• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاور برای خرید دوربین شبهSLR با لنز قابل تعویض تا 600

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
سلام دوستان
یه دوربین کانن (همین که تو امضامه) دارم میخوام بفروشم یه پولی بزارم روش دوربین شبه slr با لنز قابل تعویض بخرم
لطفا راهنمایی کنید.
دست دوم هم اگه میشه بخرم مدل بفرمایید.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
تا 600 انتخاب هات خیلی محدوده.یعنی در کل انتخاب خاصی نمیتونی بکنی
شبه slr ها قابلیت تعویض لنز ندارند.اون ها میکرو 3/4 ها یا میرورلس ها هستند که لنزشون عوض میشه (اون هم نه همه ی مدل ها)
اگر بخوای slr بخری باید یک بدنه ی ارزون و یک لنز ارزون بخری که باز هم کیفیتش از دوربین قبلیت خیلی خیلی بالاتره.
اگر خواستی بدنه ی تو امضام (همون 10D) رو بهت کمتر میدم.یه لنز 50mm f1.8 هم بذاری روش خیلی خوب میشه.که سر جمع یه کم از 600 بالاتر میزنه

mehdiek

Registered User
لایک‌ها
325

با این قیمت فکر نکنم چیزی گیرت بیاد ولی یکی از بچه ها 350D گذاشته بود برای فروش برو چک کن

* * * البته این 10D حسین هم خوبه

به هر حال هرکی اندازه پولش آش میخوره

من دلم 1D میخواد
:(

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
تا 600 انتخاب هات خیلی محدوده.یعنی در کل انتخاب خاصی نمیتونی بکنی
شبه slr ها قابلیت تعویض لنز ندارند.اون ها میکرو 3/4 ها یا میرورلس ها هستند که لنزشون عوض میشه (اون هم نه همه ی مدل ها)
اگر بخوای slr بخری باید یک بدنه ی ارزون و یک لنز ارزون بخری که باز هم کیفیتش از دوربین قبلیت خیلی خیلی بالاتره.
اگر خواستی بدنه ی تو امضام (همون 10D) رو بهت کمتر میدم.یه لنز 50mm f1.8 هم بذاری روش خیلی خوب میشه.که سر جمع یه کم از 600 بالاتر میزنه

حالا اگه لنزش عوض نشه ولی در حد slr باشه عکسهاش چه انتخابی میتونم داشته باشم؟
از میرورلس ها چطور؟
مرسی اگه دوربینم فروش رفت میام از نزدیک ببینم.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
حالا اگه لنزش عوض نشه ولی در حد slr باشه عکسهاش چه انتخابی میتونم داشته باشم؟
از میرورلس ها چطور؟
مرسی اگه دوربینم فروش رفت میام از نزدیک ببینم.

هیچ دوربینی نیست که در حد slr ها باشه ولی لنزش عوض نشه.و slr لایک ها هم هیچ کدوم به پای slr ها نمیرسند.چون اندازه ی سنسورشون خیلی کوچک تره.میرورلس ها هم بعضی هاش اندازه ی سنسور مساوی با slr های کراپ دار دارند اما جدیدند و قیمت هاشون بالاست.
میرولس ها هم قیمت های بالایی دارند مثل همون slr ها.مثل سری های nex3 یا nex5 سونی یا چنین مدل هایی.
در کل همون 350D گرون میدند اکثرا".چون یه کم شناخته شده است ولی در عمل حتی محدودتر از بدنه ای هست که من دارم.
هر موقع خواستی خبر کن.فقط من به دلیل نیاز مالی دارم میدم بره.ممکنه اگه کسی زود بخواد خیلی ارزون تر از اون چیزی که ارزشش هست بفروشمش

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
هیچ دوربینی نیست که در حد slr ها باشه ولی لنزش عوض نشه.و slr لایک ها هم هیچ کدوم به پای slr ها نمیرسند.چون اندازه ی سنسورشون خیلی کوچک تره.میرورلس ها هم بعضی هاش اندازه ی سنسور مساوی با slr های کراپ دار دارند اما جدیدند و قیمت هاشون بالاست.
میرولس ها هم قیمت های بالایی دارند مثل همون slr ها.مثل سری های nex3 یا nex5 سونی یا چنین مدل هایی.
در کل همون 350D گرون میدند اکثرا".چون یه کم شناخته شده است ولی در عمل حتی محدودتر از بدنه ای هست که من دارم.
هر موقع خواستی خبر کن.فقط من به دلیل نیاز مالی دارم میدم بره.ممکنه اگه کسی زود بخواد خیلی ارزون تر از اون چیزی که ارزشش هست بفروشمش

کانن G9 بدرد میخوره ؟لنزش عوض میشه؟یکی واسه تعویض دوربینم+400 سر خواسته
اگه تعویض +سر با دوربینت داشتی بگو اگرنه صبر میکنم فروش بره

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
کانن G9 بدرد میخوره ؟لنزش عوض میشه؟یکی واسه تعویض دوربینم+400 سر خواسته
اگه تعویض +سر با دوربینت داشتی بگو اگرنه صبر میکنم فروش بره

g9 هم خوبه.نسبت به بدنه ات خیلی بهتره ولی عالی نیست.و باز هم اندازه ی سنسورش کوچک تره.حدود 1/4 سنسور یک بدنه ی کراپ دار حداقل.لنزش هم عوض نمیشه.ولی به نظرم خریدش با این قیمت به صرفه نیست.اگر حتی دوربین خودت رو 200 حساب کنیم.600 برای g9 زیاده.نهایتش 550 یا 500 می ارزه
صبر کن فروش بره.چون الان به پولش احتیاج دارم.

sasabouri

Registered User
لایک‌ها
48
دوست عزيز سلام
اول متوجه نشدم شبه SLR يعني چي ؟ اين اصطلاح از كجا اومده
ميشه گفت دوربينهاي ديجيتال چند دسته هستند كه با كيفيتها و قيمتهاي مختلفي دارن عرضه ميشن
دوربين يا SLR هست (كه امكان تعويض لنز دارن) و در سطوح مختلفي عرضه ميشه...
يا MIRRORLESS هست كه بازم لنزش قابل تعويضه و بدون آينه هست و اندازه كوچكتري داره و البته در بازار كمياب هم هستن.
يا اينكه كمپكت هست كه لنزهاي غير قابل تعويض داره

با 600ت دوربين DSLR با كيفيت قابل قبول گير نمياد اگه هم گير بياد عمر مفيدش رو كرده . توصيه ميشه اصلاً‌ طرفش نريد....... شما براي خريد SLR دست دوم حداقل بودجتون رو به 750 و حتي بيشتر برسونيد
با 600 بايد دوربين كمپكت بخريد
از برند كنون با 650 ميتونيد يه G12 دست دوم پيدا كنيد كه كمپكت هست با 700-750 ميشه يه كمپكت كنون S110 آكبند خريد كه توصيه من به شما همين هست.

بالا