• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد راه اندازی یه سایت تخصصی پرسش و پاسخ آیتی

norooz1390

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان
راستش چند وقتی هست به فکر زدن یک سایت در زمینه پرسش و پاسخ آیتی به صورت کاملا حرفه ای توسط عده ای دانشجویان علاقه مند علی الخصوص خودم افتادم
راستش تو این چند ساله که برای خودم سوالی در زمینه نرم افزاری و سخت افزاری پیش می اومد با سایت های مثلاپی سی ورد تبیان راسخون و ..مطرح می کردم. سایت اولی بازم یه چیزی اما اون دو تا و بقیه که هیچ فایده ای برام نداشتند
یه سوال می پرسیدی یک هفته باید صبر می کردی جوابش بیاد
البته این سوال و پرسش واسه 4 سال پیش بود زمانی که من خیلی از زبان تخصصی آیتی و کامپیوترچیزی نمی دونستم و فقط تجربه عملی بود در نتیجه دایره جست و جوم مربوط به سایت های ایرانی میشد از همون موقع که دانشگاه رفتم همه چیز تغییر کرد
کم کم با تقویت زبان تخصصیم توسنتم تقریبا به پاسخ هر سوالی از سایت های سرس خارجی دست یابم
شاید فکر کنید هدف اصلیم از تاسیس سایت درآمد هست اما هدف اولم پیشرفت در زمینه آیتی حال تو هر حوضه ای هست چرا که اگر هدفم فقط در آمد بود همین ترجمه هم فعلا برام کافیه
البته خب کسی از درآمد بدش نمیاد ولی مثلا همین که سایت خرج خودش رو در بیاره هم واسمون کافیه اگرم بیشتر درآورد که چه بهتر
از نظر تعداد مشاورین حداقل سه نفر هستیم که هر سه هم نرم افزار می خونیم اما از نظر سخت افزاری هم خیلی دست و پا بسته نیستیم در زمینه سوالات تخصصی سخت افزاری یا تعمیرات هم یه آشنا بیرون دارم که مدتی باهاش کار می کردم
البته منظورم تو بخش تعمیرات نیست .بخش تهیه قطعه به قیمت همکار باهاش همکاری می کردم
فعلا تاسیس این سایت در حد یک ایده هست تا ببینیم نظر شما دوستان در مورد راه اندازی این سایت چیه
اگر همه چیز خوب پیش بره شاید برقراری ارتباط آنلاین به صورت متنی صوتی تصویری یا حتی ریموت دسکتاپ رو هم راه بندازیم البته مورد اخر به خاطر موارد امنیتیش شاید دردسر ساز بشه که احتمالا با این تدابیر اولیه نه چندان قوی به این زودی های عملی نشه
خواهشا افراد این کاره تجربه های ریز و درشت خودشون رو از بنده حقیر دریغ نکنند

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620
یک سایت مثل stackoverflow برای تازه کارا و کسایی که زبانشون خوب نیست مثل بهشت میمونه
اما من تجربه هشت سال سایت داری، برنامه نویسی، مشاوره و هزار چرتوپرت دیگه دارم
هیچ کاری با صرف به اینکه علاقه داشته باشید بهش توصیه نمیشه...
یک سایت اگر میخواید ایجاد کنید از نوع خدمات دهنده بهتره اول و اول از همه به فکر در آمدش باشید
سه نفر هستید هر سه نفر دانشجوی نرم افزار(منم نرم افزار میخونم میدونم این رشته چی هست چی نیست) هزینه هایی دارید، وقتتون مهم تر از هزینه هاست، این که سایت بزنید...

پیشنهاد من به شما، ایجاد یک سایت فروش پروژه هست سه دانشجوی نرم افزار هر کدومتون روی یک چیز focus برید مخصوصا درسایی که خیلی از دانشجوها نمیفهمننشون چین و استاداشون گیره توی دانشگاه خودتون، کارت بزنید بین دوستانتون هم رشته ای خودتون پخش کنید.... از دانشگاه خودتون شروع کنید، اگر کارتون واقعا خوب باشه و انواع و اقسام پروژه ها رو تو ساییتون داشته باشید(نه از اینایی که تو اینترنت پخشه ها، پروژه های خودتون) کم کم هم دانشگاه خودتون و هم از سرتاسر ایران دانشجو پیدا میشه که بیاد از شما پروژه بگیره

تو ایران اگر خدمات مفت به کسی بدی فقط فحش میخوری ! این تمام تجربه منه !! فل المثال یارو میره نرم افزار از سایت دانلود میکنه بجای 32 بیتی میره 64 بیتیشو دانلود میکنه و ویندوزش قبول نمیکنه میره به صاحب سایت فحش میده! فیلم دانلود میکنه صاحب سایت بخاطر سرعت پایین اینترنت کیفیت فیلمو از نرمال پایین تر اورده، میره مدیر سایت فحش میده، یارو وبلاگ نویسی میکنه بیدلیل یارو میره بهش فحش میده، یارو اصلا کاری نمیکنه میره بهش فحش میده ! پس به فکر سود خودت باش ولی بهترین سرویس رو ارائه بده

norooz1390

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون از نظرتون.ولی من و شما از دید خودمون که تو این رشته درس می خونیم نباید به قضیه نگاه کنیم.به عنوان مثال همین رایانه کمک جدای این اسم بسیار آبکیش داره خدمات مشاوره ای از صفر تا صد رو ارائه می کنه.راستش اینکه میگم علاقه دارم منظورم این نیست که فقط به فکر ارضا کردن علاقه هستم بلکه این علاقه من یکیش درونی هست یکیش بیرونی.درونیش که مشخصه بیرونیش هم بر میگرده به تجربه ای که بدست میارم و به دردم می خوره.منظورم این نیست که کار رو زندگیم بشه این سایت.چون راستش تو این مملکت بی درو پیکر مطمئن ترین درآمد که حالا از رشته ما در میاد یکیش کارمندیه یکش استاد دانشگاه.اگر بخوای به صورت آزاد خودت در حوضه رشته خودت فعالیت کنی هی باید نگران باشی که بازار کارت نخوابه.مثلا من قصد داشتم تو زمینه یه نرم افزار گیم سازی به صورت حرفه ای کار کنم.بعد به این نتیجه رسیدم که تو این مملکت شنگول منگول این هم به درد من نمی خوره.در نتیجه در صدد یادگیری این نرم افزار به منظور تدریس افتادم که البته هنوز به صورت حرفه ای به دلیل مشغله درگیرش نشدم به طور کلی چون من عاشق یادگیری هستم تنها کار و مطمئن ترین کار می تونه تو بخش تدریس باشه.البته تو دانشگاه.مثال میزنم همین العان استاد ما آقای حیدری که یه شرکت تو کاشان و احتمالا یکی هم تو تهران داره تو دانشگاه های مختلف داره دروس مختلف رو تدریس می کنه.جالب اینکه در زمینه برنامه نویسی وب استاده.با این تقاسیر میشه نتیجه گرفت که بهترین راه و مطمئن ترین راه کسب درآمد استادی دانشگاه با تدریس دروس مختلف هست در کنارش برای درآمد بیشتر میشه کارهای مختلف مرتبط مثلا تدریس پروژه و و.. رو انجام داد.
در مورد فحش دادن که البته تو زندگی بالاخره یه جایی پیش میاد که فحش ناحق هم که شده می خوری.
راستش در مورد جزییات و بهبود کیفیت این ایده هم نظر می داید خوب بود.چون به نظر من ایده خوبیه.
بازم ممنون از نظرت عزیز
دوستان دیگر هم تجربه ای دارن دریغ نکنند

Last edited:

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
زمان و فسفری که این کار از شما میگریه بعد از 2 ماه نابودتون میکنه. این کار به درد مجموعه ای میخوره که میتونه ماهی 2 3 تومن هزینه این پروژه بکنه.

به قول خودتون تو این مملکت شنگول منگول......

norooz1390

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون.این حرف شما نشون می ده که در صورت گذاشتن وقت کافی این ایده به ثمر خواهد نشست. راستش در صورت راه اندازی سایت فعلا قصد به کارگیری بخش های صوتی تصویری و .. رو نداریم که ما رو مجبور کنه میخ خوب پشت سیستم باشیم به دلیل مشغله های فعلی. در حال حاظر فقط حالت پرسش و پاسخ معمولی دارد که مثلا ساعاتی از شب رو باید به این کار اختصاص بدیم تا ایشالله با پیشرفت سایت چاره های جدید را جست وجو کنیم
ممنون از نظرتون.بازم بیشتر توضیح می داید بهتر بود.
بازم ممنون.

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
شما حداقل باید روی 12 ساعت برای این کار زمان بگذارید. اگر همونطور که من حدس میزنم استفاده از حدمات ارزش افزوده بعدی پس از شلوغ و پلوغ شدن سایت هدفتون باشه.
در هر صورت این کار با وجود 2 3 نفر در زمینه های مختلف و مان گذاشتن بالا براش 100% موفق میشه.
پیروز باشید.

بالا