میگی آقا من ۲ تا ماشین دارم میخوام بفرستم ایران , فرقش چیه ؟ فرقش اینه که فقط ماشینه تو نمیاد و ممکنه ۲۰۰ تا ماشینه دیگه هم بیاد یعنی همه رو با هم میفرستن و هزینش کمتر در میاد .
میشه هزینه های روش اول و دوم رو هم بگید چند در میاد؟
مثلا دوم اینکه : من اولین BMW M6 2013 فول آپشن رو وارد کردم و هزینش برا خودم در اومد ۱ میلیارد و ۱۰۰ تومن در صورتی که فروشش ۱ میلیارد و ۴۰۰ بود و حتی مشتری اومد با کله خرید .
این نهایت راهنماییه من بود . اما خیلی کاره سختیه فکر نکن آسونه اما خوب سودی داره .

ایشالا موفق باشی

بالاخره زحمت کشیدی و اون سودی هم که گیرت اومده نوش جونت.حالا مثلا اگه خدای نکرده ماشین تو دریا غرق شد مطمئنا حتی بیمه هم باشه باز چیز خاصی دست شما رو نمیگیره پس اگه سود خوبی داره خطرات و ریسک خاص خودشو داره که سود این کار رو شیرین میکنه.
یک بار دیگه بابت انتقال این تجربیات مفیدتون نهایت تشکر را دارم

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
خوشم اومد دوستمون راستش گفت كسي راهنمايي نميكنه ...
فكر نكنم بشه گارانتي كرد،چون شركت واردنكرده،مگه اينكه شركت پول بگيره و گارانتي كنه..

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
منم الان که امریکا هستم دوستانم تو کار ماشین هستن از کشورهای اروپایی ماشین رو میفروشن به پولدارهای افریقایی نمیدونی سره هر ماشینی که بالای 100هزار قیمتش باشه تقریبا.15000هزارتا سود داره براشون

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
دوستان کسی وارد کننده مستقیم میشناسه ک معرفی کنه
ممنون؟ ؟!!

new business

Registered User
لایک‌ها
76
دوستان اگر قصد ورود به تجارت واردات خودرو دارند و تصمیمشون جدی هست و
دنبال واردکننده یا همکاری هستند که بتونند با راهنمایی و تجارب اون ریسک کار رو
پایین بیارن و پروسه خرید تا پلاک گذاری رو در کمترین زمان ممکن انجام بدن و همچنین
فوت و فن اینکارو یاد بگیرن تا هزینه هاشون رو کاهش بدن میتونند رو من حساب کنند .

MAS✪UD

Registered User
لایک‌ها
245
پایین بیارن و پروسه خرید تا پلاک گذاری رو در کمترین زمان ممکن انجام بدن و همچنین
من احتمالا چند وقت دیگه پولی دستم بیاد،
من چند وقت پیش خیلی تحقیق کردم طبق محاسبات خودم روی هر ماشین 10 تا 20 میلیون اینور اونور سود داره خیلی دوست داشتم بیام تو این کار
نمیدونم ولی به یکی مثل شما که میگید ماشینو براتون میاریم زنگ زدم البته فکنم یه شرکتی داشتن طرف یکیشون دبی بود یکی هم تهران ولی قیمتی که بهم گفت تقریبا همون قیمت بازار داخل بود دیدم اگه بهش بگم که اصلا هیچی برام نمیصرفه بیارم چیکار
شما چی شما هم مثل همینا حالت دلالی فروش ماشین کار میکنید یا واقعا راهنمایی میکنید؟

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
سلام
حداقل ميزان سرمايه چقدر هست و چقدر سودآوري داره؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
دوست بسیار خفن خودم ( برداشت مضمون از امضای حضرتعالی ) مهران محمودی عزیز
ضمن عرض سلام و ادب و احترام
برداشت شما از معنی بوک کردن کمی ایراد فنی و تکنیکی داره
(البته جسارت نباشه نمیگم که غلط گفتین ! چون شما بیزنس سطح بالا انجام میدین و اینجانب سطح صفر یا کمی بالاتر یا پایینتر )
اصولا بوکینگ معنی رزرو کردن میده !
مثلا وقتی میز رستوران رو رزو میکنی یعنی بوک کردی
وقتی میری بلیط قطار برای شب عید میگیری یعنی بلیطت رو بوک کردی
در سیستم حمل و نقل یا همون به زبان شما ترانسپورتیشن
برای ارسال کالاهای حجیم معمولا کالا رو بوک میکنن مثلا در مورد خودرو یا باید برای اولین یا مناسبترین کریر با قطار یا کشتی یا کامیون یا هواپیما بوک کنید جای خودتونو یا اینکه با هواپیما کشتی قطار و کامیون اختصاصی ( چارتر ) حمل کنید
تا اونجایکه بنده کمترین اطلاع دارم ارسال کالا ی حجیم به صورت عشقی وجود نداره
شاید حضرتعالی بی ام دابلیو مذکور رو به صورت عشقی آوردین ولی این بنده کمترین در سابقه واردات اولین خودرو مذکور اسمی از مهران محمودی ندیدم !
پیشنهاد میکنم اگر تمیل حضرتعالی بر این قرار گرفت که نهایت راهنمایی در مورد مساله ای بفرمائین
تجربیات گرانقدر و خفن خودتون رو به نحوی که من و امثال من نوعی درک میتونیم بکنیم بذارین
متشکرم

بالا