exchanging

مشكل با ديتابيس

شروع موضوع توسط Satanys ‏7 اکتبر 2005 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. Satanys

    Satanys کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 فوریه 2005
    نوشته ها:
    101
    تشکر شده:
    0
    سلام:
    من هر كاري ميكنم از ديتابيس ارور ميگيره. تا اونجا كه من ميدونم يوزر و پاسورد ديتابيس رو
    درست وارد كردم!!!

    اينم ارور:


    Loading initial data into system...
    An error occurred while loading data:


    Bad ObjectDriver config: Your DataSource directory ('./db') does not exist.


    من از آخرين نسخه كه فارسي شده استفاده ميكنم. اين ارور هم وقتي كه ميخوام mt-load.cgi رو بزنم مياد.
     
  2. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    علامتهای # رو برداشتی ؟
     
  3. Satanys

    Satanys کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 فوریه 2005
    نوشته ها:
    101
    تشکر شده:
    0
  4. Satanys

    Satanys کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 فوریه 2005
    نوشته ها:
    101
    تشکر شده:
    0
    اشتباه من بود 4 تا # پاك نكرده بودم.

    الان 2 تا مشكل ديگه دارم.

    1: هيچ كدوم از عكس ها نشان داده نميشه. عكس گذاشتم ببينيد.

    2: چي كار كنم وقتي اسم سايت رو مينويسم صفحه اول وبلاگ نشان داده بشه؟


    ممنون. :blush: :(


    [​IMG]
     
  5. Amiin

    Amiin کاربر فعال سینما کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    2,273
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
    mt-static رو کپی نکردی! این عکس رو هم کوچیکش کن قالبو به هم ریخته!
     
  6. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    اگه روی هاست نصب کردی mt-static نباید توی پوشه ام تی باشه جش را عوض کن بعد توی mt.cfg آدرس درست را بده...
     
  7. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    تو وقتتو بزار رو فارسی کردن ام تی !
    ما هستیم تو فروم !