• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

web2web

Registered User
لایک‌ها
0
البته اگر acer یا شرکت های دیگه، کیفیت ساخت مناسبی داشته باشند و طی 2 یا 3 سال، درست و بدون مشکل کار کنند و کیفیت ساخت قطعاتی مثل کیبورد و اجزای داخلی مناسب باشه؛ روی این برندها هم میشه فکر کرد.
همین کانفیگی که تو پست قبلی گفتم، با برند سونی، نزدیک 1.500 در میاد در صورتی که از اون بهتره رو ایسر با 800 تومن میده!!

web2web

Registered User
لایک‌ها
0
از مشکلات رایج در لپ تاپ ها با رده قیمت پایین مثل Dell میشه به موارد زیر اشاره کرد که حداقل برای من ناخوشایند هست:
1-کیفیت نه چندان مناسب صحفه کلید
2- داغ شدن غیر طبیعی و ایجاد گرمای زیاد
3- کیفیت صفحه نمایش معمولی
4- وجود مشکل در برخی از اجزاء و یا سوختن برخی از قطعات پس از مدتی؛ البته تنها در مواردی
5- وزن زیاد
6- طراحی ساده
7- ضعیف شدن باتری پس از مدت و بازدهی پایین
8- جنس پلاستیک نامرغوب که در برخی از مدل ها در بدنه هم به چشم میخوره و ماندن اثر انگشت و غیره
9- کلا لپ تاپ ها با این برند،‌ احتمال ایجاد مشکل در قطعات اصلی و یا قطعات جانبی مثل شارژ و غیره رو بیشتر به برندهایی همچون سونی و ایسوس دارند.
البته اینا دلیل نمیشه که بگیم همه این لپ تاپ ها آخرش دچار مشکل میشند؛ الان Dell , hp؛ پرفروش ترین لپ تاپ های جهان رو می فروشند و در اصل پرفروش ترین کارخونه هستند چون قیمت متعادلی دارند‌؛‌ اما باید قبول داشت که " هر چقدر پول بدی، پولو میخوری" :)

Last edited:

farid123456

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با توجه به این صحبت ها در کل asus بهتره یا acer؟ هم از نظر کیفیت قطعات و مخصوصا مانیتور؟
از بین اینها کدوم گزینه بهتریه؟کدومشون گرافیک و cpu قوی تری دارن؟
asus x42jy البته با سی پی یو آی5
acer 4750g
acer4741g

farid123456

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها بالاخره بعد از کلی تو این سایتا گشتن تصمیم خودمو گرفتم.طبق مقایسه ای که تو سایت www.notebookcheck.com داشتم دیدم که acer 4750g کانفیگ بهتری نسبت به هم ردیفهای خودش داره.در ضمن داشتن یه پورت usb3 هم مزیتی است که بقیه نداشتن.
cpu:2410m 2.3
ram:4gig
vga:540m-gt
فردا رفتم بخرم
مرسی از راهنمایی دوستان

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
با سلام خدمت دوستان؛
بنده بنا به شرایط کاری، نیاز به لپ تاپ با این کانفینگ دارم:
CPU: Core i5
Graphic: Geforce 310m
weight : 2.0 to 2.4
screen: 13.3 To 15.5
Ram : 4 gb

بنده یه بودجه 1 میلیون تومانی دارم و از این کانفیگ بهتر با قیمت 800 تومن هم، شرکت های Dell و HP و Acer میزنند، اما برای من کیفیت خیلی مهم هست + وزن لپ تاپ؛ طبق تجربیات، لپ تاپ های Asus , Sony، کیفیت بالایی دارند و از لوونو هم خبری نداریم، حالا بین ایسوس و سونی با این بودجه انتخاب سختی دارم
از یک طرف سونی دسته بندی عجیب غریبی داره و قیمت هاش یکدفعه بالا میره و ایسوس هم 2.8 کیلو وزن داره!
نکته خیلی مهم برای من پشتیبانی از usb 3.0 و ماردبرد برد و کلا فیس جدید هست تا راحت بتونم 2 تا 4 سال، خیلی راحت استفاده کنم. در این بین Dell همین کانفیگ رو با 800 میده؛ اما دل هم...
حالا می خواستم بدونم دیگه باید همون دل و hp و ایسر رو انتخاب کنم؟ یا اینکه با 1 تومن‌، میشه یه لپ تاپ خوب سونی یا ایسوس با وزن حداکثر 2.5 و usb 3.0 گرفت؟!
با تشکر
من پنجشنبه مدل asus n43 jq رو خریدم 1240
وزنش 2.4
corei7 هم هستش
گرافیکشم 425m
از لحاظ ظاهری هم به نظر من خیلی شیک هستش اگر می تونید بودجه تون رو کمی ببرید بالا پیشنهاد می شه
http://www.asus.com/Notebooks/Multimedia_Entertainment/N43JQ/#specifications

و البته چون سری مولتی مدیاست اسپیکرهای خیلی قوی هم داره

سونی با مشخصات پایین تر ازاین حدود 1800 این ها در میاد!

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
با سلام خدمت دوستان؛

بنده یه بودجه 1 میلیون تومانی دارم و از این کانفیگ بهتر با قیمت 800 تومن هم، شرکت های Dell و HP و Acer میزنند، اما برای من کیفیت خیلی مهم هست + وزن لپ تاپ؛ طبق تجربیات، لپ تاپ های Asus , Sony، کیفیت بالایی دارند و از لوونو هم خبری نداریم، حالا بین ایسوس و سونی با این بودجه انتخاب سختی دارم
از یک طرف سونی دسته بندی عجیب غریبی داره و قیمت هاش یکدفعه بالا میره و ایسوس هم 2.8 کیلو وزن داره!
نکته خیلی مهم برای من پشتیبانی از usb 3.0 و ماردبرد برد و کلا فیس جدید هست تا راحت بتونم 2 تا 4 سال، خیلی راحت استفاده کنم. در این بین Dell همین کانفیگ رو با 800 میده؛ اما دل هم...
حالا می خواستم بدونم دیگه باید همون دل و hp و ایسر رو انتخاب کنم؟ یا اینکه با 1 تومن‌، میشه یه لپ تاپ خوب سونی یا ایسوس با وزن حداکثر 2.5 و usb 3.0 گرفت؟!
با تشکر

لپ تاپهای SONY و ASUS به لحاظ کیفیت در رده بالایی قرار دارند ولی کیفیت تصویری لپ تاپهای SONY را هیچیک از لپ تاپهای دیگر (به استثنای APPLE) ندارند.
ولی در جایگاه مقایسه برای خرید بین لپ تاپهای ASUS و SONY همانگونه که مکرر تأکید می کنم لپ تاپ SONY در اولویت قرار دارد چرا که لپ تاپهای SONY حتی زمانی که بعنوان لپ تاپ کارکرده فروخته می شوند تفاوت قیمت فاحشی با لپ تاپهای هم رده خودشان دارند.

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
بچه ها بالاخره بعد از کلی تو این سایتا گشتن تصمیم خودمو گرفتم.طبق مقایسه ای که تو سایت www.notebookcheck.com داشتم دیدم که acer 4750g کانفیگ بهتری نسبت به هم ردیفهای خودش داره.در ضمن داشتن یه پورت usb3 هم مزیتی است که بقیه نداشتن.
cpu:2410m 2.3
ram:4gig
vga:540m-gt
فردا رفتم بخرم
مرسی از راهنمایی دوستان

وزنش 2.4
corei7 هم هستش
گرافیکشم 425m
از لحاظ ظاهری هم به نظر من خیلی شیک هستش اگر می تونید بودجه تون رو کمی ببرید بالا پیشنهاد می شه

لپ تاپهای SONY و ASUS به لحاظ کیفیت در رده بالایی قرار دارند ولی کیفیت تصویری لپ تاپهای SONY را هیچیک از لپ تاپهای دیگر (به استثنای APPLE) ندارند.
ولی در جایگاه مقایسه برای خرید بین لپ تاپهای ASUS و SONY همانگونه که مکرر تأکید می کنم لپ تاپ SONY در اولویت قرار دارد چرا که لپ تاپهای SONY حتی زمانی که بعنوان لپ تاپ کارکرده فروخته می شوند تفاوت قیمت فاحشی با لپ تاپهای هم رده خودشان دارند.

آقا من Asus رو پیشنهاد و توصیه میکنم به نسبت Acer و Sony
مدل asus n43 jq که گفتن گزینه خیلی خوبیه، اگه میتونید اونقدر هزینه کنید ، برید تو کارش

ضمنا Asus از نظر خرابی (برگشتی )کمترین هستش تو دنیا، سونی فکر می کنم 3-4 باشه

موفق باشید

Last edited:

alirezaer

Registered User
لایک‌ها
3
آقا من Asus رو پیشنهاد و توصیه میکنم به نسبت Acer و Sony
مدل asus n43 jq که گفتن گزینه خیلی خوبیه، اگه میتونید اونقدر هزینه کنید ، برید تو کارش

ضمنا Asus از نظر خرابی (برگشتی )کمترین هستش تو دنیا، سونی فکر می کنم 3-4 باشه

موفق باشید

سلام:
دوستان من یک لب تاپ Vaio می خوام بگیرم،برای اینترنت،بازی و کارهای گرافیکی
بودجه تا 1800000 تومان.
لطفا مدل های پیشنهادی رو بگید.
با تشکر

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام:
بودجه تا 1800000 تومان.
با تشکر

سلام
همانطور که در پستهای قبلی هم توضیح دادم کمی صبر کنید سری SONY VPCF2 در راه ورود به بازار ایران است.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
دوستان من میخوام فردا برای یک از آشنا ها لپ تاپ بخرم
تا 900
خودم یه سری گشتم به نظر دل 5110 خوبه
نظر شما چیه ؟
از طرفی خودم تجربه خوبی با دل دارم این مدلشم امکانات خوبی داره

قیمتش تو دیجی کالا حدود 850 هستش
آیا کسی قیمتشو تو پایتخت داره ؟

به نظرتون پایتخت بهتره یا ایرانیان یا رضا ؟

farid123456

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها acer4750g امروز گرفتم.معرکست.850 تومان با این کانفیگ مفته.رنگ آبیشم گرفتم.

shahab22

Registered User
لایک‌ها
11
از میان دو مدل acer aspire 5750-A و dell xps l502-D کدام را انتخاب میکنید ؟؟ سلام عزیزانم
از میان این دو مدل کدومو برای یک کاربر متوسط رو به بالا با جیب در حد 1200000 تومان توصیه میکنید؟؟؟
tongue.gif

خواهشن مشخصات دو مدل رو خوب بررسی کنید بعد جواب بدید... کاربر ما همه کاری میکنه و گاهی هم میخواد با برنامه مایا 2009 چند تا مدل و انیمیت هم بزنه!!!؟
biggrin.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------
ACER aspire 5750-A
CPU=intel/2630 QM/2 GHz/core i7/2.93 GHz/6 MB/1333 MHz
RAM=DDR3/6 GB
GPU=nvidia/geforce GT 540m/2048 MB to 4096 MB
LED 15.6"
Battry=6 cell/4400 MAh/4 ساعت
OS=DOC
$=1.099.000 toman 90/3/17
--------------------------------------------------------------------------------
DELL xps L502-D
RAM=DDR3/6 GB
LED 15.6"
Battry=6 cell/2800 MAh/3.5 ساعت
OS=7 Home Premium
$=1.299.000 toman 90/3/17

web2web

Registered User
لایک‌ها
0
وزنش 2.4
corei7 هم هستش
گرافیکشم 425m

خیلی ممنونم از جوابتون.
با این اوصاف، فکر کنم دیگه باید برم سراغ همون ایسوس؛ چون بعد اپل و سونی؛ دیگه کیفیت ساخت تمام قطعاتش در سطح بالایی هست.
لپ تاپی که شما گفتید و خریداری هم کردید؛ خیلی زیباست و سری مولتی مدیا هست؛ بنده عکاس هستم و کارهای گرافیکی در سطح دو بعدی انجام میدم، خواستم بدونم دیگه تا رنج 1.250 تومن؛ همین سری مولتی مدیا و این مدل کارهام رو راه میندازه؟ چون به طور مثال من زیاد به اون اسپیکر بزرگ و یا کلیدهای مولتی مدیا در سمت راست؛ نیازی ندارم و به خاطر کار عکاسی؛ کارایی گرافیکی و صحفه نمایش هم برام مهم هست؛ گرچه فکر کنم تو این رنج قیمت؛ همین مدل بهترین انتخاب باشه.
باز اگر نکته ای هست یا مدل دیگه ای مد نظرتون هست؛ خوشحال میشم که بگید.
با تشکر

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
با سلام خدمت دوستان؛

با تشکر

پیشنهاد بنده asus k50 یا k53 هست,قیمتشم همین حدود 800 هست,توی دل چیزی پیشنهاد نمیشه,توی hp هم فعلا سری DV6 وتوی ACER هم 5742

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
وزنش 2.4
corei7 هم هستش
گرافیکشم 425m

مبارک باشه,حالا توی MY COMPUTER که کلیک راست میکنید و properties میگیرید,بنچمارک خود ویندوز چه نمره ای به سیستم داده؟

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام:
بودجه تا 1800000 تومان.
با تشکر

دوست گرامی,با این بودجه شما هرچی تو سونی خرید کنید,پولتون رو ریختید دور,شما با این بودجه میتونید یه G53 ASUS بردارید,که تمام نیازهای شمارو با قدرت بسیار بالا برا اورده کنه

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
دوستان من میخوام فردا برای یک از آشنا ها لپ تاپ بخرم
تا 900
خودم یه سری گشتم به نظر دل 5110 خوبه
نظر شما چیه ؟
از طرفی خودم تجربه خوبی با دل دارم این مدلشم امکانات خوبی داره

قیمتش تو دیجی کالا حدود 850 هستش
آیا کسی قیمتشو تو پایتخت داره ؟

به نظرتون پایتخت بهتره یا ایرانیان یا رضا ؟

در مورد 5110 باید بگم,خیلی بهتر از 5010 شده,اما بازم قابل مقایسه با ASUS نیست,اما خوبه,شما اگر بتونید یه ASUS N43 یا K52 خرید کنید خیلی خیلی بهتره,توی مرکز خرید هم اول بازار ایران,دوم پارسیان,سوم رضا و چهارم پایتخت

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
از میان دو مدل acer aspire 5750-A و dell xps l502-D کدام را انتخاب میکنید ؟؟ سلام عزیزانم
از میان این دو مدل کدومو برای یک کاربر متوسط رو به بالا با جیب در حد 1200000 تومان توصیه میکنید؟؟؟
tongue.gif

خواهشن مشخصات دو مدل رو خوب بررسی کنید بعد جواب بدید... کاربر ما همه کاری میکنه و گاهی هم میخواد با برنامه مایا 2009 چند تا مدل و انیمیت هم بزنه!!!؟
biggrin.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------
ACER aspire 5750-A
RAM=DDR3/6 GB
LED 15.6"
Battry=6 cell/4400 MAh/4 ساعت
OS=DOC
$=1.099.000 toman 90/3/17
--------------------------------------------------------------------------------
DELL xps L502-D
RAM=DDR3/6 GB
LED 15.6"
Battry=6 cell/2800 MAh/3.5 ساعت
OS=7 Home Premium
$=1.299.000 toman 90/3/17

این 2 سیستم جفتشون عالی هستند,اما شما میتونید asus n53 با این بودجه خریداری کنید که بسیار حرفه ای تر از این 2 سیستم هستند,اما اگر تا 1 میلیون خواستید خرید کنید بهترین گزینه همین 5750 هست

بالا