مشكل ام تي ها ! ام تي شما خراب نشده ؟؟

شروع موضوع توسط sina1808 ‏2 جولای 2005 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    ظاهرا ديشب سي پنل سرور ها آپديت شده و متاسفانه تعداد زيادي از ام تي ها با مشكل مواجه شدن
    و ديگه مطلبي رو ذخيره نميكنن و ارور 500 ميدن
    البته روي سرور من 2 تا ام تي هست كه يكيش به اين بلا گرفتار شده :eek:
    تو فروم ام تي هم صداي خيلي ها در اومده
    شما مشكلي ندارين ؟
    هر كي مشكل داره بنويسه
     
  2. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    پرميشن فالهاي ام تي رو نگاه كردي؟

    بعدم مگه سينا جان شما نرفتي رو سرور اختصاصي؟
     
  3. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    پرميشن مشكل نداره ... آره سرور اختصاصي هست چطور مگه ؟
     
  4. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    الان كه ديدم ام تي p30world.com هم هي خراب ميشه و هر درست ميشه
    الان درسته و سيو ميشه ولي همين 1 ساعت پيش 500 ميداد :(
     
  5. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,505
    محل سکونت:
    Internet
    چه ربطي به سرور اختصاصي و مشترك داره؟ اين مشكل رو چندين نفر ديگه هم توي فروم مووبل تايپ داشتن. من حدث ميزنم ديشب اون سروري كه سايتت روشه يه چيزي رو update کرده و یه جای کارش قاط زده.
     
  6. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    سلام احسان جان
    ولي يه مسئله اي كه هست و خيلي عجيبه اينه كه يكي از ام تي ها كلا خراب شده و اون يكي يه دفعه خوبه يه دفعه خراب و ...
    دوستان چيزي به ذهنشون نميرسه ؟
     
  7. footbal
  8. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
  9. mAmluX

    mAmluX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 می 2005
    نوشته ها:
    343
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Milky Way
    من تو ارسال مطلب مشکلي ندارم ولي تو تغيير قالب ها همش خطاي 500 ميده
    بايد چي کار کرد ؟
    اخه اين ها که تا ديروز کار ميداده الان کار نميده اشکال از پرميشن نيست که هست ؟
     
  10. mAmluX

    mAmluX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 می 2005
    نوشته ها:
    343
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Milky Way
    معلوم نيست چش شده بعضي وقت ها کار ميده بعضي وقت ها کار نميده
    من باز هم با ذخيره کردن قالب ها مشکل دارم
    اکانتم رو عوض کردم سه تا قالب ها رو تونستم عوض کنم ولي چهارمي را که خواستم عوض کنم باز دوباره خطابي 500 داد
    مرورگرم رو عوض کردم يکي ديگش رو تونستم عوض کنم ولي ديگه نشد :(
     
  11. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    الان امتي p30world.com حالش خوب شده !
    اون يكي همچنان مشكل داره ! :(
    در ضمن در هر بار ارور 500 دادن يه فايل هاي چرت و پرتي ميسازه تو فلدر ام تي كه حجمشون 5-6 مگ هست !
     
  12. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,505
    محل سکونت:
    Internet
    خب دليل مشكل پيدا شد. مشكل از نسخه جديد DBD::MySQL ناشی میشه که پرل با نسخه 3.000 نمیتونه کنار بیاد. برای حل مشکل لازمه که این module رو به نسخه قبلی یعنی 2.9006 برگردونین (Downgrade)
    البته این کار از دست ادمین سرور بر میاد و نه user های معمولی. اگه از استفاده کنندگان سرویسهای پرشین تولز مشکلی داشت از طریق ساپورت مطرح کنه.

    البته مووبل تایپ باید این مشکل رو حل کنه مگرنه این module ها مدام در حال به روز شدن هستن و خلاصه مشکل دوباره پیش میاد.
     
  13. 3nobar

    3nobar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آپریل 2005
    نوشته ها:
    83
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    In my clothes
    خب فعلا ما چي كار كنيم؟ همين جور صبر كنيم تا مووبل تايپ رفع كنه؟ در ضمن بايد به ادمين سرور چي بگيم؟ من سرورم پرشين تولذ نيست هاست ايران دات نت هست.مي شه يه كمكي كنيد؟ بابا ام تي مون مرد!
     
  14. avajang.com .leftjee.ir.right
  15. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    احسان جان از توجه شما ممنون
    مشكل من فعلا حل شد :)
     
  16. 3nobar

    3nobar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آپریل 2005
    نوشته ها:
    83
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    In my clothes
  17. mAmluX

    mAmluX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 می 2005
    نوشته ها:
    343
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Milky Way
    تا حالا سيکس آپارت هيچ عکس العملي نشون نداده ؟
    يکي نيست به دادمون برسه ؟
     
  18. 3nobar

    3nobar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آپریل 2005
    نوشته ها:
    83
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    In my clothes
    فعلا که نه! اصلا انگار نه انگار! اگه خیلی طول بکشه جای نگرانی داره!
     
  19. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    قبل از اينكه مشكل از جانب مووبل تايپ حل بشه شما با صاحب سرور تماس بگيريد و بگيد كه DBD::MySQL رو به نسخه قبلي ( 2.9006 ) برگردونه ...
     
  20. mAmluX

    mAmluX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 می 2005
    نوشته ها:
    343
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Milky Way
    خب همون طور که احسان گفته بود بايد اين مشکل اساسي حل بشه
    پس فردا که نسخه جديدش مياد دوباره همين آش و همين کاسه نشه :(

    اينجاست که آدم ارزش SUPPORT رو ميفهمه!
     
  21. azizaa

    azizaa مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    422
    تشکر شده:
    0
    اینکه مشکل sixapart نیست. یکی از ماژول ها که MT هم از اون استفاده می کنه و شاید پر استفاده ترین ماژول هم باشه Update شده و کمی باگ داره. خوب همون کسایی که update کردنش به زودی درستش می کنن. در ضمن فقط MT نیست که از این ماژول استفاده می کنه. خیلی از نرم افزار هایی که تحت وب هستن و با پرل نوشته شدن هم از این ماژول استفاده میکنن.
    من زیاد در جریان این ماجرا نیستم (هاست خودم همچین مشکلی نداره) ولی برام جالبه که تو وPronet وforum MT خبری از این نیست. واسه همین یکمی مشکوکم. شاید مثلا نسخه stable نبوده و آقای ادمین سرور شما می خواسته حالی بهتون بده و این نسخه جدید که stable نبوده رو نصب کرده و از این جور داستانا! الله اعلم!
     
  22. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,505
    محل سکونت:
    Internet
    درسته... نميشه نتيجه گرفت اين باگ از اون Module است یا از مووبل تایپ. که البته ظاهرا ایراد از مووبل تایپ نیست.
    اطلاعات بیشتر اینجا:
    http://sniptools.com/vault/tipstricks/movable-type-cpanel-issue-dbi-.htm

    اتفاقا عزيز جان توي فروم مووبل تايپ تقريبا 10-15 تا تاپيك در اين مورد هست و همه از پريروز شروع شده و توي يكي از اين تاپيكها به ان راه حل رسيديم:

    http://www.movabletype.org/support/index.php?act=ST&f=9&t=52920
     
zarpopخرید بک لینک