• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد پوشاک فروشی (از اول تا آخرش)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

tak-graph

Registered User
لایک‌ها
76
سلام داداش.من تو خوزستان مغازه داشتم.جنسيم از تهران و قشم تهيه ميكردم.ديزاين معازمم عالي بود.تو شهر تك بود اينو با جرات ميگم.قيمت جنسامم خوب بود اما فروش اونجور كه انتظار نداشتم نبود.من كه راضي نبودم.البته من تو پتروشبمي كار ميكنم سر مغازه نبودم اما كلا خوب نبود.

سلام .
شاید شما زیاد راضی نبودی با تعریفهای خودتون بقیه اصلا راضی نبودن !
خب در این صورت خوب بوده .
یعنی بد بهتر از بدتره !
ولی در کل فکر کنم مکان مغازه مهمه و مثلا جایی مثل ... زنهاش از لحاظ پوشاک شده از خوراک خودشون میزنن که خوب بپوشن‌!!
بازم ممنون داداش و فقط یه سوال :
شما گفتی دیزاین مغازه خوب بود ؟
میشه در مورد توضیح بدی و اگه عکسی چیزی داری برامون بزاری ؟
برام جالب شده و میخوام ایده بگیرم :)
ممنون .

hamid_khapid

Registered User
لایک‌ها
89
یادم رفت بگم بهت
اصلا تو کار شال و روسری نرو
شدیدا تغییر مد توش تاثیر داره
تجربه بالایی تو شناخت جنس میخواد
دست زیاده توش

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
سلام داداش
به نظر من به هیچ وجه میکس نیار و سعی کن فقط لباس زنونه بیاری که پول تو لباس زنونست
اگه تهران بودی آدرس تولیدیمونو میدادم که با 15 میل راحت میتونستی 1100-1200 عدد جنس تهیه کنی
بازم اگه موردی بود در خدمتم

فروشنده مرد باشه مشکلی نداره؟ برای لباسای زیر ؟ :blush:

Last edited:

tak-graph

Registered User
لایک‌ها
76
یادم رفت بگم بهت
اصلا تو کار شال و روسری نرو
شدیدا تغییر مد توش تاثیر داره
تجربه بالایی تو شناخت جنس میخواد
دست زیاده توش
سلام .
ممنون .
نه قصدم نداشتم واردش بشم و اگرم گفتم فقط در حد یه مقدار بود که دست خالی نباشم که اتفاقا راحت میشه تو مغازه جنس فروشی (آره خیلی ست شده و خیلی با این پیراهن میاد و ..!) آب کرد !
ممنون داشی .

فروشنده مرد باشه مشکلی نداره؟ برای لباسای زیر ؟
blushsmiley.gif
با اجازه من جوابتونو بدم !
مثل این میمونه که یه تاکسی شریکی بزنید و مثلا 5 تایی برید مسافر کشی !
خب ورشکست میکنی ‍!
کی میاد مثلا بگه آقا ! ببخشیــــــــــــــــــــــــــد ! من ش و ر ت دست دوم میخوام !دی:
؟

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
اونوقت فروشنده خانوم کار بلد هم پیدا میشه معمولا چقدر میگیرن؟

بله خیلی زیاد پیدا میشه و حقوق مورد انتظارشون خیلی کمتر از مرداست، تقریبا نصف مردا
فرمایش leon هم تایید میشه;)

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
بله خیلی زیاد پیدا میشه و حقوق مورد انتظارشون خیلی کمتر از مرداست، تقریبا نصف مردا
فرمایش leon هم تایید میشه;)

در مورد اعتماد سازی چی؟ طرف درست کار نکنه چی؟ از هرفروشش 2ت بزاره کنار کلی پول میشه :دی

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
در مورد اعتماد سازی چی؟ طرف درست کار نکنه چی؟ از هرفروشش 2ت بزاره کنار کلی پول میشه :دی

قضیه زن ها هم دقیقا مثل مرداست
شما هرطور که به مردا اعتماد میکنید باید به زنها هم اعتماد کنید
مگه مرد نمیتونه از هر فروش 2ت بذاره کنار؟
ولی در کل اگه یه فرد آشنا باشه بهتره

cafe-naderi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام داداش .عكس كه ندارم.اما مغازمو من كامل مولتي كالر كردم.سقف يه رنگ ديوارا يه رنگ ديگه.ويترينمم دادام يه دكور زن كار كرد.داخل مغازرو دور تا دور رگال چيدم وسط يه رگال وسط يه گوششم ويترين و سه تا قفسه يه متري فقط براي نماي مغازه.مغازرو با لامپاي زياد كامل روشن كردم(اين خيلي به مغازه نما ميده)چيدمان لباسم واقعا مهمه البته وقتي مغازت خيلي با كلاس بشه بعضيا نميان تو ميگن اين ميخوات پول دكورشم بگيره.در هر حال موفق باشي ،

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
قضیه زن ها هم دقیقا مثل مرداست
شما هرطور که به مردا اعتماد میکنید باید به زنها هم اعتماد کنید
مگه مرد نمیتونه از هر فروش 2ت بذاره کنار؟

نه خوب اگه مرد میشد اینکارو انجام بده خوب خودم انجام میدادم
منظورم اشنا نباشه باید چیکار کرد

cafe-naderi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
داداش فروشنده خانوم بزار واسه ترقيبشم بگو واسه فروش هر تيكه لباس مثلا ٣٠٠تومان واسه تو مطمين باش تاثير داره.(حالا ميگي تو اگه اينكاره بودي ورشكسته نميشدي)اما اينا تجربياتمه هر چند به درد خودم نخورد،

اينم بگم و برم.اصلا فروشنده اشنا نذار.غريبه كه باشه باهاش رودروايسي نداري اما اشنا كه باشه ميفتي تو معذورات و تعارف.بگرد دنبال يه غريبه حاجي.

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
نه خوب اگه مرد میشد اینکارو انجام بده خوب خودم انجام میدادم
منظورم اشنا نباشه باید چیکار کرد

خرجش یه دوربین مداربستست(حتی دوربین الکی)
چون اگه بفهمه بالاسرش کسی میپادش جرات نمیکنه بدزده

tak-graph

Registered User
لایک‌ها
76
اونوقت فروشنده خانوم کار بلد هم پیدا میشه معمولا چقدر میگیرن؟
به فکر سود باش رفیق نه حقوق یه زن که خداییش زیاد نمیگیرن و اکثرار برای این میان که یه شوهر پیدا کنن که بو خونه رو بر نداره (منظورم همون ترشیه و خرابی و .. !) >> شوخی کردم !دی:
چرا نمیشه.زیادم هستن.در کل خانوما زیاد حقوق نمیگیرن
تایید میشه شدید :)
نه دیگه نصف !!
حدودا اگه یه مرد 150 بگیره ،زن با 100 تومان هم کار میکنه :)
خب کاری نداره که !
آخرش که میخواد بره بیرون بگردش !دی:
ببین یه دوربین باشه کافیه و بهش بگو من یه دوربین گذاشتم اینجا و برای اینکه دزد زد ضبط کنه (بعد دو تا بزار که یکیش زوم باشه روی دخل !
نهههههههههههههههههههه!
اون وقت نصف مغازه رو بار میکنه و مجبوری قیمت خرید بدی بره و میشه ضرر !!
سلام داداش .عكس كه ندارم.اما مغازمو من كامل مولتي كالر كردم.سقف يه رنگ ديوارا يه رنگ ديگه.ويترينمم دادام يه دكور زن كار كرد.داخل مغازرو دور تا دور رگال چيدم وسط يه رگال وسط يه گوششم ويترين و سه تا قفسه يه متري فقط براي نماي مغازه.مغازرو با لامپاي زياد كامل روشن كردم(اين خيلي به مغازه نما ميده)چيدمان لباسم واقعا مهمه البته وقتي مغازت خيلي با كلاس بشه بعضيا نميان تو ميگن اين ميخوات پول دكورشم بگيره.در هر حال موفق باشي ،
سلام .
از چه ترکیب رنگی استفاده کردی ؟!
من از رنگ تبلیغاتی رایتل که نه صورتی هست و نه بنفش خوشم میاد ولی بیاد یا نه رو نمیدونم :)
این نکته آخرش که گفتی رو خیلی بهش بر خوردم و کلا خودم هم اینجورین و با اینجور مغازه ها احساس راحتی ندارم و برای همین نمیرم توش و اینجوری خب فروش هم تحت الشعاع قرار میگیره دیگه .
داداش فروشنده خانوم بزار واسه ترقيبشم بگو واسه فروش هر تيكه لباس مثلا ٣٠٠تومان واسه تو مطمين باش تاثير داره.
باور کناينم بگم و برم.اصلا فروشنده اشنا نذار.غريبه كه باشه باهاش رودروايسي نداري اما اشنا كه باشه ميفتي تو معذورات و تعارف.بگرد دنبال يه غريبه حاجي. این بهترین راه هست !
اون وقت هست که هر روز این دوست و اون دوست رو میاره و خب هر چی بفروشه اون بیشتر درامد داره و اینجوری به نفع تو هم هست :)
کلا نه برای این و کلا جواب میده و خوشم اومد از این پیشنهاد و پیادش میکنم :)
اينم بگم و برم.اصلا فروشنده اشنا نذار.غريبه كه باشه باهاش رودروايسي نداري اما اشنا كه باشه ميفتي تو معذورات و تعارف.بگرد دنبال يه غريبه حاجي.
اینم که بالا گفتم و کلا غریبه باشه حتی اگه جنسم خرید نیاز نیست قیمت خرید بدی و یکمشو کم میکنی اما نه راس قیمت خریدی !

خرجش یه دوربین مداربستست(حتی دوربین الکی)
چون اگه بفهمه بالاسرش کسی میپادش جرات نمیکنه بدزده
آره داشیمون راست میگه !
فقط بهش بفهمون که سنسور داره و یه لپ تاب هم بزار و بگو ضبط این میشه و ...

البته رفیق نباید از همون اول به این فکر کنی که طرف میخواد دزدی کنه و 2تومانشو بزاره تو جیبشو و ... کلا باید ریسک بالایی کنه و کلا زن جماعت لطیف تره و کافیه آخر ماه که شد بگی درامد این ماه هم به خرج و مخارج نخورد و بازم ضرر پشت ضرر !
کلا محو میشه و تو هم مطمئن ادامه بده !!
والا !

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
چه جور لباس های می خوای بفروشی؟
لباس های خواب از این سک.... ها طرفدارش چطوره؟

tak-graph

Registered User
لایک‌ها
76
چه جور لباس های می خوای بفروشی؟
لباس های خواب از این سک.... ها طرفدارش چطوره؟

سلام .
والا تا اینجا به این نتیجه رسیدم :
لباس زیر سودش خوبه > اما چون نمیتونم توش وایسم و باید بدم به یه زن پس برای من منتفی شد !
لباس زنونه کلا از مردونه بهتره چون کاری که با زن سرو کله میزنه سودش بیشتره > حالا با این پولی که برای سرمایه دارم نمیتونم شلوار و لباس مجلسی بزنم و برای همین به لباس زنونه انواع و رنگهای مختلف و البته نمیه مجلسی و خانگی و کلا اونایی که همیشه خریدار داره و مخصوص مراسم و عید و ... نیست !
لباس بچه گانه > پول داری بزن و دردسرش زیاده اما سودش خوبه .
لباس مردونه > توی جایی که میخوام بزنم جواب نمیده و سرمایه حداقلی 20 تا 25 میخواد .
روسرس یه صنف جدا داره و بخاطر تنوع زیاد دردسرش زیاده و .... !
لباس سوسکی (بقول امین !) هم طرفدار داره اما کلا زیاد نمیشه روش حساب کرد و اما کنار لباس زنونه ای که میخوام بزنم اینم جز خونگی حساب میشه :)
روز خوش .

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
سلام .
والا تا اینجا به این نتیجه رسیدم :
لباس زیر سودش خوبه > اما چون نمیتونم توش وایسم و باید بدم به یه زن پس برای من منتفی شد !
لباس زنونه کلا از مردونه بهتره چون کاری که با زن سرو کله میزنه سودش بیشتره > حالا با این پولی که برای سرمایه دارم نمیتونم شلوار و لباس مجلسی بزنم و برای همین به لباس زنونه انواع و رنگهای مختلف و البته نمیه مجلسی و خانگی و کلا اونایی که همیشه خریدار داره و مخصوص مراسم و عید و ... نیست !
لباس بچه گانه > پول داری بزن و دردسرش زیاده اما سودش خوبه .
لباس مردونه > توی جایی که میخوام بزنم جواب نمیده و سرمایه حداقلی 20 تا 25 میخواد .
روسرس یه صنف جدا داره و بخاطر تنوع زیاد دردسرش زیاده و .... !
لباس سوسکی (بقول امین !) هم طرفدار داره اما کلا زیاد نمیشه روش حساب کرد و اما کنار لباس زنونه ای که میخوام بزنم اینم جز خونگی حساب میشه :)
روز خوش .

سلام
خوب لباس زنونه بخوای بفروشی این لباس های سوسکی که خیلی ضایعست طرف بپوشه بعد بهت بگه یه نگاه بنداز چطور ه بهم میاد یا نه
چیزی دستگیرت شد تو تاپیک بزن ما هم استفاده کنیم

tak-graph

Registered User
لایک‌ها
76
سلام
خوب لباس زنونه بخوای بفروشی این لباس های سوسکی که خیلی ضایعست طرف بپوشه بعد بهت بگه یه نگاه بنداز چطور ه بهم میاد یا نه
چیزی دستگیرت شد تو تاپیک بزن ما هم استفاده کنیم

نه اینا میشه لاشی بازی ! (شرمنده رک گفتم !)
شما بهرحال باید یه فروشنده بگیری و چه بهتر که از یه فروشنده زن استفاده کنی (اگه زنونه میزنی و برای مردونه نیای زن بگیریا !
برای بچه گونه هم زن بهتر جواب میده :)
چیز زیاد دستگیرم شده و دو ماه بعد از اوکی کردن همه چی کامل توضیح میدم تو پست اول و کلا یه تاپیک موثرش میکنم اگه خدا بخواد :)

saeed.star

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خوب هستینمن فروشنده هستم تبریزم لباس زنونه بصورت عمده میخوام تونیک تاب شلوار لی کتانمیخواستم اگه زحمتی نیس عکس از نمونه جنسات همراه با قیمت عمدش برام ایمیل کن ببینم واسه سفارش بیام تولیدیت ممنونم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا