• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هفته پیش بالاخره برای خرید نوت بوک انتخابی خودم... که xps 1330 بود و در بسیاری از Review ها از آن به نیکی یاد شده بود و در فروم همه آن را تایید کردن روانه بازار شدم... در بازار قیمت ها واقعاً اختلاف سنگینی داشتند که فروشندگان ابراز می کردند که اختلاف قیمت ها به دلیل گارانتی های مختلف هست ... با توصیه بسیاری از دوستان سعی کردم که ابتدا گارانتی را نادیده بگیریم ولی در نهایت وقتی وضع آشفته بازار را مشاهده کردم از ترس آنکه لااقل با دریافت یک گارانتی معتبر ، اصل بودن کالا را تضمین کنم شروع به تحقیق در مورد گارانتی ها کردم تا اینکه بالاخره با تایید افراد متعددی گارانتی امرتات را به نسبت سایرین ارجع تر یافتم (با وجود اختلاف قیمت 100 هزار تومانی) این رایانه همراه خود را با مارک دل که همیشه این مارک را از صمیم قلب دوست داشتم خریداری کردم.. و فروشنده مراحل تست رایانه دل را برایم انجام داد...
و اما درباره xps 1330 : در نگاه اول از صفحه کلید نقره ای آن بسیار دلگیر شدم و به نظرم آمد که آن استیل خاص را که سایر نوت بوک ها دارند واقعاً زیر سوال برده است... دیگر اینکه حروف روی کی بورد به جهت پس زمینه نقره ای چندان خوانا به نظر نمی رسد صدای بلندگوها فوق العاده بود و وزن آن بسیار ایده ال بود و صفحه ال سی دی دستگاه که از آن چندان تعریف و تمجید نشده بود در نگاه اول به نظرم برای خواندن ایده آل بود ولی رنگ ها بدرستی کالیبره نشده بودند و حاشیه صفحات آن وضوحی که در ذهن وجود دارد را ندارند... به هر حال به نظر من بسیار بهتر از آن چیزی بود که شنیده بودم روشنایی صفحه بر خلاف نوشته ها کافی و ایده آل بود... روانی دستگاه در ویندوز ویستا یک شاهکار بود و crapware روی دستگاه آنقدر نبود ... به هر جهت پس از تست دستگاه را تحویل گرفتم و با خوشحالی به خانه آمدم .. در فرصت کافی دستگاه را برانداز کردم حقیقتاً جنس و متریالی که از آن ساخته شده بود از فاصله بسیار نزدیک به متریال های اسباب بازی بچه ها شبیه بود و آن کیفیت متصور را نداشت و حتی گوشه های قاب دستگاه تیزی شدیدی احساس می شد ولی ظاهر دستگاه و از فاصله دور خودنمایی می کرد...یکی از جالب ترین خصوصیات دستگاه دی وی دی رایتر آن هست که بصورت اسلاتی نیست ولی صدای بسیار خنده داری دارد و چک کردن درایو در هر بار ریست شدن دستگاه در شب آزار دهنده است سرعت دی وی دی چندان خوب نیست و حتی نسبت به نوت بوک آی بی ام قدیمی من نیز کند تر بود... علارغم آن صداهای زیادی از دستگاه به گوش می رسد که البته برای خیلی از افرادی که دارای دستکتاپ هایی با فن های زیاد هستند چندان اهمیت ندارد و طبیعی است ولی .....
زمانیکه خوب به صفحه ال سی دی دقت کردم متوجه شدم که دارای یک نقطه روشن است ... بله یک پیکسل سوخته و از بخت بد ما این شانس قسمت ما شد... و همانطور که می دانید پیکسل روشن تا 3 تا تحت هیچ گارانتی قرار ندارد و باید تا آخر عمر با آن ساخت ... وقتی به کیفیت سایر قطعات دستگاه توجه بیشتری کردم متوجه شدم دستگاه علارغم قیمت و پارامترهای بسیار عالی فاقد کیفیت لازم است و اصلاً حتی قابل قیاس با ایسوس یا توشیبا هم نیست ...!!! بسیار عجیب بود که این مورد در ریویوها نوشته نشده بود... لرزش هارد به بدنه فوقانی انتقال پیدا می کرد و حتی کیفیت فن دستگاه در روز اول نشان از بی کیفیتی بلبرینگ آن می داد... گرمای دستگاه زیادتر از آن چیزی بود که فکر می کردم ولی دل هیچ چیزی از متعلقات آن دریغ نکرده بود... کنترل ... مودم یو اس بی .. و دی وی دی های ویستا و درایور ها دو تا کیف ... به قول معروف آفتابه لگن صد دست... من نسبت به برندی که هیمشه دوستش داشتم نا امید شده بودم ولی هیچ راه برگشتی در کار نبود... چندین بار notebookreview.com را در مورد دستگاه خواندم و تفاوت فاحش لمس تا توضیح را متوجه شدم... فردای صبح به رغم ذکر فاکتور و گارانتی مبتنی بر عدم پیکسل سوخته به مرکز گارانتی امرتات رفتم.. و با نا امیدی به آن ها توضیح دادم... گرچه در ابتدا توضیح دادند که پیکسل سوخته جزو تکنولوژی هست و به آنها مربوط نمی شود... ولی با کمی صحبت نوت بوک را با خونسردی تعوض کردند!!! در واقع تازه فهمیدم که گارانتی امرتات حتی یک قدم از خود گارانتی دل در آمریکا پا فراتر گذاشته ... و آن زمان معنای گارانتی واقعی را احساس کردم... !
و اما من که از کیفیت دل xps 1330 واقعاً نا امید شده بودم سعی کردم این مساله را به آنها توضیح دهم و آنها به من توصیه کردند که به دلیل حساسیت زیاد من نسبت به متریال ها و مونتاژ دقیق دستگاه سونی را انتخاب کنم و البته مدل های را که روی بسته آن Premium درج شده و ساخت ژاپن هست در این بین به سری های VGN-SZ66X مراجعه کردم و در آن ها تمام کیفیت های لازم را که مدعی شده بودند وجود داشت... از نظر متریال بدنه از جنس فیبر کربن ساخته شده بود که هم اینک در ساخت خودرو F1 و هواپیماها استفاده میشود که ضمن سبکی دارای استقامت بی نظیری است .. ال سی دی دستگاه بسیار عالی است عالی تر از آنچه که تاکنون مشاهده کردید... روشنایی صفحه بسیار زیاد است بطوریکه مجبور می شوید 2 مرحله آن را کاهش دهید علاوه بر این رنگ ها فوق العاده کالیبره و Vivid هستند و حتی تکنولوزی بالا به عین در آن مشاهده می شود... حرارت دستگاه بسیار اندک است و اصلاً قابل مقایسه با Dell نیست و حتی صدای فن به سختی به گوش می رسد باطری دستگاه بسیار نازک است بطوریکه احساس می شود که حتی نتواند دستگاه را روشن کند ولی همین باطری استاندارد در حالت Stamina دستگاه را 5 ساعت روشن نگه می دارد دو کارت گرافیکی اینتل و Nvidia دستگاه را بین سرعت و عمر باطری بهینه کرده است و ورودی magic stick سونی می تواند در آینده برای افزایش سرعت ویندوز ویستا بصورت Readyboost مورد استفاده قرار گیرد و البته اسپیکر سیستم صدای نرم تری دارد و نسبت به دل هیجانی و بلند نیست بردی سیستم وای فای دستگاه به علت وجود آنتن اکسترنال تقریباً 20 درصد بیشتر از دل هست و کی بورد دستگاه مشکلی و خوش استیل تر است صفحه ال سی دی بسیار بسیار نازک است و فینگر پرینت آن نسبت به دل دارای دقت بیشتری است وب کم دستگاه نسبت به دل ضعیف تر است و آن به دلیل نازک بود صفحه ال سی دی دستگاه است ... در اطراف وب کم آینه برای تنظیم موقعیت وجود دارد و کیفیت میکروفن دستگاه به رغم مونو بودن آن (در دل استریو هست) بسیار قوی تر از دل است... و با وجود مودم درونی بر خلاف دل ، وزن آن 1 کیلو و 670 گرم است که از دل سبک تر است دستگاه در نگاه اول بسیار ظریف تر است ولی بر خلاف انتظار در تصادفات از دل محکم تر است! چراغ های دستگاه کاملاً در دید قرار دارد و سی دی رایتر دستگاه دارای سرعت بهتری است ... هارد درایو دستگاه از نوع هیبریدی است و در بنچمارک بسیار قوی تر از دل است ولی با وجود پارامتر های بالاتر در ویندوز ویستای اولیه که توسط کارخانه نصب شده کندتر ازدل عمل می کند و آن به دلیل صدها Crapware ها و نرم افزارهای تبلیغاتی است که سیاست های شرکت سونی روی ویندوز ویستا نصب کرده است که باید یک هفته وقت برای Uninstall کردن آن ها بگذارید هیچ لوازم جانبی در سونی وجود ندارد و حتی دفترچه راهنما روی کامپیوتر ریخته شده است و در این مورد کارخانه سونی واقعاً خساست کرده است... ولی در مجموع به کیفیت سونی اصل پی می برید.... و البته توصیه می کنم از مدل هایی که در چین ساخته می شود به شدت فاصله بگیرید... و البته قبل از خرید Dell xps سری به مرکز گارانتی های امرتات و دلیران بزنید تا ببینید که مرجوعی Dell xps تا چه حد بوده است... من در صف سرویس ها به شخصی برخورد کردم که xps 1330 خریداری کرده بود کارت گرافیک آن صدای زوزه می داد!!! و خیلی ها هم از قفل کردن سی دی رام و حتی ظاهر شدن خطوط آبی و قرمز افقی و عمودی روی ال سی دی خبر دادند ... یک نفر هم نشان داد که چطور قطعاتی در داخل دستگاه رها شده بودند و صدا می داد...!!!! ولی هنوز هم Dell xps از نظر قیمت بی رقیب است من سونی را با 300 تومان قیمت بالاتر خریدم ولی اگر کیفیت باشد خوب چرا که نه....

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
تبریک میگم
خوشحالم که تونستید لپ تاپ مورد نظرتون رو پیدا کنید
نکته جالب مرجوع کردن و پس دادن پول شما در گارانتی بود که
برای من خیلی جالب بود!
واقعا من دیگه میترسم به کسی دل رو پیشنهاد بدم! :(

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
که xps 1330 خریداری کرده بود کارت گرافیک آن صدای زوزه می داد!!! و خیلی ها هم از قفل کردن سی دی رام و حتی ظاهر شدن خطوط آبی و قرمز افقی و عمودی روی ال سی دی خبر دادند ... یک نفر هم نشان داد که چطور قطعاتی در داخل دستگاه رها شده بودند و صدا می داد...!!!! ولی هنوز هم Dell xps از نظر قیمت بی رقیب است من سونی را با 300 تومان قیمت بالاتر خریدم ولی اگر کیفیت باشد خوب چرا که نه....

مبارک باشه اقا :cool: سونی به مراتب از لحاظ دیزاین برتر از دل هست ...البته میشه گفت دل اصلا به دیزاین نوت بوک هاش اهمیت نمیده :wacko: این xps هم به نظر شخصی بنده جز شاهکاراش هست...بعداز نوت بوک های بیریخت و کلفت اینسپایرون و صد البته وسترو.....اما بازم از لحاظ طراحی داخلی چنگی به دل نمیزنه (کیبردو صفحه ای که تاچ پد روش قرار گرفته میتونست خیلی بهتر باشه من نمیدونم دیزاینر های این کارخونه کین وگرنه شخصا مورد عنایت قرارشون میدادم
2mo5pow.gif

ادم وقتی سونی ..اچ پی و حتی ایسر رو که میبینه لذت میبره ...اما چه میشه کرد که به لحاظ پرفورمنسی دل بی چون چرا فعلا داره اقایی میکنه و همین امر باعث شدکه منم به
xps m1530 فکر کنم ... داشتن یه کارت گرافیک GT خودش نعمتیه حالا شما منو هم ترسوندین از این یکی چه خبر:wacko: ؟؟...من fan دل نیستم اما xps m1530 رو فقط و فقط بخاطر پرفورمنس خاص خودش و گرافیک خوب دارم خریداری میکنم ... ضمن اینکه تا به حال از لحاظ کیفیت ساخت احساس بدی نسبت به دل نداشتم نمیدونم این سری چی شده که شما با صف نوت بوک های این سری دل پشت درب های گارانتی مواجه شدید...از M1530 هم اطلاعی دارید ؟:wacko:

gba

Registered User
لایک‌ها
25
هفته پیش بالاخره برای خرید نوت بوک انتخابی خودم... که xps 1330 بود و در بسیاری از Review ها از آن به نیکی یاد شده بود و در فروم همه آن را تایید کردن روانه بازار شدم... در بازار قیمت ها واقعاً اختلاف سنگینی داشتند که فروشندگان ابراز می کردند که اختلاف قیمت ها به دلیل گارانتی های مختلف هست ... با توصیه بسیاری از دوستان سعی کردم که ابتدا گارانتی را نادیده بگیریم ولی در نهایت وقتی وضع آشفته بازار را مشاهده کردم از ترس آنکه لااقل با دریافت یک گارانتی معتبر ، اصل بودن کالا را تضمین کنم شروع به تحقیق در مورد گارانتی ها کردم تا اینکه بالاخره با تایید افراد متعددی گارانتی امرتات را به نسبت سایرین ارجع تر یافتم (با وجود اختلاف قیمت 100 هزار تومانی) این رایانه همراه خود را با مارک دل که همیشه این مارک را از صمیم قلب دوست داشتم خریداری کردم.. و فروشنده مراحل تست رایانه دل را برایم انجام داد...
و اما درباره xps 1330 : در نگاه اول از صفحه کلید نقره ای آن بسیار دلگیر شدم و به نظرم آمد که آن استیل خاص را که سایر نوت بوک ها دارند واقعاً زیر سوال برده است... دیگر اینکه حروف روی کی بورد به جهت پس زمینه نقره ای چندان خوانا به نظر نمی رسد صدای بلندگوها فوق العاده بود و وزن آن بسیار ایده ال بود و صفحه ال سی دی دستگاه که از آن چندان تعریف و تمجید نشده بود در نگاه اول به نظرم برای خواندن ایده آل بود ولی رنگ ها بدرستی کالیبره نشده بودند و حاشیه صفحات آن وضوحی که در ذهن وجود دارد را ندارند... به هر حال به نظر من بسیار بهتر از آن چیزی بود که شنیده بودم روشنایی صفحه بر خلاف نوشته ها کافی و ایده آل بود... روانی دستگاه در ویندوز ویستا یک شاهکار بود و crapware روی دستگاه آنقدر نبود ... به هر جهت پس از تست دستگاه را تحویل گرفتم و با خوشحالی به خانه آمدم .. در فرصت کافی دستگاه را برانداز کردم حقیقتاً جنس و متریالی که از آن ساخته شده بود از فاصله بسیار نزدیک به متریال های اسباب بازی بچه ها شبیه بود و آن کیفیت متصور را نداشت و حتی گوشه های قاب دستگاه تیزی شدیدی احساس می شد ولی ظاهر دستگاه و از فاصله دور خودنمایی می کرد...یکی از جالب ترین خصوصیات دستگاه دی وی دی رایتر آن هست که بصورت اسلاتی نیست ولی صدای بسیار خنده داری دارد و چک کردن درایو در هر بار ریست شدن دستگاه در شب آزار دهنده است سرعت دی وی دی چندان خوب نیست و حتی نسبت به نوت بوک آی بی ام قدیمی من نیز کند تر بود... علارغم آن صداهای زیادی از دستگاه به گوش می رسد که البته برای خیلی از افرادی که دارای دستکتاپ هایی با فن های زیاد هستند چندان اهمیت ندارد و طبیعی است ولی .....
زمانیکه خوب به صفحه ال سی دی دقت کردم متوجه شدم که دارای یک نقطه روشن است ... بله یک پیکسل سوخته و از بخت بد ما این شانس قسمت ما شد... و همانطور که می دانید پیکسل روشن تا 3 تا تحت هیچ گارانتی قرار ندارد و باید تا آخر عمر با آن ساخت ... وقتی به کیفیت سایر قطعات دستگاه توجه بیشتری کردم متوجه شدم دستگاه علارغم قیمت و پارامترهای بسیار عالی فاقد کیفیت لازم است و اصلاً حتی قابل قیاس با ایسوس یا توشیبا هم نیست ...!!! بسیار عجیب بود که این مورد در ریویوها نوشته نشده بود... لرزش هارد به بدنه فوقانی انتقال پیدا می کرد و حتی کیفیت فن دستگاه در روز اول نشان از بی کیفیتی بلبرینگ آن می داد... گرمای دستگاه زیادتر از آن چیزی بود که فکر می کردم ولی دل هیچ چیزی از متعلقات آن دریغ نکرده بود... کنترل ... مودم یو اس بی .. و دی وی دی های ویستا و درایور ها دو تا کیف ... به قول معروف آفتابه لگن صد دست... من نسبت به برندی که هیمشه دوستش داشتم نا امید شده بودم ولی هیچ راه برگشتی در کار نبود... چندین بار notebookreview.com را در مورد دستگاه خواندم و تفاوت فاحش لمس تا توضیح را متوجه شدم... فردای صبح به رغم ذکر فاکتور و گارانتی مبتنی بر عدم پیکسل سوخته به مرکز گارانتی امرتات رفتم.. و با نا امیدی به آن ها توضیح دادم... گرچه در ابتدا توضیح دادند که پیکسل سوخته جزو تکنولوژی هست و به آنها مربوط نمی شود... ولی با کمی صحبت نوت بوک را با خونسردی تعوض کردند!!! در واقع تازه فهمیدم که گارانتی امرتات حتی یک قدم از خود گارانتی دل در آمریکا پا فراتر گذاشته ... و آن زمان معنای گارانتی واقعی را احساس کردم... !
و اما من که از کیفیت دل xps 1330 واقعاً نا امید شده بودم سعی کردم این مساله را به آنها توضیح دهم و آنها به من توصیه کردند که به دلیل حساسیت زیاد من نسبت به متریال ها و مونتاژ دقیق دستگاه سونی را انتخاب کنم و البته مدل های را که روی بسته آن Premium درج شده و ساخت ژاپن هست در این بین به سری های VGN-SZ66X مراجعه کردم و در آن ها تمام کیفیت های لازم را که مدعی شده بودند وجود داشت... از نظر متریال بدنه از جنس فیبر کربن ساخته شده بود که هم اینک در ساخت خودرو F1 و هواپیماها استفاده میشود که ضمن سبکی دارای استقامت بی نظیری است .. ال سی دی دستگاه بسیار عالی است عالی تر از آنچه که تاکنون مشاهده کردید... روشنایی صفحه بسیار زیاد است بطوریکه مجبور می شوید 2 مرحله آن را کاهش دهید علاوه بر این رنگ ها فوق العاده کالیبره و Vivid هستند و حتی تکنولوزی بالا به عین در آن مشاهده می شود... حرارت دستگاه بسیار اندک است و اصلاً قابل مقایسه با Dell نیست و حتی صدای فن به سختی به گوش می رسد باطری دستگاه بسیار نازک است بطوریکه احساس می شود که حتی نتواند دستگاه را روشن کند ولی همین باطری استاندارد در حالت Stamina دستگاه را 5 ساعت روشن نگه می دارد دو کارت گرافیکی اینتل و Nvidia دستگاه را بین سرعت و عمر باطری بهینه کرده است و ورودی magic stick سونی می تواند در آینده برای افزایش سرعت ویندوز ویستا بصورت Readyboost مورد استفاده قرار گیرد و البته اسپیکر سیستم صدای نرم تری دارد و نسبت به دل هیجانی و بلند نیست بردی سیستم وای فای دستگاه به علت وجود آنتن اکسترنال تقریباً 20 درصد بیشتر از دل هست و کی بورد دستگاه مشکلی و خوش استیل تر است صفحه ال سی دی بسیار بسیار نازک است و فینگر پرینت آن نسبت به دل دارای دقت بیشتری است وب کم دستگاه نسبت به دل ضعیف تر است و آن به دلیل نازک بود صفحه ال سی دی دستگاه است ... در اطراف وب کم آینه برای تنظیم موقعیت وجود دارد و کیفیت میکروفن دستگاه به رغم مونو بودن آن (در دل استریو هست) بسیار قوی تر از دل است... و با وجود مودم درونی بر خلاف دل ، وزن آن 1 کیلو و 670 گرم است که از دل سبک تر است دستگاه در نگاه اول بسیار ظریف تر است ولی بر خلاف انتظار در تصادفات از دل محکم تر است! چراغ های دستگاه کاملاً در دید قرار دارد و سی دی رایتر دستگاه دارای سرعت بهتری است ... هارد درایو دستگاه از نوع هیبریدی است و در بنچمارک بسیار قوی تر از دل است ولی با وجود پارامتر های بالاتر در ویندوز ویستای اولیه که توسط کارخانه نصب شده کندتر ازدل عمل می کند و آن به دلیل صدها Crapware ها و نرم افزارهای تبلیغاتی است که سیاست های شرکت سونی روی ویندوز ویستا نصب کرده است که باید یک هفته وقت برای Uninstall کردن آن ها بگذارید هیچ لوازم جانبی در سونی وجود ندارد و حتی دفترچه راهنما روی کامپیوتر ریخته شده است و در این مورد کارخانه سونی واقعاً خساست کرده است... ولی در مجموع به کیفیت سونی اصل پی می برید.... و البته توصیه می کنم از مدل هایی که در چین ساخته می شود به شدت فاصله بگیرید... و البته قبل از خرید Dell xps سری به مرکز گارانتی های امرتات و دلیران بزنید تا ببینید که مرجوعی Dell xps تا چه حد بوده است... من در صف سرویس ها به شخصی برخورد کردم که xps 1330 خریداری کرده بود کارت گرافیک آن صدای زوزه می داد!!! و خیلی ها هم از قفل کردن سی دی رام و حتی ظاهر شدن خطوط آبی و قرمز افقی و عمودی روی ال سی دی خبر دادند ... یک نفر هم نشان داد که چطور قطعاتی در داخل دستگاه رها شده بودند و صدا می داد...!!!! ولی هنوز هم Dell xps از نظر قیمت بی رقیب است من سونی را با 300 تومان قیمت بالاتر خریدم ولی اگر کیفیت باشد خوب چرا که نه....
خواهش می کنم اطلاعات غلط ندید. اولا مقصر شما بودید که خوب دستگاه رو چک نکردید. قبول دارم quality controll دل خیلی ضعیفه به خاطره همین این مشکلات پیش میاد ولی با چک کردن موقع خرید میشه یک خوبشو انتخاب کرد. مشکلاتی مثل پیکسل سوخته و صدای ناهنجار و لرزش واقعا موقع خرید قابل تشخیصه. در مورد حرارت هم میشه یک کارایی کرد (باید لپتاپ رو باز کرد) ولی حرارتش واقعا آزار نمیده. در مورد lcd هم خوب معلومه ccfl از led نور کمتری میده و نازک تره. خود led حدود 33 درصد نور بیشتر و کنتراست بهتری و مصرف باتری کمتری و همچنین ضخامت نسبت به ccfl داره پس جای تعجب نداره که کیفیت lcd سونی بهتره. (شما باید led backlight دل رو می خریدید) به هر حال مبارکتون باشه.
مبارک باشه اقا :cool: سونی به مراتب از لحاظ دیزاین برتر از دل هست ...البته میشه گفت دل اصلا به دیزاین نوت بوک هاش اهمیت نمیده :wacko: این xps هم به نظر شخصی بنده جز شاهکاراش هست...بعداز نوت بوک های بیریخت و کلفت اینسپایرون و صد البته وسترو.....اما بازم از لحاظ طراحی داخلی چنگی به دل نمیزنه (کیبردو صفحه ای که تاچ پد روش قرار گرفته میتونست خیلی بهتر باشه من نمیدونم دیزاینر های این کارخونه کین وگرنه شخصا مورد عنایت قرارشون میدادم
2mo5pow.gif

ادم وقتی سونی ..اچ پی و حتی ایسر رو که میبینه لذت میبره ...اما چه میشه کرد که به لحاظ پرفورمنسی دل بی چون چرا فعلا داره اقایی میکنه و همین امر باعث شدکه منم به
xps m1530 فکر کنم ... داشتن یه کارت گرافیک GT خودش نعمتیه حالا شما منو هم ترسوندین از این یکی چه خبر:wacko: ؟؟...من fan دل نیستم اما xps m1530 رو فقط و فقط بخاطر پرفورمنس خاص خودش و گرافیک خوب دارم خریداری میکنم ... ضمن اینکه تا به حال از لحاظ کیفیت ساخت احساس بدی نسبت به دل نداشتم نمیدونم این سری چی شده که شما با صف نوت بوک های این سری دل پشت درب های گارانتی مواجه شدید...از M1530 هم اطلاعی دارید ؟:wacko:

والا به نظرم اگه موقع خرید چک کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد (البته یکم گرونه 1530، در خارج قیمتش با 1330 یکیه)

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز من اصلاً نگفتم که دل نخرید من خودم از طرفداران دل هستم.. به لحاظ قیمت هرگز نمی توانید با دل رقابت کنید...
و اما همانطور که گفتم نیم ساعت قبل از خرید آن را در مغازه بررسی کردم ... شما می دانید که پیکسل های روشن برخی مواقع چندین ساعت پس از آغاز به کار دستگاه پدیدار می شوند... در ضمن سایرین هم دل هاشون را چک کرده بودن آن صفی که گفتم مربوط به افرادی بود که یکی دوماه نوت بوکشون به خوبی کار می کرده... مثلاً اگر دقت کنید کارت گرافیک 8400M که روی دستگاه دل و با 128مگابایت قرار گرفته وقتی صفحه را اسکرول کنید وز وز می کنه اگر باور ندارید بروید امتحان کنید ولی مال سونی 64 بود ولی فکر می کنم حکمتی بود که اچ پی هم 64 را گذاشته بود و صدا نمی داد خوب ظاهراً مشکل سراسری است.. عمراً نتونی توی پایتخت به آن شلوغی این صدای وز وز را بشنوی حساب کن مغازه طرف هم شلوغ باشه.. به نظر من دل برای کسی خوبه که می خواد توی کانادا بخره نه اینجا ، چون تست های کیفی کارخانه دل به لحاظ افزایش قابلیت های گارانتی در کانادا بسیار کمتر شده.. یک نکته دیگه به نظر من دیگه دل آن دل سابق که شما و من بهش اعتقاد داشتیم نیست بقولی دیگه اصالت نداره روی پکیج و جعبه اصلی نوشته Made in Irland و بر روی قطعات نوت بوک پیوسته از چین و مالزی یاد شده... در صورتیکه نوت بوک سونی نوشته ژاپن تا آخرین قطعه ای که من بررسی کردم هم نوشته بود ژاپن حتی آداپتور دستکاه... در ضمن من گفتم که سونی فقط ژاپن و هرگز دنبال چینی نرید... ولی با این اوضاع که دیدم توقع نداشته باش که xps را اکیداً توصیه کنم.. به هر حال xps به دست من خوب به نظر نرسید و می دانید که توی بازار هم فراون شده در ضمن اصلاً جانبداری نسبت به هیچ برندی نکردم ... چه سونی خوب باشه چه دل و چه ایسوس و توشیبا هیچ کدام نمی آن یک قرون بدن به من!! من خیلی خوشحال می شوم که هر کسی بتونه نوت بوک مورد علاقه اش را پیدا کنه و اصلاً شاید همینطوری باشه ...من چون می دانم این پول قراره از کشور ما خارج بشه.. فقط تجربیاتم را منتقل کردم که اگر کسی خواست بخره با دقت و حساسیت بیشتری بخره و شاید اصلاً به نظر من خوب نبوده... مثلاً توی ریویو ها نوشته بود که کی بورد ایکس پی اس بسیار عالی هست و کی بورد سونی را به خاطر فاصله زیاد کلید ها و صدای آن بدترین معرفی کرده بود ولی به نظر من صفحه کلید دل برای تایپ خیلی متداول و لووس هست و سونی دارای صدای خیلی جالبی هست که اصلاً شاید یک جور استیل کاری باشه... و البته افزایش فاصله ها هم بی حکمت نبوده چون به نظر من راحت تر صفحه کلید ها نصب می شه...
آنقدر ریویو در مورد ایکس پی اس خواندم که شما فکر نمی کنید مطمئن باش بی دلیل دنبالش نرفتم...
بدترین چیزی که در سونی وجود داره نصب برنامه های مزخرف روی ویندوز و عدم وجود لوازم جانبی هست ...
در ضمن در مورد پرفورمنس های دل و سونی و غیره اینکه زیاد به این آمار ها توجه نداشته باشید چون که سخت افزار ها و کانفیگ های شبیه هم خیلی با هم از نظر پرفورمنس تفاوت ندارن مثلاً دل روی سیستم هاش تمام سرویس های ویندوز ویستا را خاموش کرده بود که سریع تر عمل کنه ، دوست من یک IBM T61 گرفته بود و با خاموش کردن این سرویس ها مثل دل به من نشان داد که واقعاً کانفیگ های مشابه مثل هم کار می کنند مثلاً من به جای خرید xps 1530 توصیه می کنم که یک نگاهی به HP DV6500t با کانفیک های متعدد بکنید و قطعاً مطمئن باشید xps 1330 به لحاظ وزن خیلی مطرح بود که این دیگه در xps 1530 کنار گذاشته شده و وزن افزایش پیدا کرده لذا کانفیگ های خیلی خیلی بهتری با قیمت های تقریباً مشابهی را می توانید در HP Pavilion پیدا کنید که من فکر می کنم از xps 1530 ها خیلی بهتر باشه .. استیل xps 1530 هم دیگه لووس شده الان هم دستشون هست مثل 6600 شده ... ! من فکر می کنم به خاظر تبلیغات pc world و غیره روی این برند باشه حتی بی بی سی هم به کمک دل آمده ... به هر حال آمریکا یک فاز قدرت تبلیغات دستش هست توقع نداشته باشید که pc world بیاد و ایسوس را به عنوان برند اول نوت بوک انتخاب کنه.. من کم کم دارم به خیلی از ریویو ها با دقت بیشتری نگاه می کنم ... به هر حال امروز حسابی این لپ تاپ سونی را تست کردم و دیدم که پرفورمنسش از دل هم بیشتر هست اگر روی xps 1330 یک هارد هیبریدی مثل سونی Sz بگذارید آنوقت شاید به پرفورمنس آن برسید ... ویستا بدون هیبرید درایو یعنی کندی مزمن... در ضمن سعی کنید به 4 گیگا بایتی رم را ارتقا بدید من رم های Crucialخوبی را برای نوت بوک ها توی بازار دیدم در ضمن یک نکته جالب در مورد ایکس پی اس بگم... لیبل یا همان هولوگرامی که در مورد ویندوز ویستا و سی پی یو روی قاب جلویی دستگاه بود بر روی ایکس پی اس من کج زده شده بود... یعنی یک لیبل را نتونسته بودن صاف بزنند ... شاید باید خط کش می گذاشتن ... آنوقت به نظر شما فروشنده که xps من را از آکبند باز کرده بود می توانستم بخاطر صرفاً کمی کج بودن لیبل آن را مرجوع کنم.. قطعاً به من می خندید و نمی شد توقع داشت که آن را تعویض کنند.. در ضمن کارخانه ای که یک لیبل را نتوانسته صاف بچسباند آیا براستی توانسته است هزاران قطعه دیگر را بدرستی در کنار هم قرار دهد؟قطعاً جواب مطمئنی نمی توان داد... در حالیکه مطمئن باشید هیچ فروشنده ای نیست که قبل از دریافت پول نوت بوک را از آکبند خودش خارج کنه... که آقای gba می فرمایند که نوت بوک را توی مغازه طرف تست کن.. هیچ کس هم مهلت تست به شما نمی ده .. اصلاً گارانتی به خاطر همین هست... در ضمن شما آقای gba که اعلام می کنید که من اطلاعات غلط می دهم... اگر نوت بوک من را پس نمی گرفت شما می آمدید جواب بدید که اینطور قضاوت و جانبداری روی یک برند بیگانه می کنید... من خودم اولین نوت بوکم دل بود و از سنگینی آن داشتم می مردم ... گذاشتم کنار رفتم سراغ آی بی ام و دوباره می خواستم دل بگیریم چون وزن را کاهش داده بود ولی آن کیفیت اولیه را هم فراموش کرده بود... در واقع این نشان می ده که چطور یک کارخانه ضمن تغییر استراتژی های خود در طی سالها (از وزن زیاد به کم) کیفیت خودش را از دست می ده... فعلاً xps ها به خاطر قیمتشون در ایران خیلی طرفدار دارن عده ای عقیده دارند که نباید روی نوت بوک خیلی هزینه کرد و با این انگیزه به سراغ دل می روند... در صورتیکه اگر کیفیت است خوب آی بی ام انتخاب اول هست... این بدیهی است...

ariaboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با 1300000 چه لپتاپی میشه گرفت که گرافیک 8600 gt داشته باشه ؟
اگه 1530 باشه حاظرم تا 1400 هم بدم

kelark

Pocket PC کاربر فعال- فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
16
دوست عزیز مرسی بابت ریویو خوبتون ، من واقعا تعجب کردم اول که خودم XPS 1530 دارم و تقریبا خیلی از جنبه های ظاهری در دیدگاههای مختلف فرق میکنه و این رو هم قبول دارم که از نظر دیزاین دل مثل سونی و اچ پی نمیشه . دیشب پسر خالم از تهران اومده بود XPS 1330 داره که 1 ماهه پیش خریده برای کارههای وبگردی 1 میلیون 300 هزار تومن ...

منم در کنار نظر شما نظرم رو میگم شاید بدرد دوستان خوبد ....

زمانیکه خوب به صفحه ال سی دی دقت کردم متوجه شدم که دارای یک نقطه روشن است ... بله یک پیکسل سوخته و از بخت بد ما این شانس قسمت ما شد... و همانطور که می دانید پیکسل روشن تا 3 تا تحت هیچ گارانتی قرار ندارد و باید تا آخر عمر با آن ساخت ... وقتی به کیفیت سایر قطعات دستگاه توجه بیشتری کردم متوجه شدم دستگاه علارغم قیمت و پارامترهای بسیار عالی فاقد کیفیت لازم است و اصلاً حتی قابل قیاس با ایسوس یا توشیبا هم نیست ...!!! بسیار عجیب بود که این مورد در ریویوها نوشته نشده بود... لرزش هارد به بدنه فوقانی انتقال پیدا می کرد و حتی کیفیت فن دستگاه در روز اول نشان از بی کیفیتی بلبرینگ آن می داد... گرمای دستگاه زیادتر از آن چیزی بود که فکر می کردم ولی دل هیچ چیزی از متعلقات آن دریغ نکرده بود... کنترل ... مودم یو اس بی .. و دی وی دی های ویستا و درایور ها دو تا کیف ... به قول معروف آفتابه لگن صد دست... من نسبت به برندی که هیمشه دوستش داشتم نا امید شده بودم ولی هیچ راه برگشتی در کار نبود... چندین بار notebookreview.com را در مورد دستگاه خواندم و تفاوت فاحش لمس تا توضیح را متوجه شدم... فردای صبح به رغم ذکر فاکتور و گارانتی مبتنی بر عدم پیکسل سوخته به مرکز گارانتی امرتات رفتم.. و با نا امیدی به آن ها توضیح دادم... گرچه در ابتدا توضیح دادند که پیکسل سوخته جزو تکنولوژی هست و به آنها مربوط نمی شود... ولی با کمی صحبت نوت بوک را با خونسردی تعوض کردند!!! در واقع تازه فهمیدم که گارانتی امرتات حتی یک قدم از خود گارانتی دل در آمریکا پا فراتر گذاشته ... و آن زمان معنای گارانتی واقعی را احساس کردم.....

منم موافقم LCD خیلی خوبی نصبت به سونی نداره ولی بازم کیفیت خیلی خوبی داره . صدای DVD دستگاه خیلی زیاد نیست فقط در حین ورود برای خواندن اولیه دیسک صدا میده و بعد هم قطع میشه . گرم کردنش خیلی خیلی کمه یعنی من با دستگاه توشیبای پسر عمویم مقایسه کردم ( یعنی اون مقایسه کرد در اصل بم گفت برو تا میتونی بزار روی پات !! )
من با 1530 بازی Gears of war رو خیلی راحت ران کردم بعد از 2 ساعت بازی خرکی !! تقریبا خودم خارج میشم چون میخوام خیلی باش کار نکنم ! پسر خالم هم رو ی سیستمش Age 3 رو ریخته بود که میگفت روزانه 3 ساعت باش بازی میکنه ! اصلا سری XPS ساخته شدن برای این کارا ...

در مورد بقیش خیلی خیلی به دل بی لطفی می کنید ... فکر کنم که دستگاه شما شاید در 100 تا اینطوری بشه که در مورد همون سونی هم خیلی ها صداشون در اومده ! در کل من نصفه دوم رو اصلا قبول ندارم ...شاید مقداری هم یک کلاغ و چهل کلاغ کرداین . . .

البته قبل از خرید Dell xps سری به مرکز گارانتی های امرتات و دلیران بزنید تا ببینید که مرجوعی Dell xps تا چه حد بوده است... من در صف سرویس ها به شخصی برخورد کردم که xps 1330 خریداری کرده بود کارت گرافیک آن صدای زوزه می داد!!! و خیلی ها هم از قفل کردن سی دی رام و حتی ظاهر شدن خطوط آبی و قرمز افقی و عمودی روی ال سی دی خبر دادند ... یک نفر هم نشان داد که چطور قطعاتی در داخل دستگاه رها شده بودند و صدا می داد...!!!! ولی هنوز هم Dell xps از نظر قیمت بی رقیب است من سونی را با 300 تومان قیمت بالاتر خریدم ولی اگر کیفیت باشد خوب چرا که نه....

خوشبختانه در حال حاضر توی دبی هم یکی از پر استفاده ترین لپتاپ ها همین سری XPS هست حتی PC های XPS رو هم خیلی میخرن .... در ایران هم که دل مشتری خیلی زیادی داره علت هم حتما میدونید ... امیدوارم که از لپتاپی که خریدید لذت ببرید ... منم مثل شما خیلی ریویو XPS خوندم ... بیشترینش رو میتونید اینجا ببینید !

بیشتر گیر به خراب بودن فینگر پرینش داده بودند که شکر خدا ماله من نه فینگرش خراب بود نه تاچ پدش زیادی حساس ! تازه توی امریکا دل سریع عوض میکنه ماکه در ایرانیم خیلی باید مواظب باشیم ...

من فکر می کنم به خاظر تبلیغات pc world و غیره روی این برند باشه حتی بی بی سی هم به کمک دل آمده ... به هر حال آمریکا یک فاز قدرت تبلیغات دستش هست توقع نداشته باشید که pc world بیاد و ایسوس را به عنوان برند اول نوت بوک انتخاب کنه.. من کم کم دارم به خیلی از ریویو ها با دقت بیشتری نگاه می کنم ... به ... در ضمن سعی کنید به 4 گیگا بایتی رم را ارتقا بدید من رم های Crucialخوبی را برای نوت بوک ها توی بازار دیدم در ضمن یک نکته جالب در مورد ایکس پی اس بگم... لیبل یا همان هولوگرامی که در مورد ویندوز ویستا و سی پی یو روی قاب جلویی دستگاه بود بر روی ایکس پی اس من کج زده شده بود... یعنی یک لیبل را نتونسته بودن صاف بزنند ... شاید باید خط کش می گذاشتن ... آنوقت به نظر شما فروشنده که xps من را از آکبند باز کرده بود می توانستم بخاطر صرفاً کمی کج بودن لیبل آن را مرجوع کنم.. قطعاً به من می خندید و نمی شد توقع داشت که آن را تعویض کنند.. در ضمن کارخانه ای که یک لیبل را نتوانسته صاف بچسباند آیا براستی توانسته است هزاران قطعه دیگر را بدرستی در کنار هم قرار دهد؟قطعاً جواب مطمئنی نمی توان داد... در حالیکه مطمئن باشید هیچ فروشنده ای نیست که قبل از دریافت پول نوت بوک را از آکبند خودش خارج کنه....

مطمئن باشید سایت های مهمی مثل CNET نوت بوک ریویو ، مجله مهمی مثل PC World و بی بی سی نمیان علکی اسمشون رو خراب کنند تا یک لپتاپ چرتی رو تبلیغ کنند ! حتما کارشناساشون که خیلی بهتر از من و شما می دونند ....و البته نمی دونم چرا احساس میکنم که شما زیادی دارین بد میگید درسته که هیچ چیز گیرتون نمیاد ولی خوب دلیل نمیشه به خاطر خیلی از قطعات کوچک یک کمپانی بزرگ رو زیر سوال برد. آره لیبل ویستا منم یکم کج هست ولی خوب چرا من دارم نهایت لذت رو از لپتاپ می برم دلیل اش اینه : ( در پایین جواب دادم )

که آقای gba می فرمایند که نوت بوک را توی مغازه طرف تست کن.. هیچ کس هم مهلت تست به شما نمی ده .. اصلاً گارانتی به خاطر همین هست... در ضمن شما آقای gba که اعلام می کنید که من اطلاعات غلط می دهم...
فعلاً xps ها به خاطر قیمتشون در ایران خیلی طرفدار دارن عده ای عقیده دارند که نباید روی نوت بوک خیلی هزینه کرد و با این انگیزه به سراغ دل می روند... در صورتیکه اگر کیفیت است خوب آی بی ام انتخاب اول هست... این بدیهی است...

من به شخصه حدود 1.5 ساعت تمام قسمت های لپتاپ رو چک کردم حتی در بایوس ... فینگر پرینت هم که درایورش روش نصب نبود مجبور شدم از فروشنده قول بگیرم که اگر خراب بود پس بده ! بله میشه همه جا میشه . فروشنده هم چون میخواد پول بگیره مجبوره صبر بده که شما تمام تست هاتون رو بکنید مگر اینکه جنس خراب باشه .
XPS ها نه تنها در ایران بلکه در همه جا خیلی طرفدار دارن ... به خاطر قیمت به خاطر طراحیش که بعضی ها مثل من و خیلی های دیگه نسبت به دستگاههای مثل ایسر و توشیبا می پسندم !! به خاطر پرفورمنس و به خاطر دل !

بله لپتاپ خوب خیلی خیلی هست که با توجه به بودجه امکانش نیست ! حتی اسم هاشون رو زیاد نشنیدیم کافیست به سایت CNET سر بزنید ...

علی آقا coloredpencil شما به جمع XPS دار های اضافه نشدید ؟ :happy:

انشالا که نهایت استفاده رو از سونیتون ببرید
با تبریک سال نو و امید موفقیت برای شما و دوستان ....

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من ، من هم نظر شما را دارم ولی تعریفی که قبلاً از دل شنیده بودم آنقدر زیاد بود که وقتی به سراغش رفتم و مشکلاتش را دیدم من را نا امید کرد شما احساس کنید که سراغ یک رویای دوست داشتنی خودتان بروید با تعریف و تمجید ها و بعد متوجه شوید آنقدر ها هم که می گویند آش دهن سوزی نیست...

منم موافقم LCD خیلی خوبی نصبت به سونی نداره ولی بازم کیفیت خیلی خوبی داره . صدای DVD دستگاه
خیلی زیاد نیست فقط در حین ورود برای خواندن اولیه دیسک صدا میده و بعد هم قطع میشه . گرم کردنش خیلی خیلی کمه یعنی من با دستگاه توشیبای پسر عمویم مقایسه کردم ( یعنی اون مقایسه کرد در اصل بم گفت برو تا میتونی بزار روی پات !! )
من با 1530 بازی Gears of war رو خیلی راحت ران کردم بعد از 2 ساعت بازی خرکی !! تقریبا خودم خارج میشم چون میخوام خیلی باش کار نکنم ! پسر خالم هم رو ی سیستمش Age 3 رو ریخته بود که میگفت روزانه 3 ساعت باش بازی میکنه ! اصلا سری XPS ساخته شدن برای این کارا ...

در مورد بقیش خیلی خیلی به دل بی لطفی می کنید ... فکر کنم که دستگاه شما شاید در 100 تا اینطوری بشه که در مورد همون سونی هم خیلی ها صداشون در اومده ! در کل من نصفه دوم رو اصلا قبول ندارم ...شاید مقداری هم یک کلاغ و چهل کلاغ کرداین . .

اول اینکه ال سی دی کاملاً مشخص هست که از کیفیت GRADE B هست ... صدای DVD دستگاه بیشتر به نظرم خنده دار آمد تا آزار دهنده فکر کنید در یک جلسه رسمی در شرکت خودم یک دفعه آن صدا را بدهد... به نظرم می توانست بی صدا تر باشد یا لااقل مثل pionner صدا بدهد... گرم کردن دستگاه شاید حق با شما باشه... Run شدن بازی طبیعتاً به خاطر همان کارت گرافیکی هست که اگر 1530 هست که طبیعتاً 256 مگابایت رم داره و GT هست و هرنوت بوکی با این کارت گرافیکی مشکلی در بازی نداره... ولی در 1330 که من داشتم با 128 همچین هم نمی شد بازی خرکی کرد پس مقایسه درستی نکردید ... من حاضرم چند مدل HP به شما معرفی کنم که البته با کمی وزن بیشتر بتوانید بیشتر بازی خرکی کنید این دلیل نیست.... من به دنبال وزن بسیار کم در حین کارایی بودم...

خوشبختانه در حال حاضر توی دبی هم یکی از پر استفاده ترین لپتاپ ها همین سری XPS هست حتی PC های XPS رو هم خیلی میخرن .... در ایران هم که دل مشتری خیلی زیادی داره علت هم حتما میدونید ... امیدوارم که از لپتاپی که خریدید لذت ببرید ... منم مثل شما خیلی ریویو XPS خوندم ... بیشترینش رو میتونید اینجا ببینید !

البته گفتم به لحاظ قیمت حریفی نداره و سبب استفاده فراوان و طرفداران بسیارش همین هست ولی حقیقتاً سری xps آن شاهکاری نیست که در ریویو ها نوشته اند...

بیشتر گیر به خراب بودن فینگر پرینش داده بودند که شکر خدا ماله من نه فینگرش خراب بود نه تاچ پدش زیادی حساس ! تازه توی امریکا دل سریع عوض میکنه ماکه در ایرانیم خیلی باید مواظب باشیم ...

البته اگر قرار نباشه فینگر پرینتش را با سونی مقایسه کنی و یا تاچ پدش را با آی بی ام قیاس کنی چیز خوبی هست و گرنه همچین کیفیتی که شما گفتید در آن نبود... حتی اسکرولش خیلی بد بود.... لطف کنی یک دستی به تاچ پد آی بی ام بکشید تا موضوع را متوجه بشوید...

مطمئن باشید سایت های مهمی مثل CNET نوت بوک ریویو ، مجله مهمی مثل PC World و بی بی سی نمیان علکی اسمشون رو خراب کنند تا یک لپتاپ چرتی رو تبلیغ کنند ! حتما کارشناساشون که خیلی بهتر از من و شما می دونند ....و البته نمی دونم چرا احساس میکنم که شما زیادی دارین بد میگید درسته که هیچ چیز گیرتون نمیاد ولی خوب دلیل نمیشه به خاطر خیلی از قطعات کوچک یک کمپانی بزرگ رو زیر سوال برد. آره لیبل ویستا منم یکم کج هست ولی خوب چرا من دارم نهایت لذت رو از لپتاپ می برم دلیل اش اینه : ( در پایین جواب دادم )

و اتفاقاً به نظر می رسه ، منابع مالی این سایت ها از طریق همین راه یعنی تبلیغات صورت می گیره ... و البته شواهد این امر در دنیا کم نیست.... و چه بهتر که محصولی که تبلیغ می شه مارک مشهوری داشته باشه و کمی آب و روغنش را اضافه کرد... کج بودن لیبل ویستا مثل ... نقاشی هست که جای قلمو روی دیوار خانه شما باقی بگذاره همین نشاه کافیست ... شاید نهایت لذت را بردن فقط همه چیزی نباشه که دیگران می خواهند...

من به شخصه حدود 1.5 ساعت تمام قسمت های لپتاپ رو چک کردم حتی در بایوس ... فینگر پرینت هم که درایورش روش نصب نبود مجبور شدم از فروشنده قول بگیرم که اگر خراب بود پس بده ! بله میشه همه جا میشه . فروشنده هم چون میخواد پول بگیره مجبوره صبر بده که شما تمام تست هاتون رو بکنید مگر اینکه جنس خراب باشه .
XPS ها نه تنها در ایران بلکه در همه جا خیلی طرفدار دارن ... به خاطر قیمت به خاطر طراحیش که بعضی ها مثل من و خیلی های دیگه نسبت به دستگاههای مثل ایسر و توشیبا می پسندم !! به خاطر پرفورمنس و به خاطر دل !

بله لپتاپ خوب خیلی خیلی هست که با توجه به بودجه امکانش نیست ! حتی اسم هاشون رو زیاد نشنیدیم کافیست به سایت CNET سر بزنید ...

من هم تمام چک های لازم را در مغازه انجام دادم... می توانم آدرس بدهم حساسیت من را از صاحب فروشگاه سوال کنید... و البته این حرف شما در مورد فروشنده درست هست تا زمانیکه به مشکل بر نخوردید وگره بعدش معمولاً با یک دعوای حسابی خاتمه پیدا می کنه ... بله اعتراف می کنم که دل برندی هست که خیلی ها از آن استفاده می کنند و بازار بزرگی را تحت کنترل خود دارد و من هم کل برند دل را زیر سوال نبردم فقط xps ها را گفتم... همچنان که تمام محصولات سونی و یا ایسوس و غیره را هیچ کس تایید نمی کند... مثلاً مدل های NR و CR سونی به نظر من شاید بدترین نوت بوک هایی باشد که تاحالا دیدم... در مورد HP به غیر از سری 6500t تقریباً ناکامی کامل احساس می کنم در مورد ایسوی U6 واقعاً آدم را به تفکر فرو می برد و در مورد Dell آخرین محصولش به نام xps واقعاً دوست داشتنی است و متعلقاتش از جمله کنترل - کیف چرمی و مودم اکسترنالش و همه... ولی ای کاش با کیفیت و دقت بیشتری ساخته می شد...متاسفانه هیچ محصول و برندی کامل نیست ... شاید مخصوصاً اینطوری ساخته می شوند تا هر بار نیاز بیشتری احساس کنیم...

ولی قبول کنید که بدنه کربنی ، سکوت رویایی ،و هارد و گرافیک هیبریدی و کیفت مونتاژ ژاپنی سونی سری sz چیزی نیست که بخواهیم آن را به سادگی با xps ها مقایسه کنیم و البته هیچ Review این جرات را به خود نداده است... و البته مقایسه آن با Thinkpad های رویایی آی بی ام چه از لحاظ کیفیت و کارایی ناشدنی است...
و اما..

کلاً اگر فردی هستید که بیشتر به فعالیت های برنامه نویسی و حرفه ای مشغول هستید و صرفاً به همین جهت دنبال خرید نوت بوک هستید مستقیماً به سراغ Thinkpad های آی بی ام بروید در صورتیکه بودجه کافی ندارید Dell Lattitude D830

اگر فردی هستید که برای شرکت در جلسات ، تجارت الکترونیکی و یا در بسترهایی که بیشتر با مردم در ارتباط هستید اشتغال دارید برند Sony و کلاس های sz یا tz مسلماً از هر نظر مناسب هستند....

اگر فردی هستید که بیشتر به بازی علاقمند هستید xps ها مناسب هستند البته سری های 15 به بالا و در غیر اینصورت حتماً نگاهی به برند HP و توشیبا بیاندازید..

و البته به نظر من همیشه به وزن توجه داشته باشید نوت بوک های بالا تر از 2 کیلوگرم معمولاً در آینده ارزش خود را بیشتر از دست خواهند داد و کیفیت LCD در وزن های زیر 2 کیلو گرم به دلیل کوچک شدن صفحه نمایش حرف اول را می زند... نازک بودن ال سی دی دستگاه گرچه امروزه اهمیت ندارد ولی در آینده به عنوان رکن اصلی قرار می گیرد و نوت بوک هایی با ال سی دی قطور تر کلاس لازم را برای ادامه حیات ندارند ( در واقع از مد می افتند...)

در آینده قطعاً شاهد نوت بوک های Core 2 Quad خواهیم بود پس اگر هم اینک برای خرید نوت بوک عجله ندارید می توانید تا آن زمان صبر کنید!!! البته اگر آن زمان قرار نباشد Quad Xeon ها پا به عرصه نوت بوک ها باز کنند!!!!

نوت بوک وسیله ای شخصی است و خلق و خو و احساس شماست که برند را تعیین می کند ... سعی کنید تصمیمات قطعی خود را تنها بر اساس نظر دیگران و یا تبلیغات و گستردگی فروش تعیین نکنید ... گاهی در مورد یک محصول بیشتر از آنچه به قابلیت های آن ها اهمیت داده شود به تبلیغات پرداخته می شود...
Iphone با آنکه هوشمند ترین گوشی دنیا نبود ولی قبل از تولید ظرفیت کامل کارخانه پیش فروش شد!
در حالیکه بسیاری هم اینکه متوجه شدند که iphone آنقدر ها هم iphone نبود... و حالا خیلی ها دنبال iphone های دیگر هستند... و البته mac Airbook با اینکه نازک ترین بود ولی بهترین انتخاب نبود! و اگر چه ویندوز ویستا کامل ترین و پیچیده ترین بود ولی سریعترین نبود! و بنتلی با آنکه خوب بود آنقدرها هم خریدار نداشت... و غیره

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
با 1300000 چه لپتاپی میشه گرفت که گرافیک 8600 gt داشته باشه ؟
اگه 1530 باشه حاظرم تا 1400 هم بدم

1530xps که نه اما وسترو و اینسپایرون 152 میشه با کانفیگ 8600 جی تی گیر اورد ..تفاوت با اکس پی اس اینه که گرافیک اکس پی اس GDDR3 هست...قیمت هم 1300تا 1400 که گفتید هست من یه شخصه 1320Tو1350T دیدم :cool:

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1530xps که نه اما وسترو و اینسپایرون 152 میشه با کانفیگ 8600 جی تی گیر اورد ..تفاوت با اکس پی اس اینه که گرافیک اکس پی اس GDDR3 هست...قیمت هم 1300تا 1400 که گفتید هست من یه شخصه 1320Tو1350T دیدم :cool:

دوست من کانفیگ دقیق 1530 شما دقیقاً چی هست؟

راستی من متوجه شدم ایسوس توی عید آفر های خوبی زده... مدل های U دست کمی از خیلی از مدل های تاپ بازار ندارند.. دوستان یک سری هم به ایسوس بزنند آفرهاش توی عید واقعاً طمع آور هست...

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
دوست من کانفیگ دقیق 1530 شما دقیقاً چی هست؟

راستی من متوجه شدم ایسوس توی عید آفر های خوبی زده... مدل های U دست کمی از خیلی از مدل های تاپ بازار ندارند.. دوستان یک سری هم به ایسوس بزنند آفرهاش توی عید واقعاً طمع آور هست...

والا من که ندارم...انشالله بعد از تعطیلات به دستم میرسه 5ام اینا....
کانفیگش هم اینه
cpu 2.2 t7500 4M.B
Ram 2024
vga nvidia Geforce 8600GT
Hard 160gig Sata
مابقی هم که جنرال هست توی این سری
اما نکته قابل توجه توی بحثهای گذشته اینه که من شخصا به دل ایمیل زدم در مورد مالزی و ایرلندی بودن...اینطور که پاسخ رو دادن تمام قطعات تحت لایسنس دل قرار داره و تضمین کیفیت میده ...دلیل تفاوت قیمت هم شیپمنت هست ...اسیا و افریقا رو مالزی
اروپا رو ایرلند
و امریکا رو هم خود امریکا داره کاور میکنه
اما با توجه به چیزیایی که تو پستای قبل خوندم و دیدم ...ظاهرا چیدمان باکس مالزی ها خیلی بهتر هست و حتی همون لیبل هایی که گفتید هم بی اشکال چسبیده شدن من قبل از این یه m1530 XPS مالزی گرفتم اما همه چیز با دقت و مرتب سر جای خودش بود ...و لیبل هم درست زده شده بود....کلا مرتب تر هست اما به دلیل اینکه کارت گرافیک 8400gs داشت رفتم و پس دادم..و قضیه به بعد از تعطیلات موکول شد حالا ایندفعه تاکید کردم که ایرلندی باشه ببینم این چطوره...اما تا بحال از چندین نفر اینو شنیده بودم که چیدمان باکس مالزی ها بهتر و مرتب تر هست
نکته دیگه اینکه متعلقات همراه دستگاه با ایرلندیش یکی بود ...هیچ تفاوتی نداشت (با کلارک عزیز چک کردم)
اما به شخصه متقاعد شدم که مالزی و ایرلندی تفاوتی ندارن .... اگه میبینید گرونتره فقط به دلیل این هست که از منطقه اسیا خریداری نکردیم هزینه بیشتری میخوره به این منطقه میرسه :happy:

ariaboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
xps m1530 با کانفیگ پایین چقده در میاد و اگه آدزس هم بدیم ممنون میشم

120 gb HDD
2.2 7500 cpu
1024 ram
256mb Nviadia 8600m gt

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
نظرتون در مورد Thinck Pad های Lenovo چیه فکر میکنم انتخاب حرفه ای تری باشه برای کار کردن .

cordless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نظرتون در مورد Thinck Pad های Lenovo چیه فکر میکنم انتخاب حرفه ای تری باشه برای کار کردن .

بله ... مسلماً Thinkpad های جادویی IBM اگر بتوانید از پس قیمتشان بر بیایید بسیار حرفه ای تر ، با کیفیت تر و با دوام تر هستند و هیچ جای تردیدی وجود ندارد...

Adf

Registered User
لایک‌ها
15
سلام .

من در مورد نوت بوک مبتدی هستم و هیچ ادعایی ندارم و از دوستان و اساتید نوت بوک و ببخشید جسارتا لپ تاپ باز خواهشمندم در زمینه خرید به من راهنمایی بدهند البته نه متعصبانه بلکه خواهشا منطقی :

اول بگم که متاسفانه ما ایرانی ها ( یعنی خودم رو میگم ) همیشه میخواهیم جنس و کالای خوب بخریم و پول کمی هم بدیم . البته چون شاید پول کمی هم داریم مثل خودم که متاسفانه مشکل کم پولی دارم در این زمینه اما خلاصه بگم :

1) حدود 800 هزار تومان پول دارم . نهایت بتونم به 900 تومن هم برسونم

2) کیفیت ال سی دی و بزرگی اون برام مهم هست . یعنی 17 اینچ مد نظرم هست ( که قیمت رو میبره بالا )

3) میخوام بدون درد سر و هنگ و کندی و ... فتوشاپ cs3 و فلش و کلا برنامه های ادوبی رو خوب باز و اجرا کنه و قار قار نکنه و گیر و خم نداشته باشه و رم کم نیاره و cpu هم زور نزنه

4) کارت گرافیک هم با این پولی که من دارم بهترین باشه . یعنی با این هزینه بهترین کارت گرافیک برای بازی

خب حالا اساتید گرامی آیا با این پول میتونم چنین چیزی بخرم یا نه .

داشتم توی نت گشت میزدم یه اگهی دیدم یه نوت بوک با نام HP Pavilion dv 9000 Entertainment PC
طرف قیمت زده 900 تومان . یه سرچی تو گوگل کردم دیدم لپ تاپش ظاهرا قدیمی هست اما امکاناتش بدک هم نیست . دقیق نمیدونم .

لطفا راهنمایی کنید . 17 اینچ برام مهمه . کار فتوشاپ cs3 وفلش و کلا نرم افزارهای سنگین برام مهمه . بازی و گرافیک هم هر چی بالاتر بهتر .

چنین چیزی هست یا نه با این پولی که من دارم ؟
راستی یه نفر بهم گفت کامپگ بگیر چون خیلی با دوام و خرکار هست !
یه نفر دیگه گفت Hp بگیر
یکی دیگه گفت dell
یکی گفت توشیبا
خلاصه هر چی بیشتر پرس و جو کردم بیشتر گیج و مات و مبهوت شدم .
خواهشمندم با توجه به توضیحات و نوع نیاز و پول من بهترین رو به من پیشنهاد کنید ثواب داره .
ممنون میشم بهترین لپ تاپ رو برای کار من معرفی کنید .

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
سلام .

من در مورد نوت بوک مبتدی هستم و هیچ ادعایی ندارم و از دوستان و اساتید نوت بوک و ببخشید جسارتا لپ تاپ باز خواهشمندم در زمینه خرید به من راهنمایی بدهند البته نه متعصبانه بلکه خواهشا منطقی :

اول بگم که متاسفانه ما ایرانی ها ( یعنی خودم رو میگم ) همیشه میخواهیم جنس و کالای خوب بخریم و پول کمی هم بدیم . البته چون شاید پول کمی هم داریم مثل خودم که متاسفانه مشکل کم پولی دارم در این زمینه اما خلاصه بگم :

1) حدود 800 هزار تومان پول دارم . نهایت بتونم به 900 تومن هم برسونم

2) کیفیت ال سی دی و بزرگی اون برام مهم هست . یعنی 17 اینچ مد نظرم هست ( که قیمت رو میبره بالا )

سلام دوست عزیز . به بخش خودتون خوش اومدین ...

من فقط یک نکته رو خدمتتون بگم ، و اونم اینه که در کار با نوتبوک اکیدا توصیه میشه که حداکثر سایز LCD مورد

استفادتون 15.4 باشه ... ( کمتر اگر بتونین که بهتره )

به دو علت اساسی :

الف : مشکل حمل و نقل داره ... از من به شما نصیحت :D ( تازه ما دم از بدنسازی میزنیم ، اما بابامون در اومد )

ب : مشکل شارژ ... آقا روراست بگم ، Mouth مارو سرویس کرده ...

بقیه راهنمایی ها رو سایر دوستان ...

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......

یک نکته ی مادر هست که من خدمتتون عرض میکنم .

ببینین ترجیحا در خرید وسایلی مثل نوتبوک که شما 1 تا 2 ملیون پول خودتون رو یکجا میزارین ...

بر خلاف یک سیستم که قطعات جدا هست و اگر مشکلی پیش بیاد شما میتونین راحت مانور بدین ، یا مثلا

یک گوشی موبایل که هزینه ناچیزی در مقایسه با نوتبوک رو صرف خرید اون میکنین !

در اینجا اکیدا توصیه میشه که سراغ مدلی برین که در بازار و در بین خریداران به وفور یافت بشه

و به قول معروف جواب خودش رو پس بده ... دقیقا مانند 1 سال پیش در این موقع که برای مثال DELL 6400

جواب خودش رو پس داده بود ، و میشد گفت که اولین و آخرین انتخاب برای بازه ی 900 تا 1800 تومن بود .

حالا شما باید ببینین که این Think Paِd ها ، توی ایران ، بلی درسته ، توی ایران ، چقدر یافت میشه

و چقدر جواب پس داده ...

ariaboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
xps m1530 با کانفیگ پایین چقده در میاد و اگه آدزس هم بدیم ممنون میشم

120 gb HDD
2.2 7500 cpu
1024 ram
256mb Nviadia 8600m gt

بالا