exchanging

مشكل با گوشي w810i

شروع موضوع توسط sharifgame ‏20 آگوست 2007 در انجمن بایگانی

  1. sharifgame

    sharifgame Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    270
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Iran
    با سلام
    من چند وقتي كه w810h گرفتم . اما اخيرا نميتونم از كل فضاي MS استفاده كنم. وقتي كه حافظه خالي مموري از 350MB كمتر بشه هيچ فايل رو نميتونه بخونه. (بازي ، mp3 ، عكس) حتي وقتي هم كه عكس ميگيرم عكس رو ظاهرا ذخيره ميكنه اما وقتي ميرم داخل حافظه MS اونو نميبينم.
    تمام موارد فوق وقتي كه از حافظه گوشي استفاده ميكنم ديده نميشود و همه چيز به خوبي كار ميكند.
    ممكنه MS نيم سوز شده باشه؟ يا ممكنه كار ويروس باشه؟
     
  2. mehdi66

    mehdi66 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    23
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    من کجام...!!؟؟
    حتماً مموری شما 2 گیگ هست
    این گوشی های w810 این مشکل رو دارن که با بعضی از رم های 2گیگ مشکل دارن
     
  3. sharifgame

    sharifgame Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    270
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Iran
    نه مموري من 512 مگ . با خوده بسته موبايل بود. مدلش هم sandisk . رنگش هم آبيه.
     
  4. RapB0y

    RapB0y Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,201
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
    فکر میکنم ویرووس گرفته باشه.
     
  5. @li

    @li کاربر فعال موبایل کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏24 جولای 2006
    نوشته ها:
    3,788
    تشکر شده:
    81
    محل سکونت:
    GRAVEYARD
    ویروس جاوا به اون شکلی که میگین هنوز وجود خارجی نداره....به احتمال زیاد مشکل از کارت حافظه هست!!!!
     
  6. RapB0y

    RapB0y Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,201
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
    جاوا نه ولی خود مموری کارت از کامپیوتر که ویرووس بگیره خراب میشه نمیدونم چرا
    من خودم یه رم 1 گیگ داشتم کامپیوترم ویرووسی بود وقتی انداختمش رو گوشی گوشی هنگ میکرد و بعد هم کلآ خراب شد
    ولی وقتی رم 512 خود 810 رو مینداختم گوشی اصلآ هنگ نداشت.
     
  7. @li

    @li کاربر فعال موبایل کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏24 جولای 2006
    نوشته ها:
    3,788
    تشکر شده:
    81
    محل سکونت:
    GRAVEYARD
    این هم بعیده!!!!...به احتمال زیاد اون مموری که به قول شما ویروسی شده به نظر من استوک مموریش مشکل داشته یعنی ایراد سخت افزاری که قابل درست شدن هم نیست...اگر حرف شما درست بود اون مموری با فرمت کردن درست میشد!!!!
     
  8. marmozi

    marmozi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آگوست 2007
    نوشته ها:
    84
    تشکر شده:
    0
    من هم یک دونه مموری یه گیگ از این تقلبی ها 13 تومن خریدم ریختم روی گوشی نمیشه گوشی رو فرمت کنی هروقت که فرمتش میکنی مموری یه گیگ میسوزه
    ولی وقتی فرمت نکنی 400 مگ که میشه دیگه نمیشه توش فایل بریزی
    در ضمن من اینو جلوی فروشنده با دبیلو 810 تست کردم
     
  9. AmirSteve

    AmirSteve کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,157
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    Tehran-Karaj Cellphone:Samsung SGH-U700
    انتخاب رم ارجینال خیلی مهمه

    من خودم یه رم یه گیگ ارجینال High speed روی گوشی گذاشته بودم و فضای خالش 14-15 مگ بودش اما دریغ از کم کردن سرعت...

    مسئله اینه که رم ایشون ارجینال و رم خود گوشی هست !

    به هرحال یه رم دیگه روی گوشی بزار و تست کن
     
  10. RapB0y

    RapB0y Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,201
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
    رم یه گیگ منم همین بود که خراب شد
    اولش که میخواست رم رو بخونه باید گوشی رو خاموش روشن میکردم بعد دیگه کلآ خراب شد.
     
  11. mostafa_gm

    mostafa_gm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,722
    تشکر شده:
    234
    محل سکونت:
    My House
    ولي من رم 2 گيگ سوني غير اورجينال گرفتم چه روي k750 و چه روي w810 داره خيلي خوب كار ميكنه تا حالا هم مشكلي نداشته!
    تازه رم 512 آبي Sandisk كه اورجيناله و با خود گوشي ميدن.
     
  12. sharifgame

    sharifgame Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    270
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Iran
    دوستان يك توضيحي در رابطه با انواع رمها و ارجينال و يا تقلبي بودنش ميديد؟
    طريقه تشخيصش هم بگيد.
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. AmirSteve

    AmirSteve کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,157
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    Tehran-Karaj Cellphone:Samsung SGH-U700
    رم ارجینال هولوگرام داره و همچنین 99 درصدشون یه برچسب مبنی بر گارانتی هم دارند.

    قیمتشون هم یه خورده بالاتره...البته بعضی از فروشنده ها بی انصافی می کنند و بالاتر هم می دن

    بیشترشون هم خوش رنگ هستند.

    رم ها هم انواع مختلف دارند

    Stick
    Pro Stick Due
    M2
    Micro SD
    SD
    MMC
    Mini SD
    More !
     
  15. sharifgame

    sharifgame Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    270
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Iran
    ممنون بابت توضيحنون