آژانس هواپیمایی
tanki

مشكلات شبه سخت افزاري

شروع موضوع توسط amd>intel ‏24 آگوست 2007 در انجمن بایگانی

  1. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    من تو تاپيك مشكلات سخت افزاري ديدم بعضي از دوستان مشكل نرمافزاري داشتند كه احساس ميكردند سخت افزاري هست . اين تاپيك براي اين دوستان هست
     
  2. Ahuramazda134

    Ahuramazda134 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    283
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Mashhad City
    سلام
    من یه هفته هست که مادربورد و سی پی یو رو عوض کردم
    Cpu: intel 3 full
    Main: Solonex
    VGA: Fx5500
    از دیروز یه ارور تو ویندوز میاد
    [​IMG]
    میشه بگین مشکل از چیه
     
  3. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    1- اول با يكي از آنتي ويروس ها online مثل trend micro اسكن كنيد
    2- درايور جديد رو از سايت nvidia دانلود كن
     
  4. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    نسخه direct x 9.c رو اپ ديت كنيد
     
  5. Ahuramazda134

    Ahuramazda134 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    283
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Mashhad City
    سلام
    میشه بگین مشکل از کجاست که منم متوجه بشم
    از ویروسه یا ویندوز
     
  6. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    اول براي ويروس بايد اسكن كنيد . اگر ويروسي بود REMOVE ميكنيد
     
  7. خرید بیت کوین
  8. pooya007

    pooya007 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2005
    نوشته ها:
    3,705
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    آخر خط
    ویندوز من مدتی پیش مشکل پیدا کرده بودم که Repair کردم و درست شد ولی بعضی وقتها که میخوام با دایلا آپ به اینترنت کانکت شم یا وقتی میخوام دیسکانکت شم این ارور میاد:

    [​IMG]

    البته نمیدونم مشکلش مربوط به رم و سخت افزار میشه یا ویندوز!
     
  9. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    مودمت چي هست . مودم رو روي اسلات ديگه امتحان كن
     
  10. pooya007

    pooya007 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2005
    نوشته ها:
    3,705
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    آخر خط
  11. javadshahvand

    javadshahvand Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 آگوست 2007
    نوشته ها:
    73
    تشکر شده:
    3

    ویندوز رو عوض کن درست میشه
     
  12. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    اگر ميتوني سعي كن عوضش كني . اين مودم به دليل قديمي بودن ورژن pci با 70% بردها سازگاري كامل ندارد .
     
  13. pooya007

    pooya007 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2005
    نوشته ها:
    3,705
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    آخر خط
    اصلا" از اول به هیچ وجه مشکلی نبود، از وقتی ویندوز رو دوباره نصب کردم این مشکل پیدا شده
     
  14. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    دوست من . بر اساس تجربه و مشاهده موارد مشابه شما به اين نتيجه رسيدم .
     
  15. anwar1989

    anwar1989 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    سلام ومانیتور من هر از چند گاهی تصویرش میلرزه (که میدونم مربوط به فرکانس مانیتور hz نیست) و رنگ آیکونها و دسکتاپ کم رنگ میشود و عنوان آیکونهای دسکتاب هم تار میشود لطفا منو راهنمایی کنین مشکل چیه؟!
     
  16. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    مونیتورت اگر گارانتی دارد ببر گارانتی
     
  17. actros

    actros Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    3,412
    تشکر شده:
    3,367
    محل سکونت:
    Tehran
    منم همین مشکل رو دارم.
    تنبلیم میاد ویندوز عوض کنم.
    بعدش باید یه قطار برنامه نصب کنم.:lol:
     
  18. shzdvd

    shzdvd کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2007
    نوشته ها:
    6
    تشکر شده:
    0
    سلام

    من چند وقت پيش با اين ارور مواجه شدم كه خيلي كلافم ميكنه و به سختي ميره

    [​IMG]

    اول فكر كردم ويروس هست بعد با nod32 (آخرين اپديت) هيچ ويروسي تو ويندوز پيدا نكرد

    ويندوز هم عوض كردم ...درست شد تا بعد از يك روز دوباره اين پيغام وقتي سي دي ميزارم تو سي دي رام يا وقتي پريترم رو روشن ميكنم پيداش ميشه و با كلي كليك ميره

    چيكارم كنم؟؟؟

    از قبل ممنون از راهنمايتون
     
  19. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    درایور فلاپی درایو وصل هست و سالم ؟
     
  20. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY

    اپ بایوس و درایور مودم بهترین راه جل هست
     
  21. shzdvd

    shzdvd کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2007
    نوشته ها:
    6
    تشکر شده:
    0

    فلاپی درایو که وصل هست...درایورش هم نصب هست...اما چه ربطی به اون داره
    سالام بودنش و شک دارم چون هر فلاپی رو نمیتونه بخونه

    من وقتی پرینترمو روشن میکنم و یا وقتی یه سی دی میزام تو سی رامم و یا وقتی یه سی دی رایت میکنم با nero و تمام میشه و میخواد بخونتش(nero 7 ) این ارور رو میده
     
avanak همکاری در فروش عسل طبیعی و گرده گل ایرانیتبلیغات در گوگل