• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

MF3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه عزیزان
من از جناب joker_war عزیز و همه دوستانی که وقت می گذارند و صبورانه جواب سوالات بچه ها را می دهند سپاسگذارم.
شاید بعضی ها بگویند که بیکار بودی اما من برای اینکه اطلاعاتم در مورد خرید لپ تاپ بالا برود از صفحه 600 این تایپیک شروع به مطالعه کردم و نکات آموزنده ای را یاد گرفتم.
خواهش می کنم هرکسی که می خواهد یه سوالی بپرسه حتما یه مطالعه ای تو پست ها قبلی داشته باشه.
لطفا نظرتون را راجع به کانفیگ زیر برای کاربری ساده روزانه و موجودی حداکثر 700 هزار تومان بیان کنید
Asus/A52F-SX628D/ Intel P6200 2.13GHz 3MB/3GB R3/320 GB/VGA Intel GMA HD/ 15.6"/ WIFI -RAM READER- HDMI-LAN
با 2 سال گارانتی سازگار و کیف و موس

amvhd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
u43 هم به راحتی گیر میاد و توی بازار موجوده,قیمتش هم از 1 میلیون به بالاست با کانفیگ های مختلف,اما اون پسوند SD ش رو ندیدم,تا جایی که میدونم U43 با 2تا پسوند وارد شده:F و JC که جفتشون هم درایو نوری داره,حالا نمیدونم منظور شما کدومه,
مشکل خاصی هم نداره,بسیار دستگاه خوب و دوستار طبیعته

با تشکر از شما دوست عزیز
من این مدلش رو میگم و هرچی گشتم ندیدم حالا اگه شما هر کدوم از مدل های Core i5 نوت بوک های زیر رو دیدید بگید من میخوام بخرمش
لطفا خودتون نوت بوک رو اشکالاتش رو بگید و قیمت دقیقش رو اگه میدونید ذکر کنید:
U43SD
HTML:
http://www.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/U43SD/
U41SV
HTML:
http://www.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/U41SV/
باتشکر

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام خدمت همه عزیزان
من از جناب joker_war عزیز و همه دوستانی که وقت می گذارند و صبورانه جواب سوالات بچه ها را می دهند سپاسگذارم.
شاید بعضی ها بگویند که بیکار بودی اما من برای اینکه اطلاعاتم در مورد خرید لپ تاپ بالا برود از صفحه 600 این تایپیک شروع به مطالعه کردم و نکات آموزنده ای را یاد گرفتم.
خواهش می کنم هرکسی که می خواهد یه سوالی بپرسه حتما یه مطالعه ای تو پست ها قبلی داشته باشه.
لطفا نظرتون را راجع به کانفیگ زیر برای کاربری ساده روزانه و موجودی حداکثر 700 هزار تومان بیان کنید
Asus/A52F-SX628D/ Intel P6200 2.13GHz 3MB/3GB R3/320 GB/VGA Intel GMA HD/ 15.6"/ WIFI -RAM READER- HDMI-LAN
با 2 سال گارانتی سازگار و کیف و موس

راستش شما با مبلغ 700 تومن,این سیستم اصلا به کارتون نمیاد,بسیار قدیمیه,شما میتونید با همین مبلغ یک acer 5742 با i3,2,320 خریداری کنید,شاید کانفیگ بهتری هم پیدا کردید,بالاخره نوسان قیمت زیاده,در کل شما فقط تو پردازشگر های جدید خرید کنید,مثل core i3,i5,i7

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
با تشکر از شما دوست عزیز
من این مدلش رو میگم و هرچی گشتم ندیدم حالا اگه شما هر کدوم از مدل های Core i5 نوت بوک های زیر رو دیدید بگید من میخوام بخرمش
لطفا خودتون نوت بوک رو اشکالاتش رو بگید و قیمت دقیقش رو اگه میدونید ذکر کنید:
U43SD
HTML:
http://www.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/U43SD/
U41SV
HTML:
http://www.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/U41SV/
باتشکر

درسته اینا هنوز وارد بازار نشدن,از سری دوم و جدید پردازنده های اینتل هم استفاده میکنن,مثلا اینایی که الان تو بازارن با core i3 380 هستند,اما این سری با core i3 2310 هستند,که بسیار بهینه تر شدن,شما میتونی از سایت های خارجی خرید کنی,یا مثلا به ایران دلیور سفارش بدید,یا در نهایت یه 2 ماهی صبر کنید

MF3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستش شما با مبلغ 700 تومن,این سیستم اصلا به کارتون نمیاد,بسیار قدیمیه,شما میتونید با همین مبلغ یک acer 5742 با i3,2,320 خریداری کنید,شاید کانفیگ بهتری هم پیدا کردید,بالاخره نوسان قیمت زیاده,در کل شما فقط تو پردازشگر های جدید خرید کنید,مثل core i3,i5,i7

تشکر از پاسخگویی سریعتان
اما برای من مارک معتبر و شیک بودن در اولویت های اول و دوم می باشد. این مدل ASUS که عنوان کردم رنگ آلبالویی زیباست. 5742 و 5750 فقط سیاهش موجود است. ACER تازه داره تنوع رنگ را در مدل های بالای خودش میاره.
تفاوت این سی پی یو P6200 با i3 فقط در 4دهم مگا هرتزه.(P6200 2.13MHz اما i3 2.53MHz) آیا غیر از اینه؟
تازه من هم فقط یک لپ تاپ برای کاربری ساده روزانه بدون نصب هیچ گونه نرم افزار و بازی قوی نیاز دارم . حال با این وجود پیشنهادتون چیه؟

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
تشکر از پاسخگویی سریعتان
اما برای من مارک معتبر و شیک بودن در اولویت های اول و دوم می باشد. این مدل ASUS که عنوان کردم رنگ آلبالویی زیباست. 5742 و 5750 فقط سیاهش موجود است. ACER تازه داره تنوع رنگ را در مدل های بالای خودش میاره.
تفاوت این سی پی یو P6200 با i3 فقط در 4دهم مگا هرتزه.(P6200 2.13MHz اما i3 2.53MHz) آیا غیر از اینه؟
تازه من هم فقط یک لپ تاپ برای کاربری ساده روزانه بدون نصب هیچ گونه نرم افزار و بازی قوی نیاز دارم . حال با این وجود پیشنهادتون چیه؟

دوست عزیز اصلا اون p6200 با core i3 قابل مقایسه نیست,برای چی وقتی با همون پول میتونید سیستم جدید تر و به روز تر خرید کنید,برید ان قدیمی تره رو بخرید؟در مورد تفاوت هم باید بگم خیلی باهم تفاوت دارند,اصلا قابل مقایسه نیستند,خلاصه شما توی asus هم میتونید i3 پیدا کنید,اما هرچی میخرید i3 باشه,دست دوم هم میتونید بخرید مثل این:
http://www.forum.persiantools.com/showthread.php?p=3637512#post3637512

MF3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز اصلا اون p6200 با core i3 قابل مقایسه نیست,برای چی وقتی با همون پول میتونید سیستم جدید تر و به روز تر خرید کنید,برید ان قدیمی تره رو بخرید؟در مورد تفاوت هم باید بگم خیلی باهم تفاوت دارند,اصلا قابل مقایسه نیستند,خلاصه شما توی asus هم میتونید i3 پیدا کنید,اما هرچی میخرید i3 باشه,دست دوم هم میتونید بخرید مثل این:
http://www.forum.persiantools.com/showthread.php?p=3637512#post3637512

عزیز همه اینها که می گویی درست اما من می خواهم شیک باشه . گفتم Acer فقط سیاه داره و من هم از سیاه خوشم نمی یاد. اگه بمیرم هم سراغ دست دوم نمی رم حالا هرچه می خواهد باشه.
امیدوارم خسته تون نکرده باشم. اما تورو خدا شما بگید یه چیز شیک و خوشگل که i3 هم باشه چی پیشنهاد می کنید؟

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
میخوام لپ تاپ asus یا dell بگیرم.برای وب گردی و
اهنگ و افیس و کارای سبک میخوام.
برام خیلی مهمه که داغ نکنه .
تا 800-850 میتونم هزینه کنم .

نو کانفیگ مشابه از نظر کیفیت dell رو ترجیح میدین یا asus.از برند های دیگه
هم اگه گزینه بهتری هست ممنون میشم بگین.

Last edited:

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
عزیز همه اینها که می گویی درست اما من می خواهم شیک باشه . گفتم Acer فقط سیاه داره و من هم از سیاه خوشم نمی یاد. اگه بمیرم هم سراغ دست دوم نمی رم حالا هرچه می خواهد باشه.
امیدوارم خسته تون نکرده باشم. اما تورو خدا شما بگید یه چیز شیک و خوشگل که i3 هم باشه چی پیشنهاد می کنید؟

عزیز 5742 هم قرمز داره هم 3 تا رنگ دیگه,شما چطور میگید سیاهه؟به غیر از اینم سری x از asus که در حین قوی بودن خوشگل هم هستند,تنوع رنگ بالایی هم دارند

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
میخوام لپ تاپ asus یا dell بگیرم.برای وب گردی و
اهنگ و افیس و کارای سبک میخوام.
برام خیلی مهمه که داغ نکنه .
تا 800-850 میتونم هزینه کنم .

نو کانفیگ مشابه از نظر کیفیت dell رو ترجیح میدین یا asus.از برند های دیگه
هم اگه گزینه بهتری هست ممنون میشم بگین.

اصلا ما دل رو پیشنهادنمیکنیم,البته فعلا,ار نظر کیفیت فقط asus
توی این رنج هم asus k52 انتخاب خوبیه,داغ هم نمیکنن,البته k53 هم بهتره,سیستم ice cool هم داره

MF3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیز 5742 هم قرمز داره هم 3 تا رنگ دیگه,شما چطور میگید سیاهه؟به غیر از اینم سری x از asus که در حین قوی بودن خوشگل هم هستند,تنوع رنگ بالایی هم دارند

:lol:
از صمیم قلب تشکر
این سری Xاز ASUS قیمت چند داره؟ (با حداقل کانفیگ پیشنهادی خودتون)

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
اصلا ما دل رو پیشنهادنمیکنیم,البته فعلا,ار نظر کیفیت فقط asus
توی این رنج هم asus k52 انتخاب خوبیه,داغ هم نمیکنن,البته k53 هم بهتره,سیستم ice cool هم داره

ممنون دوست عزیز.
از سری n چی پیشنهاد میکنید.(در حدود 1 تومن).
ار نظر کیفی سری n و k قرقشون زیاده یا فقط تو کانفیگ و قطعات تفاوت دارن

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
:lol:
از صمیم قلب تشکر
این سری Xاز ASUS قیمت چند داره؟ (با حداقل کانفیگ پیشنهادی خودتون)

این سری هم حدود 1 میلیون,کانفیگ پیشنهادی بنده:core i5,6,500,1GB GF 540

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
ممنون دوست عزیز.
از سری n چی پیشنهاد میکنید.(در حدود 1 تومن).
ار نظر کیفی سری n و k قرقشون زیاده یا فقط تو کانفیگ و قطعات تفاوت دارن

بله سری N و K کیفیت قطعاتشون هم فرق میکنه,تو سری N هم N82.N53 پیشنهاد میشن

MF3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این سری هم حدود 1 میلیون,کانفیگ پیشنهادی بنده:core i5,6,500,1GB GF 540

:eek:
جنابjoker_war عزیز
من حداکثر مبلغی که می تونم فراهم کنم 700 تومان است. نظر شما با یک کانفیگ کاملا پایین چیه البته از همین سری X.
مثلا i3/2/320/intel

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
:eek:
جنابjoker_war عزیز
من حداکثر مبلغی که می تونم فراهم کنم 700 تومان است. نظر شما با یک کانفیگ کاملا پایین چیه البته از همین سری X.
مثلا i3/2/320/intel

خوب همین دگه,اصلا سری x تو رنج 700 هیچ چی نداره,مگر 850,تو این رنج توی acer خرید کنید خیلی به صرفه تره

Last edited:

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
من می خوام یه لپ تاپ با قیمت نهایتا 900 بخرم
کسی پیشنهادی داره بگه تا استفاده کنیم

دوست عزیز شما ملاکتون برای خرید چیه؟کارتون چیه؟مشخصات دقیق بدید تا راهنماییتون کنم

g0dsend313

Registered User
لایک‌ها
310
برای استفاده شخصی
ولی در عین حال یه چیزی که خوب باشه

نظرتون در مورد Acer Aspire 5742G-F چیه ؟
acer مارک خوبیه ؟

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
برای استفاده شخصی
ولی در عین حال یه چیزی که خوب باشه

نظرتون در مورد Acer Aspire 5742G-F چیه ؟
acer مارک خوبیه ؟

منظورم این بود که کارتون چیه و چه کارهایی با لب تاپ میکنید,به هر حال بله تا رنج 700-800 اون 5742 بسیار دستگاه خوبیه,acer هم که مارک شناخته شده ایه,اما اگر بودجه بیشتر باشه,میریم سراغ asus k52.x52,k53,n53 که قیمتاشونم همینجوری میره بالاتر

بالا