من 2000 و 2200 و 2400 و اينا ديدم، ولي 2100 نديدم، هست؟! قيمت؟
قيمت هاي من:
[left:4b4abc5199]
2000 68000T
2200 76000T
[/left:4b4abc5199]
ولي به نظر من نميارزيد كه بخوام 8000 تومن اضافي بدم واسه دو-دهم گيگاهرتز سرعت بيشتر!
2100 هم هست,و همونطور كه گفتم موضوع 100 تا بيشتر بودنش نيست,(در ضمن همونطور كه حتما ميدوني CPU هاي Athlon XP عددي كه همراش هست Model Number هست و نه سرعت فركانس كارشون.يعني Athlon XP 2000+ ,سرعتش 1.67GHzهست و Athlon XP 2100+ سرعتش 1.73 GHz و اين موضوع استراتژي AMD بوده و اون + هم بهيمن خاطر هست , به اين معني كه فرضا مدل 2000 پلاس از 2000 مگاهرتز اينتل پرفرمنس و سرعت بيشتري نشون ميده.
البته سرعت كار رو در جدول مادر برد نشون ميده.
اما از اين بحث گذشته هون طور كه گفتم چه تو سي پي يو هاي Intel و چه AMD , بدلايل نامعلوم بعضي اوقات بعضي مدلها بهتر از يه مدل ديگه در ميان (مثلا اتلان اكس پي 2100 از 2000 بهتر جواب ميده , نه بخاطر كلاك بالاترش البته.و يا مثلا پنتيوم 3 هاي 733 خيلي بهتر از پنتيوم هاي 800 بودن و قيمتشون هم بالاتر بود..و..نمونه هاي ديگه.
براي همين من توصيه ميكنم 2100 رو بگيري جاي 2000 .
ضمناً يكي از سؤالهاي اصليم در مورد كارت گرافيكيشه، تا جايي كه ميدونم الان سري fx از GForce هست و mx سري قديميشه، حالا نميدونم ايني كه انتخاب كردم خوبه، يا قديميه و جايگزيني براش هست با همين قيمت و كيفيتي بهتر و از اين داستانا...
ببين سري Geforce4 MX در واقع ارتقا يافته Geforce2 هست,و مثلما سري Geforce4 TI فوق العاده قويتر و سريعتر از MX هست (البته قيمتش هم بهمچنين! يعني Geforce4 TI با هر مقدار رم حداقل 2 برابر Geforce4 MX قيمتشه! )
سري Geforce FX ديگه جديدترين مدل شركت Nvidia هست , كه قيمتش شديدا گرونه..شايد 4 يا 5 برابر MX,و فكر نميكنم با وضعي كه شما توصيف كردي اصلا خريدنش مقرون به صرفه باشه.
كلا الان با توجه به قيمت ها همون Geforce4 MX 440 64MB DDR بهترين و مقرون به صرففه ترين كارت گرافيكي هست.
من خودم از همين كارت دارم و راضيم,و كارت قوي و خوبيه.
اگه از اين بهتر بخواي بايد بري سراغ سري Geforce4 TI كه گفتم حداقل 2 برابر قيمتشه.
و Geforce4 FX كه فوق العاده گرون قيمته و اصلا كمتر كسي تو ايران ميخره, و در ضمن كارت
ATI Radeon 9500 كه رقيب و هم قيمت Nvidia Geforce4 FX هست خيلي از اون بهتر اومده و انتخاب بهتريه..
اما بهرحال جفت اينها جزو كارتهاي فوق جديد و خيلي گرون هستند و اصلا نه از نظر قدرت و نه از نظر قيمت قابل مقايسه با MX نيستند.
ضمناً فكر نميكنم اين mainboard، داراي thermal protection باشه. به نظر شما اين چقدر مهمه - دقت كنيم كه پردازندهاش قراره Athlon XP باشه - و اصلاً آيا با اين قيمتها ميشه بوردي خريد كه محافظ حرارتي داشته باشه؟
بيين اصلا نگران نباش.
Athlon XP بر خلاف Athlon هاي معمولي يا همون Thunderbird ها, حرارتشون خيلي كنترل شده تر و كمتره (به علت جنس خاص سي پي يو) و حتي نسبت به سي پي يو هاي Pentium4,
حرارتشون كمتر و يا برابر هست.
پس اصلا نگران اين موضوع نباش.
فقط كافيه يك FAN مناسب انتخاب كني كه يادت باشه تو اين زمينه, اصلا فكر صرفه جويي نباش.
فن هاي Cooler Master واقعا عالي هستند,و تو ايران هم فراوون.صداي كمي دارند و توسط سايت خود AMD هم تاييد شده هستند.
حتما از اين مارك بگير كه با مدلهاي مختلف براي سي پي يوهاي مختلف موجود هست و قيمتش (اون مدلي كه بدرد 2000 به بالا ميخوره) حدود 8 الي 9 هزار تومن هست.
در مورد محافظ حرارتي مادر بورد,تمام مادر بوردهايي كه من تا بحال ديدم خودشون توي Setup و يا بصورت اتوماتيك,در صورتيكه دماي CPU به حد خطرناك برسه اتوماتيك اژير كشيده و بعد از چند ثانيه هم Shutdown ميكنن.و ترمال لزومي نداره.
يك چيز ديگه,الان يكي از شركتهاي گارانتي دهنده AMD تو ايران به اسم آلبالو,كه محصولاتشويهمه جا ميفروشن,سي پي يو هاي AMD رو با 3 سال گارانتي سوخت ميفروشه,يعين اگه سي پي يو شما جزغاله هم شده باشه,بدون هيچ مشكل تعويض ميكنه.
بهرحال ميگم از اين نظز اصلا جاي نگراني نيست,فقط براي بهتر كار كردن سي پي يو و راحتي خودتFAN CPU مناسب مخوصا اون مدل كه گفتم رو تهيه كن.
ببين الان CPU هاي جديد چه Pentium4 و چه Athlon XP همشون حرارت زيادي توليد ميكنن, به علت تعداد ترانزيستويهاي فوق العده زياد,و اين يك مسئله طبيعي هست و هم Athlon XP و هم Pentium4 در صورتيكه فن از كار بيفته ميسوزند.
اما همونطور كه گفتم اصلا جاي نگراني نيست اگه مواردي رو كه گفتم رعايت كني.