• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
به نظرتون در خرید اگر گارانتی اینهایی که گفتید بود در انتخاب پارامتر گارانتی رو تاثیر ندم؟ فرقی نداره و همشون از نظر گارانتی مثل هم هستن؟

آقا چه برندی میخوای بخری ؟؟

چون بسته به برندتون داره میخان بخرین

Last edited:

Vesper2009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی

مشاوره ای که شما میدید رو هیچ جا نمیشه پیدا کرد.دم همتون گرم!

من پارسال همین موقع یه لپ تاپ 16" سونی سری f گرفتم 1.5

وزنش فکر کنم 3 کیلو میشه.واقعا سنگینه.ولی از بقیه چیزاش واقعا راضیم.الان میخوام بدمش به خواهرم و واسه خودم یه لپ تاپ با وزن کمتر بگیرم. این دفعه با مشاوره شما

به نظر شما با بودجه 900 تا 1.200 تو برند سونی و ایسوس و لنوو و hp - با وزن زیر 2.5 (هرچی کمتر بهتر) - مونیتور با کیفیت خوب ( این سونی که دارم مونیتورش خیلی خوبه ولی نور میفته توش اعصاب آدمو خورد میکنه ) - اندازه نمایشگرش هم 14 تا 15اینچ چه پیشنهاد هایی دارید؟

من بیشتر استفاده ام از لپ تاپ واسه فیلم دیدنه.برا همین کیفیت نمایشگرش برام خیلی مهمه.بعدشم موزیک و ذخیره عکس و اینترنت.کارای گرافیکی هم نمیکنم. بازی هم زیاد اهلش نیستم.

دوس دارم نظرتون رو راجع به mc 207 یا mc 516 هم بدونم؟ ارزش خرید داره؟ آخه خیلی خوشگله

پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم
:)

alirezaer

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
همانطور که در پستهای قبلی هم توضیح دادم کمی صبر کنید سری SONY VPCF2 در راه ورود به بازار ایران است.

دوستان من عجله دارم.
5شنبه می خوام بخرم.
فقط Vaio
لطفا مدلایی که با با بودجه و چیزایی که می خوام هست بگید

من یک لب تاپ Vaio می خوام بگیرم،برای اینترنت،بازی و کارهای گرافیکی
بودجه تا 1800000 تومان.

Last edited:

horliali

Registered User
لایک‌ها
0
راستش نمیشه گفت خیلی از acer بهتره,اما خوبه,تو این رنج قیمت شما میتونی تو acer 5750 با i7 هم خرید کنی,که این به صرفه تره,و از نظر کیفیت هم من خیالتون رو راحت کنم که acer و lenovo تفاوت خاصی ندارن,با خیال راحت انتخاب کنید

ممنون از joker_war عزیز که با حوصله راهنمایی میکنن.به نمایندگی سازگار تو شهر مان زنگ زدم گفت مدل 5750 ایسر با کامفینگ کور آی 5 هم است.به نظر شما از اونجایی که گرافیک 2 گیگ آی 7 و و خود سی پی یو آی 7 زیاد به کار من نمی آد ،همین آی 5 با قیمت کمتر بردارم چطوره؟آیا آی 5 هم سندی بریج است؟تیر آخر را بزنید شاید خلاص شدم.....

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
ممنون از joker_war عزیز که با حوصله راهنمایی میکنن.به نمایندگی سازگار تو شهر مان زنگ زدم گفت مدل 5750 ایسر با کامفینگ کور آی 5 هم است.به نظر شما از اونجایی که گرافیک 2 گیگ آی 7 و و خود سی پی یو آی 7 زیاد به کار من نمی آد ،همین آی 5 با قیمت کمتر بردارم چطوره؟آیا آی 5 هم سندی بریج است؟تیر آخر را بزنید شاید خلاص شدم.....

بله i5 هم خوبه و هم سندی بریج,بسیار عالی,برید برای خرید

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
آقا ما هم رفتیم dell5110 رو گرفتیم بالاخره
i5 2.3
4gb ddr3
hdd 640
با کیف و ماوس 950

بسیار عالی,مبارک باشه,فقط به پیشهاد چه کسی خرید کردید؟بعد اگر تونستید بگید بنچمارک خود ویندوز چه نمره ای به سیستم داده؟؟؟

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
به نظرتون در خرید اگر گارانتی اینهایی که گفتید بود در انتخاب پارامتر گارانتی رو تاثیر ندم؟ فرقی نداره و همشون از نظر گارانتی مثل هم هستن؟

نه دیگه,مثلا سازگار هیچوقت با زیگورات قابل مقایسه نیست,اما اگر میخواید asus خرید کنید,بهتریناشون به ترتیب سازگار,ویستا,و در اخر هم الماس هستند

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام به همگی

مشاوره ای که شما میدید رو هیچ جا نمیشه پیدا کرد.دم همتون گرم!

من پارسال همین موقع یه لپ تاپ 16" سونی سری f گرفتم 1.5

وزنش فکر کنم 3 کیلو میشه.واقعا سنگینه.ولی از بقیه چیزاش واقعا راضیم.الان میخوام بدمش به خواهرم و واسه خودم یه لپ تاپ با وزن کمتر بگیرم. این دفعه با مشاوره شما

به نظر شما با بودجه 900 تا 1.200 تو برند سونی و ایسوس و لنوو و hp - با وزن زیر 2.5 (هرچی کمتر بهتر) - مونیتور با کیفیت خوب ( این سونی که دارم مونیتورش خیلی خوبه ولی نور میفته توش اعصاب آدمو خورد میکنه ) - اندازه نمایشگرش هم 14 تا 15اینچ چه پیشنهاد هایی دارید؟

من بیشتر استفاده ام از لپ تاپ واسه فیلم دیدنه.برا همین کیفیت نمایشگرش برام خیلی مهمه.بعدشم موزیک و ذخیره عکس و اینترنت.کارای گرافیکی هم نمیکنم. بازی هم زیاد اهلش نیستم.

دوس دارم نظرتون رو راجع به mc 207 یا mc 516 هم بدونم؟ ارزش خرید داره؟ آخه خیلی خوشگله

پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم
:)

راستش بین برندهای مورد نظر,و امکاناتی که شما میخواید,اول asus n53
بعد سونی f21 که فکر کنم چند روز دیگه وارد بازار بشه به صورت تک
07d537fbea.jpg

اما اینا هیچ کدوم سبک نیستند,اما وزنشون حدود 2.8 کیلو هست,سونیه هم 3 کیلو هست,در کل
اگر شما دنبال کیفیت نمایش و لب تابی برای دیدن فیلم و مولتی مدیا هستید,باید این سنگینی رو تحمل کنید
اون 2تا برند lenovo و hp هم برای مولتی مدیا پیشنهاد نمیشه

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
دوستان من عجله دارم.
5شنبه می خوام بخرم.
فقط Vaio
لطفا مدلایی که با با بودجه و چیزایی که می خوام هست بگید

من یک لب تاپ Vaio می خوام بگیرم،برای اینترنت،بازی و کارهای گرافیکی
بودجه تا 1800000 تومان.

شما برو بگرد ببین این f21 رو که تو پست قبلی معرفی کردم رو پیدا میکنی,اگر نهببازم با این بودجه میتونید از سری z و f سونی خرید کنید,اما از بنده میشنوید بیاید یه asus G53 بردارید,چون واقعا با سیستم های دیگ قابل مقایسه نیست,بسیار حرفه ای هست
df548abe7d.jpg

774b32afc9.jpg

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
سلام
مشاوره میخواستم برای خرید سونی مدل F137 چطوره؟
خر کاری

ضخامت و نازکی و سرعت
عکسی ازش دارین؟

immy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقاي joker_war
ميشه من رو راهنمايي كنيد
من بين اين مدلها مرددم ميخوام خرابي نداشته باشه وكيفيت خوبي داشته باشه
من يه كم برنامه نويسي دارم كار با اتوكد فتوشاپ در اين حد
asus k42jy
acer 5750 core i-3
acer 4750 corei-5
acer 5742 zg
ميشه من رو راهنمايي كنيد لطفا
عجله دارم

immy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بودجه ام 800 و خورده اي،آدرس بازار ايران رو هم ميشه بديد

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام
مشاوره میخواستم برای خرید سونی مدل F137 چطوره؟
خر کاری

ضخامت و نازکی و سرعت
عکسی ازش دارین؟

خوبه,اما عالی هم نیست
به شما asus رو پیشنهاد میکنم,اما اینم عکسش,مدل دقیق نیست,اما قیافش همینه,
cc5b860df6.jpg

89cfab5663.jpg

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
آقاي joker_war
ميشه من رو راهنمايي كنيد
من بين اين مدلها مرددم ميخوام خرابي نداشته باشه وكيفيت خوبي داشته باشه
من يه كم برنامه نويسي دارم كار با اتوكد فتوشاپ در اين حد
asus k42jy
acer 5750 core i-3
acer 4750 corei-5
acer 5742 zg
ميشه من رو راهنمايي كنيد لطفا
عجله دارم

برای برنامه نویسی به نظر بنده,اول asus k42 و بعد acer 5750 البته جفتشون با کانفیگ i5

immy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای برنامه نویسی به نظر بنده,اول asus k42 و بعد acer 5750 البته جفتشون با کانفیگ i5

آخه asus k42jy ‌رو با كانفيگ Core i 3 ىيدا كردم كه قيمتش 890ِيا 860
احتمالا اگه core i 5 بشه خيلي گرون تر ميشه
يعني با اين كانفيگ مناسب نيست

Vesper2009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از راهنماییتون ممنونم.:)

راجع به mac 207 یا mac516 نظری ندارید؟

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158

web2web

Registered User
لایک‌ها
0
با تشکر از همه دوستانی که راهنمایی کردند ( به خصوص جناب joker-war و R@ha) ؛؛ بالاخره توسنتم بین مدل های مختلف؛ اون چیزی رو میخوام پیدا کنم؛ اما قبل از خرید دو تا چیز ذهنم رو مشخص کرده بین سری N و U ایسوس:
1- توی سری N؛ یک کانفینگ خوب با وزن 2.4 کیلویی و صحفه نمایش 14.1 داریم که حدود 3 ساعت هم شارژ نگه میداره!
2- توی سری U؛ دوباره همون کانفیگ بالا به جز کارت گرافیک رو داریمبا وزن 1.7 کیلو رو صحفه نمایش 13.3 داره!

من از یک طرف خیلی دوست دارم که وزن لپ تاپ سبک باشه که در اون صورت صحفه نمایش هم 13.3 میشه؛ توی رنج 1.100 تومن؛ من دو تا انتخاب دارم که یکیش میتونه سری N باشه با وزن بالاتر و صحفه نمایش بزرگ تر و اون طرف هم سری U و وزن پایین!

قبل از خرید دچار شک و تردید شدم به دلایل زیر:
من ممکنه از این لپ تاپی که میگیرم توی برخی از مواقع برای مدتی به عنوان سیستم اصلی استفاده کنم و توی اون طراحی و برنامه نویسی انجام میدم تا مشاهده فیلم ها و غیره... شک دارم که این سری u 36jc، با توجه به کانفیگی که داره،‌ جواب کار رو نده و انگار سری N یه جورایی قوی تر هستند، در صورتی که مشخصات سخت افزاری یکی هستند....
قبل از خرید؛ دوستان دیگه راهنمایی آخر رو بکنند؛ چون دیگه راه برگشتی نیست :)
این سه مدل یکیش باید انتخاب بشه؛ حالا مسئله اصلی بین وزن و کانفیگ هست...
asus N43 jq
asus U36JC
asus n82 JV
همه مدل های بالا خوب هستند؛ اما در سری U، صحفه نمایش 13.3 اینچ میشه و هر چه صحفه کوچیک تر بشه؛ باید کیفیت صحفه نمایش بالاتر بره و رزوولیشن بالا باشه؛ تا اطلاعات با جزئیات کامل نمایش داده بشه؛ من ترسم از اینه که صحفه کوچیک اذیتم کنه و یا با توجه به این وزن؛ قدرت سخت افزاری دلخواه من رو نده
البته خودم علاقه دو چندانی به u36 jc پیدا کردم چون طراحی فوق العاده ای داره و با وزن 1.6، حدود 10 ساعت شارژ نگه میداره؛ اما تنها دغدغه ام قدرت عملی سخت افزار و رزوولیشن صحفه نمایش هست؛ شاید در حد نام Core i5؛ قدرت رو نداشته باشه...
همانند سایر لپ تاپ ها میشه در روز چند ساعت ازش کار کشید؟‌ بدون اینکه داغ کنه ؟ و اینکه حداقل 2 الی 3 سال مشکلی رو نداشته باشه؟

Last edited:

razie_h2002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام بچه ها خسته نباشید.

ببینین یکی از دوستم میخواد تبلت بگیر گفت از شماها بپرسم به نظر شما

بین این 2 تا تبلت کدوم بهتره:

dell inspiron duo
Viewsonic Viewpad 10 16GB

راستی این Viewsonic کارخونش کجایی هست؟

اگرم بخواد بگیره پشت تبلت چی نوشته مثلا made in ????? که قلابی نباشه منظورم همین Viewsonic Viewpad 10 16GB هستش؟ ؟

واسه دوستم هم اولین اولویت کیفیت قطعات تبلت و خودشه هستش.

اینی سگ جون باشه.

دومیشم که سرعت و داشتن USB

بق‌یه چیزام حالا هرکدوم بهتره که خوب.

راستی با توج به اینکه Viewsonic Viewpad 10 16GB اندرویئد هم داره.

و یه سوال دیگه این دوست ما میتونه اندرویئد این Viewsonic Viewpad 10 16GB که ورزن 1.6 هستش میتونه به بالاتر ارتقا بده مثلا 2.1 یا بالاتر؟

راستی بازیها و نرم افزار که ماله ورزن بالاتر 1.6 هستش اگه تو این تبلت Viewsonic Viewpad 10 16GB بخواد بریز چی میشه؟ ؟

ممنون میشم کمک کنید.

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
آخه asus k42jy ‌رو با كانفيگ Core i 3 ىيدا كردم كه قيمتش 890ِيا 860
احتمالا اگه core i 5 بشه خيلي گرون تر ميشه
يعني با اين كانفيگ مناسب نيست

چرا دوست عزیز مناسبه,i5 رو فقط برای turbo boost گفتم,وگرنه جفتشون 2 هسته ای هستند,اگر i3 هم میگیرید,همون asus یا acer بگیرید

بالا