exchanging

مشكلات Isp

شروع موضوع توسط Delphan ‏27 ژانویه 2004 در انجمن شبکه

  1. Delphan

    Delphan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    101
    تشکر شده:
    0
    من يك ISP دارم كه از RRRS و Multiport استفاده كردم. ويندوزم 2000 Advanced server با service pack 4.0 است. ISA رو كه نصب ميكنم آخرش پيغام ميده كه not Succesfull. چون خطم 64 است به خاطر همين ISA رو نصب كردم. نسخه 120 روزه اونو نصب كردم كه خطا نداد ولي كار نميكنه، البته من نميدونم چطوري بايد config بشه، خيلي هم باهاش ور رفتم ولي باز جواب نداد. در ضمن تعداد IP هام كمه كه ميخوام از IP Invalid استفاده كنم ولي نميدونم چطور، مشكل بزرگ من اينه كه تو شهر ما نرم افزار گير نمياد. اگر ميتونيد تو اين موارد به من كمك كنيد و اگر نرم‌افزاري لازمه بگيد از كجا بايد دانلود كنم. :(
    [email protected]
     
  2. aryagohar

    aryagohar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2003
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    عزيزم شما مي تونيد از NAT روي روتر استفاده كني به اين صورت

    conf t
    interface serial0
    ip add )A valid Ip Address)
    Ip nat outside

    in f0
    ip address 192.168.1.1 255.255.255.0
    ip nat inside

    access-list 7 permit 192.168.1.0 0.0.0.255

    ip nat inside source list 7 interface s0 overload​


    به جاي ISA مي توني از cachexpress استفاده كني
     
  3. Delphan

    Delphan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    101
    تشکر شده:
    0
    آیا سرعت و امنیت این روش بالاست؟
    اگر اینطوره اونوقت من تو رنج Rras چه باید بنویسم و رنج کلاینت ها و Dhcp چی؟
     
  4. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    بالاترين سرعت رو همين راه به شما ميده (استفاده از Cisco Routers)
    در تنظيمات IP در RRAS بايد همون Range IP رو تعيين کنی که در روتر NAT کردی.
     
  5. !!!!!!!!!!!!!!!

    !!!!!!!!!!!!!!! Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    316
    تشکر شده:
    0

    salam doste man
    be nazar man ham behtare az ro router behatre vali behtare shoma ke be router ashnayi nadarid dast az sare routereton bar darid
    zemnan agar isa server drost config nashe na tanha moshkelate sorate shomaro hall namikone balke
    koli moshkel jadid ham ezafe mikone
    baraye nat kardan ham behtarin barnameyi ke mitonam be shoma peshnehad konam winroute hastesh ke az paydariye khasi barkhordare vali tavajoh dashte bashid ke age az crack estefade mikonid bayad
    serial nomber drost ro entekhab konid vagar na momkemne engine winroute stop bashe
    movafagh bashid zemnan esme shahreton ham be ma bagid lotfan :)
     
  6. davar

    davar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    25
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Marand
    اقا يه مشكل:
    اينكه كاربران در اين چند روز اخير با dial up موقعي كه به شبكه وصل ميشن اگه از win98 استفاده كنن نمي تونن صفحه باز كنن يعني اينترنت ندارن در حالي به شبكه isp وارد شده اند اما سيستم عامل هاي ديگه xp اين مشكل رو ندارن و جالب اينكه isp ديگه اين مشكل رو نداره و اينم بگم كه من در روي سرورهام مكافي ( 8 mcafee) رو دارم حالا مشكل چيست؟ :blink: :wacko: :rolleyes: :eek:
     
  7. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    در اولين قدم خود شما از طريق يک ويندوز 98 وصل شو و چک کن ببين چرا نميتونی صفحه باز کنی.
    اول از همه Dns رو چک کن.
     
  8. davar

    davar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    25
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Marand
    همينم تست كرده بودم ولي ديشب خودم پيداش كردم اينكه مشكل از خود Nttacplus بود موقعي كه ميخواستم dcplus استفاده كنم nas هاش بهم خورده بود
    ولي يه سوال دارم اينكه بهترين DNS در ايران چي هستش؟
    و اين ip ها در مخابرات ايران براي چي استفاده ميشن؟اينم ip ها:
    80.191.211.197
    80.191.211.131
    با تشكر از محمد
     
  9. ssa1357

    ssa1357 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    152
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran-Iran
    Dns هاي مخابرات 195.146.32.1 و 195.146.32.65 هستند كه دومي هر از گاهي از دور خارج ميشه ولي من اين Dnsها رو توصيه ميكنم : 62.32.32.26 و 4.2.2.4
     
  10. babak2536

    babak2536 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    181
    تشکر شده:
    0
    سلام

    در مورد Cache كردن DNS چه برنامه اي رو پيشنهاد مي كنيد ؟
    من يك مدتي با Extradns كار مي كردم اين برنامه بطور موازي در خواستهاي DNS رو به چندين DNS SERVER ميفرسته و زودترين پاسخ رو به برنامه برميگردونه ويك نسخه از پاسخ رو ذخيره مي كنه و درخواستهاي تكراري رو از cache , اول خودش پاسخ ميده ولي در عين حال به همون شيوه از DNS SERVER ها دوباره مي پرسه تا اگه تغييري بود در cache خودش ذخيره كنه. با اين طريقه در مجموع كل , چندين ساعت براي كل يوزرها صرفه جويي ميشد(اين رو هم نشون ميداد)
     
  11. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    من هميشه از NS.sun.com 192.9.9.3 استفاده ميکنم.
    برای Cache کردن هم من از DNS Server خود Windows 2000 استفاده ميکنم.
     
  12. babak2536

    babak2536 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    181
    تشکر شده:
    0
    سلام
    1)آيا ميشه DNS SERVER ويندوز رو دستكاري كرد كه مثلامقادير TTL كمتر 8 ساعت رو بيخيال شه و از cache جواب رو برگردونه ؟ ( با simplednsplus ميشه اينكار رو كرد)
    2) آيا cache ويندوز با restart پاك ميشود ؟
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. M.P.A

    M.P.A Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    176
    تشکر شده:
    2
    با سلام به همه دوستان عزيز
    من وقتي كه از nat روی روتر استفاده می کنم کاربران توی یاهو مسنجر نمی تونند رومها رو باز کنند آیا این مشکل راه حلی داره یا نه
     
  15. aryagohar

    aryagohar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2003
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    مشكل از NAT روتر نمي تونه باشه. من خودم 2 مرحله NAT روي روترهام دارم و هيچ مشكلي نداره. احتمالا يه Access-list اضافي يا چيزي تو تنظيمات داري يا Access-group خاصي تعريف كردي. يه چك دوباره تنظيمات رو بكن. اگه هم مقدوره تنظيمات قسمت NAT روترت رو اينجا بزار تا ببينيم مي تونيم چيزي از توش در بياريم.
    يك امكان هم داره كه شما از فايروال استفاده كرده باشي. غير از روتر.
     
  16. Iman2004

    Iman2004 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3
    تشکر شده:
    0
    احتمالا در يكي از access list ها پورت 5050 يا .... را بستي
    ربطي به nat نداره.
    در ضمن به نظر من هم بهترين DNS ها 192.9.9.3 است و همونطوري كه كوروش عزيز هم ميگه من هم برايcach كردن DNS Server از Windows 2000 استفاده ميكنم.
     
  17. sdsl

    sdsl کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    251
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran-Tehran
    اينجا چند تا موضوع با هم مطرح ميشه.

    1- ياهو تنها مشكلي كه با NAT داره عدم كاركرد درست Voice اون در حجم بالاست.در غير اينصورت مي تونه متصل بشه.ياهو براي Voice از پورتهاي 5000و 5001 استفاده مي كنه.

    2- DNS محصول مايكروسافت چيزه خوبيه.همه چيز توش قابل تنظميه.با ريستارت هم Cache اون از بين ميره.

    جالبه بدونين اين محصول مايكروسافت كپي از ايده Bind هست.

    موفق باشيد.
     
  18. Delphan

    Delphan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    101
    تشکر شده:
    0
    در Rras ويندوز 2000 چرا تو رنج Ip ها اولين Ip به Ras اختصاص داده ميشه و Ras اونو به هيچ كاربري نميده، مثلا من تعريف كردم از 20 تا 30.
    Rras مياد به اولين كاربر 21 ميده الي آخر. و 20 رو به هيچ كاربري نميده. آيا هميشه اينجوريه يا راه حلي هم هست.؟
     
  19. sdsl

    sdsl کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    251
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran-Tehran
    این قضیه همیشه هست.

    فرض کنید ویندوز به شما آی پی اختصاص داد. حالا بسته های شما به کدوم کامپیوتر باید ارسال شه؟ به کامپیوتری که از رنج شما آی پی داشه باشه و بتونه Route کنه..

    یادتون نره شما از PPP استفاده می کنید..

    موفق باشد.
     
  20. Delphan

    Delphan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    101
    تشکر شده:
    0
    يعني Rras Ip علاوه برip سرور است. چون مثلا Ip سرور من 19 است و امدم رنج Ip هارو از 20 دادم تا 30. يا اينكه كار من اشتباه است و بايد از 19 بدم تا 30.
     
  21. sdsl

    sdsl کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    251
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran-Tehran
    آره حرف شما کاملا درسته..

    موفق باشید.