آژانس هواپیمایی

- - مشكلات و سوالهای نرم افزاري و سخت افزاري - -

شروع موضوع توسط amd>intel ‏18 جولای 2007 در انجمن موضوعات متفرقه - مرتبط با کامپيوتر

وضعیت موضوع:
موضوع بسته شده است.
  1. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    اين تاپيك براي مطرح كردن سوالات نرم افراري ياسخت افزاري هست .
     
  2. ashena

    ashena کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    9
    تشکر شده:
    0
    سلام
    مادر بورد من هر از گاهی error برای باتری Cmos می ده در قبل چون فن گرافیکم خراب بود فکر می کردم از اونه چون پارسالهم چنین چیزی بود باتعویض فن درست شد امسالهم همین طور ولی یکبار دیگه هم این خطا رو اعلام کرد ولی دیگه فن مشکل نداره شما فکر می کنید چه چیزی باعث اون شده

    در ضمن یک سوال دیگه چند وقتیه که یک دفعه هاردم به طور دایم فعال تبدیل می شه حتی با ریاستارت هم درست نمی شه و فضای زیادی از سی پی یو رو اشغال می کنه و باعث می شه یکی از درایوهای نوری از کار بیفته

    اگر شما من رو درحل این مشکلات راهنمایی کنید بسیار ممنون می شم.
     
  3. Ghorub

    Ghorub کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2007
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    0
    سلام دوستان گرامي
    من يك فلش مموري (كول ديسك دارم) !
    وقتي به كامپيوتر وصل مي كنم پيامي با اين مضمون ميده كه :
    شما يك ديوايس يو اس پي پر سرعت را به يك پورت يو اس پي غير پر سرعت ( كم سرعت) وصل كردين !
    و توضيحات بيشتر اون اينه كه :
    ديوايس يو اس پي شما پر سرعت هست و موقعي كه به يك پورت يو اس پي كم سرعت وصل ميشه نميتونه با سرعت بالا كار كنه و از كارايي اون كم ميشه ...
    خلاصه اينكه :
    اين مشكل من سخت افزاري هست يا نرم افزاري
    و براي حل اون بايد سخت افزارم رو ارتقا بدم يا با نرم افزار مشكل حل ميشه !؟
     
  4. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
    کلا USB دو نسخه داره USB 1.1 و USB 2.0 به USB 2.0 میگن سرعت بالا یا های اسپید شما کافیه کولدیسک رو به یک رابط دیگه USB که USB 2.0 هست متصل کنید .

    عموما مادربورد ها ی جدید USB 2.0 بیشتری دارند .
     
  5. Ghorub

    Ghorub کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2007
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    0
    يعني من براي اينكه بتونم از حداكثر سرعت كولديسكم استفاده كنم بايد مادر بوردم رو عوض كنم !؟
    يا ميشه جور ديگه (مثلا با آپديت بايوس) اون مشكل رو حل كرد؟
     
  6. mohammad27

    mohammad27 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2007
    نوشته ها:
    43
    تشکر شده:
    0
    سلام به همه دوستان مشکلی که من جدیدا پیدا کردم اینه که وقتی با sign in,yahoo messenger میشم چند لحضه بعد sign out میشه خود بخود,لطفا کمکم کنید.
     
  7. خرید بیت کوین3eo
  8. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
  9. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
  10. alireza sh

    alireza sh مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    2,668
    تشکر شده:
    68
    محل سکونت:
    نصف جهان
    در همین بخش یا در بخش موضوعات عمومی اینترنت اگر جستجو کنید ، مطالب جالبی پیدا خواهید کرد
     
  11. farhadhk

    farhadhk کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    93
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    من نمی تونم فایلی رو upload کنم و فکر می کنم که مشکل از تنظیم securety هست
    چون نه تو yahoo و نه تو اینجا می تونم این کار و بکنم
    به نظر شما چه کار کنم
     
  12. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
  13. bita4

    bita4 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    64
    تشکر شده:
    0
    سلام
    من یه مشکل دارم. اگه میشه لطفا راهنمایی کنید. من این سیستم رو حدود یه ماه پیش بستم. ولی بعضی وقتا بعد از shut down کردن کامپیوتر همچنان روشن می مونه و خاموش نمی شه و من مجبور می شم از برق جداش کنم. فکر می کنید مشکل از کجاست؟ متشکرم.
     
  14. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
    سلام

    چطور سیستم خاموش نمیشه از کجا می فهمید که خاموش نمیشه ؟ چراغ ی چیزی روشن میمونه یا اصلا سیستم شات دون نمیشه ؟ از ویندوز خارج میشه ؟
     
  15. bita4

    bita4 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    64
    تشکر شده:
    0
    فن ها روشن می مونند. چراغ پاور هم روشن می مونه . روی مانیتور هم نوشته شده windows is shutting down ولی اگه از برق نکشمش تا چند ساعت به همین وضع باقی می مونه. ممنون میشم بگید مشکلش چیه.
     
  16. m.shabani

    m.shabani Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2006
    نوشته ها:
    7,183
    تشکر شده:
    949
    محل سکونت:
    تهران
    سلام نميدونم چرا وقتي چند تا صفحه رو با هم تو نت باز ميكنم سيستم هنگ ميكنه
     
  17. farhadhk

    farhadhk کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    93
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    1.اخه ISP من سرعتش پایین نیست ....من چک کردم.............البته من نمی دونم سرعت سند با بقیه جدا محسوب میشه
    2.اگه مشکلت ISP بود .............مگه دهن سرویس کنه؟؟؟؟؟
     
  18. farhadhk

    farhadhk کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    93
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    اگر وقتی میری اینترنت ویندوز خود به خود راه می افته به update شدن (منظورم اینه که تنظیماتش اینجوریه)
    بعد اگه بخوای shut down کنی زیاد طول می کشه
    واسه منم اینجوری شده بود
    البته این یکی از علت هاش هست
     
  19. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
    سرعت سند که معمولا از دریافت کمتره ... اره اگر حدود یک هفته حتی نتونید یک فایل 100 کیلوبایتی رو ایمیل کنید خیلی سخت ه !
     
  20. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
  21. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
    ویندوزتون XP SP2 هست ؟

    خوب شما این کار رو انجام بدید ببینید مشکلتون حل میشه ! (متوجه نشدید بگید تا توضیح بدم )

    Click [Start] [Control Panel] [Performance and Maintenance] [Power Options]
    The Power Options Properties Property Sheet will open.
    Click the APM tab and check the box to [Enable Advanced Power Management Support]
    Power Down Automatically After Shutdown I

    [​IMG]

    Select the APM tab and check/uncheck [Enable Advanced Power Management Support].

    It should be noted that some users have solved the shutdown problems via enabling while others have achieved success via disabling. Experimentation with the APM and ACPI settings may provide a solution

     
وضعیت موضوع:
موضوع بسته شده است.
avanak عسل طبیعی و گرده گل ایرانی