• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل بوت لينوكس

shahramg

Registered User
لایک‌ها
0
من ردهت 9 و 98 و XP رو روی سیستم داشتم. تا اینکه XP رو پاک کردم (فولدرش رو) و دوباره نصبش کردم. حالا دیگه ردهت بوت نمیشه! :(
98 روی درایو C - hda1
XP روی D - hda5
boot rooye hda8
home rooye hda9
بوت لودرم هم Grub فکر کنم 2 بوده.
ضمناً من فلاپیم هم فعلاً خرابه ولی اگه بدون اون نمیشه درستش کرد، از بروبکس قرض میگیرم میزنم به سیستم :)
پیش پیش هم مرسی از کمک! :cool:

sota

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shahramg :
من ردهت 9 و 98 و XP رو روی سیستم داشتم. تا اینکه XP رو پاک کردم (فولدرش رو) و دوباره نصبش کردم. حالا دیگه ردهت بوت نمیشه! :(
98 روی درایو C - hda1
XP روی D - hda5
boot rooye hda8
home rooye hda9
بوت لودرم هم Grub فکر کنم 2 بوده.
ضمناً من فلاپیم هم فعلاً خرابه ولی اگه بدون اون نمیشه درستش کرد، از بروبکس قرض میگیرم میزنم به سیستم :)
پیش پیش هم مرسی از کمک! :cool:
فکر میکنم با سی دی خود ردهت بوت کنی میتونی بوت لودر رو برگردونی، چون میتونه نصبهای موجود لینوکس رو هارد رو ببینه برات :f34r:

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15

shahramg

Registered User
لایک‌ها
0
راه حل اول رو که قلا انجام داده بودم و نشد، البته واسه خودش ماجرا داره...برم سراغ دومی

shahramg

Registered User
لایک‌ها
0
راه دومی رو هم رفتم دنبالش ولی من لیو سی دی ندارم بابا! کمک :)

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
خوب یه راه دیگه استفاده از این image هست که با استفاده از برنامه هایی مثل rawrite می تونید بر روی floppy کپی کنید و با اون بوت کنید. البته احتمالا تنظیمات پیش گزیده اش با لینوکس شما جور نیست و لازم می شه تغییر بدید که بنابراین لازمه کار با GRUB رو بلد باشید.
http://vlaadworld.net/archive/grub-0.95-i386-pc+sbootmgr.ext2fs.img
موفق باشید

بالا