دارم فرش خونه رو گاز میگیرم انقد که خندیدم به این خروسه. چقد موفقه تو زندگیش.
مشاهده پیوست 1187843
طرف دوربین مدیوم فرمت دیجیتال گذاشته تو دیوار با این توضیحات مبتدی و عجیب! دوربین دیجیتال خارجی! انگار ایرانی هم داریم ! دو دقیقه بعد از آگهی بهش پیام دادم چند؟ گفت فروخته شد میگم حالا چند دادین میگه 12 تومن! بهش گفتم این دوربین اگه لنز داشته باشه دست کم 5-6 هزار دلار پولشه اونوقت شما دادین 12 که دیگه چت رو پاک کرد حالا سرچ کردم ebay دیدم عکسش هم دزدیه! واقعا قصدشون از این کارا چیه؟
![]()
Hasselblad H5D-40 Medium Format DSLR Camera | eBay
Find many great new & used options and get the best deals for Hasselblad H5D-40 Medium Format DSLR Camera at the best online prices at eBay! Free shipping for many products!www.ebay.com
احتمالا قصد گرفتن بیعانه ای چیزی داره جدیدا از اینا خیلی زیاد شده من که عمرا برا اینا پول بریزم همینجوری میخواستم ته توشو دربیارماز همون اول باید میفهمیدید
ساخت کجا دقیقا
Sent from my iPhone using Tapatalk
یه سریاشون از عمد طوری وانمود میکنن که مثلا یه دوربین گرون قیمت دارن و حالیشون نیست و از پشت کوه اومدنمشاهده پیوست 1187843
طرف دوربین مدیوم فرمت دیجیتال گذاشته تو دیوار با این توضیحات مبتدی و عجیب! دوربین دیجیتال خارجی! انگار ایرانی هم داریم ! دو دقیقه بعد از آگهی بهش پیام دادم چند؟ گفت فروخته شد میگم حالا چند دادین میگه 12 تومن! بهش گفتم این دوربین اگه لنز داشته باشه دست کم 5-6 هزار دلار پولشه اونوقت شما دادین 12 که دیگه چت رو پاک کرد حالا سرچ کردم ebay دیدم عکسش هم دزدیه! واقعا قصدشون از این کارا چیه؟
![]()
Find many great new & used options and get the best deals for Hasselblad H5D-40 Medium Format DSLR Camera at the best online prices at eBay! Free shipping for many products!www.ebay.com
وسایلت رو بده من خریدارم پایهیه سریاشون از عمد طوری وانمود میکنن که مثلا یه دوربین گرون قیمت دارن و حالیشون نیست و از پشت کوه اومدن
اینطور اونایی که میدونن دوربین چه ارزشی داره سریعا پیگیر میشن و به خاطر قیمت کم وسوسه میشن که دوربینو سریع بخرن و ممکنه کلاه بره سرشو
بورس ک خیلی خوبهظاهرا این مملکت جاییه که اگر طمع کنی باختی!
یاد بورس افتادم...
آره، ولی تا حدی که طمع نکنی.بورس ک خیلی خوبه
دادا شوخی میکنی دیگه 5 تامشاهده پیوست 1187843
![]()
شوخیم کجا بود اینا سنسورشون خیلی بزرگه فقط برای کارای تبلیغاتی خاص و چاپ خیلی بزرگ استفاده میشن تازه این مدل قدیمیه الان یه دوربین فولفریم بالاترین رده 123 تومنهدادا شوخی میکنی دیگه 5 تا
بالای 50 پولشه
عزیز من فن هاسلبندمشوخیم کجا بود اینا سنسورشون خیلی بزرگه فقط برای کارای تبلیغاتی خاص و چاپ خیلی بزرگ استفاده میشن تازه این مدل قدیمیه الان یه دوربین فولفریم بالاترین رده 123 تومنه
البته 5 هزارتا هم با دلار امروز همین حدوده
https://www.afrangdigital.com/Product/4813/NIKON-DSLR-D5
عزیز من فن هاسلبندم
من که میدونم![]()