• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد تعمیر لپ تاپ دل

سینا 89

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام دوستان من یه لپ تاپ دل 5110 دارم امروز موقع بستن قسمت روی لولا از جا در اومد و وقتی خواستم جاش بندازم تصویر قطع شد و وقتی خاموش روشن کردم تصویر دیگه بالا نمیاد و هشتا بوق میزنه. به نظرتون چکار کنم؟ کجا واسه تعمیر ببرمش تهران هستم؟ به نظرتون هزینش چقد میشه؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
با سلام دوستان من یه لپ تاپ دل 5110 دارم امروز موقع بستن قسمت روی لولا از جا در اومد و وقتی خواستم جاش بندازم تصویر قطع شد و وقتی خاموش روشن کردم تصویر دیگه بالا نمیاد و هشتا بوق میزنه. به نظرتون چکار کنم؟ کجا واسه تعمیر ببرمش تهران هستم؟ به نظرتون هزینش چقد میشه؟
سلام. دلایل زیادی می تونه داشته باشه و تا بررسی نشه نظر قطعی نمی توان داد. بهتره به نمایندگیهای گارانتیهای مجاز این لپ تاپ در شهر خود مراجعه کنید. حتما مادیران در تمام مراکز استانها نمایندگی داره که یکی از نمایندگیهای دل در ایران هستش. ببرید نماینده مادیران و با تقبل هزینه ببینید براتون تعمیرش می کنن؟ فکر نکنم زیاد هزینه برداره.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
هشت بوق السیدی یا کابل فلت هست . ببرید افق iran fso

بالا