آژانس هواپیمایی
pop up

مشكل با سرعت لود سايت

شروع موضوع توسط ya30n ‏20 سپتامبر 2007 در انجمن توسعه وب

  1. ya30n

    ya30n Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آپریل 2007
    نوشته ها:
    4,944
    تشکر شده:
    5,292
    سلام دوستان
    راستش سايت من دير لود ميشه و كلافم كرده
    لطفا اگه امكان داره راهنمايي كنيد چكار كنم؟!!
    www.softestan.ir
    لوگو ها و بنر ها زياد نيست ولي خب در مقايسه با سايت بيا تو موزيك كه اون همه تبليغات داره و اون همه عكس از خواننده ها مثلا تو صفحه اولش هست سايت من باز هم در مقابل اون سايت دير لود ميشه!!!
    نميدونم چكار كنم
     
  2. thekhosrow

    thekhosrow Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آپریل 2006
    نوشته ها:
    68
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    In Your Mind..
    چون هر چيزيو از يجا ميخونه !!

    از هوارجا بايد عكس و مطلب بگيره بييچاره تا load بشه..
     
  3. hajagha

    hajagha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    4
    سلام
    ضمن تایید فرمایشات خسرو، در تکمیل عرایضشان، یک چند تا نمونه میگم:
    ببین یاسین من سورس صفحه ات رو که نگاه مکیردم، تا وسطاش رفتم و بقیه اش رو بی خیال شدم. توی همین مقدار چند تا سایت هست که تو عکس و ... از اون جا میاری:
    بعد قسمتی هست به نام ورودی های سایت، این قسمت رو تابعش رو توی سایت خودت گذاشتی یا از جای دیگه ای گرفتی؟
    لوگوی دوستان همگی از جاهای دیگه است.
    قسمت بعدی جاییه که هی باید بره به دیتا بیس و برگرده:
    امار سایت.
    لینکهایی که کنار صفحه سمت راست چیدی تا پایین.
    حالا خود متن اصلی سایت هم باید از دیتا بیس بیاد.
    خود سورس صفحه ات، بیش از 100 کیلو بایت است! یعنی فقط خود نوشته هات.
    سایتت رو با table طراحی کردی که صمن این یواش یواش در حال منسوخ شدن است، صفحه رو خیلی پیچیده میکنه و کار رو برای مرورگر سخت تر.


    صفحه ات رو خلاصه تر کن. چیزهایی که استفاده میکنی رو بیار توی سرور سایت خودت. با CSS طراحی کن که حرفه ای تر، سبک تر و قشنگ تر است. همه چی رو یکجا به خورد بیننده ات نده.
     
  4. ya30n

    ya30n Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آپریل 2007
    نوشته ها:
    4,944
    تشکر شده:
    5,292
    سلام ممنونم عزيز
    به خدا مشكل منم همينه
    دوست دارم كه سايت كم كم لود بشه همين جوري كه شما ميگيد
    ولي ياد ندارم چه جوري اين كارو كنم!!!
    يعني تمام قالب بهم ميخوره؟
    يا جاهايي بايد عوض بشه
    اصلا نميدونم
    مشكلم همينه كه شما گفتي
     
  5. hajagha

    hajagha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    4
    ببین یاسین جان، منظور من این بود که در یک صفحه همه چی رو به خورد بینده ات ندی. نوشتم برات، صفحه ا ت رو خلاصه تر کن، کم حجم تر کن، سبک تر کن.
    تو در این صفحه، کلی اطلاعات و انواع و اقسام چیزهای مختلف ارائه میدی به بیننده است. که هر کدوم از اینها میتونه در یک صفحه جداگانه باشه.
    در مورد سوالت هم شاید علت از استفاده کردن table باشه. IE تا محتویات یک خونه از یک جدولی رو نخونه، به خونه بعدی نمیره. در صورتی که همونطور که نوشتم، اگر از div استفاده کنی و این را با css کنترل کنی و جدول رو از صفحه ات حذف کنی، سرعت لود هم بیشتر میشه.
     
  6. ya30n

    ya30n Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آپریل 2007
    نوشته ها:
    4,944
    تشکر شده:
    5,292
    مرسي حاج آقا جان
    خب من آخراي نوشتت رو نگرفتم
    الا نميشه زبان قالب رو عوض كرد؟ همين css كرد؟
    يا حق
     
  7. boxilink
  8. hajagha

    hajagha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    4
    کجاش رو نفهمیدی یاسین؟
     
  9. ya30n

    ya30n Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آپریل 2007
    نوشته ها:
    4,944
    تشکر شده:
    5,292
    هميني كه ميشه من زبان سايت رو عوض كنم
    تا سرعت لود زياد بشه؟
    راستي امروز رفته بودم دانشگاه
    روز اول بود
    جاي شما خالي
    با اينترنت دانشگاه سايت رو باز كردم يعني خدايي داشت ميتركسيد
    1 -2 -3 سايت باز شد!!!
    سرعتش 100 تا بيشتر نبود
    براي اينكه سرعت بالا داشته باشيم مث 100 اينترنت پر سرعت ميخواد ديگه نه؟
    راستي من ميخوام dvb بخرم اينترنت ماهواره اي بزنم ديگه فك كنم ديوونه بشه
    تمام از بحث خارج شديم شرمنده
     
  10. hajagha

    hajagha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    4
    ياسين جان، تو زبان طراحي صفحه ات رو عوض نميكني. چگونگي نمايش دادنش رو عوض ميكني.
    CSS استايل صفحه است. نحوه نمايش صفحه است. تو به جاي اينكه با جدول صفحه ات رو بسازي، بدون اون ميسازي. براي هر قسمت از صفحه ات هم ميتوني استيل جداگانه در نظر بگيري.
    بعد هم گفتم كه همه چيز رو در يك صفحه قرار نده. قسمت بندي كن.
    در مورد اينترنت دانشگاهت هم آره. درست ميگي. ولي مگه همه اينترنت ژر سرعت دارند؟!!
     
  11. ya30n

    ya30n Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آپریل 2007
    نوشته ها:
    4,944
    تشکر شده:
    5,292
    سلام عزيز
    آره در مورد اينترنت راست ميگي.....
    در مورد طبقه بندي كردن و جدا كردن و زبان css هم خيلي ممنونم
    گرفتم چي شد دمت گرم
    ولي مثلا نميدونم چيشو اينجوري كه شما ميگي بكنم؟!!!
     
  12. hajagha

    hajagha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    4
    نفهميدم يا نگرفتم كه منظورت چيه!
     
  13. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,147
    تشکر شده:
    1,224
    مشکل سایتت فقط همین یک خط دستوره در خط 218:
    <table height="1645" cellspacing="0" cellpadding="0" width="920" align="center" border="0">

    یکی از اصول نمایش html در مرورگرهایی مثل IE این هست که جدول ها را تا زمانیکه کامل لود نشده باشند نمایش نمی دهد برخلاف فایرفاکس که جدول ها را تا آنجایی که کدها آمده باشند رندر میکنه و کم کم میره تا به آخر جدول برسه ...

    پس برای اینکه بازدید کننده تا لود شدن کامل جدول منتظر نمایش آن نماند بهتره اول به سمت حذف جدول و استفاده از css بروید و یا جدول ها را بشکنید ...
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. ya30n

    ya30n Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آپریل 2007
    نوشته ها:
    4,944
    تشکر شده:
    5,292
    من همينو ميخوام كه حاج آقا هم اشاره كرد
    ولي نفهمديم بايد اينو چكار كنم؟!!
    <table height="1645" cellspacing="0" cellpadding="0" width="920" align="center" border="0">
    يا حق :)
     
  16. hajagha

    hajagha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    4
    ببین یاسین، باید طرز طراحی وب با CSS رو یاد بگیری.
    یاد که گرفتی، دیگه خودت میفهمی که چطوری جدول رو استفاده نکنی و از خصوصیات و مقادیر مختلف عناصر در صفحه بهترین استفاده رو بکنی.
    پیشنهاد اکید میکنم که کتاب ۱۰۱ نکته و ترفند CSS که امی عباس یکی از بچه های همینچا ترجمه و تالیفش کرده، بخری و استفاده کنی. بسیار بسیار کتاب خوبیست و از مبدتی تا پیشرفته توش هست.
    یک جستجویی هم اگر بکنی، تاپیکش رو میتونی همینجا پیدا کنی.
     
  17. ya30n

    ya30n Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آپریل 2007
    نوشته ها:
    4,944
    تشکر شده:
    5,292
    مرسي عزيز
    حتما ميخرم
    واجبه خب
    يا حق
     
  18. hajagha

    hajagha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    4
    موفق باشی یاسین جان!!
     
  19. ya30n

    ya30n Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آپریل 2007
    نوشته ها:
    4,944
    تشکر شده:
    5,292
    قربونت برم حاج آقا
    راستش اسمت رو بگي راحت تريم ها

    راستي يه درخواستي داشتم
    ميخوام يه لينك تبليغاتي بزارم اول سايت
    كه پنجره بسته هم داشته باشه
    مث اوني كه الان دارم بزرگه نه
    يه چيز كوچيك ميخوام
    ميشه كمك كني؟
    يا حق
     
  20. hajagha

    hajagha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    4
    من تا حالا با این این پنجره های تبلیغاتی که مثل یک لایه میان روی صفحه کار نکردم. ولی قاعدتاً باید یک کدی داشته باشه که در آن کد اندازه پنجره نوشته شده باشه. چون هم کوچیکش رو دیدم هم بزرگش رو.
     
  21. websitedesigner

    websitedesigner Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2013
    نوشته ها:
    87
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    TEH