بعد شما ادرس و شماره یا سایت نمایندگی فروش ایسوس رو دارید که از شهرستان بشه سفارش داد
ممنون
بفرمایید:
http://www.sazgar.com/fa/index.aspx
بعد شما ادرس و شماره یا سایت نمایندگی فروش ایسوس رو دارید که از شهرستان بشه سفارش داد
ممنون
عزیز 13 اینچ خیلی کوچیک میشه,اما یپیشنهاد من acer 4742 هست,که یکی از دوستان یه درحدش رو تو بازارچه دارن میفروشن,روش فکر کنید,دیگه تو این رنج hp G62 رو هم داریم که دستگاه خوبیه,راستی ASUS U33 که دوستمون هم بالا معرفی کردن هم دستگاه خوبیه
ممنون از راهنماییتون
تو برند دل و سونی چیزی هست که پیشنهاد کنین؟
عزیز 13 اینچ خیلی کوچیک میشه,اما یپیشنهاد من acer 4742 هست,که یکی از دوستان یه درحدش رو تو بازارچه دارن میفروشن,روش فکر کنید,دیگه تو این رنج hp G62 رو هم داریم که دستگاه خوبیه,راستی ASUS U33 که دوستمون هم بالا معرفی کردن هم دستگاه خوبیه
بی زحمت لینک مشخصات این 3 تا لپتاپی رو که بهم معرفی کردین واسم بزارین + قیمت دقیقشون
سایتا فارسی باشن بهتره
اخه من فقط اچ پی رو پیدا کردم فقط که اونم مطمئن نیستم
عزیز همه اینا تو سایت سازگار هست,همونی که چندتا پست قبل تر معرفی کردم,درضمن سوالتون رو همینجا بپرسید بنده میبینم,احتیاجی به pm نیست
آقا من archos رو کار نکردم و اطلاعاتی تجربی ازش ندارم بخوام راهنمایتون کنمببینین من تا 500 تونستم جور کنم.
حالا میتونم به archos 9 بگیرم؟
میشه از معایب این مدل اگه اطلاع دارین بگین؟میگن سعتش خیلی خیلی پائین؟؟
راستی من میتونم ویندوز XP روش نصب کنم؟از اینا که تو بازار واسه PC معمولی ها هستش؟؟
راستی بدون گارانتی هم هست؟چه قیمت بدون گارانتی؟
شماها صلاح میدونی من بدونه گارانتی اگه بود بگیرم؟
راستی من از بازار رضا بگیرم بهتر یا پاساز ایران؟
اخه بعضی ها میگن هر کسی بلد نیست از پاساز ایران خرید کنه.مگه چجوریاس؟؟
اونجا فروشندهاش بی انصافن و جنس قلابی میندازن یا باید تخفیف بگیرم؟
راستی اینا باید زده باشه made in france یا made in chine??
اخه مثل بعضی از گوشیهای داخل بازار که هست چین داره هم تایوان.که تایوانش گرونتر.
می خوام بدونم اینا رو چی مینویسن؟؟
اگه میشه راحنمیئی کن.
دمت گرم
سلام خدمت دوستان.بنده تازه عضو سایت شدم و یه سوال داشتم.
شنبه میخوام یه لپ تاپ بگیرم از این مدلهایی که انتخاب کردم کدومشون بهتره؟
sony-s132fx/b-s
hp-dv3-4305
hp-dv3-4170
asus 13 اینچ
dell-vostro 3300
همشون 13 اینچن و قیمتاشون بین 1 تا 1,100 میلیون.
حالا موندم کانفیگ پایین تر با ظاهر شکیل تر سونی بگیرم(که دلم میگه سونی) یا با کانفیگ بالاتر اچ پی یا ایسوس یا دل؟
شما اگر جای بنده بودید s132 میگرفتید یا hp یا asus؟
آقا مدل ایسوزو رو بگید چه مدلیه؟؟؟؟؟؟
بنظر من ایسوز ok هستش از همه نظر
ولی مدلشو بگید کانفیگشو چک کنیم
موفق باشید
ببخشید مدلشو کامل ننوشتمآقا مدل ایسوزو رو بگید چه مدلیه؟؟؟؟؟؟
بنظر من ایسوز ok هستش از همه نظر
ولی مدلشو بگید کانفیگشو چک کنیم
موفق باشید
ببخشید مدلشو کامل ننوشتم
asus-u30jc-qx303v
یه سوال دیگه؟تمام ایسوسا کیبورد عربی هستن؟نمیشه یه کاری کرد این مدل کیبورد عربی نباشه؟
asus x42jy چطوره؟مانیتور این مدل xbrite هست یا نه؟کیبورد ساده هست که حروف فارسی و عربی نداشته باشه؟ویندوز اورجینال داره؟از کجا بگیرم که قیمت پایین داشته باشه؟
با سلا
من یه لب تاب می خوام حدود 700 تا 800 تومن. برای کارای روزمره و عادی می خوام.گیم هم در حد فیفا و ساکر رو بکشه.به نظرتون بین لنووو و ام اس آِی و ایسر کدوم بهتره.یا برندهای دیگه.ممنون از راهنماییتون.