- نوشتهها
- 2,316
- لایکها
- 4,574
سلام دوستان.
امیدوارم حالتون خوب باشه.
از اوایل مهرماه امسال من به شدت ریزش مو پیدا کردم. بحدی که انقد خالی شد که نه تنها خودم بلکه اون آرایشگری که از بچگی پیشش میرفتم بهم گفت موهات خیلی کم حجم شدن.
مشکل از اونجایی حادتر میشه که پدر و دایی بزرگ و داداش بزرگترمم کچلن
درواقع ریزش موی ارثی داریم.
همین باعث شد که برم پیش دکتر. چون مورد مهمی بود رفتم پیش یکی از معروفترین دکترهای پوست و مو کرمان و حتی جنوبشزق ایران ( دکتر اسفندیارپور )
من همون اولشم به ایشون گفتم که ریزش موی ارثی داریم و حتی اگه بشه جلوی ریزشش رو گرفت من به همینقدم راضیم.
زیر نور یه چراغی مثه چراغ مطالعه با ذره بین تو سر منو نگاه کردن و دستی به زلف های ما کشیدن
برام یه نسخه 4 ماهه نوشت به این شرح :
4 بسته ماینوکسیدیل 5 درصد ( صبح و شب )
120 تا قرص ویتامین E ای-زاویت ( هرشب یکی )
60 قرص زینک پلاس ( روزی یکی )
شامپو بچه ایروکس ( هرشب )
شامپو آلپسین کافیین سی وان ( دو بار در هفته )
120 تا قرص فیناستراید 1 میلی گرم ( هرشب یکی )
حالا من چند وقتیه شنیدم فیناستراید نخوردنش خیلی بهتر از خوردنشه چون عوارض جدی داره. حتی بعضیا اعتقاد دارن که عوارض غیرقابل برگشتی داره !
میشه گفت مهمترین عوارضشم در مردان بی میلی جنسی و ژنیکوماستی ( زنونه شدن نوک سینه ها ) هست.
من تا الان مشکلات جنسی حس نکردم ولی چون از چند نفری و حتی یه دکتر فوق تخصص آشنا شنیدم نخوردنش بهتر از خوردنشه یکم دودل شدم.
ممنون میشم اگر اطلاعاتی در این زمینه دارین راهنماییم کنین.
امیدوارم حالتون خوب باشه.
از اوایل مهرماه امسال من به شدت ریزش مو پیدا کردم. بحدی که انقد خالی شد که نه تنها خودم بلکه اون آرایشگری که از بچگی پیشش میرفتم بهم گفت موهات خیلی کم حجم شدن.
مشکل از اونجایی حادتر میشه که پدر و دایی بزرگ و داداش بزرگترمم کچلن
همین باعث شد که برم پیش دکتر. چون مورد مهمی بود رفتم پیش یکی از معروفترین دکترهای پوست و مو کرمان و حتی جنوبشزق ایران ( دکتر اسفندیارپور )
من همون اولشم به ایشون گفتم که ریزش موی ارثی داریم و حتی اگه بشه جلوی ریزشش رو گرفت من به همینقدم راضیم.
زیر نور یه چراغی مثه چراغ مطالعه با ذره بین تو سر منو نگاه کردن و دستی به زلف های ما کشیدن
4 بسته ماینوکسیدیل 5 درصد ( صبح و شب )
120 تا قرص ویتامین E ای-زاویت ( هرشب یکی )
60 قرص زینک پلاس ( روزی یکی )
شامپو بچه ایروکس ( هرشب )
شامپو آلپسین کافیین سی وان ( دو بار در هفته )
120 تا قرص فیناستراید 1 میلی گرم ( هرشب یکی )
حالا من چند وقتیه شنیدم فیناستراید نخوردنش خیلی بهتر از خوردنشه چون عوارض جدی داره. حتی بعضیا اعتقاد دارن که عوارض غیرقابل برگشتی داره !
میشه گفت مهمترین عوارضشم در مردان بی میلی جنسی و ژنیکوماستی ( زنونه شدن نوک سینه ها ) هست.
من تا الان مشکلات جنسی حس نکردم ولی چون از چند نفری و حتی یه دکتر فوق تخصص آشنا شنیدم نخوردنش بهتر از خوردنشه یکم دودل شدم.
ممنون میشم اگر اطلاعاتی در این زمینه دارین راهنماییم کنین.
Last edited: