سایت ساز وبزیکسب درآمد

مشكلي با تورنت در شبكه

شروع موضوع توسط ali206 ‏31 مارس 2007 در انجمن شبکه

  1. ali206

    ali206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2003
    نوشته ها:
    494
    تشکر شده:
    36
    با سلام من هروقت كه هركدوم از برنامه هايturrent مثل azerus يا uturnet يا حتي flashget (كه مي تونه تورنت دانلود كنه) رو نصب ميكنم و مي خوام دانلود كنم پس از چند ثانيه كه از شروع دانلود ميگذره سرعت اينترنت صفر ميشه و ديگه نمي تونم حتي به سايت google برم و اينترنتم كلا قطع ميشه و با آنيستال اون برنامه ها و پاك كردن رجيستري و.. با هزار مشقت دوباره كانكت ميشم
    لازم به ذكره كه مسول شبكه ميگه شبكه محدوديتي در مورد اينجور برنامه ها رو نداره
    اساتيد لطفا راهنمائي كنيد چون حيفه كه اينترنت پرسرعت داشته باشي و نتوني فايلاي حجيم و فيلم و.. از تورنت بگيري:(
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. KavehD

    KavehD کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2007
    نوشته ها:
    45
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran, Iran
    دوست عزیز
    نام ISP و مشخصات اینترنت خود را کامل مطرح کنید تا پاسخ گوی شما باشیم.
     
  4. ali206

    ali206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2003
    نوشته ها:
    494
    تشکر شده:
    36
    adsl با سرعت 1مگ و شبكه اداري (اميدوارم منظورتون از مشخصات اينترنت اين باشه)
    اسم آي اس پي رو نمي دونم ولي فكر نكنم ربطي داشته باشه چون تو سيستم خود مسؤل شركت كه موردي نيست و خيلي راحت دانلود ميكنه
     
  5. KavehD

    KavehD کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2007
    نوشته ها:
    45
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran, Iran
    دوست عزیز, سیستم تورنت خیلی پیچیده تر از دانلود معمولیه. سوالم اینه که هیچ گونه NAT Error داری یا نه؟ اگه سیستم اداریه, پروکسی داری؟ پورت ها بازن؟ تحت هر کدام باید یه کار کرد. احتمالا مجبور میشی پورت ها رو فوروارد کنی. (آخه هیچ سیستم اداری قاعدتا نمی خواد یوزرهاش, بشینن فیلم دانلود کنن!! ;) )
     
  6. ali206

    ali206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2003
    نوشته ها:
    494
    تشکر شده:
    36
    ممنون از شما ولي هيچ كدوم از اونائي كه گفتين رو سوادم نرسيد تا بفهمم فقط مي دونم كه مسؤل شبكه كه ميگه موردي با تورنت شبكمون نداره البته زيادم نميشه بهش اطمينان كرد و شايد مي خواست منو بپيچونه بهرحال اگه زحمتي براتون نيست هر روشي كه فكر مي كنيد مفيده رو بگيد تا امتحان كنم
    بازم از شما ممنونم
     
  7. KavehD

    KavehD کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2007
    نوشته ها:
    45
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran, Iran
    دوست عزیز
    برای اولین قدم, برنامه Azureus را (که بهترین و قویترین برنامه کلاینت تورنت می باشد) از اینجا دانلود کنید. ترجیحا ورژن 2.5.0.4 رو (اون 3ش بتا هست هنوز)
    سپس آن را نصب, یک تورنت را باز کنید. (برای تنظیمات مفصل آن, به راحتی از اینجا کمک بگیرید که فوق العاده توضیح داده, روشن و کافی {منم در خدمتم :blush: })
    سپس در منوی Tools گزینه NAT/Firewall Test رو بزنید. یک پورت دلخواه (غیز از 6881) رو انتخاب کنید و دکمه تست را بزنید. ببینید جواب چه می شود. اگه مشکلی بود, آنجا می نویسه, وگرنه میگه OK! و چراغ NAT اتون شبز میشه (اگه محیط اداریه, احتمالا پروکسی دارید که در مورد آن, از ادمین پرس و جو کنید.)
    حال اگه ok بود و NAT Error نداد, اونوقت مسئله پیچیده تره. اون موقع بگین تا با هم بشینیم یه فکری کنیم! ;)
     
  8. ali206

    ali206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2003
    نوشته ها:
    494
    تشکر شده:
    36
    ممنون كاوه جان چشم حتما بعد تعطيلات كه اداره رفتم اين كار رو انجام ميدم
    البته از اون برنامه هم استفاده كرده بودم ولي همون مشكل سرجاش بود البته پورت و.. رو تغيير نداده بودم كه اينبار انجامش ميدم
    راستي در مورد پروكسي از آدمين دقيقا چه موردي رو بپرسم؟اگه هم زحمت بكشي و يه فايل تورنت مطمئن كه دانلودش كار كنه(از نظر سيد و..)بهم معرفي كني خيالمون از بابت فايل هم راحت ميشه
    خيلي مخلصيم
     
  9. ali206

    ali206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2003
    نوشته ها:
    494
    تشکر شده:
    36
    با سلام
    امروز برنامه اي كه گذاشته بوديد دانلود كردم(ورژن2) و طبق گفته شما تست رو انجام دادم ولي متاسفانه مشكل همچنان بلقيست و اينترنتم هم قطع شده و اصلا نمي تونم حتي به گوگل برم و تا زمانيكه برنامه رو پاك نكنم و رجيستري ويندوز رو با ابزارهاي مخصوص پاك نكنم اينترنتم ديسكانكت باقي مي مونه اينم نتيجه تست با چند پورت:

    Testing port 52254 ...
    Unable to test: Invalid port given, or test service failed.
    Another application may already be using this port..
    (Error: Connection timed out: connect).


    Testing port 2236 ...
    Unable to test: Invalid port given, or test service failed.
    Another application may already be using this port..
    (Error: Connection timed out: connect).

    Testing port 6332 ...
    Unable to test: Invalid port given, or test service failed.
    Another application may already be using this port..
    (Error: Connection timed out: connect).


    Testing port 52231 ...
    Unable to test: Invalid port given, or test service failed.
    Another application may already be using this port..
    (Error: Connection timed out: connect).


    منتظر راهنمائي شما دوست عزيز هستم
    با تشكر
     
  10. KavehD

    KavehD کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2007
    نوشته ها:
    45
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran, Iran
    سلام دوست عزیز
    دقیق نمی تونم اظهار نظر کنم, ولی واضحه که پورتها همه بستن و فایروال شدن. احتمال قریب به یقین پشت پروکسی هستین که لازمه حتما از ادمین بگیرین.
    یه سوال, تو IE, تو Options->Connection->Lan Setting هیچ پروکسی تنظیم نشده؟ یا بدون پروکسی بدون مشکل به وب وصل میشین؟
     
  11. ali206

    ali206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2003
    نوشته ها:
    494
    تشکر شده:
    36
    سلام به شما دوست خوبم
    در مسيري كه گفتيد همه مربع ها خالي و بدون تيك هستند و در ارتباط با اينترنت هم تا زماني كه اين برنامه هاي تورنت نصب نيستند مشكلي ندارم
    اگه لطف كنيد و بهم بگيد تا بطور دقيق از آدمين شبكه چه چيزي رو سوال كنم ممنون ميشم
    چون همونطور كه گفتم ايشون ميگن مشكلي با تورنت شبكه نداره و حتي خودشون هم روي سيستمشونutorrent رو نصب دارند و بي هيچ مشكلي از تورنت دانلود ميكنن
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی