منتخب بازارچه

مشكل در استفاده از md5 or sha1

tondar1

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 ژوئن 2006
نوشته‌ها
15
لایک‌ها
0
سلام
من ميخوام وقتي كه كسي ثبت نام مكنه كلمه عبورش كد شده ذخيره بشه با تابع md5 or sha1
خوب اين كارو كردم كد شده ذخيره بشه
ولي موقع login مقايسه داده هاي دريافتي با داده هاي داخل بانك كه ذخيره شده خطا ميده كه كلمه عبو اشتباه وارد شده اينم اضافه كنم كه من هر دو داده هم ماله ثبت نام هم ورود با اين تابع ها به صورت كد كردم ولي بازم خطا ميده
ممنون ميشم جواب بديد
اينم كد​
PHP:
$password=md5($password)
 

abraham_66

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 آگوست 2006
نوشته‌ها
87
لایک‌ها
0
مطمءنی جای جای دیگه ای اشتباه نکردی؟ من برای خودم کار می کنه
 

hba

کاربر فعال صفحات داینامیک
کاربر فعال
تاریخ عضویت
8 آگوست 2004
نوشته‌ها
1,511
لایک‌ها
1
سن
34
محل سکونت
تهران-ونک-php-mysql
تابع رو درست زدی دقت کن باید برای لاگین رمز رو که زد باز کد کنی با این که توی دیتابیسه چک کنی ها
دستور رو درست زدی مشکل از این نیست
 

tondar1

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 ژوئن 2006
نوشته‌ها
15
لایک‌ها
0
سلام
ممنون كه جواب دادين
من داخل login همين كارو دوباره تكرار كردم ولي باز همون error كه گفتم ميده
وقي با دستور echo or print متغير password چاپ مي كنم هم داخل بانك و هم متغير كد شده login اولش با هم يكي ولي متغير بانك كاراكتراش از متغير بانك بزرگتر يه سري كاراكتر بهش اضافه مي شه
مشكل اينجاست
ممنون مي شم جواب بدين
اينم كد sign up و login

PHP:
 $password = $HTTP_POST_VARS['password'];
$password=md5($password);
اينم مال مقايسه​

PHP:
$sql = "SELECT username FROM users WHERE username = '" .
    $username."' and password = '". $password."'";
 

tondar1

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 ژوئن 2006
نوشته‌ها
15
لایک‌ها
0
يه نكته يادم رفت بگم
وقتي بدون تابع sha1 يا md5 اين كارو انجام مي دم كار مي كنه ولي با اين تابع مشكل دارم:wacko:
 

artin

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 می 2004
نوشته‌ها
2,112
لایک‌ها
2
يه نكته يادم رفت بگم
وقتي بدون تابع sha1 يا md5 اين كارو انجام مي دم كار مي كنه ولي با اين تابع مشكل دارم:wacko:
خوب این یعنی موقعی که پسورد رو برای یوزر تعریف می کردی و خواستی توی database بریزی کد نکردی و حالت عادی ریختی
 

minipars

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
31 ژانویه 2006
نوشته‌ها
83
لایک‌ها
0
محل سکونت
Germany
تو دیتابیس هم باید MD5 کنی ( یا sha1 )
 

tondar1

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 ژوئن 2006
نوشته‌ها
15
لایک‌ها
0
سلام
ممنون كه جواب دادين ولي
اشتباه متوجه شديد قبل از اينكه insert into كنم به صورت كد شده تبديل مي كنم ولي error ميده
بالا هم گفتم كه وقتي از داده جدول print مي گيرم به صورت كد شده نشون ميده
و اينكه وقتي بدون بازيابي از جدول(بعد از استفاده از تابع در متغير ) اين كارو ميكنم يعني print همون داده جدول نشون مي ده ولي مال چند تا كاراكتر شو نشون نمي ده
اين print مال داده بازيابي شده از جدول
77963b7a931377ad4ab5ad6a9cd718aafsc54mb5iut
اينم مال بدون بازيابي بعد از استفاده تابع در متغير
77963b7a931377ad4ab5ad6a9cd718aa

منتظر جوابم
 

V65j

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
17 می 2006
نوشته‌ها
53
لایک‌ها
0
محل سکونت
Iran , ...
سلام
ممنون كه جواب دادين ولي
اشتباه متوجه شديد قبل از اينكه insert into كنم به صورت كد شده تبديل مي كنم ولي error ميده
بالا هم گفتم كه وقتي از داده جدول print مي گيرم به صورت كد شده نشون ميده
و اينكه وقتي بدون بازيابي از جدول(بعد از استفاده از تابع در متغير ) اين كارو ميكنم يعني print همون داده جدول نشون مي ده ولي مال چند تا كاراكتر شو نشون نمي ده
اين print مال داده بازيابي شده از جدول
77963b7a931377ad4ab5ad6a9cd718aafsc54mb5iut
اينم مال بدون بازيابي بعد از استفاده تابع در متغير
77963b7a931377ad4ab5ad6a9cd718aa

منتظر جوابم
درسته پی اچ پی کاره واردی نیستم ولی این مشکلت به نظرم از نوع و اندازه ی فیلد داخل دیتا بیست هست .
 

hba

کاربر فعال صفحات داینامیک
کاربر فعال
تاریخ عضویت
8 آگوست 2004
نوشته‌ها
1,511
لایک‌ها
1
سن
34
محل سکونت
تهران-ونک-php-mysql
خوب فرق داره درست مقدار هارو نمی گیری بدون md5 کار کردن بزار تو دیتابیس ببین چی میره
 

tondar1

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 ژوئن 2006
نوشته‌ها
15
لایک‌ها
0
سلام
نوع داده مثل همه
و اينكه بدونmd5 or sha1 وارد ميشه
 

tondar1

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 ژوئن 2006
نوشته‌ها
15
لایک‌ها
0
سلام دوباره از جواباتون ممنون:)
مشكلم حل شد
مشكل اين بود كه من فيلد passwordo تو بانك 20 تايي تعريف كردم در صورتي كه اگه كد كني ميشه حدود 30 يا 40 تا
از دوستمون كه اشاره كرد ممنون
وهمينطور از همتون:lol: ;) :)
 

Parsa_361

کاربر فعال صفحات داینامیک
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 آگوست 2005
نوشته‌ها
889
لایک‌ها
10
محل سکونت
Isfahan, php.ini

V65j

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
17 می 2006
نوشته‌ها
53
لایک‌ها
0
محل سکونت
Iran , ...
PHP کار واردی میشی :D
ممنون . چون برنامه نویسی می کنم از این مشکلات برام پیش اومده و احتمال دادم مشکل این دوستمون هم از اینجور مشکلات باشه ولی چند تا پست پایین تر به حرف من رسیدن.
 
بالا