• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره درمورد مصرف قرص فیناستراید

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلام دوستان.
امیدوارم حالتون خوب باشه.
از اوایل مهرماه امسال من به شدت ریزش مو پیدا کردم. بحدی که انقد خالی شد که نه تنها خودم بلکه اون آرایشگری که از بچگی پیشش میرفتم بهم گفت موهات خیلی کم حجم شدن.
مشکل از اونجایی حادتر میشه که پدر و دایی بزرگ و داداش بزرگترمم کچلن :( درواقع ریزش موی ارثی داریم.
همین باعث شد که برم پیش دکتر. چون مورد مهمی بود رفتم پیش یکی از معروفترین دکترهای پوست و مو کرمان و حتی جنوبشزق ایران ( دکتر اسفندیارپور )
من همون اولشم به ایشون گفتم که ریزش موی ارثی داریم و حتی اگه بشه جلوی ریزشش رو گرفت من به همینقدم راضیم.
زیر نور یه چراغی مثه چراغ مطالعه با ذره بین تو سر منو نگاه کردن و دستی به زلف های ما کشیدن :D برام یه نسخه 4 ماهه نوشت به این شرح :
4 بسته ماینوکسیدیل 5 درصد ( صبح و شب )
120 تا قرص ویتامین E ای-زاویت ( هرشب یکی )
60 قرص زینک پلاس ( روزی یکی )
شامپو بچه ایروکس ( هرشب )
شامپو آلپسین کافیین سی وان ( دو بار در هفته )
120 تا قرص فیناستراید 1 میلی گرم ( هرشب یکی )

حالا من چند وقتیه شنیدم فیناستراید نخوردنش خیلی بهتر از خوردنشه چون عوارض جدی داره. حتی بعضیا اعتقاد دارن که عوارض غیرقابل برگشتی داره !
میشه گفت مهمترین عوارضشم در مردان بی میلی جنسی و ژنیکوماستی ( زنونه شدن نوک سینه ها ) هست.
من تا الان مشکلات جنسی حس نکردم ولی چون از چند نفری و حتی یه دکتر فوق تخصص آشنا شنیدم نخوردنش بهتر از خوردنشه یکم دودل شدم.
ممنون میشم اگر اطلاعاتی در این زمینه دارین راهنماییم کنین.

Last edited:

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
یا مرگ یا کچلی
مرگو ترجیح میدم :|
شما هم موهاتو میخوای باید عوارضشو تحمل کنی در ضمن عوارض که یکی 2روزه ظاهر نمیشه در بلند مدت عوارض خودشو نشون میده
ولی اگه قرصا خیلی عوارض ناجوری دارن بعد از یه مدت یه قرص جایگزین یا روش دیگه ای پیدا کن یا پیش متخصص دیگه برو
یادمه پسرعمه من از یه دارو مایع استفاده میکرد که با قطره چکون رو سرش میریخت بعد از 1.2 سال استفاده ریزش موش متوقف شد
دکتر رفتن مثل خریدن لباس میمونه اگه از مغازه اول خرید کنی پشیمون میشی حتما باید به چندتا مغازه سر بزنی
شما پیش چندتا دکتر دیگه برو اگه توانشو داری یه سر تهران بیا , ولی درکل نیمه پر لیوان رو ببین به این هم فکر کن شاید عوارض قرصا از هر 100 نفر 1 نفرو اینجوری کنه , خوشبین باش که برای شما اتفاق نمیافته

بالا