آژانس هواپیمایی
pop up

مشكل بعد از نصب mt

شروع موضوع توسط reza_mgh ‏14 آگوست 2003 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. reza_mgh

    reza_mgh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 آگوست 2003
    نوشته ها:
    126
    تشکر شده:
    0
    سلام من mt رو نصب كردم وبهش login هم شدم! يك پست هم روش فرستادم rebuild هم كردم منتها حالا كه ميرم سراغ url سايتم با اين پيغام روبرو ميشم :
    Movable Type
    You cannot view the contents of this directory.
    مشكل كجاست!!؟
     
  2. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,480
    تشکر شده:
    19
    حتما اسم فايلي كه انتخاب كردي براي اينكه ريخته بشه توي اون دايركتوري index.htm یا index.html نیست واسه همین و چون دسترسی directory listing روی سایتت بسته است ، دیده نمی شه. سعی کن url کامل وبلاگت رو بزنی. مثلا www.domain.com/weblog.htm
     
  3. reza_mgh

    reza_mgh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 آگوست 2003
    نوشته ها:
    126
    تشکر شده:
    0
    سلام !! من
     
  4. reza_mgh

    reza_mgh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 آگوست 2003
    نوشته ها:
    126
    تشکر شده:
    0
    سلام من mt رو خودم نصب نكردم واسه همين نميدونم اوني كه برام نصب كرده اسم فايل رو چي گذاشته!!؟ الانم در دسترس نيست كه ازش سوال كنم! راهي هست كه بتونم اسم فايل رو بفهمم و به index.html تغييرش بدم!!؟ دوم اينكه خوب نميشه directory listing سايت رو باز كنم!!؟؟؟ اگه ميشه بگيد چه جوري!؟ از كدوم قسمت cpanel؟؟
     
  5. yehnafar

    yehnafar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    209
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    خوب نميشه با FTP بري؟ مثلا با ws_ftp...
     
  6. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    اخه هر بار كه سايتشو rebuild كنه به هم ميريزه خوب!.. بايد از خود ام تي بري و بخش قالب روي بياري و بري در main index بين اسم فايل خروجي يا output چي هست و اونو به index.html تغيير بدي.. directory listing هم با اين كار خودش باز ميشه .. وينك!
     
  7. boxilink
  8. yehnafar

    yehnafar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    209
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    خوب جاي فايل ها يا پسوندشونو كه تغير نمي ده. محتوا رو ريبيلد مي كنه...
     
  9. reza_mgh

    reza_mgh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 آگوست 2003
    نوشته ها:
    126
    تشکر شده:
    0
    من اين چيزايي كه شما ميگيد حاليم نشد! ولي مشكل ظاهرا تو قسمت config وبلاگم بود و دومين رو بدون دات كام نوشته بودم (اصل سوتي!) :rolleyes: اونو كه تغيير دادم همه چي درست شد!! :D
     
  10. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    نه فرايند ريبيلد محتوا رو داخل فايلي ميريزه كه به عنوان خروجي اون قالب تعريف شده .. اگر با اف تي پي اسم رو عوض كنيد و دوباره ريبيلد كنيد دوباره يه فايل با اسمي كه در بخش output تعريف شده ساخته ميشه.. خودتون ازمايش كنيد. هر چند كه اين دوستمون اصلا مشكلش چيز ديگه بوده گويا ;)
     
  11. yehnafar

    yehnafar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    209
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    okkkkk... خوب من مشکل دوستمون رو چیز دیگه ای برداشت کردم...np...
     
  12. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    سلام

    من هم چندتا مشكل دارم
    اول اينكه بايد توي شاخه وبلاگ فايل index.html رو بگذارم بعد بازسازي كنم؟
    دوم من وقتي وبلاگ رو بازسازي مي كنم يك ارور مي ده :
    flock() و مشتي نوشته ديگر
     
  13. badjens

    badjens کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    318
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    بيشتر توضيح بده؟
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    اين ارور كه مي گيري كامل بنويس اون فايل ايندكس هم اگر پرميشن دايركتوري درست باشه نيازي نيست خودت بسازي خودش مي سازه .. ارور رو كامل بنويس من كه بلد نيستم ولي اگر كامل بنويسي يكي پيدا مي شه جواب مي ده :D
     
  16. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
  17. amir30bil

    amir30bil کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 جولای 2003
    نوشته ها:
    123
    تشکر شده:
    1
    آقا سلام ...خانوم درود

    رو نصب كردم ...براي بار اول كه ميخوام فايل mt

    mt-load

    :رو اجراكنم اين خطا رو ميده چيكار بايد كرد

    The server requested a login authentication method that is not supported.
     
  18. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    من نمي دونم ولي حدس مي زنم بعضي از module لازم نصب نشده.. به جاي اينكه اول mt-load.cgi رو اجرا كني .. اول mt-check.cgi رو اجرا كن و خروجيش رو خوب بخون ببين چيزي كم و كسر نداشته باشه.. اگر چيزيش كم بود.. نسخه كامل ام تي رو از سايتش بگير و نصب كن.. البته اين يه حدسه من مطمئن نيستم.
     
  19. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    ممنون من فراموش كرده بودم كه يك متغير رو تغيير بدم آلان درست شد
     
  20. FARGO

    FARGO Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    960
    تشکر شده:
    0
    اولا سلام
    ثانيا من همه تنظيمات مووبل تايپ رو انجام دادم. مسير فايلها رو ست كردم. عنوان وبلاگم رو هم عوض كردم ولي وقتي به آدرسش ميرم فقط عنوان عوض شده و پستهام نمياد. :(

    دستم به دامنتون :D
     
  21. FARGO

    FARGO Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    960
    تشکر شده:
    0
    با عرض سلام

    شرمنده. مشکل حل شد. اشتب زده بودم. :oops:
     
  22. enter

    enter کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    10
    تشکر شده:
    0
    سلام من هم ميرم تو محيط مديريت ولي هيچ متني رو نمي بينيم آدرس ايدنكس درسته حتي خود صفحه رو هم مياره تقويم لينك آرشيو و خلاصه همه چيز هست غير از پست ها !!!!