• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره و راهنمايي در مورد راه اندازي فروشگاه فيلم و سريال

welcome-2-hell

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
بنده يك آرشيو 3 ترابايتي فيلم دارم.
و ميخوام كه يك فروشگاه اينترنتي فيلم و سريال راه اندازي كنم.
به نظرتون درآمد يك فروشگاه فيلم چه طوره ؟
ميتونم جايي گير بيارم كه براش تبليغ كنم ؟
خواستم تو Persiangig تبليغ كنم، گفت بايد تو ساماندهي ثبتش كني اول.
فكر نكنم ساماندهي ثبتش كنه.
ميشه اول بيست تا مستند طبيعي يا هيجان انگيز، مثل سازه هاي غول آسا، بزارم داخلش، بعد با مستند ها تو ساماندهي ثبتش كنم، ثبت كه شد و خيالم راحت شد، فيلما رو بريزم توش.
مهمترين سوالم اينه كه : درآمدش چه طوره، اگه ميشه با مثال در مورد درآمدش برام توضيح بديد.

پيشاپيش از همتون ممنونم.

راستي، شب يلداي گذشتتون هم مبارك :D

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
درود
فیلم دردسر زیاد داره , نشنیدی تا حالا مشکلاتشو؟ :wacko:

welcome-2-hell

Registered User
لایک‌ها
1
چرا، شنيدم.
اما من آدم ريسك ژذيريم.
تا حد امكان هم مخفيانه كار ميكنم :ph34r2:

يه زماني هم با اينكه فروش *** ممنوع بود، يه سايت فروش *** داشتم، با دو هزار مشترك، شماره حساب و امم رو هم علني تو سايت گذاشته بودم.

در مورد اون دوستمون هم كه ريختن تو خونشون و لب تاژ و همه چيش و به جرم پخش فيلم مبتذل بردند، خوندم پستش و، با آگاهي كامل و قبول اين رسك ها ميخوام وارد اين بازار بشم.
اما به نظرتون، درآمدش چه طوره ؟ با تبليغات

welcome-2-hell

Registered User
لایک‌ها
1
شما خیلی ساده فکر میکنید , مسئله مشکل تر از این حرفاست .

به نظر من بیخیال این کار بشین بهتره !

ميدونم چه قدر مشكل داره، در همون حدي كه گفتم ريختن تو خونه يكي از دوستان فعال در انجمن پي تي

اما اونور قضيه هم هست.
اين سايت رو ببينيد DVD Benz
معلومه كه با اين همه مشكلات، تونسته براي خودش ژول خوبي در بياره

icmaster

Registered User
لایک‌ها
0
اگه دامین نیاز داشتی براش من دامین topmovies دات آی آر رو دارم اگه خواستی بهت میفروشم.

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
این مدل فروشگاه ها درامدش خوبه :) یکسری تبلیغ هم تو سایت های پیلتر شده میزاری معمولا هم هرچی رمانتیک تر :دی فروش بیشتر ...

ریسکش هم مشخصه اگر ، احتمالا ، ممکنه بگیرنت به جرم ترویج فحشا و انتشار چی چی مبتذل و غیره ... جریمه و داستانش هم مشخصه ...

من شخصا در خصوص فیلم و سریال و اهنگ خارجی یک ایده دارم خیلی ساده هستش :) به ندرت دیدم تو سایت های با این موضوع انجام شده باشه ولی درامد ماهیانه 1.5 میلیون را بصورت ثابت میشه براش پیش بینی کردم :) هزینه سرور هم 300 تا 400 ازش کم کنی راحت بالا یک میلیون درامد داره :)

دیگه گفتم همه چی رو :دی واضحه بگیری چیکار باید بکنی ...

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
در آمد فوق العاده

ولی خطر بالا

من خودم فروشگاه داشتم ولی به خاطر همین خطرات تعطیل کردم البته با اخذ تعهد در حراست پست

تا جایی که میتونی نرو دنبال این کار

welcome-2-hell

Registered User
لایک‌ها
1
مگه برای یه سایت فروشگاه فیلم باید سرور بگیرم ؟
من نمیخوام شغل همیشگیم باشه، فقط میخوام برای دو ، سه ماه این کار و کنم، که پول برای ایده اصلیم دستم بیاد.
راستی، از همتون که راهنماییم کردید و میکنید ممنونم، ایشاالله بتونم یه روزی براتون جبران کنم.
.
.
.
بچه ها، اگه به جای فیلم، بازی بفروشم چه طور ؟ درآمدش چه طوره ؟
من معمولا بازی های روز دنیا هم دستم میرسه، قبل از اینکه تو بازار بیاد

راستی دوستان، آدرس سایتم اینه : www.ebuymovie.com
امروز صبح از هاستینگ نه چندان جالب مهر هاست گرفتمش، لودش افتضاحه، پشتیبانی هم که دیگه هیچی، اصلا بیخیال پشتیبانیش باید بشید.
فعلا امتحانی دارم راش میندازم.

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
این مدل فروشگاه ها درامدش خوبه :) یکسری تبلیغ هم تو سایت های پیلتر شده میزاری معمولا هم هرچی رمانتیک تر :دی فروش بیشتر ...

ریسکش هم مشخصه اگر ، احتمالا ، ممکنه بگیرنت به جرم ترویج فحشا و انتشار چی چی مبتذل و غیره ... جریمه و داستانش هم مشخصه ...

من شخصا در خصوص فیلم و سریال و اهنگ خارجی یک ایده دارم خیلی ساده هستش :) به ندرت دیدم تو سایت های با این موضوع انجام شده باشه ولی درامد ماهیانه 1.5 میلیون را بصورت ثابت میشه براش پیش بینی کردم :) هزینه سرور هم 300 تا 400 ازش کم کنی راحت بالا یک میلیون درامد داره :)

دیگه گفتم همه چی رو :دی واضحه بگیری چیکار باید بکنی ...

میشه واضحه بگی .مرسی

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
فروش فیلم کلا کار درستی نیست بازی هم شنیدم درامدش خوبه و البته برگشتیش زیاده باید تبلیغات زیاد داشته باشی تا فروشت بالا بره
و در نهایت به نظرم هیچ سایتی برای 3 ماه به درد نمیخوره باید روی هر نوع سایتی کار کنی چون مادام العمر نمیشه پول تبلیغات داد پس باید مدت زیادی روی سایت کار کنید تا بازدید رو از گوگل ببرید بالا و فروش بدون تبلیغات داشته باشید

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
فیل میاد روت لهت میکنه ! بعدش هم صاحب فیل میاد روت

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
بیخیال شو. وقتت روهدر نده

بالا