سایت ساز وبزیخرید بک لینک

مشكل با داده هاي ثابت در دلفي

شروع موضوع توسط rmb_ali ‏1 آگوست 2004 در انجمن برنامه نویسی

  1. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,218
    تشکر شده:
    21
    سلام دوستان
    من قبلا (يعني در ورژن هاي قبلي دلفي) كدهايي رو مينوشتم و از ثابت ها به عنوان كانتر اجراي يه پروسيجر استفاده ميكردم ولي در دلفي 7 ارور ميده كمك كنيد
    كده هم اينه
    const
    count: integer=0;
    begin
    count:=cout+1;

    ولي الان ارور
    Left side cannot be assigned to
    ميده كمك كنيد
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. CenoByte

    CenoByte کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    25
    تشکر شده:
    0
    سلام خسته نباشيد. اصلا فلسفه استفاده از ثابت ها عدم تغيير آنها در طول اجراي برنامه ميباشد.
    كاري كه شما كرديد خلاف اصول برنامه نويسي است.چرا از يك متغير استاتيك استفاده نميكنيد؟
    در ضمن ما مخلص هر چي دلفيكاره هستيم.

    Just Delphi 2004 -Delphi 7 Component CD - آخرشه
     
  4. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,218
    تشکر شده:
    21
    عزيز جان برادر اينكارو من خيلي كردم ولي توي ورژن هاي قبلي حالا نميدونم چي شده حالا در مورد اون استاتيك وريبل بگو ببينيم چيه؟
     
  5. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,218
    تشکر شده:
    21
    تازشم من اين كارو از يه كتاب معتبر كه نوشته گري كرنل بودم ياد گرفتم اينم تصوير ترجمه اش

    [​IMG]
     
  6. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,218
    تشکر شده:
    21
    پس چي بشد يكي به دادما برسه نفسم بيدي
     
  7. littlerabbit

    littlerabbit مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2003
    نوشته ها:
    667
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Iran
    سلام
    1. متغير استاتيك اونجوري كه تو اين صفحه نوشته نيست. تنها زباني كه متغير استاتيك رو درست پشتيباني ميكنه C هست . مساله استاتيك اينه كه عمر اون بعد از پايان روال (پروسيجر - تابع -.. ) تموم نميشه. اما در دلفي نسخه 7 اينكاري كه شما گفتيد نميشه انجام داد عوضش شما بهتره كه متغيرتون رو اينجوري تعريف كنيد

    کد:
    var 
    	Count : Integer =0 ;
    procedure SomProc;
    begin
    	Count := Count+1;	//Inc (Count)
    	ShowMessage(IntToStr(Count));
    end;
    
    يعني قبل از تابع به عنوان متغير سراسري
    اما مواظب باشيد تو توابعي كه پايينتر از اين تابع قرار ميگيرن اونو دستكاري نكنيد.
     
  8. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,218
    تشکر شده:
    21
    اقا دستت درد نكنه البته از help خود دلفي اينو ديدم ولي يه سوال چرا تو ورژن قبلي ها ميشد
     
  9. littlerabbit

    littlerabbit مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2003
    نوشته ها:
    667
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Iran
    چرا از من میپرسی ؟؟ :D برو از فرانک بورلند بپرس )فرانک بورلند یه شخص واقعی نیست بلکه شخصیت سمبلیک بورلنده )
     
  10. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,218
    تشکر شده:
    21
    ديديش سلام برسون به اقاهه
     
خرید و فروش ارزهای الکترونیکیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی عسل طبیعی و گرده گل ایرانی