مشكل با پلاگين MT-WYSIWYG

شروع موضوع توسط N e M e S i S ‏7 سپتامبر 2005 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. N e M e S i S

    N e M e S i S Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    328
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    گرگان
    سلام !
    يكي از دوستان برای سیستم MT م پلاگين MT-WYSIWYG نصب كردم ! ولي اين پلاگين عمل نميكنه ! ايشون گفتن رو سرويس من عمل نميكنه ! ميخواستم ببينم كه دقيقا مشكل از كجاست ! سرويس من لينوكس هستش !
     
  2. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    خوب ! بگو ببینم چیکارا کردی .... چیکارا نکردی؟ ...
     
  3. ali.

    ali. کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2005
    نوشته ها:
    312
    تشکر شده:
    0
  4. N e M e S i S

    N e M e S i S Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    328
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    گرگان
    نمیدونممممممممممممممممممممممممم چیکار کرده !!!!!! [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  5. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    بهه ! حالا چرا گریه میکنی؟
     
  6. N e M e S i S

    N e M e S i S Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    328
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    گرگان
    شاهد دوستم گفت این ارور رو میده !!!
    An error occurred: Can't locate Aziz/WYSIWYG.pm in @INC (@INC contains: /home/skyteam/public_html/cgi-bin/mt/extlib /home/skyteam/public_html/cgi-bin/mt/lib lib /usr/lib/perl5/5.8.0/i386-linux-thread-multi /usr/lib/perl5/5.8.0 /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.0/i386-linux-thread-multi /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.0 /usr/lib/perl5/site_perl /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.0/i386-linux-thread-multi /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.0 /usr/lib/perl5/vendor_perl .) at mt-wysiwyg.cgi line 29.​

    آخه من میخوام عکس بزارم بعد نمیشه ! همه کارهام لنگ یک ادیتور مونده بابا !!!!
     
  7. ali.

    ali. کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2005
    نوشته ها:
    312
    تشکر شده:
    0
    زدي تو هدف
    منم شروع به نصبش كردم. دقيقا همين ارور را واسه منم داد!!
    مربوط به پرميشن ها نيست؟
    اين مشكل از كجاست؟
     
  8. N e M e S i S

    N e M e S i S Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    328
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    گرگان
    خوب یعنی هیچ کسی نیست کمک کنه این مشکل حل بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ عزیز آقا که این پلاگین رو نوشتن کجان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
     
  9. Amiin

    Amiin کاربر فعال سینما کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    2,273
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
    مرحوم شدن ایشون ;)
     
  10. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    اووووچ !
    نمسیس ! پدر منو در اوردی تو ! [​IMG]
    یه دو سه تا یوزرنیم پسورد بفرس برات ببینم چیکار میتونم بکنم !
     
  11. ali.

    ali. کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2005
    نوشته ها:
    312
    تشکر شده:
    0
    منم دقيقا همين مشكو دارم. :wacko:
     
  12. N e M e S i S

    N e M e S i S Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    328
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    گرگان
    دیدی بیچاره شدم علی. ! شاهد با یوزر و پس سایتم در رفت ! کاش به امضا توجه میکردم !
    شاهد ، خیانتکاری بیش نیست !
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

    ای بگیرینش ! شاهد معلومه کجایی بابا خوبه گفتم کارم لنگه ها !
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. Amiin

    Amiin کاربر فعال سینما کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    2,273
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
  15. N e M e S i S

    N e M e S i S Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    328
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    گرگان
    نکنه جدی جدی شاهد در رفته ؟ شاهد کجایی ؟ نکنه به جرم خیانت به ماکروسافت دستگیرت کردن ؟
     
  16. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    اوا !
    پراویتم نیومد؟ یکمم مشکوک سند شد!
    http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=394550&postcount=35
    بدون ادیتور که نمیشه ! حداقل سعی میکنم یدونه از اون ادیتورای قبلی رو برای 3.2 آماده بکنم ! :(
     
  17. N e M e S i S

    N e M e S i S Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    328
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    گرگان
    سلام شاهد !!!!! پستت رو که دیدم پر در اوردم ! کشتی منو بابا !
    خوب اینی که گفتی یعنی کارم من راه میوفته باهاش ؟ مرسی !!!!!! [​IMG]
     
  18. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    ببین ! این پلاگین رو 3.2 کامل نصب نمیشه ! [​IMG]
    اما اگه اینو رو یه ورژن قبل نصب کرده باشین و بعد امتی رو آپگرید کرده باشین ، همراه با امتی 3.2 اجرا میشه ! [​IMG] [​IMG]

    حالا ببینیم خدا چی میخواد !
     
  19. N e M e S i S

    N e M e S i S Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    328
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    گرگان
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    خوب اگر من بخوام ام تای قبلی رو نصب کنم تکلیف پست هام و دیگر اطلاعاتم چی میشه ؟ [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  20. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    تشنگان ادیتور !
    بزودی یه ادیتور تریپس (به صورت پلاگین) فارسی شده در دسترس خواهد بود !
    یکم دندون رو جیگر بزارین بابا !
     
  21. ITX

    ITX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2005
    نوشته ها:
    591
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    CyberSpace
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal