• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

razie_h2002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام بچها یه سئوال؟؟
اقا این پکهای بازی و نرم افزار یا بازی های و نرم افزارهای اینترنتی که برای اندروید هست
بریزیم تو تبلت که سایزش 10 اینچ هستش نرو افزارم سایزش میشه همون 10 اینچ بازیها چه طور؟؟

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام بچها یه سئوال؟؟
اقا این پکهای بازی و نرم افزار یا بازی های و نرم افزارهای اینترنتی که برای اندروید هست
بریزیم تو تبلت که سایزش 10 اینچ هستش نرو افزارم سایزش میشه همون 10 اینچ بازیها چه طور؟؟

نه عزیزاینجوری نیست,مثلا همین galaxy tab وقتی میخواید روش بازی بریزید باید بازی و نرم افزار های مخصوص خودش رو دانلود کنید,وگرنه ریسایز نمیشه,و اجرا نمیشه

razie_h2002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
عزیز پس اگه میشه چنتا سایت برای دانلود بازی و نرم افزار مخصوص viewpad 10 معرفی کنید.
این دوست ما هرچی گشته نتونسته سایتی پیدا کنه.
اگرم بازی های تبلتی مثل کالاکسی یا هر نوع تبلتی که به این viewpad 10 مخوره بگین.منظورم اسم تبلتش تا این دوست ما بره دانلود کنه.

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
عزیز پس اگه میشه چنتا سایت برای دانلود بازی و نرم افزار مخصوص viewpad 10 معرفی کنید.
این دوست ما هرچی گشته نتونسته سایتی پیدا کنه.
اگرم بازی های تبلتی مثل کالاکسی یا هر نوع تبلتی که به این viewpad 10 مخوره بگین.منظورم اسم تبلتش تا این دوست ما بره دانلود کنه.

دوست من اولا این جای این چیزا نیست,و شما باید برید سایت های تخصصی موبایل یا تو قسمت نرم افزار موبایل و تبلت سایت خودمون موضوع رو مطرح کنید,بعد تبلت های اندوریدی شما به راحتی میتونید از مارکت اندورید استفاده کنید,ویندوز هم که جای خود دارد

horliali

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان بعد از مدتی پرسس و جو و راهنمایی های joker_war عزیز یک ایسر 5750 کور آی 5 گرفتم.تا حالا که مشکلی نبوده.ولی درایوش برای کپی خیلی کنده.یعنی من توقع بیشتری ازش داشتم.نهایتش 4 یا 5 مگ در ثانیه است.البته بعضی از سی دی ها به 500 تا 800 کیلو بایت هم میرسه.میخواستم ببینم این طبیعی است؟یا من زیادی توقع دارم.

Last edited:

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام دوستان بعد از مدتی پرسس و جو و راهنمایی های joker_war عزیز یک ایسر 5750 کور آی 5 گرفتم.تا حالا که مشکلی نبوده.ولی درایوش برای کپی خیلی کنده.یعنی من توقع بیشتری ازش داشتم.نهایتش 4 یا 5 مگ در ثانیه است.البته بعضی از سی دی ها به 500 تا 800 کیلو بایت هم میرسه.میخواستم ببینم این طبیعی است؟یا من زیادی توقع دارم.

ممنون,مبارکه,راستی بنچ مارک خود ویندوز چه عددی به سیستم داده؟بعد چند خریدید؟
در مورد درایو باید بگم طبیعیه و کاریش نمیشه کرد,یک عدد DVD رو توی 15 دقیقه کپی میکنه,البته شما TERA COPY رو نصب کنید یخورده بهتر میشه,من خودم خیلی دنبال این موضوع بودم اما کاری از پیش نرفت,

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
در مورد درایو باید بگم طبیعیه و کاریش نمیشه کرد,یک عدد DVD رو توی 15 دقیقه کپی میکنه,البته شما TERA COPY رو نصب کنید یخورده بهتر میشه,من خودم خیلی دنبال این موضوع بودم اما کاری از پیش نرفت,

من وقتی به محتویات کامل یه DVD نیاز داشته باشم (مثلا کپی یه فیلم)، با Nero Burning ROM از DVD یه Image از نوع ISO میگیرم و خب اینکار سرعتش از کپی کردن فایل ها خیلی بیشتره. (روی لپ تاپ من که اینطوریه) :happy:

از DAEMON Tools هم برای دیدن محتوی Image ISO استفاده می کنم، البته همونطور که خودتون می دونید کلی برنامه دیگه هم برای اینکار در دسترسه.

این نکته رو گفتم شاید در مواردی به درد دوستان بخوره. :cool:

horliali

Registered User
لایک‌ها
0
ویندوز به سیستم 5.5 داده.865 تومان

CDEB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من يه لپتاپ بيزنس كلاس ميخوام كه مات باشه , هم فريم و كيس اش هم نمايشگرش, مثل thinkpad T series منتها پول thinkpad ندارم بدم, چيز glossy يا brushed aluminum و اين چيزا توش به كار نرفته باشه D:
كسي چيزي سراغ داره ؟
sony S series رو ديدم به نظرم خوب اومد , نميدونم تو بازار هست يا نه و چنده
i5 با 4 گيك رم برام كافيه, گرافيك در حده COD4 , Fifa
14" - 15.6" display

قبلا تشكر ميكنم

Last edited:

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام
من يه لپتاپ بيزنس كلاس ميخوام كه مات باشه , هم فريم و كيس اش هم نمايشگرش, مثل thinkpad T series منتها پول thinkpad ندارم بدم, چيز glossy يا brushed aluminum و اين چيزا توش به كار نرفته باشه D:
كسي چيزي سراغ داره ؟
sony S series رو ديدم به نظرم خوب اومد , نميدونم تو بازار هست يا نه و چنده
i5 با 4 گيك رم برام كافيه, گرافيك در حده COD4 , Fifa
14" - 15.6" display

قبلا تشكر ميكنم

acer 5750 پیشنهاد میشه
http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/list.aspx?vendor=acer&p_group=notebook-AS
بعد
THINKPAD EDGE 15 0301-G7G
http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/thinkpad.aspx?vendor=ibm&p_group=thinkpad

CDEB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

مرسي از پيشنهادت
ولي اون Acer كه دور صفحه نمايش و بالاي كيبوردش براقه و با اون كانفيگ مصرف باطريش بالاس
و Edge 15 , 14 رو هم رفتم از نزديك بررسي كردم , كيفيت ساختشون افتضاحه,Edge 420s و 520 خوبن كه تو ايران نيستن
همه عشق زرق و برقن اين همه مدل يه چيز مات نيست توش |:

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
مرسي از پيشنهادت
ولي اون Acer كه دور صفحه نمايش و بالاي كيبوردش براقه و با اون كانفيگ مصرف باطريش بالاس
و Edge 15 , 14 رو هم رفتم از نزديك بررسي كردم , كيفيت ساختشون افتضاحه,Edge 420s و 520 خوبن كه تو ايران نيستن
همه عشق زرق و برقن اين همه مدل يه چيز مات نيست توش |:

عزیز شما میتونی اون 2 تا مدل رو به ایران دلیور سفارش بدید براتون بیارن,حد اکثر 1 ماهه میرسه دستتون,دیگه تو ایران هم فقط میمونه asus که همشون براق هستند تو این رنج قیمت

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
سلام

یه لپ تاپ که بتونه جای پی سی رو واسم پر کنه با سقف قیمت 1 میلیون چی میشه خرید؟

من بیشتر با اینترنت کار میکنم و بازی هم اغلب میکنم و به گرافیک بالا نیاز دارم ترجیحا جی فورس 540 .دوست دارم عمر باتریش زیاد باشه و زیاد داغ نکنه.کم سروصدا و جمع و جور باشه.

از بین این مدلا کدوم بهترن؟

Acer 5742 G
Acer 5750
Dell 5110
Asus N53
Asus K53
Asus K52
Asus X53

اگه مدلی مد نظرتون هست بگید لطفا.

Last edited:

H A M E D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
یک لپ تاپ با خصوصیات زیر برای یک حسابدار می خواستم:
1.قیمت تا 800 تومن.نهایت 100 تومن بالاتر
2.کیفیت صفحه ی نمایش مهمترین فاکتور خریده.
3.مورد استفاده Multimedia هست.فیلم Full HD می بینند.بازی نمی کنند ولی گرافیکش ترجیحا مستقل باشه.
4.کیفیت بدنش خوب باشه.ترجیحا Asus باشه.

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام

یه لپ تاپ که بتونه جای پی سی رو واسم پر کنه با سقف قیمت 1 میلیون چی میشه خرید؟

من بیشتر با اینترنت کار میکنم و بازی هم اغلب میکنم و به گرافیک بالا نیاز دارم ترجیحا جی فورس 540 .دوست دارم عمر باتریش زیاد باشه و زیاد داغ نکنه.کم سروصدا و جمع و جور باشه.

از بین این مدلا کدوم بهترن؟

Acer 5742 G
Acer 5750
Dell 5110
Asus N53
Asus K53
Asus K52
Asus X53

اگه مدلی مد نظرتون هست بگید لطفا.

اون دل 5110 رو دورش خط بکشید,به غیر از این بنده اول asus n53 بعد asus k53 بعد asus x53 و در اخر acer 5750 رو پیشنهاد میکنم,5742 هم رفت کنار,درضمن این رو هم یاد اور بشم که تا 1 میلیون سیستمی نیست که به طور کامل جای pc رو بگیره,اما اینایی که گفتم به ترتیب اولویت عالی هستند

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
یک لپ تاپ با خصوصیات زیر برای یک حسابدار می خواستم:
1.قیمت تا 800 تومن.نهایت 100 تومن بالاتر
2.کیفیت صفحه ی نمایش مهمترین فاکتور خریده.
3.مورد استفاده Multimedia هست.فیلم Full HD می بینند.بازی نمی کنند ولی گرافیکش ترجیحا مستقل باشه.
4.کیفیت بدنش خوب باشه.ترجیحا Asus باشه.

عزیز تو این رنج شما لب تاپی با صفحه نمایش FULL HD پیدا نمیکنید,اما همین HD ها هم جوابشون رو میده و مشکلی ندارند,FULL HD رو راحت ساپورت میکنن,خلاصه مدل پیشنهادی بنده برای MULTIMEDIA و ENTERTAINMET فقط ASUS N53 هست که قیمتش یخورده بالاست,اما بعد از این بنده ASUS K53 رو پیشنهاد میکنم,که قیمتشم همین حدود هست

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
اون دل 5110 رو دورش خط بکشید,به غیر از این بنده اول asus n53 بعد asus k53 بعد asus x53 و در اخر acer 5750 رو پیشنهاد میکنم,5742 هم رفت کنار,درضمن این رو هم یاد اور بشم که تا 1 میلیون سیستمی نیست که به طور کامل جای pc رو بگیره,اما اینایی که گفتم به ترتیب اولویت عالی هستند

ممنون دوست عزیز.

نظر خودم روی K53 هست.

lvlona

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

راهنمایی میخواستم در مورد لپ تاپ

یه چیزی میخوام اول از همه سبک باشه ، باتریش زود تموم نشه ، برای کار خاصی نمیخوام، برای استفاده معمولی ولی میخوام یه چیز خوب باشه از همه لحاظ !!

قیمت هم تا 2 تومن

مارکش هم سونی باشه

مرسی
:blush:

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام

راهنمایی میخواستم در مورد لپ تاپ

یه چیزی میخوام اول از همه سبک باشه ، باتریش زود تموم نشه ، برای کار خاصی نمیخوام، برای استفاده معمولی ولی میخوام یه چیز خوب باشه از همه لحاظ !!

قیمت هم تا 2 تومن

مارکش هم سونی باشه

مرسی
:blush:

اگر برای کارهای سنگین نمیخواید,پس اینقدر هزینه هم نکنید,اما اگر مشکلی نیست شما سری z از sony رو میتونید بخرید که بسیار سبک هستند و بیشترین میزان شارژدهی رو میده,اما به غیر از این asus سری u هم پیشنهاد بندست

mmawwe

Registered User
لایک‌ها
12
سلام من به خاطر محدود بودن جنس های مغازه ی مورد نظرم برای خرید و پول کمم بین دو گزینه موندم HP Pavilion G6-1060و Dell 5110 . خودتون ایسرو پیشنهاد دادین ولی من فقط بین این 2 باید انتخاب کنم و ایسر اون مدل هایی که میخوام ندارن .

راستی اگه سیستم عامل یک نوت بوک DOS باشه هزینه ی نصب ویندوز 7 ارجینال ( مثل همین سیستم عامل های سونی و ... ) چقدر میگیرن ؟

بالا