• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام
میخواستم یه لپتاپ بخرم
قیمت حدود 1.200
برای کارهای گرافیکی و کمی بازی
(نه زیاد سنگین)
سبک بودن و شاَرژ نگه داشتنش مهمه برام - اسپیکرش قوی باشه - صفحه نمایش هم بزرگ و با کیفیت باشه - سر و صداش کم باشه ...در کل میخام جای pc رو پر کنه
یه چیزی میخام که چند سالی نیاز به عوض کردن نداشته باشه
مرسی میشم راهتمایی کنید

کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟

ASUS - K53 SV
asus - n53 jl
Dell XPS L502-A
Sony VAIO F 13 WFX
HP Pavilion DV6-6080
HP Pavilion DV6-6090
HP Pavilion DV6t-4000
چیزی که جای PC رو بگیره هیچ کدوم از اینا نیستن,اما به ترتیب قدرت:
N53
L502
HP 6090
ASUS K53
خوبن,درو F13 رو هم خط بکشید

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
با تشکر از راهنمایی جناب Joker-war و بقیه دوستان؛ بالاخره ایسوس N82 خریداری شد و کاملا توی این یک هفته راضیم و تمامی برنامه‌ها به راحتی و با سرعت بالا اجرا میشه و کیفیت صحفه نمایش هم در حد مطلوبیه...

در کنار خرید خودم؛ یکی از دوستان هم قصد خرید یه لپ تاپ تا سقف 1.800 تومن رو داره و فقط لپ‌تاپ‌هایی با برند ایسوس؛ سونی و اپل (مک بوک پرو ( گرچه تو این رنج قیمت فقط یک مدل رو نداره...) رو مد نظر داره.
نیاز‌هاش از لپ تاپ:.
این دوست ما کار‌های گرافیکی + ویدئویی انجام میده یعنی با نرم‌افزارهای پریمیر و افترافکت و فتوشاپ و غیره زیاد کار می کنه و استفاده‌های گوناگونی از لپ تاپش می کنه از طراحی وب سایت با Adobe Dream weawer گرفته تا طراحی وکتور با Allustrator و ادیت ویدئو و اینا رو هم که گفتم، در کل شاید لپ تاپ روزی 8 تا 12 ساعت روشن باشه؛ پس باید حداقل توی 3 سال؛‌ مشکلی ایجاد نکنه و داغ کردنش هم در حد عالی باشه...
لپ تاپ حداکثر دیگه 2.5 یا 2.6 کیلو وزن داشته باشه...
کیفیت صحفه نمایش بسیار مناسبی داشته باشه که تو این زمینه اپل و سونی پیشتاز هستند...
طراحی ارگونومیک باشه و نحوه چینش صحفه کلید در حد خوبی باشه؛ صحفه نمایش بین 14.1 تا 51.6 اینچ باشه.
طراحی ظاهری مناسبی داشته باشه.
تا حد امکان مولتی مدیا باشه و کلید‌های جانبی رو داشته باشه.

توی اپل که یک مدل Apple MacBook Pro MC700 هست که 1650 تومن قیمت داره، به نظر شما این نوت بوک با چنین مشخصاتی برای کارهای گرافیکی مناسبه؟
نوت بوک های پیشنهادی خودتون رو بگید و اگر راهنمایی خاصی در مورد لپ تاپ ها با این رده قیمتی دارید و برند خاصی رو برای کارهای گرافیکی و ویدئویی پیشنهاد می کنید؛ بفرمایید.
حالا شاید بودجه رو تونست تا 2 میلیون و 2.200 هم بالا ببره.، در کل می تونه تا شهریور هم صبر کنه اگه یه مدل‌هایی تازه تولید شدند و هنوز وارد ایران نشدند.
اگر تو رنج قیمت پایین تر؛ مثلا 1.5 تومن هم یک نوت بوک خوب باشه و کانفیگ مناسبی داشته باشه؛ خیلی هم تاکید نداره که پول اضافه خرج کنه D: گرچه تا رنج 1 و 1.5 تومن، لپ تاپ های HP و Dell خود نمایی می کنند که ما طرفش نمیریم ;)
فکر کنم تو این رنج قیمت بر خلاف اپل و سونی؛ ایسوس مدل‌های خیلی خوبی با کانفیگ مناسب داشته باشه؛ در ضمن تفاوت سری K با سری N در چیه؟ سری K مثل اینکه ice cooling داره و غیره؛ کلا تفاوت این دو سری در چیه؟
توی مدل‌های مختلف اگر پردازنده سندی بریج باشه و فرکانس کاری 1333 باشه و مواردی از این قبیل فکر کنم خیلی بهتر باشه؛ گرچه عمر باتری؛ وزن مناسب؛ دوام بالا + کیفیت سایت بالا و طراحی زیبا هم ملاکَ‌های مهمی هستند.
با تشکر از همه دوستان.
با توجه به کارهایی که میکنند,این mc700 رو دورش یه خط بزرگ بکشید,پیشنهاد بنده برای ایشون ASUS G73 هست,که حدودا پایین ترین قیمتش 2.200 هست,این دستگاه مناسب ایشون هست,خواستن 24 ساعته هم روشن باشه هیچ چیش نمیشه,صفحه نمایشش هم FULL HD هست,و هم 3D سیستم تحویش هم حرف نداره,اگر وقت شد G73 رو معرفی میکنم,به غیر از این که صفحش 17 اینچیه,G53 هم خیلی عالیه,خلاصه تو سری G از ASUS خرید کنن,به غیر از این,این مدل سونی:sony F215FX/B 3D هم دستگاه قدرت مندیه

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
دوستان امروز اخرین تولید asus یعنی G74 رو به طور مختصر بهتون معرفی میکنم
مدل:Asus G74SX 3D
مشخصات:
Processor
Intel Core i7 2630QM 2 GHz
:: Mainboard
Intel HM65
:: Memory
12288 MB,
:: Graphics adapter
NVIDIA GeForce GTX 560M - 3072 MB, Core: 775 MHz, Memory: 1250 MHz, GDDR5, 268.37
:: Display
17.3 inch 16:9, 1920x1080 pixel, LGD02C5, 3D-display 120Hz, glossy: no
:: Harddisk
Seagate ST9750420AS, 750GB 7200rpm 2x HDDs
:: Soundcard
Intel Cougar Point PCH - High Definition Audio Controller
:: Connections
3 USB 2.0, 1 USB 3.0, 1 VGA, 1 HDMI, 1 Kensington Lock, Audio Connections: Headphones, Microphone, Card Reader: MMC, SC, MS/PRO,
:: Networking
Realtek PCIe GBE Family Controller (10/100/1000MBit), Atheros AR9002WB-1NG Wireless Network Adapter (bgn), 3.0 Bluetooth
:: Optical drive
Matshita BD-MLT UJ240AS
:: Size
height x width x depth (in mm): 64 x 420 x 325
:: Weight
4.61 kg Power Supply: 0.89 kg
:: Battery
74 Wh Lithium-Ion, 8-cells
:: Price
2000 Euro
:: Operating System
Microsoft Windows 7 Home Premium 64 Bit
:: Additional features
Webcam: 2.0 Megapixel, 3D Vision glasses, 24 Months Warranty,
g​
تصاویر:
1800a06ad5.jpg

bf446a3b3c.jpg

178148b0a0.jpg

5396d7969f.jpg

1ba0ad73e8.jpg

91c70fbc1f.jpg

web2web

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از پاسختون
این مدل‌های سری G ایسوس که اکثرا بالای 3.5 کیلو هستند و صحفه نمایش اونا 17 اینچ هست که با تعاریف من؛ این مدل‌ها بهترین انتخاب هست، اما من فکر کنم یه مقدار مفهوم رو خوب نرسوندم.
این دوست ما رندر‌های سنگین و سه بعدی و غیره رو با سیستم اختصاصی خودش و نمایشگر اپل و غیره انجام میده. این لپ تاپ رو در حقیقت می خواد چیزی پایین تر از همون سیستم اصلی باشه که دیگه حداقل ادیت فیلم‌ها و کار کردن با فتوشاپ و غیره رو با نوت بوک انجام بده و اون سیستم رو همیشه میزاره برای 3D Max و Maya و غیره...
نیاز‌هاش از نوت بوک:
ادیت فیلم؛ کار کردن با فتوشاپ و محصولات رایج Adobe
وبگردی و تایپ و غیره
حداکثر وزن 2.5 کیلو که دیگه بتونه جا به جا کنه و مثل سیستم شرکتی نشه :دی
کمتر داغ کنه
صحفه نمایش با کیفیت بالا
همونطور که گفتم تا 2 و 2.200 هم در صورت نیاز می تونه خرج کنه.

در کل می خواد این سیستم یه چیز همه کاره با وزن مناسب و ظاهری زیبا و کیفیت ساخت بالا + با داوم باشه که هیچ جا کارش لنگ نمونه و در هر شرایطی بتونه از طراحی و ادیت رو به راحتی انجام بده. شاید توی مسافرت و یا در خونه که سیستم شرکتی موجود نیست بخواد بقیه کار‌ها رو با لپ تاپ انجام بده؛ نوت بوک طوری باشه که جوابگو باشه و کم نیاره + فاکتور‌هایی که در بالا گفتم
ممنون.

Last edited:

nasleman

Guest
لایک‌ها
30
مرسی از دوستای خوبم برا جوابشون
استفاده کردم

درسته قیمتشون بیشتر از 1.200 میشه

ببینید من زیاد کار سنگینی نمیخام از لب تاب بکشم
نرم افزارهای پریمیر و فتوشاپ و نرم افزار های تا این حد
و بازی های نه چندان سنگین

فقط رو شارژ نگه داشتن حساسم یکم با صداش

با 1.200 میشه یه مدل معرفی کنید ؟
که 2 -3 سالی دیگه عوضش نکنم ؟!!

SuperPower19

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من با راهنمایی های دوستان به ویژه جوکر وار عزیز تصمیم گرفتم مدل asus n53 sn رو بخرم
این مدل جواب گوی بازی های سنگین و انجام چندین کار به طور همزمان هست؟
Ocellatus عزیز اشاره کرد فاصله ی کلید های کیبورد در سری n ایسوس خیلی کم هست آیا دوستان اینو تایید میکنن؟ چون من زیاد با کیبورد تایپ میکنم مهمه که کیبورد راحتی داشته باشم
چیزی که جای PC رو بگیره هیچ کدوم از اینا نیستن,اما به ترتیب قدرت:
N53
L502
HP 6090
ASUS K53
خوبن,درو F13 رو هم خط بکشید
منظورتون از لپ تاپ جایگزین pc لپ تاپی با سایز بزرگ تر هست یا با سیستم قوی تر؟(برای کنجکاوی!)
-----------------
ویرایش:کسی جواب ما رو نمیده؟!
من با سرچ مدل های بیشتر ایسوس کمی گیج شدم
از سری n53 مدل های مختلفی مثل sn,sv,jl,jq وجود دارن که تو هر سایت که نگاه میکنم یکی بهتره
علاوه بر این مدل های دیگه ایسوس هم خوب هستن
لطفا کمکم کنید البته فعلا رو خرید مدل sn نظر دارم

Last edited:

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
2 تا رم 4 گیگی برای مک بوک پرو میخوام، چه مارکی خوبه (apacer خوبه؟)؟ قیمتش چنده؟

ممنون

negary

Registered User
لایک‌ها
10
دوست عزیز,سامسونگ فعلا در تولید صفحه نمایش و موبایل از همه جلو زده,اما تو زمینه لب تاپ تازه داره فعالیت میکنه و هنوز امتحانش رو پس نداده,ملاک که فقط صفحه نمایش نیست,همه چی مهمه,و لب تاپ های توشیبا,اسوس بسیار حرفه ای کار میکنند,مخصوصا توشیبا,بنده حتی معماری ساخت قطعات و جاگیری درون قاب لب تاپ رو هم مورد ارزیابی قرار میدم,

سامسونگ 8 سال هست داره لپ تاپ تولید می کنه ! توی ایران نیست ! اما به عنوان مثال می تونی پر فروش های آمازون رو ببینی که چند تاش سامسونگ هست . یا بررسی های سی نت رو بخونی که توی همه ی دسته بندی های 5 تا برترش سامسونگ هست . علاوه بر اون خیلی جایزه جهانی می بره : Samsung wins Golden Peacock award for eco-innovation in Series 9 notebook

با اینکه من خودم لنوو دارم و کلا طرفدار این برند و طراحیاش هستم اما تکنولوژی های لپ تاپ سامسونگ رو قبول دارم !

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
سلام یه نت بوک میخوام
استفاده ام هم اینترنت و دانلود شبانه هست
چی پیشنهاد میکنید؟!

Phantom Acid

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
دوستان لپتاپ خوب با رنج قیمت 1 تا 1/200 برای امور عادی و روزانه + تا حدودی گیم و قابلیت پردازش های گرافیکی چه پیشنهاد میدید

Ocellatus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استفاده کردم

اول میخواستم پیشنهاد کنم حداقل یه حدود 50 تومن بذارید روش که بشه مثلاً asus n53sv گرفت یا hp pavilion 6070 که cpu core i7 نسل جدید دارن. ولی گمونم شما با توجه به نیازتون core i5 نسل جدید هم کاملاً کفایت کنه و مصرف انرژیش هم کمتره که مد نظر شماست.
البته n53sv و n53sn با cpu core i5 2410m و گرافیک یکسان ( یعنی GT540 برای sv و GT550 برای sn ) هم وجود داره ولی نمیدونم تو بازار ما هست یا نه. بگردید اگه باشه انتخاب خوبی برای شماست و قیمتش همون میشه که میخواید یا کمتر.
hp pavilion dv6-6050 هم i5 2410 هست با گرافیک ati 6770 که اگه اشتباه نکنم از اون بالایی ها قوی تر نباشه ضعیف تر نیست. قیمتش هم 1.100 یا کمتر.
در مورد شارژ و صدا نمیتونم مقایسه کنم اطلاعاتم کافی نیست. ولی بازم میگم با 1.300 میشه xps 502 گرفت با صدای JBL :D

من با راهنمایی های دوستان به ویژه جوکر وار عزیز تصمیم گرفتم مدل asus n53 sn رو بخرم
Ocellatus عزیز اشاره کرد فاصله ی کلید های کیبورد در سری n ایسوس خیلی کم هست آیا دوستان اینو تایید میکنن؟ چون من زیاد با کیبورد تایپ میکنم مهمه که کیبورد راحتی داشته باشم

منظورتون از لپ تاپ جایگزین pc لپ تاپی با سایز بزرگ تر هست یا با سیستم قوی تر؟(برای کنجکاوی!)
-----------------
از سری n53 مدل های مختلفی مثل sn,sv,jl,jq وجود دارن که تو هر سایت که نگاه میکنم یکی بهتره
گیج نشید! همین sn که انتخاب کردید با cpu i7 2630m و گرافیک GT550 بالاترین مدل در سری n هست. جوابگوی بازی سنگین هم هست. دیگه بالاترین از این بخواید میره توی سری g که مختصه گیمه و گرون و سنگین و زشت! رقیـبای n توی این قیمت و این کانفیگ dell xps L502 هست و hp 6090.

کیبوردش رو دیگه باید برید از نزدیک ببینید تا متوجه بشید مناسب کار شما هست یا نه. کلیدهای سری n بزرگ و چسبیده به همه. توی پاساژهای بزرگ معمولاً توی راهروها لپتاپ میذارن برای تست و بازاریابی. مثلاً پاساژ کامپیوتر ایران ( ولیعصر بالاتر از طالقانی ) فکر کنم همون دم در ورودیش asus باشه الان. پاساژهای دیگه هم حتماً هست. میتونید برید تست کنید.

ضمناً اگه میخواید ته توی n53 رو در بیارید برید فروم p30world یک تاپیک برای n53 هست که ده ها صفحه راجع بهش بحث شده! البته اینکار و زیادی توجه به جزئیات کردن گاهی بیشتر آدم رو گیج میکنه تا راهنمایی.

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
ممنون از پاسختون
این مدل‌های سری G ایسوس که اکثرا بالای 3.5 کیلو هستند و صحفه نمایش اونا 17 اینچ هست که با تعاریف من؛ این مدل‌ها بهترین انتخاب هست، اما من فکر کنم یه مقدار مفهوم رو خوب نرسوندم.
این دوست ما رندر‌های سنگین و سه بعدی و غیره رو با سیستم اختصاصی خودش و نمایشگر اپل و غیره انجام میده. این لپ تاپ رو در حقیقت می خواد چیزی پایین تر از همون سیستم اصلی باشه که دیگه حداقل ادیت فیلم‌ها و کار کردن با فتوشاپ و غیره رو با نوت بوک انجام بده و اون سیستم رو همیشه میزاره برای 3D Max و Maya و غیره...
نیاز‌هاش از نوت بوک:
ادیت فیلم؛ کار کردن با فتوشاپ و محصولات رایج Adobe
وبگردی و تایپ و غیره
حداکثر وزن 2.5 کیلو که دیگه بتونه جا به جا کنه و مثل سیستم شرکتی نشه :دی
کمتر داغ کنه
صحفه نمایش با کیفیت بالا
همونطور که گفتم تا 2 و 2.200 هم در صورت نیاز می تونه خرج کنه.

در کل می خواد این سیستم یه چیز همه کاره با وزن مناسب و ظاهری زیبا و کیفیت ساخت بالا + با داوم باشه که هیچ جا کارش لنگ نمونه و در هر شرایطی بتونه از طراحی و ادیت رو به راحتی انجام بده. شاید توی مسافرت و یا در خونه که سیستم شرکتی موجود نیست بخواد بقیه کار‌ها رو با لپ تاپ انجام بده؛ نوت بوک طوری باشه که جوابگو باشه و کم نیاره + فاکتور‌هایی که در بالا گفتم
ممنون.
پس با این تفاسیر سری z سونی بسیار براشون خوبه,با کانفیگ بالاش همون حدود 2 میلیون در میاد

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
استفاده کردم

شما هم همون مدل asus n53 کارتون رو راه میندازه,با کانفیگ i5 ش رو همون 1.200 میتونید بخرید
موفق باشید

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430

-----------------

تمام حرف های دوستان تکذیب میشه,فاصله کیبورد سری n بسیار عالیه,منظور از لب تاپ جایگزین pc قدرت بالاتر هست,که لب تاپ هایی که قدرتشون میره بالا,اصولا سایزشون هم بزرگ تر میشه,اون پسوند ها هم برای تفاوت کانفیگ و اپشن های اضافی هست,شما بنا به اسفادتون یکیشون رو انتخاب کنید

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سامسونگ 8 سال هست داره لپ تاپ تولید می کنه ! توی ایران نیست ! اما به عنوان مثال می تونی پر فروش های آمازون رو ببینی که چند تاش سامسونگ هست . یا بررسی های سی نت رو بخونی که توی همه ی دسته بندی های 5 تا برترش سامسونگ هست . علاوه بر اون خیلی جایزه جهانی می بره : Samsung wins Golden Peacock award for eco-innovation in Series 9 notebook

با اینکه من خودم لنوو دارم و کلا طرفدار این برند و طراحیاش هستم اما تکنولوژی های لپ تاپ سامسونگ رو قبول دارم !

بنده خبر دارم سامسونگ 8 ساله داره لب تاپ میزنه,اما به صورت حرفه ای؟تازه 1 ساله اومده رو,بنده خودم خیلی سامسونگ رو قبول دارم از نظر تکنولوژی,خودم الان گلکسی 2 دارم,واقعا تکنولوژی دست سامسونگه,اما فعلا لب تاپ های سامسونگ پیشنهاد نمیشن,یخورده دیگه زمان میخواد تا به اون حدی که باید,برسه

SuperPower19

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنمایی های جوکر وار و اکلاتوس(؟) عزیز:rolleyes:
تصمیم نهایی بنده خرید مدل asus n 53sn هست
فقط یه نکته این مدل ایسوس دارای ویندوز 7 ارجینال هست یا نه؟
و جوکر وار عزیز شما به این سوال من پاسخ ندادید که این مدل قادر به اجرای بازی های سنگین هست یا خیر
بازم ممنون از کمک های دوستان:happy:

salehnia

Registered User
لایک‌ها
16
و جوکر وار عزیز شما به این سوال من پاسخ ندادید که این مدل قادر به اجرای بازی های سنگین هست یا خیر
اگه این مدل رو خریدی همونجا اینو که عرض میکنم چک کن :
بیارش روی Save battery بعد برو تو پوشی photo تصاویر رو بیار و پشت سر هم Next بزن ببین تصویرت چطوری میشه ( جوابشو بهم بده لطفا ) !
مدل خوبی هست و کیفیت عالی داره

nasleman

Guest
لایک‌ها
30
دوست عزیزم شما اینو گفتید خوبه : a -dell xps L502
یکی از دوستام هم گفت اینو بگیرم
منم خیلی خوشم اومده ازش حالا بقیه پولشو یه کاری میکنم

اما سوال آخریم این لب تاب همه چیزش خوبه ؟
یعنی پیشنهاد دیگه ای ندارید ؟؟
اگه که شمام همینو تایید میکنید بگیرمش

ببخشید زیاد سوال میکنم

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430

بله ویندوز هم داره,بله بازیهای نسبتا سنگین رو هم میتونه اجرا کنه,بدون مشکل

بالا