• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل خيلي بد براي Pocket Pc من

hooman khasari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان من تازه رجيستر كردم
مشكل برام پيش اومده من Imate JAM دارم دستگاه رو به وسيله نگه داشتن كليد( ريست و پاور ) ريست كردم بعد از اون ديگه دستگاه با لا نمياد :( :( :( :( :(
مستقيم ميره يجا به اسم align screen و هر كار ميكنم ائن مكان نما (علامت جمع) جهتشو تغيير ميده ولي اتفاق جديدي رخ نميده
لطفا منو راهنمايي كنيد چه بلايي سر دستگام اومده
خواهشن كمك
مرسي :( :( :( :( :( :( :(

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
گوشی شما سیستم عاملش پاک شده و باید دوباره نصب کنید

mahdi_relax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tintin :
گوشی شما سیستم عاملش پاک شده و باید دوباره نصب کنید

من گوشيم i-mate jam هست. وقتي ويندوز مديا رو اجرا مي كنم ميگه حافظه پره. سرعتش هم خيلي كم شده. قربون دستت راهنمايي كن. راستي وقتي عكس و فيلم هم مي خوام بگيرم حافظه پر است رو ميگه. تنظيماتش هم روي مموري هست. مموري من 512 هست و خالي

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از mahdi_relax :
من گوشيم i-mate jam هست. وقتي ويندوز مديا رو اجرا مي كنم ميگه حافظه پره. سرعتش هم خيلي كم شده. قربون دستت راهنمايي كن. راستي وقتي عكس و فيلم هم مي خوام بگيرم حافظه پر است رو ميگه. تنظيماتش هم روي مموري هست. مموري من 512 هست و خالي
قربان اون ارور هیچ ربطی به این مموری که گفتید نداره ، بلکه رم شما پر شده، که احتمالاً به خاطر بی دقتی در نصب برنامه هاست، یعنی همه برنامه ها رو روی main memoryنصب کردید.
راه چاره اینه که برنامه ها آن اینستال کنید و دوباره روی اس دی نصب کنید

DLord

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hooman khasari :
مشكل برام پيش اومده من Imate JAM دارم دستگاه رو به وسيله نگه داشتن كليد( ريست و پاور ) ريست كردم بعد از اون ديگه دستگاه با لا نمياد :( :( :( :( :(
مستقيم ميره يجا به اسم align screen و هر كار ميكنم ائن مكان نما (علامت جمع) جهتشو تغيير ميده ولي اتفاق جديدي رخ نميده
خواهشن كمك

ورژن اخر رام برای دستگاهتونو از www.imate.com/support/ دانلود کن و روی دستگاهت با activesync نصب کن :)

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از hooman khasari :
خواهشن كمك

والا تا اونجا كه من ميبينم بلائي سر دستگاه شما نيومده !

هر پاكت پيسي رو كه اين كارو باهاش بكنيد بعدش اون صفحه ظاهر ميشه . در واقع شما دستگاهتون رو هارد ريست كرديد .

اونوقت بايد با قلمتون درست روي وسط اون علامت + فشار بديد بعد جاش دوباره عوض ميشه و بعد از اين كه هر چهار گوشه صفحه رفت شروع به نصب مجدد سيستم عامل ميكنه

بالا