• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد فروش بازی + به همراه چند تا سوال

RiCaRoS

Registered User
لایک‌ها
18
سلام دوستان

بنده میخوام یه فروشگاه اینترنی نسبتا بزرگ بازی بزنم

و اگر کارم گرفت میخوام تو شهرمون عامل فروش باشم

از دوستان میخواست توضیحاتی در این مورد بدند

آیا هولوگرام زدن مهمه ؟

آیا چاپ عکس روی دیسک بازی مهمه ؟

از کدام نوع دی وی دی استفاده کنم ؟

روش رایت چگونه باشه ؟

چه ترفند هایی دارد ؟

------------------------

یه سوالم داشتم --

بنده حدود 40 تا بازی ایکس باکس دارم

الان پول لازممه و میخواستم بپرسم

این 40 تا بازی رو بفروشم ؟

به چه قیمتی

همشون برنرمکس هستند و خط و خش بسیار کمه

هر بازی رو چقدر

یا بهتره که ایزوهای بازی رو روی هارد دیگران کپی کنم و ازشون پول بگیرم ؟

the raven

Registered User
لایک‌ها
644
بنده زیاد تخصص ندارم ولی چاپ روی دیسک مهمه.کاور و قاب مهمه.منظورم اینه واسه اکثر مردم از جمله خودم مهمه.دیسک معمولا T-Gate استفاده میکنن و روش رایت هم رایت معمولی و برنرمکس.بازی ایکس باکس دیسکی بفروشی بهتره.
قیمت ها رو هم از دیگر عزیزانی که میفروشن میتونی کپی برداری کنی.موفق باشید.

RiCaRoS

Registered User
لایک‌ها
18
ممنون دوست عزیز. چاپ روی دیسک، الان پرینترم خراب و میشه گفت پرینتر ندارم . کاور هم میتونم جور کنم .. رایت رو هم سرعتش رو 8 میزارم تا مشتری راحت بتونه نصبش کنه .... فروش دیسکی ایکس باکس هست .. هر دیسک رو چقدر بدم ؟

the raven

Registered User
لایک‌ها
644
برنرمکس با چاپ روی دیسک و قاب 5000 تومان کاملا مناسب هستش.
رایت معمولی هم با چاپ روی دیسک و قاب 4000 تومان.
البته میتونین از قیمت هایی که بقیه دوستان میدن هم استفاده کنین.مثلا بعضیا میدن 5500 بعضیا میدن 6000 تومن.ولی واسه شروع 5000 تومن بهتره تا مشتری جمع کنی.

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
ممنون دوست عزیز. چاپ روی دیسک، الان پرینترم خراب و میشه گفت پرینتر ندارم . کاور هم میتونم جور کنم .. رایت رو هم سرعتش رو 8 میزارم تا مشتری راحت بتونه نصبش کنه .... فروش دیسکی ایکس باکس هست .. هر دیسک رو چقدر بدم ؟
سرعت 8 خیلی زیاده دوست من. پیشنهادم اینه که حتما با 4 رایت کنی. سرعت بالاتر از 4 رو بعضی از کنسولهایی که لنزشون ضعیف باشه نمیخونه و خود کنسول هم موقع خوندن دیسک صدای خیلی بدی میده. همچنین با سرعت 8 بازی بخوبی روی دیسک رایت نمیشه. اگر نمیخواید با 2.4 رایت کنید، بهترین سرعتی که من و همکارا ازش استفاده میکنیم، سرعت 4 هستش :)
اگر بتونم کمکی بهتون بکنم کوتاهی نمیکنم :)

RiCaRoS

Registered User
لایک‌ها
18
چاپ رو دیسک چقدر تاثیر در قیمت داره ؟
در ضمن بنده در مورد رایت برنرمکس زیاد مطمئن نیستم ... بعضیا میگن باید رایترت فلان فلان باشه که زیرش یه لیست بود که رایتر من اصلا توش نبود
برای همین یجورایی بریدم :d

سرعت 8ـی که گفتم برای بازی های کامپیوتر گفتم، اگر تونستم حتی با سرعت 1 میزنم تا مشتری بتونه خوب استفاده کنه، برای من رضایت مشتری مهمه
برای رایت برا کنسول هم اگر رایترم ساپورتش کنه، حرفه ای و اوریجینال براشون رایت میکنم

در ضمن یه ایده ای هم که دارم برای بازی های کامپیوتر اینه که بیام بازی رو ادیت کنم و در بعضی جاها، اسم فروشگاه رو بزارم تا یجوری تبلیغ بشه
ذر ادیت بازی هم (اگر اضافه گویی نباشه) واردیم

اتوران هم بصورت اختصاصی خودم طراحی میکنم و برای مشتری با اتوران میدم
اینستالر هم شاید از اینستال شید یا از کیو اینتسالیشن استفاده کنم

the raven

Registered User
لایک‌ها
644
سرعت 8 خیلی زیاده دوست من. پیشنهادم اینه که حتما با 4 رایت کنی. سرعت بالاتر از 4 رو بعضی از کنسولهایی که لنزشون ضعیف باشه نمیخونه و خود کنسول هم موقع خوندن دیسک صدای خیلی بدی میده. همچنین با سرعت 8 بازی بخوبی روی دیسک رایت نمیشه. اگر نمیخواید با 2.4 رایت کنید، بهترین سرعتی که من و همکارا ازش استفاده میکنیم، سرعت 4 هستش :)
اگر بتونم کمکی بهتون بکنم کوتاهی نمیکنم :)
بله سلین جان کارشون درسته.من هم مشتریشون هستم و کاملا از بازیها راضی هستم.دستت درد نکنه سلین جان.4 زیاد وقت میبره ولی واسه رایت عالیه.

RiCaRoS

Registered User
لایک‌ها
18
دوستان از چه نوع دی وی دی ای استفاده کنم ؟
قیمتش چنده ؟
قیمت قاب چنده ؟

بالا