منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

مشكل با آيفون 5 اس

henry14

Registered User
تاریخ عضویت
15 نوامبر 2013
نوشته‌ها
752
لایک‌ها
210
محل سکونت
تهران
سلام دوستان راستش ما يه آيفون 5اس 16 گيگ داريم كه چند ماهي هم بيشتر نيست كه خريديمش يه روز خاموش شد گوشي روشن نشد وقتي زديم به شارژ روشن شد ولي آرم آيتونز به علاوه كابل بالا اومد حالا هر چي ميخايم ريستور كنيم نميشه وسط كار ارور ميده يه بار ارور 1 يه بار 9 يه بارم 3 داد
يكي دوجا هم نشون دادم نتونستن درست كنن ميگن بايد اوراق بشه ودرست بشو نيست خواهشا دوستان اهل فن راهنمايي كنن كه درست ميشه يا نه ممنون
 
Last edited:

mehditab

Registered User
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2013
نوشته‌ها
548
لایک‌ها
1,270
تا اون جایی که من میدونم رفته رو حالت DFU - ولی اینکه یکی دو جا نشون دادی نتونستن درست کنن بعیده رفته باشه رو این حالت.
دکمه پاور و هوم 10 ثانیه یا بیشتر نگه دار ببین درست میشه.
 

henry14

Registered User
تاریخ عضویت
15 نوامبر 2013
نوشته‌ها
752
لایک‌ها
210
محل سکونت
تهران
تا اون جایی که من میدونم رفته رو حالت DFU - ولی اینکه یکی دو جا نشون دادی نتونستن درست کنن بعیده رفته باشه رو این حالت.
دکمه پاور و هوم 10 ثانیه یا بیشتر نگه دار ببین درست میشه.
سلام نه داداش اين جور چيزا نيست عرض كردم كه گوشي رو از شارژ كه در مياري ديگه روشن نميشه فقط تو شارژ اين حالت رو داره. از باتري واين چيزاش هم نيست
 

mehditab

Registered User
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2013
نوشته‌ها
548
لایک‌ها
1,270
سلام نه داداش اين جور چيزا نيست عرض كردم كه گوشي رو از شارژ كه در مياري ديگه روشن نميشه فقط تو شارژ اين حالت رو داره. از باتري واين چيزاش هم نيست
شما به کامپیوتر میزنی آیتونز تشخیص میده دستگاه؟
اگه نه بعید میدونم درست بشه.البته برو فروم اپل اپس هم سوال کن و تو سایت خارجی هم سرچ کن.
 

henry14

Registered User
تاریخ عضویت
15 نوامبر 2013
نوشته‌ها
752
لایک‌ها
210
محل سکونت
تهران
شما به کامپیوتر میزنی آیتونز تشخیص میده دستگاه؟
اگه نه بعید میدونم درست بشه.البته برو فروم اپل اپس هم سوال کن و تو سایت خارجی هم سرچ کن.
داداش اين كه از شارژ در مياوردي خاموش ميشد درست شد مثل اين كه باتريش جا نبوده. الان مشكل اصلي ريستور دستگاه هست كه آيتونز هم ميشناسش اما وسط ريستور گير ميكنه و ارور ميده
يه بار ارور 1 ميده يه بار 9 يه بار 3 وسط ريستور گير ميكنه
 

mehditab

Registered User
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2013
نوشته‌ها
548
لایک‌ها
1,270
داداش اين كه از شارژ در مياوردي خاموش ميشد درست شد مثل اين كه باتريش جا نبوده. الان مشكل اصلي ريستور دستگاه هست كه آيتونز هم ميشناسش اما وسط ريستور گير ميكنه و ارور ميده
يه بار ارور 1 ميده يه بار 9 يه بار 3 وسط ريستور گير ميكنه
با آیتونز آنلاین ریستور میکنی ارور میده دیگه؟
رو حالت DFU میتونی ببری؟
http://jaxov.com/2012/08/recovery-to-dfu-mode-for-custom-ipsw
اگه آره بعدش میتونی ipsw ورژن ios که قبلا بوده دانلود کنی.
http://www.ipswdownloader.com/
بعدش در همون حالت DFU آیتونز باز میکنی کلید shift نگه میداری موقع کلیک روی Restore یه پنجره وا میشه ازت ipsw که دانلود کردی میخواد.
http://www.cnet.com/how-to/how-to-restore-an-iphone-after-the-botched-ios-8-update/
 

henry14

Registered User
تاریخ عضویت
15 نوامبر 2013
نوشته‌ها
752
لایک‌ها
210
محل سکونت
تهران
با آیتونز آنلاین ریستور میکنی ارور میده دیگه؟
رو حالت DFU میتونی ببری؟
http://jaxov.com/2012/08/recovery-to-dfu-mode-for-custom-ipsw
اگه آره بعدش میتونی ipsw ورژن ios که قبلا بوده دانلود کنی.
http://www.ipswdownloader.com/
بعدش در همون حالت DFU آیتونز باز میکنی کلید shift نگه میداری موقع کلیک روی Restore یه پنجره وا میشه ازت ipsw که دانلود کردی میخواد.
http://www.cnet.com/how-to/how-to-restore-an-iphone-after-the-botched-ios-8-update/
داداش dfu نميره هر كاري ميكنم همون كابل وآيتونز هست راستي يه سوال مبتديانه من فريمور اورجينال بايد بريزم ديگه درسته ؟ آخرين فريمور چنده ؟
 

mehditab

Registered User
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2013
نوشته‌ها
548
لایک‌ها
1,270
داداش dfu نميره هر كاري ميكنم همون كابل وآيتونز هست راستي يه سوال مبتديانه من فريمور اورجينال بايد بريزم ديگه درسته ؟ آخرين فريمور چنده ؟
8.0.2 فکر کنم برای آیفون 5 اس باشه.
 

mehditab

Registered User
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2013
نوشته‌ها
548
لایک‌ها
1,270
خب آخرین آپدیتی که براش فریمور اومده 8.0.2 هست.تو لینک دومی بری میبینی.
نه داداش نمیشناسم.تهران جای واسه تعمیر زیاد هست فقط قابل اعتماد بودنشون مسلئه هست!
اگه اشکال سخت افزاری نداشته باشه با سرچ کردن تو سایت های خارجی میتونی درستش کنی.
 

miladdn2

Registered User
تاریخ عضویت
2 ژانویه 2014
نوشته‌ها
2,406
لایک‌ها
802
سن
31
محل سکونت
?
نه داداش جواب نميده ارور 1 ميده
تعميركار حرفه اي وقابل اعتماد آيفون سراغ داريد ؟
سلام و صد دروووود !
عزیز دل تا جایی ک علم ناقص بنده قد میده ارور 1 برای مشکل داشتن ic baseband هستش و تعمیرش هم تقریبا در ایران غیر ممکنه ! (در صورت تعمیر احتمال خاموشی گوشی وجود داره !! ضمنا من خودم 3تا 5داشتم که مشکل ic بیس باند داشتن یکیش رو تونستم اوکی کنم 2تاش خاموش رف :دی )
ولی اگر گارانتی داشته باشه و بتونی ی جوری بفرستیش اپل استور امارات مثلا میتونن اوکی ش کنن
تعمیرکار معتبر هم اینجا هستش ( با دفترشون تماس بگیر به گمونم خیابان میرداماد باشه دفترشون ! )
ولی احتمالا بهت میگن احتمال خاموشی داره گوشی بازم ی تماس بگیر و بگو مشکل رو
موفق باشی
 

henry14

Registered User
تاریخ عضویت
15 نوامبر 2013
نوشته‌ها
752
لایک‌ها
210
محل سکونت
تهران
سلام و صد دروووود !
عزیز دل تا جایی ک علم ناقص بنده قد میده ارور 1 برای مشکل داشتن ic baseband هستش و تعمیرش هم تقریبا در ایران غیر ممکنه ! (در صورت تعمیر احتمال خاموشی گوشی وجود داره !! ضمنا من خودم 3تا 5داشتم که مشکل ic بیس باند داشتن یکیش رو تونستم اوکی کنم 2تاش خاموش رف :دی )
ولی اگر گارانتی داشته باشه و بتونی ی جوری بفرستیش اپل استور امارات مثلا میتونن اوکی ش کنن
تعمیرکار معتبر هم اینجا هستش ( با دفترشون تماس بگیر به گمونم خیابان میرداماد باشه دفترشون ! )
ولی احتمالا بهت میگن احتمال خاموشی داره گوشی بازم ی تماس بگیر و بگو مشکل رو
موفق باشی
ممنون داداش از جوابت احتمال زياد هم از همون بيس باند هست. داداش چقدي هزينه داره تعميرش ؟ اپل استور امارات مثلا ببريم قبول ميكنن ؟
 

miladdn2

Registered User
تاریخ عضویت
2 ژانویه 2014
نوشته‌ها
2,406
لایک‌ها
802
سن
31
محل سکونت
?
ممنون داداش از جوابت احتمال زياد هم از همون بيس باند هست. داداش چقدي هزينه داره تعميرش ؟ اپل استور امارات مثلا ببريم قبول ميكنن ؟
خواهش...
هزینه تعمیرش تو ایران حدود 200ت باید باشه ! (150ت خود ای سی و 50 هم دستمزد )
بله اپل استور امارات در صورتی که گارانتیش اکسپایر نشده باشه و همچنین توسط تعمیرکار غیر از اپل دستکاری یا باز نشده باشه به صورت رایگان تعویض میکنن و ی نو به جاش تحویلتون میدن !
 

henry14

Registered User
تاریخ عضویت
15 نوامبر 2013
نوشته‌ها
752
لایک‌ها
210
محل سکونت
تهران
خواهش...
هزینه تعمیرش تو ایران حدود 200ت باید باشه ! (150ت خود ای سی و 50 هم دستمزد )
بله اپل استور امارات در صورتی که گارانتیش اکسپایر نشده باشه و همچنین توسط تعمیرکار غیر از اپل دستکاری یا باز نشده باشه به صورت رایگان تعویض میکنن و ی نو به جاش تحویلتون میدن !
باز كه شده پس بايد بيخيال استور شيم
شماره و آدرس اين لينكي كه داديد رو پيدا نكردم
راستي با اين برنامه تيني آمبرلا كه ميگن چي ؟ چجوريه با اون چجوري ريستور كنم اطلاعاتي داريد شما ؟
 

miladdn2

Registered User
تاریخ عضویت
2 ژانویه 2014
نوشته‌ها
2,406
لایک‌ها
802
سن
31
محل سکونت
?
باز كه شده پس بايد بيخيال استور شيم
شماره و آدرس اين لينكي كه داديد رو پيدا نكردم
راستي با اين برنامه تيني آمبرلا كه ميگن چي ؟ چجوريه با اون چجوري ريستور كنم اطلاعاتي داريد شما ؟
اینجا رو ببینید ...
داداش تاینی آمبرلا واسه shsh و ی سری کار های دیگه هستش تا جایی ک من میدونم !
ضمنا برنامه هایی مثل تاینی امبرلا , رد اسنو , اسنو بریز , ای تولز , ایفان باکس و... همه کارشون رو بیس ایتیونز هستش پس شما از هر کدوم استفاده کنی همون آشه و همون کاسه...
 
بالا