• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
این 2 سیستم جفتشون عالی هستند,اما شما میتونید asus n53 با این بودجه خریداری کنید که بسیار حرفه ای تر از این 2 سیستم هستند,اما اگر تا 1 میلیون خواستید خرید کنید بهترین گزینه همین 5750 هست

آقا ایسوزو قبول دارم ولی 5750 برای چه بهرته؟؟

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
آقا ایسوزو قبول دارم ولی 5750 برای چه بهرته؟؟

فکر کنم منظورم رو بد رسوندم,منظور بنده این بود که بین اون چند مدل مد نظر asus از همه بهتره,اما تا 1 میلیون و از توی اون چند مدل,5750 بهتره,فکر کنم دیگه متوجه شدید
درضمن کمی رعایت کنید که اسپم داده نشه

web2web

Registered User
لایک‌ها
0
مثل اینکه در سایت سازگار ارقام که نمایندگی لپ تاپ های ایسوس هست؛ لیست ها خیلی به روز نیست و نمیشه مدل های جدید رو توش پیدا کرد.
بودجه من کمی افزایش پیدا کرد؛ دیگه تا 1.200 تومن؛ به جز asus n43 jq که مد نظرم هست؛ مدل دیگه ای از ایسوس پیشنهاد میشه؟ که وزن کمتری داشته باشه، تو این مدل بلندگوی قوی و کلیدهای مالتی مدیا هست که زیاد لازمشون ندارم.

دیگه انتخاب برند ایسوس قطعی شده؛ حالا میخوام بین 900 تا 1.200؛ ببینم چه مدلی برام مناسب تره؛ هر چقدر هم وزن پایین تر باشه خیلی بهتره؛ اگر هم + usb 3.0 و شکل ظاهری شیک باشه که دیگه عالیه
با تشکر

Last edited:

web2web

Registered User
لایک‌ها
0
خودم این مدل ها رو در نظر دارم:
asus N43 jq
asus N53JN
asus N43JM
asus N82JV

شما کدوم رو پیشنهاد می کنید؟

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
من این رو هم توصیه می کنم اگر نیاز به لپ تاپ سبک دارید
مشخصاتش خوب فقط دی وی دی رام نداره برای همین وزنش خیلی کمه 1.6 کیلو

http://www.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/U36JC/#specifications

برای کار بیرون خیلی جواب میده چون باتری روش هم 8 سلولی تا 10 ساعت فکر کنم بره

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
گارانتی ایسوس معتبر هست؟ گارانتی اچ پی چطور؟ ( مثلا نسبت به دل با گارنتی زیگورات و امرتات و ...)

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
خودم این مدل ها رو در نظر دارم:
asus N43 jq
asus N53JN
asus N43JM
asus N82JV

شما کدوم رو پیشنهاد می کنید؟

اینا همشون خوبن,فقط شما که سبک بودن برات مهمه,سری u از asus هم خیلی عالیه
مثل همین u36 که دوستمون معرفی کردن

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
گارانتی ایسوس معتبر هست؟ گارانتی اچ پی چطور؟ ( مثلا نسبت به دل با گارنتی زیگورات و امرتات و ...)

عزیز شرکت های مختلفی هستند که لب تاپ گارانتی میکنند,اما معروف ترن و بهترین هاشون,
سازگار ارقام برای asus,lenovo,acer
امرتات,ایران رهجو,اذر تحلیل,زیگورات,ویستا,و....
برای hp هم ایران hp

web2web

Registered User
لایک‌ها
0
سری u نوت بوک های ایسوس فوق العاده هستند؛ فقط 4 مشکل کوچیک دارند:
1- عدم استفاده از پردازنده های نسل جدید اینتل یا همون سندی بریج
2- دکمه های کیبورد قابل تعویض نیستند
3- کیفیت نه چندان بالای صحفه نمایش
4- نبود هارد جامد یا SSD

مهمترین مسئله اینکه که برای این مدل ما 1.200 نهایتا پول میدیم و دیگه اگر امکانات بالا بود و مشکلات بالا توش نبود؛ دیگه میشد رقیب سرسخت مک بوک ایر و لپ تاپ های سری Z سونی!

farid123456

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا مبارکه

گارانتی چیه؟
گارانتی سازگار ارقام.
یه سوال داشتم؟
اگه با لپتاپ بازی کنی به دستگاه آسیب میرسه؟
nfs-shif2 نصب کردم 10 دقیقه بازی کردم خیلی داغ کرد؟این داغ کردن طبیعیه؟آخه من موندم اگه نشه باش یه بازی کرد پس برای چی این سی پی یو و گرافیکو میزارن؟خب برای کار عادی که یه 10 اینچی میشد خرید.

horliali

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
میخوام لب تاب Ideapad Z570 لنوو را با قیمت 1040000 از سازگار بگیرم .نظرتون در مورد این مدل لنوو چیه؟با این مشخصات:
Core i5 [email protected](2.9)GHz,3MB . DDR3 4GB 1333MHz+640GB SATA . Nvidia GeForce GT 520M 1GB.
آیا از ایسر تو این رنج بهتره؟

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
من کلا توصیه می کنم اگر هدف بازی کردن اصلا دنبال لپ تاپ نرید
شما خیلی راحت می تونید پول کمتری و برای لپ تاپ بپردازید و کنارش یک کنسول بازی که کارش این بخرید
وجود سی پی یو و کارت گرافیک بالا هم فقط برای بازی کردن نیست خیلی ها کارها محاسباتی و یا انالیز کردن دارن که پردازنده قوی خیلی سرعت کار و بیشتر می کنه و خیلی ها هم کارهای گرافیکی شون و با لپ تاپ انجام میدند ولی بازی های سنگین تقریبا تمام قسمت های یک کامپیوتر و به کار می کرند پس حرکت سریع فن ها و داغ شدن و باد گرم زدن کاملا طبیعی

در مورد خرید به نظرم دوستان دقت کنند که چه ملاک هایی مد نظرشون هست لازم نیست حتما همه مشخصات در سطح بالا باشه ولی توصیه من این حتما از یک برند انتخاب کنند که امتحان خودش و پس داده باشه مثلا من خودم اولین لپ تاپم اچ پی بود که بردش سوخت و درست هم نشد وقتی بردمش نمایندگی گفت توی لپ تاپ های اچ پی طبیعی!!!برای همین از اون موقع فقط ایسوز می گیرم و با توجه به استفاده من از لپ تا پ که شاید فقط 6-7 ساعت در روز استراحت کنه تا به امروز ایسوز خوب جواب داده برام به نظرم من این 200 تومنی که برای ایسوز بیشتر نسبت به بقیه برندها میدید ارزش خودش و داره سونی هم که کلا بحثش جداست چون با مشخصات نزدیک به ایسوز راحت حدود 400 تومنی گرونتر و شاید از لحاظ بودجه زیاد به صرفه نباشه

لپ تاپی الان من باش کار می کنم n53jn هستش که ازش راضی هستم و تا حالا اذیت نکرده چند روز پیش یک دونه n43jq هم خریدم که چون هدیه هستش نه ویندوز نصب کردم و نه توش افتادم :دی ولی کلا سری n ایسوز لپ تاپ های کاملی هستند

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
گارانتی سازگار ارقام.
یه سوال داشتم؟
اگه با لپتاپ بازی کنی به دستگاه آسیب میرسه؟
nfs-shif2 نصب کردم 10 دقیقه بازی کردم خیلی داغ کرد؟این داغ کردن طبیعیه؟آخه من موندم اگه نشه باش یه بازی کرد پس برای چی این سی پی یو و گرافیکو میزارن؟خب برای کار عادی که یه 10 اینچی میشد خرید.

راستش بیشتر برای کارهای گرافیکی این گرافیک قوی و پردازشگر مورد استفاده قرار میگیره,اما برای بازی طولانی مدت و بازیهای سنگین لب تاپ های سری gaming مناسب هستند,در مورد گرما و زیاد شدن صدای فن باید بگم طبیعیه,اما خوب خوب هم نیست,بالاخره به گرافیک و cpu دستگاه فشار زیادی میاد,مثلا اگر در حالت عادی دمای سیستم روی 40-50 درجه هست,بعد از 30 دقیقه بازی میرسه به 75-80-85 درجه,که خوب دمای بسیار بالاییه و شما فکر کن که سیستم به صورت مداوم با این دما کار کنه,چه اتفاقی میفته؟اما کاریه که شده و شما خریدتون رو کردید,و حالا سعی کنید کمتر بازی کنید,و هر 15-20 دقیقه یه 5 دقیقه هم به سیستم استراحت بدید,اگر هم براتون مقدوره و میتونید برای کنسول هزینه کنید,یه ps3 بگیرید و خودتون رو خلاص کنید

Last edited:

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام دوستان
میخوام لب تاب Ideapad Z570 لنوو را با قیمت 1040000 از سازگار بگیرم .نظرتون در مورد این مدل لنوو چیه؟با این مشخصات:
Core i5 [email protected](2.9)GHz,3MB . DDR3 4GB 1333MHz+640GB SATA . Nvidia GeForce GT 520M 1GB.
راستش نمیشه گفت خیلی از acer بهتره,اما خوبه,تو این رنج قیمت شما میتونی تو acer 5750 با i7 هم خرید کنی,که این به صرفه تره,و از نظر کیفیت هم من خیالتون رو راحت کنم که acer و lenovo تفاوت خاصی ندارن,با خیال راحت انتخاب کنید

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
من کلا توصیه می کنم اگر هدف بازی کردن اصلا دنبال لپ تاپ نرید
شما خیلی راحت می تونید پول کمتری و برای لپ تاپ بپردازید و کنارش یک کنسول بازی که کارش این بخرید
وجود سی پی یو و کارت گرافیک بالا هم فقط برای بازی کردن نیست خیلی ها کارها محاسباتی و یا انالیز کردن دارن که پردازنده قوی خیلی سرعت کار و بیشتر می کنه و خیلی ها هم کارهای گرافیکی شون و با لپ تاپ انجام میدند ولی بازی های سنگین تقریبا تمام قسمت های یک کامپیوتر و به کار می کرند پس حرکت سریع فن ها و داغ شدن و باد گرم زدن کاملا طبیعی

در مورد خرید به نظرم دوستان دقت کنند که چه ملاک هایی مد نظرشون هست لازم نیست حتما همه مشخصات در سطح بالا باشه ولی توصیه من این حتما از یک برند انتخاب کنند که امتحان خودش و پس داده باشه مثلا من خودم اولین لپ تاپم اچ پی بود که بردش سوخت و درست هم نشد وقتی بردمش نمایندگی گفت توی لپ تاپ های اچ پی طبیعی!!!برای همین از اون موقع فقط ایسوز می گیرم و با توجه به استفاده من از لپ تا پ که شاید فقط 6-7 ساعت در روز استراحت کنه تا به امروز ایسوز خوب جواب داده برام به نظرم من این 200 تومنی که برای ایسوز بیشتر نسبت به بقیه برندها میدید ارزش خودش و داره سونی هم که کلا بحثش جداست چون با مشخصات نزدیک به ایسوز راحت حدود 400 تومنی گرونتر و شاید از لحاظ بودجه زیاد به صرفه نباشه

لپ تاپی الان من باش کار می کنم n53jn هستش که ازش راضی هستم و تا حالا اذیت نکرده چند روز پیش یک دونه n43jq هم خریدم که چون هدیه هستش نه ویندوز نصب کردم و نه توش افتادم :دی ولی کلا سری n ایسوز لپ تاپ های کاملی هستند

دقیقا همینطور که ایشون فرمودن تایید میشه، بعلت استعمال Gaming داغ کردن طبیعه و مشکلی نیست

منتها Asus از نظر کیفیت و برگشتی تو دینا اوله(کمترین رو داره) با سونی که 3-4 هستش قابل مقیسه نیست مسلما

منتها سونی تو Design خیلی کار میکنه ولی همه چیز فقط صرف طراحی و Design نیست

Last edited:

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سری u نوت بوک های ایسوس فوق العاده هستند؛ فقط 4 مشکل کوچیک دارند:
1- عدم استفاده از پردازنده های نسل جدید اینتل یا همون سندی بریج
2- دکمه های کیبورد قابل تعویض نیستند
3- کیفیت نه چندان بالای صحفه نمایش
4- نبود هارد جامد یا SSD

مهمترین مسئله اینکه که برای این مدل ما 1.200 نهایتا پول میدیم و دیگه اگر امکانات بالا بود و مشکلات بالا توش نبود؛ دیگه میشد رقیب سرسخت مک بوک ایر و لپ تاپ های سری Z سونی!

دوست عزیز اگر سری u این امکاناتی که شما میگی از قبیل هارد SSD رو داشت که قیمتش مثل سری Z SONY به 2 میلیون میرسید,نمیرسید؟؟پس اون موقع هم اگر این امکانات رو داشت,مشکلش میشد قیمتش!
ASUS روی همه چی به صورت نرمال کار کرده,و خواسته قیمت زیاد بالا نره که مردم بتونن خرید کنن,اما شما اگر تا 1.200 پول میدید,یا باید قید سبکی رو بزنید و N53 بگیرید یا قید اون امکانات رو بزنید و سری U خرید کنید

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
سلام دوستان

اقا ACER aspire 5750-A بهتره

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
آقا ما هم رفتیم dell5110 رو گرفتیم بالاخره
i5 2.3
4gb ddr3
hdd 640
با کیف و ماوس 950

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
این ایسوزه هم بد نیست اینجا معرفی کنم

U53Jc
از بامبو ساخته شده و10.5ساعت شارژ میده و رنگ چوب هستش و قیمت حدود 1200 البته الان قیمت ندارم(آپدیت نیستم)

P_500.jpg

اینن لینک

http://www.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/U53Jc/#specifications

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
به نظرتون در خرید اگر گارانتی اینهایی که گفتید بود در انتخاب پارامتر گارانتی رو تاثیر ندم؟ فرقی نداره و همشون از نظر گارانتی مثل هم هستن؟

عزیز شرکت های مختلفی هستند که لب تاپ گارانتی میکنند,اما معروف ترن و بهترین هاشون,
سازگار ارقام برای asus,lenovo,acer
امرتات,ایران رهجو,اذر تحلیل,زیگورات,ویستا,و....
برای hp هم ایران hp

بالا