• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل با K-jam يا ويندوز موبايل 5

Meteor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان خوب خودم .
متاسفانه ماههاست كه به اينترنت دسترسي ندارم و حالا هم كه دسترسي پيدا كردم داره ساعتي دو سه هزار تومن پام آب ميخوره اونم با سرعتي وحشتناك
متاسفانه به همين دليل اين امكان برام نيست كه ارسال هاي خوب دوستان را بتونم كامل بخونم . اين متن را هم قبل از اتصال نوشتم آخه...
اگر دوستان لطف كنن و سري مشكلات و سوالات من را جواب بدن ممنون ميشم .
قبلا گوشي 6630 داشتم و گوشي خوبي بود . بعد از اون يه
Imate K-jam
خريدم .
اولش چون نرم افزار هاش را پيدا نميكردم اعصابم خورد شده بود . اما وقتي به اينترنت و سايت دسترسي پيدا كردم كمي خيالم راحت شد .
اما مشكلات و سوالاتم .
1- قبلا يه سري فايل موسيقي ام پي تري را توي شاخه رينگ ويندوز كپي كرده بودم و زنگ گوشي را هم روي اونها تنظيم كرده بودم و در زمان تنظيم هم خيلي
خوب فايل ها را پخش ميكرد اما بعد از نصب نرم افزار هايي مثل بتا پلير و پاكت موزيك و ريل پلير و فوتو كانتكتس پرو ديگه فايل ها يا بهتر بگم سيستم عامل اونها
را پخش نميكنه . سعي كردم تا اتصالات برنامه ها را با فايل ها بردارم
Association
را دوباره بذارم روي مديا پلير اما مديا پلير File Association نداره و تنظيمات روي آخرين نرم افزار نصب شده مونده
2- پلاگين زيبايي واسه تودي دسكتاپ دوستان معرفي كرده بودند به نام Orange كه با فعال شدنش كليه آيكن هاي مربوط به نرم افزار ها تبديل شدن به سايه
هايي سياه . كه بعد از غير فعال كردن Orange و ريستارت كردن گوشي مشكل برطرف ميشه . آيا كسي با اين مشكل برخورد كرده؟ راه حلي داره ؟
3- بعد از كلي بدبختي تونستم آپ ديت هاي ضد ويروس اي تراست Etrust را كه روي گوشي بود پيدا كنم و نصب كنم . اما 13 روز از تاريخ انقضاي ضد ويروس
گذشته . حالا كسي Lisence Key داره ؟
4- ضمنا با سينك كردن گوشي هم مشكل دارم بعضي وقت ها مجبورم كه هم سيستم و هم گوشي را ريستارت كنم تا سيستم ببينتش آيا تنظيمات خاصي داره
؟
5- توي اطلاعات گوشي درباره نسخه راديو نوشته ؟ جريان چيه ؟
6- يكي از نرم افزار ها نشون ميده كه گوشي من يه باطري پشتيبان هم داره . راست ميگه يا ...
7-توي راهنما نوشته كه وقتي گوشي را به سيستم وصل ميكنيد و سيستم هم به اينترنت وصل هست نرم افزار اكتيو سينك ميشه رابط و گوشي ميتونه از
اينترنت سيستم مستقيما استفاده كنه . كسي اين كار را كرده ؟ من پيرم درآمد . كلا با اين اكتيو سينك 4.1.0 مشكل دارم .
ببخشيد اگر پر چونگي كردم .

Meteor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام.
كسي جواب مارا نداد . حرفه اي ها پس كجان ؟
مشكل اول را خودم حل كردم . توسط نرم افزار رسكو اكسپلورر و نگكه داشتن تپ روي فايل هاي ام پي تري و بعد از اون Open With و بقيه اش مثل ويندوز . يعني File Association را گذاشتم روي ويندوز مديا پلير و درست شد . حالا دوباره زنگ هاي ام پي تري پخش ميشن.

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام به همه دوستان خوب خودم .
متاسفانه ماههاست كه به اينترنت دسترسي ندارم و حالا هم كه دسترسي پيدا كردم داره ساعتي دو سه هزار تومن پام آب ميخوره اونم با سرعتي وحشتناك
متاسفانه به همين دليل اين امكان برام نيست كه ارسال هاي خوب دوستان را بتونم كامل بخونم . اين متن را هم قبل از اتصال نوشتم آخه...
اگر دوستان لطف كنن و سري مشكلات و سوالات من را جواب بدن ممنون ميشم .
قبلا گوشي 6630 داشتم و گوشي خوبي بود . بعد از اون يه
Imate K-jam
خريدم .
اولش چون نرم افزار هاش را پيدا نميكردم اعصابم خورد شده بود . اما وقتي به اينترنت و سايت دسترسي پيدا كردم كمي خيالم راحت شد .
اما مشكلات و سوالاتم .
1- قبلا يه سري فايل موسيقي ام پي تري را توي شاخه رينگ ويندوز كپي كرده بودم و زنگ گوشي را هم روي اونها تنظيم كرده بودم و در زمان تنظيم هم خيلي
خوب فايل ها را پخش ميكرد اما بعد از نصب نرم افزار هايي مثل بتا پلير و پاكت موزيك و ريل پلير و فوتو كانتكتس پرو ديگه فايل ها يا بهتر بگم سيستم عامل اونها
را پخش نميكنه . سعي كردم تا اتصالات برنامه ها را با فايل ها بردارم
Association
را دوباره بذارم روي مديا پلير اما مديا پلير File Association نداره و تنظيمات روي آخرين نرم افزار نصب شده مونده
2- پلاگين زيبايي واسه تودي دسكتاپ دوستان معرفي كرده بودند به نام Orange كه با فعال شدنش كليه آيكن هاي مربوط به نرم افزار ها تبديل شدن به سايه
هايي سياه . كه بعد از غير فعال كردن Orange و ريستارت كردن گوشي مشكل برطرف ميشه . آيا كسي با اين مشكل برخورد كرده؟ راه حلي داره ؟
3- بعد از كلي بدبختي تونستم آپ ديت هاي ضد ويروس اي تراست Etrust را كه روي گوشي بود پيدا كنم و نصب كنم . اما 13 روز از تاريخ انقضاي ضد ويروس
4- ضمنا با سينك كردن گوشي هم مشكل دارم بعضي وقت ها مجبورم كه هم سيستم و هم گوشي را ريستارت كنم تا سيستم ببينتش آيا تنظيمات خاصي داره
؟
5- توي اطلاعات گوشي درباره نسخه راديو نوشته ؟ جريان چيه ؟
6- يكي از نرم افزار ها نشون ميده كه گوشي من يه باطري پشتيبان هم داره . راست ميگه يا ...
7-توي راهنما نوشته كه وقتي گوشي را به سيستم وصل ميكنيد و سيستم هم به اينترنت وصل هست نرم افزار اكتيو سينك ميشه رابط و گوشي ميتونه از
اينترنت سيستم مستقيما استفاده كنه . كسي اين كار را كرده ؟ من پيرم درآمد . كلا با اين اكتيو سينك 4.1.0 مشكل دارم .
ببخشيد اگر پر چونگي كردم .

سلام
سوال اولت رو كه حل كردي سوال دومت اگه منظورت از Orange دمز براي برنامه wis bar advanced هست
چون دمز با اين نام گذاشته بودم خودم. وقتي اين اتفاق مي افته بايد به نحوي با صفحه كليد يا هر جور ديگه Start رو اجرا كنيد و توي program بريد و پوشه wis bar advanced رو باز كنيد فايل CloseOK رو اجرا كنيد. مشكلاتتون رفع ميشه اما چيزي رو كه ميخواستيد نداريد. پس Wisbar advanced 2 Setting رو اجرا كن و روي My theme كه هست
Custom Theme هم معمولا هست. كليد Customize رو ميزني Import رو ميزني :happy: و دمز مثلا Orange رو انتخواب ميكني . سپس همه موارد رو با Ok كردن بر ميگردي تا خارج شدن Wisbar advanced 2 Setting:happy:
مشكلت بايد رفع بشه.
3- من ندارم.;)
4- تنظيمات خاصي نداره اول آخرين ورژن اكتيو سينس رو بگيريد . توي http://forum.persiantools.com/t36422.html معرفي شده و اگه باز همينجور بود. طبق تجربه هايي كه با گوشي كا جم داشتم هميشه همينجوري بوده و با سينس كردن مشكل داشته.
5- اون راديويي كه نوشته منظورش اگه اشتباه نكرده باشم موج دهي آنتن و يا جريان ارتباطي گوشي هست نه راديو Player :happy: .
6 - بيچاره با اين كه من از كا جم خوشم نمياد بايد بگم كه راست ميگه. باطري پشتيبان فقط براي از دست ندادن شماره تلفن هات و جزئيات My document به هنگام ريست كردن گوشي يا برداشتن باطري گوشي هست . به صورت ساده تر فرمت نشدن گوشي به دليل نرسيدن باطري اصلي به گوشي.
7- آره اينكارو ميشه كرد
يه تنظيم كوچولو توي Start /Setting / Connections /Connectionsهست كه بايد انجام بدي كه متاسفانه ديروز شيشه جلوي LCD من شكست و الان كار كردنش و توضيح بيشتر براي شما برام مشكل هست

Meteor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام . ممنون از توضيحات كاملتون . متاسفانه Orange كه من نصب كردم پلاگيني هست واسه Today و واسه نرم افزار Wiz bar نيست . اما پلاگين فوق العاده زيبايي هست . حيف شد .
بازم ممنون .

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام . ممنون از توضيحات كاملتون . متاسفانه Orange كه من نصب كردم پلاگيني هست واسه Today و واسه نرم افزار Wiz bar نيست . اما پلاگين فوق العاده زيبايي هست . حيف شد .
بازم ممنون .

فكر نكنم چيزي حيف و ميل بشه :D شما آدرس لينك نشون يه چيزي از اين ORAGNE بده من ببينم چيه واستون توضيح بدم :happy:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بعد از كلي بدبختي تونستم آپ ديت هاي ضد ويروس اي تراست Etrust را كه روي گوشي بود پيدا كنم و نصب كنم . اما 13 روز از تاريخ انقضاي ضد ويروس

شما روی ppcتون به آنتی ویروس نیازی ندارید، چون ویروس برای WM نیومده!!!

ضمنا با سينك كردن گوشي هم مشكل دارم بعضي وقت ها مجبورم كه هم سيستم و هم گوشي را ريستارت كنم تا سيستم ببينتش آيا تنظيمات خاصي داره

ببینید اگه فایر وال، یا آنتی ویروس دارید اول disable کنیدشون، شاید فرجی شد...

توي اطلاعات گوشي درباره نسخه راديو نوشته ؟ جريان چيه ؟
27.gif
اشاره شد...

يكي از نرم افزار ها نشون ميده كه گوشي من يه باطري پشتيبان هم داره . راست ميگه يا ...
مهرداد جان من فکر می کنم این باطری استفاده ای نداره، بعضی ppc های دیگه که wm5 دارن هم باطری بکاپ دارن، ولی ظاهراً که نباید ازشون استفاده کنن..؟
73.gif

توي راهنما نوشته كه وقتي گوشي را به سيستم وصل ميكنيد و سيستم هم به اينترنت وصل هست نرم افزار اكتيو سينك ميشه رابط و گوشي ميتونه از
اينترنت سيستم مستقيما استفاده كنه . كسي اين كار را كرده ؟

همه ی دستگاه های ویندوز موبایل همین جوری هستن...اگه مال شما از اول نمی تونسته کار کنه، مشکل یا از اکتیو سینک هستش یا از کامپیوتری که استفاده می کنید، درضمن یه چک بکنید ببینید رام آپدیت برای دستگاهتون اومده یا نه

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
مهرداد جان من فکر می کنم این باطری استفاده ای نداره، بعضی ppc های دیگه که wm5 دارن هم باطری بکاپ دارن، ولی ظاهراً که نباید ازشون استفاده کنن..؟
73.gif

درسته فرهاد جان كه نبايد از باطري بكاپ استفاده بشه اما دست ما كه نيست فقط درصورتي كه باطري اصلي تمام بشه به وسيله باطري بكاپ ميشه 3 دقيقه صحبت كرد اونم بعد از ريست شدن گوشي كه بعد از اتمام باطري بكاپ گوشي فرمت ميشه .

البطه اگه زياد باطري بكاپ رو اذيت كنيم ديگه شارژ نميشه و بايد اونو تعويض كرد كه براي اين كار لحيم اون رو بايد شكوند يا آب كرد و دوباره لحيم كرد. نميدونم چرا به وسيله سوييچ يا قفل كوچيك يا طور ديگه به جز لحيم گيرش ندادن
!!:wacko:

crazyfire

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

بله ميشه كار راحتي هم هست حتي آنتي ويروست هم مي توني از اين طريق آپديت كني يا تو نت Brows داشته باشي فقط كافيه تو Active sync از منوي 'file گزينه Connction setting رو انتخاب و بعد This computer is connected to : رو بر روي the Internet قرار دهيد

Meteor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
والا من توي دانلود هايي كه داشتم اينو پيدا كردم نميدونم خودش باشه . اما بعد از نصب پيداش شد توي پلاگين ها . نكته اينكه با انتخاب اين پلاگين مابقي پلاگين ها غير فعال ميشن و اين پلاگين كل صفحه را ميگيره و در سمت چپ دسكتاپ يه منو ظاهر ميشه كه زير منو هايي داره و در سمت راست هم يه ساعت ديجيتال بزرگ به همراه شناسه شبكه موبايل ايران نشون داده ميشه .
URL http://samizadeh.persiangig.com/Files/SPV_M3100_Orange_Homescreen.CAB
فكر كنم اين باشه . البته يه تم Orange هم نصب شده .

Meteor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بالا