سایت ساز وبزیخرید بک لینک

مشكل با اينترنت LAN

شروع موضوع توسط Kako ‏25 می 2004 در انجمن شبکه

  1. Kako

    Kako کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,160
    تشکر شده:
    8
    سلام
    آقا ما اين مشكلمونو تا بحال 10 بار پرسيديم.....كسي هم جوابي كه ما بفهميم نداده. :(
    من يك اينترنت دارم روي لوكال نتورك.
    پراكسي رو نميتونم دست بزنم ! يعني پراكسي يه چيزي مثل :
    proxy.XXXXX.net:8080
    هست و من اجازه تغييرش رو ندارم.
    اگر خواستيد آي پي و ....رم مينويسم.
    هيچ نرم افزاري كه دانلود منيجر باشه و يا دانلود ريسام داشته باشه كار نميكنه.
    من قصدم بالا بردن سرعت دانلود نيست(چون 24 ساعت كانكتم) بلكه ميخوام يه وقتي پاز بزنم و صفحات رو سريعتر باز كنم و زماني كه كار ندارم بزارم دانلود ادامه پيدا كنه
    پلاگ اين براي اينترنت اكسپلورر گرفتم كار نميكنه. دانلود اكسلريتور و گت رايت كار نميكنن.
    هيچي !‌
    مام مونديم چجوري يه فايلو بزاريم دانلود بشه و ما يه كنترلي روش داشته باشيم !
    ميشه كمكي كرد ؟
    باور كنيئ قصد من استفاده از نرم افزار هاي پير 2 پير نيست. نميخوام موزيك دانلود كنم
    چند بار قبلا اينجا همين رو پرسيدم و متاسفانه بي جواب مونده و گفتين كه تو ميخواي موزيك دانلود كني !
    باور كنيد اينجور نيست !
    جالبه و قسمت خنده دارش اينجاست كه من با همين سوال اومدم پي تي و حالا با داشتن بيش از 2000 تا پست هنوز هم سوالم بي جوابه
    اولشم با همين آقا كوروش درگير شدم كه گفت شما ميخواي با اينترنت دولتي موزيك دانلود كني ( متاسفانه تو هك پاك شده وگرنه ميزاشتم لينكشو يادش بخير)و هومن هم اومد گفت چه مملكتي و ....كه اصلا بحث رفت يه جاهاي ديگه !‌
    كسي هم تابحال جواب درست و درموني نداره !
    از اونجا كه ميدونم ميتونيد كمكم كنيد درخواست دارم اين لطف رو در حق من بكنيد و بگيد كه چجوري ميتونم اين مشكل رو حل كنم.
    برا اينكه خيالتونو راحت كنم بهتون ميگم كه من يك اكانت كاملا محدود دارم و اصلا امكان نصب نرم افزارهاي دوطرفه فايل شيرينگ رو ندارم !
    اگر جواب دادين يا ندادين دستتون درد نكنه !
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. a_arabbeigi

    a_arabbeigi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 فوریه 2004
    نوشته ها:
    125
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Esfahan
    دوست عزيز مشكلت رو كامل نگفتي ولي فكر كنم با ست كردن پروكسي در Dap or Getright (همون پروكسي سروري كه خودت گفتي) در قسمت پروكسي نرم افزار مشكلت حل بشه.من هم شرايط تو رو دارم ولي هيچ مشكلي ندارم.
    اميدوارم كه تونسته باشم كمكت كرده باشم. :)
     
  4. Kako

    Kako کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,160
    تشکر شده:
    8
    ممنون از جوابتون . ببينيد قضيه اينه كه يه همچين پيامي ميگيرم موقع دانلود با اين جور نرم افزارها :

    HTTP Error 407: Proxy Authentication Required ( The ISA Server requires authorization to fulfill the request. Access to the Web Proxy service is denied. )

    مي بينيد ؟ انگار نميتونه با پراكسي سرور رويhttp تماس برقرار كنه؟
    من حتي موزيلا هم نصب كردم مجبور شدم آدرس كامپيوترم روي شبكه ر وپيدا كنم و بهش بدم وگرنه خود براوزر هم كار نميكرد!
    يك مشكل ديگه هم كه دارم اينه كه بهيچ وجه نرم افزارهايي كه ميل پاپ3 رو چك ميكنند رو نميتونم اينجا روي لن بكار ببرم.حتي موزيلا ميل !!
    من تو اينترنت اكسپلورر اجازه تغيير پراكسي و ...رو ندارم و همش ديسيبله.ولي تو موزيلا ميتونم اينكارو بكنم !
    بازم متشكر
     
  5. als_1360

    als_1360 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    446
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    اولا فكر كنم تو فقط يوزري؟درسته
    دويوما مستقيم مي توني دانلود كني يا نه ؟
    سه يوما احتمالا توي آيزا اجازه دانلود نداري بايد اجازه اونو بهتون بدن
     
  6. Kako

    Kako کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,160
    تشکر شده:
    8
    بله ! من يوزرم . مگه قراره ادمين باشم ؟ يوزريم بابا ! يوزر ليميتد !
    مستقيم دانلود كردن رو نميدونم منظورت چيه . ولي با اينترنت اكسپلورر و دانلود منيجر موزيلا مشكلي ندارم و روي هر فايلي كليك كنم راحت دانلود ميشه ولي متاسفانه دانلود ريسام ندارن ! :(
    اين آيزا سرور چي هست ؟ شرمنده من زياد وارد نيستم‌. نميدونم چيه . نميشه بهش فهموند من پروكسيم اينه ؟
     
  7. als_1360

    als_1360 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    446
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    دانلود مستقيم منظورم همون دانلود از اينترنت اكسپلورر بود .
    نه مشكل اينه كه شايد از روي سرور دانلود با اين برنامه ها رو قطع كردند و هيچ ربطي به برنامه هات نداره البته اگه پروكسي رو درست توي برنامه ها ست كرده باشي
     
  8. hessamsh

    hessamsh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2003
    نوشته ها:
    156
    تشکر شده:
    0
    كاكو جان اگر فقط مشكلت دانلود ريسام هستش از Opera استفاده كن . چون مديريت دانلود توي Opera اين قابليت را بهت ميده .
     
  9. Kako

    Kako کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,160
    تشکر شده:
    8
    چجوري ؟ يعني نرم افزار خاصي رو ( مصلا دانلود منيجر هاي معمول رو ) محدود كردن يا يك امكانه كه برداشتن ؟‌
    منظورم اينه كه برم سراغ دانلود منيجر هاي شناخته نشده بگردم يا اينكه اصلا بي خيالش بشم ؟
     
  10. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    سلام :)
    الان نوشته ات رو خوندم. از اون نوشته ام منظور خاصی نداشتم. فقط شوخی بود. نميدونم چرا هربار شوخی ميکنم به طرف مقابل بر ميخوره و ناراحت ميشه.
    به هر حال شرمنده.

    در مورد مشکلت، شما پشت يک Proxy Server هستی و اين Proxy Server نياز به Authentication داره.
    کسی که سيستمت رو تنظيم کرده، يک Username و Password روی Internet Explorer ات تنظيم کرده.
    همچنين دسترسی شما روی سيستمت محدود شده و نميتونی به اين تنظيمات دسترسی داشته باشی.

    برای اينکه بتونی در برنامه هايی که در بالا اسمشون ذکر شد، از Proxy استفاده بکنی، بايد حتما يک Username و Password داشته باشی.
    تنها راه موجود اينه که از مدير شبکه ات بخوای که Username و Password ای بهت بده که بتونی باهاش به Proxy Server دسترسی پيدا بکنی.
     
  11. als_1360

    als_1360 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    446
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    دقيقا منظور من رو كورش جان گفتند.
     
  12. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    7
    علتش اينه كه معمولا جدي هستي و كم شوخي مي كني. منم مشكل مشابهي دارم :(
     
  13. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    :eek:
    واقعا اينجور به نظر مياد که خيلی جدی هستم؟!!!!
    ما اوجولوتيم داداش!
    ولی داشتم فکر ميکردم ديدم راست ميگی! آخه اينجا هميشه بحث ما در مورد کار بوده و کمتر پيش اومده که بحث متفرقه بکنيم. هر وقت هم که بحث متفرقه ای پيش اومده بخاطر يه مشکل جدی بوده!!!
    بايد فکر کنيم ببنيم چه ميشه کرد!
     
  14. a_arabbeigi

    a_arabbeigi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 فوریه 2004
    نوشته ها:
    125
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Esfahan
    آقا من فكر كنم كه اون سايتي كه ميخواهي ازش فايل بگيري روي فايلهاش پرميژن گذاشته و فقط به كاربر اينترنت اكسپلورر اجازه دسترسي داده براي همين هم با غير از اينترنت اكسپلورر نميتوني چيزي بگيري!؟
     
  15. Kako

    Kako کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,160
    تشکر شده:
    8
    نه داداش ! من كلا با موزيلا كار ميكنم و براي بعضي سايتهاي ايروني كه با موزيلا خراب ميشن از slim browser استفاده ميكنم.
    مشكل از همون پراكسي است. ممنون از جوابهاتون .
    نه كوروش جان منظورم فقط اين بود كه يادت بياد قبلا هم بپرسم وگرنه من با قصد بدي نگفتم اونو.
    در ضمن من FTP ام هم بسته است! ميتونه از اين باشه ؟
    اين قضاياي پراكسي ترانسپارنت و ... ر. نميشه پياده كرد خلاص شيم از شرش ؟ خيلي بده اينجوري !
    يا اين نرم افزارهايي كه ادعا ميكنن پراكسي رو عوض ميكنن ؟ ....
     
  16. aryagohar

    aryagohar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2003
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    با اجازه.
    من هم يكي از اون ادمين هاي بد هستم. مي دونم اون ناقلا چي كار كرده.
    پراكسي رو چوري تنظيم كه
    1- Simultaneus conection رو غير فعال كرده.
    2- بخاطر چك كردن فايلهاي ورودي براي ويروس احتمالا File Resume رو هم غير فعال كرده.
    در هر صورت نميشه مگه با ادمين 6 هستي ازش بخواي كه تورو فول پروتكل كنه.
    وگرنه اين يكي رو بي خيال شو.
     
  17. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    يادم اومد که در مورد FTP هم صحبت شده بود. FTP بصورت پيش فرض روی پورت 21 کار ميکنه و احتمالا پورت 21 شما هم بسته است.
    يادمه که در مورد Web base FTP Browser يه چيزايی نوشتم. فکر کنم تنها راه استفاده از FTP Server ها برای شما همين باشه.
     
  18. Kako

    Kako کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,160
    تشکر شده:
    8
    ممنون از جوابهاتون . واقعا متشکرم.
    من میرم اپرا رو تست کنم.
    2. با ادمین رفیق بشم ! :lol:
    3. یه راهی برا هک کردن کامپیوتری که دارم باهاش کار میکنم پیدا کنم ! :p که بتونم پسورد ادمین داشته باشم ! البته به اطلاع میرسانم که اینها اون روش معمول اسکرین سیور و .... رو هم غیر فعال کردن ! :(
    در هر صورت متشکر و ممنون . مخلص آقا کوروش !
     
  19. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    اگر به Console دسترسی داری (که داری!) براحتی ميتونی Password Administrator سيستمت رو عوض کنی!
    ولی بديش اينه که مدير شبکه متوجه اين کارت ميشه !
     
  20. tomboyish

    tomboyish کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 جولای 2004
    نوشته ها:
    50
    تشکر شده:
    0






    بالاخره مشكل تو حل شد يا نه

    اگه نشد بگو
     
  21. mam2531

    mam2531 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    25
    تشکر شده:
    0
    با اجازه آقا کورش و جناب آریا گوهر
    جایی که شما ازش اینترنت گرفتی isa server استفاده ميكنه - كه ازش به عنوان يك غول ياد ميكنن - امكان همه جور محدوديتي رو روي كاربر ها ميده - این نرم افزار هم fire wall هم proxy هم accelerator هست - به راحتی هر پورتی رو باهاش میبندند - هر سایتی رو که بخوان میبندند و هر لینکی قابل کنترل هست - البته من هنوز نفهمیدم چطور میشه جلوی download رو با اون گرفت
     
خرید و فروش ارزهای الکترونیکیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی عسل طبیعی و گرده گل ایرانی