مشكل با Squid

شروع موضوع توسط salam ‏19 مارس 2004 در انجمن شبکه

  1. salam

    salam Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    84
    تشکر شده:
    1
    سال نو همگي مبارك :)

    اين مشكل را چه طور ميشه حل كرد؟

    تو يه ISP كه پروكسيش Squid هست فقط آی پی های valid ميتوانند با اينترنت كار كنند و ip هاي invalid فقط messenger دارند. :wacko:
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. sdsl

    sdsl کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    251
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran-Tehran
    سوال رو خيلي كلي مطرح كردين!!!

    كمي سوال رو ريز تر كنيد!!
     
  4. Tahx

    Tahx کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    20
    تشکر شده:
    0
    سلام
    ببينم config تون جي هست؟ nat استفاده شده؟
     
  5. salam

    salam Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    84
    تشکر شده:
    1
    اولندش سلام!

    دومندش این مشکل حل شد ولی نمیدونم چه جوری ؟ یعنی یک آقای محترم اونو حل کرد.. حالا یکی از آقایون جوونمردی کنه و بگه چطور میشه این مشکل رو حل کرد و اصلا این اتفاق چرا میوفته؟

    سومندش در ISP کذایی از nat هم استفاده شده و کاربران Dial-up و کافی نت از ip های invalid استفاده میکنند..

    چهارمندش این بنده حقیر دسترسی به فایل conf ندارد.شرمنده

    پنجمندش ...
     
  6. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    در تنظيمات Squid شما به احتمال زياد دسترسی Port های 80 و 20 و 21 و . . . که مربوط به وب و FTP و . . . ميشوند، از IP های Invalid گرفته شده است.
    اگه به فايل Conf دسترسی داشتی و ميتونستی اينجا بنويسيش ميشد دقيقا توضيح داد چه شرايطی وجود داره.
     
  7. salam

    salam Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    84
    تشکر شده:
    1
    آقا کوروش خیلی ممنون از اینکه جواب دادید. سعی میکنم این فایل رو بدست بیارم و اینجا بنویسم اما منظورتونو از

    « گرفته شده است» نفهمیدم یعنی « مسدود شده است»؟ آیا این تنظیمات برای valid ip ها انجام نشده؟ آیا مشکل

    فوق به دلیل crash کردن Squid به وجود آمده؟ آیا پر شدن Cache میتواند این مشکل را ایجاد کند؟ :hmm:
     
  8. sdsl

    sdsl کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    251
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran-Tehran
    دوست عزيز ..

    اگر ميبينيد كه كاربران شما فقط با سرويس وب مشكل داره بدونيد حتما از پروكسي سرور شما هست.

    احتمال 90% برنامه Squid شما Stop شده . اون آقا هم زحمت كشيده اومده اونو دوباره راه اندازي كرده.

    همين...
     
  9. salam

    salam Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    84
    تشکر شده:
    1
    از پر شدن cache چی ؟ از اون نمیتونه باشه؟ چون چند وقتی بود که تو این ISP سرعت بعضی مواقع به شدت میومد پایین ( در حد قطعی ) و میگفتن که به دلیل پر شدن cache ؟ ! آقا مگه نمیشه این cache رو خالی کرد؟چند روز بعدشم که این مشکل پیش اومد..
    در ضمن به دلایل فوق hard دستگاه رو عوض کردن و هارد 20GB scsi تبدیل شد به هارد 80GB scsi .. برای نصب لینوکس و squid هم اون آقای محترم 200 تومن میخوان .
    :wacko:
    یعنی نصبش انقدر سخته؟! شما شبکه کارا هم خوب پولی در میاریدها ;) ماکه لینوکسو مفتی نصب میکنیم یه ماچ هم میدیم :happy:فکر نکنم نصب squid انقذه بیارزه..
     
  10. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    شايد نصبش نهايتا يکساعت وقت بگيره.
    ولی نبايد فراموش کنی که کسی که به اين سيستم احاطه کامل داره، چند صد ساعت وقت گذاشته تا به اين مرحله برسه که حالا در زمان کم ميتونه در بهترين حالت اين سيستم رو پياده سازی کنه . . .
    هزينه ای که پرداخت ميکنيد نه بابت يکساعت بلکه بابت استفاده از تجربه ای است که بر اثر تلاش شبانه روزی اون فرد در طی زمان طولانی بدست اومده.
    (توضيح: خودم هم بلت نيستم ها! تو Linux اوستا SDSL است و السلام!)

    برای خالی کردنش بايد يکبار ديگه کل Folder ها Generate بشه و از اول . . .
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون