• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد چاپ کتاب راجع به آموزش نرم افزار

bh.azizi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من موقعیت خوبی دارم برای تالیف کتاب، راجع به آموزش نرم افزار به خصوص فتوشاپ و البته باید بگویم: متفاوت با هر کتابی که هم اکنون به زبان فارسی در بازار است. (بی مبالغه)
راستش زمان زیادی می گذرد که تدریس می کنم در این مورد و البته جزوه هم ساخته ام و مدام جزوه هایم را به روز کردم و تکمیل تر حالا به دلایلی وقت کافی و دانش کافی دارم که کتاب آموزشی بنویسم به خصوص راجع به فتوشاپ.
می خواستم از دوستان آگاه، آیا این کار به صرفه است؟ یعنی با توجه به وقتی که گذاشته می شود بازخورد اقتصادی دارد؟ البته بنده به دنبال صرفه اقتصادی کلان نیستم و همین که کمی بیشتر از خرجی که بر می دارد، بازخورد داشته باشد کافی است.
دوماً این که برای این کار به چه انتشارات ی می بایست مراجعه کرد. حقیقت اش این است که از این انتشارات بی کیفیت و ناشناخته خوشم نمی آید. و از آنجا که کارم را بی طرفانه عرض کنم، قابل مقایسه با کتبی که حالا در بازار است نمی بینم. (چه از لحاض کمیت چه از لحاظ محتوی و چه از لحاظ نثر ) حاضرم هر کاری کنم که در انتشارات خوب و بهترین کیفیت چاپ و توزیع ارایه کنم.
در این مورد چه می دانید؟
لطفا مرا راه نمایی کنید.
ممنون

بالا