• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكلات و سوالات متداول فست ماركت

reza1350

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ترجمه سوالات متداول و مشكلاتي كه در فست ماركت پيش مي ايد برگرفته از سايت iranec
رتبه دهيد

سوالات متداول

من درفضای کارم گم شده ام و نمی دانم چکار باید انجام دهم ؟

دروهله اول شما باید یک سرمایه گذاری کنید زیرا شما به صورت پیش فرض یک اکانت جاری ویک بن دارید که هیچ سودی فعلا برای شما ندارد در فضای کاری شما می توانید یک اکانت ترکیبی یا غیر ترکیبی ایجاد کنید .هرچند بار که خواستید می توانید سرمایه گذاری کنید . فقط یک بار شما می توانید بن تان را از طریق curtent account به حالت ترکیبی یا معمولی سرمایه گذاری کنید بعداز این سود شما بدست می آید وخودش رادر صفحه rutes نتایج نشان می دهد .

چه طور دیگران را به ftm معرفی کنیم ؟

یک کد دعوت در member_area در قسمت invitation درست کنید برای دعوت هرشخص از ان کد استفاده کنید که بصورت زیر است :

http:// fastmarket .com/ ? cod=XXX

کهxxx همان کد ایجاده شده است . یا آدرس سایت را وارد کرده ودرقسمت invitation code کدxxx را کپی کنید اگردوست داشتید ما معرف شما باشیم کد reza_rhراجایگزین کنید دراین صورت نیم هدیه ثبت نام سایت به شما برگردانده می شود شما همین طور می توانید ایگولدتان را بالای قیمت بازار به ما بفروشید وزیر قیمت بازار از ما ایگولد تهیه نمایید. لینک رفرال غالبا بصورت اتوماتیک کد دعوت راجایگزین می کند .کد دعوت درکوکی جا می گیرد دراین صورت اگر طرف مرورگر را ببندد یا بعدا دوباره ثبت نام کند به صورت تضمینی زیر مجموعه شما می شود .

چند نفر را با یک کد می توان دعوت کرد ؟

با یک کد می توانید هر چقدر که می خواهید دعوت کنید اما می توانید کدهای جدید برای گروههای مختلف بسازید .

کجا می توانم زیر مجموعه ها را ببینم ؟

شما اگر درفضای کاری روی کد دعوت کلیک کنید می توانید زیرمجموعه های آن کدرا ببینید .

چقدر کمسیون پرداخت می کنید وآیا برای همه سرمایه گذاری ها هست ؟

ما 10% از سرمایه گذاری که هر شخص انجام داده را به شما می دهیم .

آیا می توانم بین حالت ترکیبی یا معمولی تغییر وضعیت دهم ؟

نه متآ سفانه . زیرا تمام سرمایه گذاری ها برای 6 ماه تمام قفل شده اند . بعد از 6 ماه شما می توانید سپرده تان را بردارید ودر حالت ذیگر ی سپرده گذاری کنید . اما قبل از 6 ماه برای دریافت سپرده تان 20% از آن گم می شود .

آیا می توانم پولم راازاکانتهایم برداشت کنم ؟

شما نمی توانید از اکانت اصلی تان برداشت کنید اما می توانید برداشت یا سپرده کنید از اکانت جاری current acceont

چگونه می توانم سودهای بدست آمده ام را ببینم ؟

اگردرحالت معمولی سپرده داشته باشید سود شماروزانه به اکانت جاری شما واریز می شود وشما می توانید آن راببینید وبرداشت کنید هر موقع که بخواهید .اگردر حالت ترکیبی باشد بعداز 30 روز پول شما هرروز باسود روز قبل جمع می شود وبعد از 30 روز در اکانت جاری قرار می گیرد یا اضافه می شود به سپرده شما که بستگی به انتخاب شما در قسمت setting زیر option دارد . شما سودهای انباشته شده را با کلیک کردن روی شماره کد سرمایه گذاری می توانید ببینید .

آیا می توانم سپرده ام را برداشت کنم ؟ چقدر هزینه دارد ؟

قبل از 6 ماه 20% کم می شود وبعد از 6 ماه بدون هیچ گونه هزینه ایاصل سرمایه شما برگشت داده می شود.

من 5نفررا معرفی کرده ام اما کمسیون دریافت نکرده ام چرا ؟

اونها باید سرمایه گذاری کنند تا شما کمیسیون بگیرید از سرمایه گذاری بن کمیسیون نمی گیرید .

من 100 دلار درحالت ترکیبی اگر من 1000 دلار اضافه کنم قبل از 30 روز جمع من بشود 1100 دلارآیا روزهای قبل از 30 روزهم سود 1100 به من داده می شود ؟

خیر . هردفعه که شما سپرده کنیدحالت ترکیبی صفرمی شود . بنابراین اگرشما 1000 دلار اضافه کنید این به آن معنی است که از 1100 دلار در 30 روز بعدی سود می برید . یک کار خوب ایجاد چند اکانت جداگانه است .

آیا برای گرفتن کمیسیون زیر مجموعه من حتما باید سرمایه گذار باشم ؟

خیر . شما می توانید کمیسیون زیر مجموعه هاتان را دریافت کنید وآن راسپرده کنید یا اینکه برداشت نمائید هر موقع که می خواهید .

من ایمیل تأ ئید اکانت را دریافت نکرده ام آیا دوباره می توانم ارسال کنم ؟

نه . ایمیل تأ ئید اکانت بصورت اتوماتیک بعد از ثبت نام شما ارسال می گردد امکان دارد در فولدرspam میل شما ذخیره باشد یا isp شما را فیلتر کرده باشد اماشما به این ایمیل برای ورود به اکانت نیاز دارید .

چگونه می توانم تاریخچه کارم را ببینم ؟

بروید به account>> overview کلیک کنید روی history و آن وقت تاریخچه ظاهر می شود .در این قسمت می توانید به صورت بازه کنترل کنید ( تاریخی ) برای دیدن تاریخچه سودتان علامت جلوی don’t shaw intre tranfer)) رابردارید .

چندتا اکانت می توانم داشته باشم ؟

هرشخص یک اکانت ولی تعداد بینهایت لینک های سرمایه گذاری ترکیبی یا معمولی داشته باشد.

آیا می توانم خانواده ام را معرفی کنم ؟

بلی . اما با ایمیل وایگولد جداگانه برای هر فرد . همین طور ما متوجه هستیم که خانواده ها ممکن است یک pc داشته باشند بنابراین تا3 تااکانت هر خانواده مجازهست باز کند .

چند روز درهفته پرداختی دارید ؟

از دوشنبه تا جمعه یعنی 5 روزدرهفته پرداخت داریم مادرآخر هفته وتعطیلات رسمی که بانک ها تعطیل هستند پرداخت نداریم .

Rowlwer یعنی چه ؟

دوباره سرمایه گذاری کردن سود یک سرمایه گذاری بصورت اتوماتیک برای دیگر سرمایه گذاری ترکیبی . مثلا اگر شما 100% انتخاب کنبد به معنی اینکه تمام سود شما در 30 روز اضافه می شود به سرمایه اصلی وبرای ماه بعد با هم جمع می شوند .اگر rowlwer صفر باشد سودهای 30روز به اکانت جاری اضافه می شود وشما می توانید این درصد را بین صفر و100 انتخاب کنید که از option انجام می گیرد .

اختلاف بین ترکیبی ومعمولی چیست ؟

درحالت معمولی سود هرروز توaccount جامی گیرد وشما می توانید هرزمان که خواستید برداشت کنید . درحالت ترکیب سود روزانه هرروز پرداخت نمی شود بلکه بعداز 30 روز به اکانت جاری اضافه می شودکه شما می توانید برداشت کنید یابه سرمایه اصلی اضافه کنید بسته به قسمت option دارد. نتیجه این سود ها عالی تراست زیراما می توانیم مدت زیادی یا پول شما کار کنیم . در حالت معمولی سود کمتراست وشمامی توانید هرزمان که مایل باشید سودپولتان رابرداشت کنید .بنابراین شما می توانید نوع سپرده گذاری را انتخاب کنید .

SWIFT چیست ؟

یک کد که هربانک درمعاملات خودبه کار می برد این کد تک است و شما می توانید از بانک تان کدش را بپرسید .

زمان یک ترکیب چقدراست ؟

30 روزاز زمان سپرده گذاری

آیاشما paypol و strompay راقبول می کنید ؟

خیر . مافقط باایگولد و چک کارمی کنیم .

tnh_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

hhh-shop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ببخشید!
مشکل فست مارکت حل شد؟؟؟
یعنی میشه سرمایه گذاشت ویا اضافه کرد؟ ویا اینکه اینم رفتنیه؟
خواهش میکنم اساتید اهل فن جواب بدید تا ماهم تکلیف خودمون را با این فست مارکت بدونیم چیه؟
ممنون

بالا