خرید بک لینک,خرید رپورتاژ آگهی
zula

مشكل در ارسال چند متغيير با اي ژاكس در حالت POST

شروع موضوع توسط HADI_EN ‏11 آگوست 2007 در انجمن JavaScript , VBScript

  1. HADI_EN

    HADI_EN Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 مارس 2006
    نوشته ها:
    242
    تشکر شده:
    2
    سلام

    من براي ارسال چنتا متغيير در حالت POST با اي ژاكس مشكل دارم من به اين صورت دو تا متغيير رو مي خوام ارسال كنم

    کد:
    XMLHttpRequestObject.send("name1="+name&"family1="+family);

    ولي متغيير ها ارسال نميشن ولي زماني كه يه متغيير مي خوام ارسال كنم با موفقيت داده ارسال ميشه يعني اين :

    کد:
    XMLHttpRequestObject.send("name1="+name);

    مشكل چيه؟:(
     
  2. کوتاه کننده لینک
  3. HADI_EN

    HADI_EN Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 مارس 2006
    نوشته ها:
    242
    تشکر شده:
    2
    از باب الحوائجين كسي نبود جواب ما رو بده :)
     
  4. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,146
    تشکر شده:
    1,226
    کد بالا اشتباه هستش :)
    بین هر متغییر باید یک & بزاری مثل این test1=xyz&test2=qwe&test3=asd
    دو اینکه ممکنه مقدار متغییر ها نیاز به انکود داشته باشه :)

    فعلا همین ها رو میتونستم حدس بزن بیشتر جزئیات بگی بیشتر میتونم حدس بزنم :)
     
  5. HADI_EN

    HADI_EN Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 مارس 2006
    نوشته ها:
    242
    تشکر شده:
    2
    در مورد انكود كردن فكر نكنم نياز باشه چون محتوي متغييرها چنتا حرف الفباي انگليسي هست در مورد & منم يك دونه بيشتر استفاده نكردم تو يه رفرنس ديدم اينجوري استفاده كرده

    کد:
    XMLHttpRequestObject.send("name1=name&family1=family");

    تو اين حالت مشكلي پيش نمياد ولي متغييرهاي name و family رو ديگه به عنوان يه رشته شناسايي مي كنه و براي اينكه به عنوان متغيير باشه بايد به صورت فرمت پست قبل باشه البته همون طور كه گفتم زماني كه يكي ارسال مي كنم با موفقيت ارسال ميشه ولي موقعي كه دو تا ميشن مشكل شروع ميشه

    syntax يي كه شما استفاده مي كني چطوريه؟
     
  6. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,146
    تشکر شده:
    1,226
    این مدلی استفاده کرده بودم توی یکی از کارهای قدیم که مشکلی نداشت حدود شش ماه یکی از سایت هام باهاش کار کرد ...
    الان رفتم روی یک فریم ورک که خودش کارها را انجام میده ...
     
  7. HADI_EN

    HADI_EN Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 مارس 2006
    نوشته ها:
    242
    تشکر شده:
    2
    مرسي علي جان جواب داد:D بايد & داخل دابل كوتيشن قرار مي گرفت :blush:

    راستي الان شما از چه فريم وركي استفاده مي كني؟
     
  8. خرید بیت کوین
avanak عسل طبیعی و گرده گل ایرانی همکاری در فروش