آژانس هواپیمایی
pop up

مشكل با nero

شروع موضوع توسط rmb_ali ‏12 آپریل 2004 در انجمن بایگانی

  1. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    20
    اقا به داد برسيد ما يه رايتر سامسونگ مدل sw-252b داريم باهاش بيشتر vcd رايت ميكنيم تا حالا هم مشكلي نداشتيم ولي جديدا هر vcd ايي رايت ميكنيم با سي دي هاي ديگه مشكل داره و تصوير چهارخونه ميشه و يا پرش تصوير داره ولي وقتي با خود رايتره play ميكنم هيچ مشكلي نداره :D يعدش ما ميمونيم حيرون كه جل الخالق چه كارايي كه اين خارجكي يا نميكنن :wacko:
     
  2. iranexplorer.net

    iranexplorer.net کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    2,365
    تشکر شده:
    1,576
    به علت کیفیت سیدی خام و کیفیت فایل شماست. این موارد کاملا طبیعی هست و پیش میاد...
     
  3. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    20
    خوب اگر اينجوريه پس چرا خود رايتر كه باهاش رايت كرديم هيچ مشكلي نداره
     
  4. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    دوست عزيز يه بار كابلهاي متصل به رايتر و هارد سيستمت در بيار و دوباره خوب جا بزن ببين مشكل حل ميشه !! غير از اين مطمئن شو كه كابل ها مشكلي ندارند. كابلهاي جديد هم خيلي جنساشون آشغاليه. اگه سي دي هايي كه داري با قبل تفاوتي نداره احتمال زياد مال همين كابل ها هست.
     
  5. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    20
    كابلا رو در آوردم دوباره جا زدم ولي خوب نشد البته من يه سي دي رو با سرعت 32 هم رايت كردم ولي خيلي سريع رايت شد يعني 350 مگ در عرض كمتر از 2 دقيقه رايت شدم كه خودمم تعجب كردم توي نرو چيزي نيست كه سرعتو كنترل كنه غير از اوني كه موقع رايت ميتوني تنظيم كني
     
  6. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    ×× از اينكه كابلت كشكلي نداره و سيمي قطع نيست مطمئني؟ ممكنه باشه نتوني ببيني!
    غير از او بعيد هست با چيز ديگه اي بشه كنترل كرد سرعت رو. حالا ميخواهي چي كار؟
     
  7. boxilink
  8. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    20
    خب معلومه ميخوام سرعت رو بيارم ببينم خوب ميشه يا نه
     
  9. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    سرعت ربطي نداره به نظر من!
     
  10. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    20
    براي تكميل و ختم اين تاپيك بايد عرض كنم من سي دي fox52x استفاده ميكردم اونو عوض كردم به philips52x و با سرعت 16 رايت كردم درست شد ولي احتمال قوي تر (يعني 99 درصد ) كه ماله سرعت بالا بود