• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خرید خودروهای چینی جدید جک و فائو و وولکس و برلیان

tohid63

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
207
مشاوره در مورد خرید خودروهای چینی جدید جک و فائو و وولکس و برلیان

دوستان اگه نظری در مورد این خودروها دارن ممنون میشم دز اختیار ما و دوستان دیگه بزارن که در خرید مشکلی پیش نیاد ....

جدیدا خودوروی Jac S5 شاسی بلند خیلی مد شده و تعریفشو خیلی شنیدم و اسپورت بودنش و موتور 2000 توربو شارژ و.... نظرت در مورد این خودور چیه و کلا در مورد خودوری چینی و کیفیتشون آیا از خودورهای وطنی ایران خودور و سایپا در مقایسه چطوره !!!!؟؟؟

Behrouz50Amir

Registered User
لایک‌ها
31
سلام جک اس 5 چون کپی برداری شده از آئودی هست ماشین خوبیه ولی خوب فعلا فقط مدل دستیش رو مونتاژ کردن البته ماشین های چینی افت قیمت زیادی دارن
وولکس سی30 هم ماشین خوبیه سواری خوبی هم داره ولی خوب بد مشتریه
کلا پیشنهاد می کنم اگه خواستید چینی بگیرید دست دوم بگیرید که بعدا متضرر نشید
در حال حاضر توی چینی ها جک اس5 تو بورسه ملت می خرن بعد آرمش رو عوض می کنن تویوتا و هیوندای می چسبوننن!;)
در مورد بقیه نظری ندارم:D

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
دوست گرامی ؛ به لحاظ کیفیت تقریبا کمی از خودرو های ساخت وطن بهتر هست با این تفاوت که به فرض مثال اون پژویی که ایرانخودرو دار تولید میکنه پشتش یه شرکت قدر فرانسویه که رو تک تک ایتم هاش فکر شده و طراحی منحصر به فرد داره (هر چند قدیمی هم شده باشند) ولی خودرو چینی اصلا چیزی به نام اصالت نداره .
تقریبا مشابه گوشی های کپی چینی ام وی ام ایکس 33 کپی شده از گرند ویتارا هست .جک جی 5 کپی شده از هیوندا ix 35 هست ..
من پیشنهاد میکنم به جای اینکه 70 میلیون پول بی زبون رو به این ها بدید بجاش یه تیوتا کمری 2008 یا مزدا 3 یا حتی Mg 550 بگیرید که موتور توربو شارژ 170 اسب بخاری داره طراحی انگلستان هم هست .
بازار دست دوم چینی ها هم که اصلا خوب نیست.

بالا